Chemtrails

Mensen worden ‘vergiftigd door aluminium in chemtrails’

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De vooraanstaande nucleair chemicus dr. Marvin Herndon heeft een studie gepubliceerd in het tijdschrift Current Science waarin hij bevestigt dat de mensheid wordt vergiftigd door aluminium dat wordt gebruikt bij geo-engineering.

Herndon onthult dat zware metalen – waaronder aluminium, barium en strontium – zijn aangetroffen in regenwater en vliegas. Tussen juli 2011 en november 2012 zijn 73 regenwatermonsters verzameld in Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Circa 77 procent van de monsters bleek hoge concentraties aluminium, barium en strontium te bevatten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens Herndon sproeien tankvliegtuigen een giftige substantie in de atmosfeer die onder meer aluminium bevat. Hij voegt toe dat deze substantie kan worden gelinkt aan neurologische aandoeningen en schade aan het milieu.

Hoge concentraties

Hoewel natuurlijke fenomenen zoals vulkaanuitbarstingen kunnen resulteren in besmet drinkwater, wijzen de extreem hoge concentraties erop dat niet moeder natuur, maar geo-engineering hier de oorzaak van is.

De bevindingen van dr. Herndon staan niet op zichzelf. Enkele maanden geleden publiceerde dr. Rose Cairns van de Universiteit van Sussex een studie getiteld ‘Climates of suspicion, chemtrail conspiracy narratives and the international politics of geoengineering’.

Cairns stelt dat de ontwikkelingen op het gebied van weerbeïnvloeding wereldwijd een verwoestende invloed hebben op de volksgezondheid en het milieu. Volgens haar is het van cruciaal belang dat we de politiek achter geo-engineering begrijpen en dat studies zoals die van Herndon serieus worden genomen.

Meetbare invloed

Hoewel Cairns er bewust voor kiest om het woord ‘chemtrails’ niet te gebruiken, vindt ze dat de wetenschappelijke gemeenschap de claims van Herndon en andere academici niet zomaar mag wegwuiven.

Herndon en zijn medestanders menen dat geo-engineering al veel verder gaat dan men doet geloven en inmiddels een meetbare invloed heeft op de natuur en de mens.

Het is onduidelijk of weerbeïnvloeding is bedoeld om global warming tegen te gaan of een geheime politieke of sociale agenda na te streven. Hoe dan ook moeten de effecten van chemtrails in ogenschouw worden genomen.

[True Activist]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
atomnics
atomnics
8 jaren geleden

voor de mensen die hier echt last van hebben gebruik dit charcoal =karbon, koolstof is voor mij het beste natuur product die alle giftige stoffen, zware metalen, bacteriën. uit je lichaam haalt het absorbeert de boven genoemde stoffen heel goed op je merkt het verschil instant.

heb jij per ongeluk of iemand heeft je vergiftigd. neem dan een karbon drankje tot je het zorgt ervoor dat de giftige stoffen niet verder opgenomen wordt in je lichaam- maag-darmstelsel.

je kan het gebruiken voor je tanden ze worden er witter van instant resultaat je zult duidelijk verschil zien na 1x 5min poetsen.

heb je acne of puistjes, gebruik het als een gezicht masker. binnen 1 week zul je net zo instant resultaat zien dat het werkt een heel gaaf egaal strak huid ervan krijgt.

een super detox natuur middel love it.

zelf maken : https://www.youtube.com/watch?v=GzLvqCTvOQY

Henk001
Henk001
8 jaren geleden

Nog maar eens dit reeds vorige zomer teruggetrokken artikel? Het deugde van geen kant. Wat er allemaal fout aan was wordt hier uitgebreid ontrafeld https://www.metabunk.org/debunked-j-marvin-herndons-geoengineering-articles-in-current-science-india-and-ijerph.t6456/page-8

Bassielides
Bassielides
8 jaren geleden

Waar u focus ligt wordt uw realiteit.

https://www.youtube.com/watch?v=nH6rInAE9rk

Danst u even mee.

wolfje
wolfje
8 jaren geleden

hoeveel piloten zullen dit weten? doe eens een educated guess

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x