Homepagina » Internet » Het internet wordt helemaal kapotgecensureerd door Facebook en Google. Kom in actie voordat het te laat is
Het internet wordt helemaal kapotgecensureerd door Facebook en Google. Kom in actie voordat het te laat is

Het internet wordt helemaal kapotgecensureerd door Facebook en Google. Kom in actie voordat het te laat is

Het internet geeft burgers veel vrijheid. Het was dan ook te verwachten dat sociale mediareuzen als Facebook en Google stappen gingen ondernemen om mensen die een oppositioneel geluid laten horen, de mond te snoeren.

Op de Bilderbergconferentie van 2017 stond ‘de oorlog tegen informatie’ prominent op de agenda. De laatste jaren mochten topmensen van sociale mediabedrijven geregeld aanschuiven op de conferentie.

In de aanloop naar deze oorlog tegen informatie werden steeds vaker mensen van Google uitgenodigd. In eerste instantie ging het alleen om voorzitter van de raad van commissarissen Eric Schmidt.

Kapotgecensureerd

In 2013 werden maar liefst drie mensen van Google uitgenodigd: Regina Dugan, Demis Hassabis en Schmidt. In 2016 mocht Hassabis nog een keer terugkomen.

De laatste jaren hebben internetreuzen hun algoritmes steeds verder aangepast tot het punt waarop vrijwel elk kritisch bericht van internet wordt gehaald of gewoonweg niet verschijnt in de zoekresultaten.

De Franse president Macron (Bilderbergconferentie 2014) heeft in zijn land een wet aangekondigd die de strijd aangaat met nepnieuws (lees: kritische geluiden). In Duitsland is zo’n wet al van kracht.

Minister Ollongren (Bilderbergconferentie 2016) heeft aangegeven ook in Nederland de strijd te willen aangaan met ‘nepnieuws’.

De oorlog tegen informatie die op de Bilderbergconferentie is bekokstoofd heeft als gevolg dat het internet helemaal kapotgecensureerd wordt. Willen we dat?

Schade

Laten we kijken naar een aantal praktijkvoorbeelden.

Deze week werd in het Newseum in Washington DC gesproken over de neutraliteit van sociale media.

De Amerikaanse politiek commentator en blogger Michelle Malkin liet weten dat zelfs de meest onschuldige berichten van sociale media worden geweerd.

Zelf maakt Malkin al heel lang gebruik van sociale media als manier om haar journalistieke werk te verspreiden. Ze ziet nu hoeveel schade ze veroorzaken en hoe alternatieve media worden aangevallen.

Vorm van moord

Politiek activist en commentator Pamela Geller zei dat sociale media zoals Instagram, Facebook en YouTube een monopolie hebben en hun platforms gebruiken om elke zienswijze of persoon te verwijderen of te verbergen die niet aansluit op de ‘progressieve’ waarden die zij opdringen.

Haar website Geller Report haalde eerst 70 procent van de inkomsten uit Google AdSense, maar van het ene op het andere moment kwam ze op een zwarte lijst vanwege haar conservatieve denkbeelden.

Ze legde uit dat ze kritische geluiden niet alleen de kop indrukken, maar er ook voor zorgen dat de mensen die deze geluiden laten horen zichzelf niet langer kunnen onderhouden. “Dit is een vorm van moord,” zei ze.

Zonder pardon verwijderd

Margaret Howell van het Right Side Broadcasting Network zei dat internetreuzen zoals Facebook, Google en YouTube conservatieve geluiden censureren.

Deze bedrijven gaan volgens haar heel ver. In een aantal gevallen werden video’s van haar zonder enige politieke context zonder pardon verwijderd.

Zelfs beelden die ze had opgenomen tijdens een persconferentie in het Witte Huis werden gecensureerd door YouTube, beelden die ook gewoon door de mainstream media zijn uitgezonden.

Als nooit tevoren

Nieuwssite MintPress News schrijft dat ‘zij en alle andere onafhankelijke media als nooit tevoren worden gecensureerd en geïntimideerd door de 1%, met name Facebook en Google’.

Facebook en Google roeien onafhankelijke journalistiek uit onder het mom van het bestrijden van fake news, stelt de website.

“We moeten laten zien dat het establishment ons niet de mond kan snoeren,” klinkt het. “Facebook probeert te bepalen wat je in je newsfeed ziet. Spoedig wordt al het nieuws dat indruist tegen de status quo verwijderd (gecensureerd).”

