Homepagina » Chemtrails » Mensen worden ‘vergiftigd door aluminium in chemtrails’
Mensen worden vergiftigd door 'aluminium in chemtrails'

Mensen worden ‘vergiftigd door aluminium in chemtrails’

De vooraanstaande nucleair chemicus dr. Marvin Herndon heeft een studie gepubliceerd in het tijdschrift Current Science waarin hij bevestigt dat de mensheid wordt vergiftigd door aluminium dat wordt gebruikt bij geo-engineering.

Herndon onthult dat zware metalen – waaronder aluminium, barium en strontium – zijn aangetroffen in regenwater en vliegas. Tussen juli 2011 en november 2012 zijn 73 regenwatermonsters verzameld in Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Circa 77 procent van de monsters bleek hoge concentraties aluminium, barium en strontium te bevatten.

Volgens Herndon sproeien tankvliegtuigen een giftige substantie in de atmosfeer die onder meer aluminium bevat. Hij voegt toe dat deze substantie kan worden gelinkt aan neurologische aandoeningen en schade aan het milieu.

Hoge concentraties

Hoewel natuurlijke fenomenen zoals vulkaanuitbarstingen kunnen resulteren in besmet drinkwater, wijzen de extreem hoge concentraties erop dat niet moeder natuur, maar geo-engineering hier de oorzaak van is.

De bevindingen van dr. Herndon staan niet op zichzelf. Enkele maanden geleden publiceerde dr. Rose Cairns van de Universiteit van Sussex een studie getiteld ‘Climates of suspicion, chemtrail conspiracy narratives and the international politics of geoengineering’.

Cairns stelt dat de ontwikkelingen op het gebied van weerbeïnvloeding wereldwijd een verwoestende invloed hebben op de volksgezondheid en het milieu. Volgens haar is het van cruciaal belang dat we de politiek achter geo-engineering begrijpen en dat studies zoals die van Herndon serieus worden genomen.

Meetbare invloed

Hoewel Cairns er bewust voor kiest om het woord ‘chemtrails’ niet te gebruiken, vindt ze dat de wetenschappelijke gemeenschap de claims van Herndon en andere academici niet zomaar mag wegwuiven.

Herndon en zijn medestanders menen dat geo-engineering al veel verder gaat dan men doet geloven en inmiddels een meetbare invloed heeft op de natuur en de mens.

Het is onduidelijk of weerbeïnvloeding is bedoeld om global warming tegen te gaan of een geheime politieke of sociale agenda na te streven. Hoe dan ook moeten de effecten van chemtrails in ogenschouw worden genomen.

[True Activist]


Vind je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. voor de mensen die hier echt last van hebben gebruik dit charcoal =karbon, koolstof is voor mij het beste natuur product die alle giftige stoffen, zware metalen, bacteriën. uit je lichaam haalt het absorbeert de boven genoemde stoffen heel goed op je merkt het verschil instant.

  heb jij per ongeluk of iemand heeft je vergiftigd. neem dan een karbon drankje tot je het zorgt ervoor dat de giftige stoffen niet verder opgenomen wordt in je lichaam- maag-darmstelsel.

  je kan het gebruiken voor je tanden ze worden er witter van instant resultaat je zult duidelijk verschil zien na 1x 5min poetsen.

  heb je acne of puistjes, gebruik het als een gezicht masker. binnen 1 week zul je net zo instant resultaat zien dat het werkt een heel gaaf egaal strak huid ervan krijgt.

  een super detox natuur middel love it.

  zelf maken : https://www.youtube.com/watch?v=GzLvqCTvOQY

  8 likes
 2. Ben blij dat er mensen zijn die vechten voor het welzijn van de mens en het nageslacht.
  Vliegtuigen die spayen in gebieden waar geen passagiersvliegtuig routes zijn en die omdraaien?!

  Rosalind Peterson: The Chemtrail Cover-Up
  https://www.youtube.com/watch?v=DTxvWLrUeE8

  7 likes
 3. Nog maar eens dit reeds vorige zomer teruggetrokken artikel? Het deugde van geen kant. Wat er allemaal fout aan was wordt hier uitgebreid ontrafeld https://www.metabunk.org/debunked-j-marvin-herndons-geoengineering-articles-in-current-science-india-and-ijerph.t6456/page-8

  11 likes
 4. a : mogen we ” iets ” niet zien wat met lang helder en droog weer is TE ZIEN aan de hemel
  b : door de teringzooi in die sprays zullen alle bijen uitsterven ( deel van monsanto plan)
  c :ultra verfijnde techniek : n a n o deeltjes die zich nestelen .. kortom control mind

  ( dat is wat ik denk er over) NOOIT EEN WOORD over dit zeer ernstig fenomeen op de” weerman ” ( nee. als ze dit in het journaal gooien worden deze weermannen en meteorologen er gelijk uit gerukt, zelfs tot moord aan toe)
  Helga van Leur zei pas : hie een prachtig plaatjean de lucht, de vele strepen in de lucht, die op boter kaas en eieren lijkt , zijn de”uitgewaaierde ” condensatie van vliegtuigen.. JA ME NEUS!!!

  Er wordt doelbewust gesproeit om IETS UIT TE ROEIEN.. EN DAT ZIJN … vult U zelf in

  7 likes
 5. hoeveel piloten zullen dit weten? doe eens een educated guess

  1 likes
 6. Nikki Lauda staat per definitie negatief tegenover de duizenden mensen die wereldwijd getuigt hebben van chemtrails aan de lucht. De geo-engineers in Canada en USA erkennen zelf dat ze hier mee bezig zijn; weers beinvloeding en dat chemtrails hier onderdeel van kunnen zijn (hoe, hoe vaak, waarom, is soms onduidelijk, etc..). De piloten op deze vliegtuigen waarvan getuigenissen zijn, grond/wateranalyses, maar ook deskundigen die getuigen dat “normale” vliegtuigen deze enorme strepen normaliter niet achterlaten. Er kan een zwartboek cq groot vragenboek over worden gemaakt. Iedereen zou moeten weten dat wie het weer heeft / kent, heeft de oogsten, kan er mee speculeren (Chicago beurs), kan er evt. oorlogen mee winnen, etc… Weer is een miljardenindustrie. En waar de miljarden te halen zijn, zijn de ergste lui/elite van deze wereld betrokken om het te “exploiteren”, om er zelf nog rijker en machtiger van te worden. Het is aan onze overheid / politici, die marionetten zijn van de machtige elite van de wereld, dat dit niet diepgaand wordt onderzocht. Een schande!

  6 likes
  • Dat “geo-engineers” (is dat een beroepsgroep?) gezegd hebben dat ze aan chemtrails doen is onzin. (Benieuwd uit welke bron je dat hebt.) Deskundigen die getuigen dat gewone vliegtuigen geen vliegtuigwolken kunnen veroorzaken zijn per definitie geen deskundigen. Er is meer dan 70 jaar onderzoek naar persisterende contrails. Probeer voor de aardigheid eens op google scholar (waar alleen wetenschappelijke artikelen staan van deskundigen) te zoeken op “persistent) contrails” en voer als zoektijd eens de periode van 1950 tot 1990 in, dus ruim voor dat ze volgens de chemtrail-kerk voor het eerst de kop op staken. Kijk bij de volgende vliegtuigwolk waarvan jij denkt dat het een chemtrail is eens op flightradar24 en constateer welk lijntoestel daar op dat moment vliegt.

   1 likes
 7. Waar u focus ligt wordt uw realiteit.

  https://www.youtube.com/watch?v=nH6rInAE9rk

  Danst u even mee.

  3 likes
 8. ik beweer niet dat bovenstaand artikel onzin is maar ik woon tussen veel soorten vogels, ook zeevogels, en i zie hun, voor zover ik kan beoordelen, niet ziek zijn. Ook in de grond krioelt het nog van de insecten. Ik vraag me wel af als ik naar die vliegtuigen kijk wat voort soort vliegtuig het is ???

  2 likes
 9. Caesar Lion cachet

  LS…

  Voor de echte wijsneuzen hier: Wat te doen met Zeoliet Bicarbonaat in relatie tot Carbon…

  1 likes
  • Het zijn geen lijnvliegtuigen, het zijn driehoekachtige straaljagers. Ik geloofde er nooit in, totdat ik het zelf een keer zag op een mooie heldere zomerdag: 2 straaljagers waren roosters aan het maken in de lucht, hele dikke strepen die uren lang bleven hangen,ven dan weer een nieuwe lijn, steeds 2 dezelfde straaljagers, tot de gehele blauwe lucht bedekt was met het rooster. Ik was aan het zonnen en maakte me er boos over. Het is niet om de mensen uit te roeien, maar om ons dom en volgzaam te maken. Neem je anti-serum net zoals de Rothchilds, slik selenium en magnesium en maak jezelf imuun voor hun plannen.

   1 likes
 10. Wel of niet waar. Feit blijft dat er veranderingen optreden in de luchtlagen/damp/kristallen. En die veranderingen hebben wel weer gevolgen voor andere structuren en uiteindelijk ook voor de mens/dier/plant.
  Een kleine druk op zuurstof zorgt ervoor dat zuurstof giftig voor ons wordt bv. Dus een bestaande stof kan veranderen in een andere stof door druk. Dus je hoeft feitelijk niet eens een stof toe te voegen. Alleen druk is al genoeg. Best eng.

  1 likes
 11. Als je die enorme witte afscheiding die wij beneden op de grond uit de vleugels ziet komen ook vanuit het vliegtuig zelf kunt zien dat het uit de vleugels komt, dan zul je de eerste zijn die dit zelf in een passagiers vliegtuig ook uit de vleugels ziet komen.
  Wie heeft dit ooit zelf uit de vleugels zien komen? Niemand !!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Australisch ochtendprogramma besteedt aandacht aan chemtrails. Dit hebben ze ervan gebakken

Australisch ochtendprogramma besteedt aandacht aan chemtrails. Dit hebben ze ervan gebakken

Enkele dagen geleden besteedde het Australische ochtendprogramma ...

Vaccins weer in verband gebracht met autisme. Is dit de boosdoener?

Vaccins weer in verband gebracht met autisme. Is dit de boosdoener?

Kinderen met autisme hebben een zeer hoog ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.