MintPress News merkt op dat Facebook al heeft toegeven accounts te verwijderen op verzoek van de Amerikaanse en Israëlische overheid.

Sponsoren

Onderzoeksjournalistiek van de website wordt op Facebook aangemerkt als ‘spam’ en op Google als ‘niet geschikt voor adverteerders’ waardoor ze helemaal kapot worden gecensureerd.

In Nederland proberen websites de censuur te omzeilen. Zo is TPO een verzetskrant begonnen en komt GeenStijl met GeenStijl Premium.

Je kunt ook NineForNews helpen in de strijd tegen deze orwelliaanse praktijken door ons te sponsoren! Dat kan hier. Je leest onze website dan 100% advertentievrij.Vind je deze informatie leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Vergeet het D666 fanblaadje De Gelderlander niet.
  Kritiek op de islam? Dan passen ze censuur toe.
  Kritiek op die D666 opperbitch? , censuur….
  Het wordt tijd dat mensen ontwaken en inzien wat voor smerige kliek dat D666 is…

  25 likes
 2. een heel gevaarlijke situatie wordt dit.
  het enige wat je kan doen (als het nog mogelijk is) je pc,laptop,smartfhone niet meer gebruiken maar weer gewoon praten met elkaar.

  19 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Inderdaad het leed is al geleden, alles wat men er op heeft gezet is eigendom van hun. Een gat in de markt: Een nieuw soort platform ontwikkelen en de facebookers enz. massaal daar weghalen zal wonderen doen. Ze willen ons allemaal angst aanjagen met BIG BROTHER is watching you, maar ze zijn een ding vergeten wat wij weer kunnen zeggen: ‘Big brother is watching you to!’

   2 likes
 3. Goed alternatief voor Google is duckduckgo en voor Facebook mewe. Die zeggen althans het recht op privacy zeer serieus te nemen.

  11 likes
 4. Willen we dat.?
  Wat is er nog tegen te doen.?
  Het gros van de bevolking, loopt als makke schapen achter Rutte aan.
  Kijk maar wat er nu met FvD gebeurt, ze worden afgemaakt in de pers.

  5 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Dat is niet zo hij heeft gewoon de boel belazerd open je ogen, die asielzoekers massaal paaien en lokken met de gratis zorgpas van klijnsma en ze ook direct stemrechtig gemaakt. Wat er is gebeurt dat is gewoon de bevolking besodemieteren, en dat gaat maar door onder leiding van zielige verhalen. Die gasten horen eerst 20 jaar deel te nemen aan deze maatschappij voordat ze stemrecht krijgen.

   2 likes
   • Strijdervoorvrijheid

    Er wordt op dit moment stemvee voor ze geïmporteerd, Wilders heeftons allemaal gewaarschuwd!

    3 likes
    • Precies zoals Hillary/CIA.
     Wilders/CIA volgde dan ook de koers van Hillary.
     Hij waarschuwde ons voor niets, want dat hele Hillary/Obama/Bush/CIA plan gaat niet door.
     Dus Wilders rol zal nu ook wel uitgespeeld zijn neem ik aan.

     1 likes
 5. Facebook en Google censureren maar. Ik ben al overgestapt naar browser Yandex van Poetin.

  10 likes
 6. Facebook, Google etc. zijn tegen de ultieme waarheid dat het bestaan in essentie oneindig en eeuwig is en geen censuur kent.

  4 likes
 7. Newsfeed! Vertaal dat nu toch eens naar het Nederlands! Dan staat er nieuws voeden oftewel nieuwsvoer! En wat je eet, dat word je! Toch? Om het dan voor al die zogenaamde Nederlanders toch maar weer bij het Noord-Amerikaans te houden, GroteStroomNieuws is newsfodder. Naar het Nederlands vertaalt nieuwsvoer voor het vee! Is er verschil tussen het letterlijke afvalvoer (junk food) en de nieuws-voedingen (newsfodder) voor de “makke schapen”?

  2 likes
 8. Ik heb ook al 2x een 24 uurs ban gehad op facebook om een paar nietszeggende opmerkingen als reactie op een politiek artikeltje. Volkomen belachelijk.

  2 likes
 9. Tsja, door wie worden Facebook en Google betaald? Ik kan klagen wat ik wil maar ik ben geen klant van ze.

  1 likes
 10. Elke mediareus wordt onder grote bedreiging gedwongen om te censureren.
  Ook microsoft moest gedwongen meedoen met de rijken , illuminati, etc. de duisteren, elite, hagedisachtigen. Anders zouden ze dit bedrijf gaan kapot maken. Was 3 of 4 jaar geleden al in het nieuws op deze site.
  Het wordt weer tijd voor vlugschriften. Of dat wij een worden en onze latente thelepatische vermogens gaan ontwikkelen voor nieuws-spreiding.

  1 likes
 11. O heerlijk deze site!… En aub mag ik even mijn ei kwijt…? => Dat iedereen nu nog niet inziet dat die smartphone de ideale spying-tool is. Front- en backcamera’s(op lengte- en breedtegraad te activeren “indien” nodig door oa de “overheid” (of de vijand van onze vojand) ingebakken tooltjes), voor de handige bio-Wifi’s onder ons, mensen die bepaalde paranormale gaven =>wel of niet van bewust…, te activeren “indien” nodig dmv intrede op hùn trillings frequentie subliminale messages door geven of in te zetten voor hun doeleinden…. en ga zo maar door…. zucht…. :-)… blijven lachen…. 🙁

  1 likes
 12. @Frans, in principe zou het heel makkelijk moeten zijn om een zo goed mogelijke koers te varen in het algemene doen en laten van de mensen, en dat is ook wat verreweg de meesten trachten te doen. Je zou je alleen maar af hoeven te wenden van het kwaad en het goede steeds omarmen. Het grote probleem echter is dat volstrekt onduidelijk is geworden wat nog goed en wat kwaad is. Alles is omgedraaid, op zijn kop gezet, nog eens verdraaid en nog eens achterstevoren gezet. Alles waar mensen hun identiteit aan ontleenden, waar zij kracht en geloof uit putten is verdoemd tot iets wat niet goed meer is. Het is bijv. waarachtig bijkans verboden geworden om je nog echt man of vrouw te voelen want dat zou wel eens kwetsend kunnen zijn voor iemand. Het huwelijk is naargeestig en ouderwets en homofilie is hot. En begrijp me goed, ik heb niets tegen homo’s, maar dat overdrenene, dat provocerende, het bij iedereen door de strot willen duwen om het allemaal geweldig te vinden is een constante bron van ergernis en stres. En wee uw gebeente als je daar iets over durft te zeggen. En zo kun je eindeloos doorgaan over legers en oorlogen, over politie en misdadigers, over religie en mensen. Satan heeft alles zodanig verdraaid en verward dat niemand nog weet waar we aan toe zijn behalve de cabal, zij zitten het dichtst bij het vuur en hebben informatie uit de eerste hand, van satan zelf wel te verstaan. Ze aanbidden hem, ze vereren hem met talloze symbolen en rituelen, waar en hoe vaak maar mogelijk. Die moeten we als eerste herkennen zodat we weten wie onze echte vijand is. Vandaar uit zou er actie moeten komen. Hun eigenlijke commandocentrum is verrekte klein vergeleken bij de immense massa mensen die zij tot slachtoffer weten te maken. En zonder dat commandocentrum zijn ze machteloos.

  ps. Het zou miju bijv. ook niet verbazen als deze site : Nine For News ook gebruikt wordt om uitspraken te ontlokken, om aan de weet te komen hoe mensen denken, wat ze in hun schild voeren enz. Ook wordt er hier onophoudelijk getracht door dezen en genen om de opinie om te buigen naar een wat cabal vriendelijkere. Maar als het zo is is het weer zo sluw gedaan dat bewijzen nagenoeg onmogelijk zou zijn.

  1 likes
 13. Je pikt het Joop van de Ende gebral er zo uit, dat was de koers die we vaarden, min of meer verplicht, want….dominant.
  Met veel omhalen en veel woorden weinig tot niets zeggen, veel uit de mouw geschudde onzin voor waar neerzetten met een Peter R. de Vries stelligheid.
  Allemaal doorzichtige tactiekjes die ze standaard allemaal gebruiken.
  Alles is ook makkelijk te weerleggen maar daar is geen tijd voor want… het ratelt stellig door, dat is de tactiek van de cabal, de msm, en die is al een poosje niet geloofwaardig meer.
  De leeghoofdigheid in combinatie met die hun zo kenmerkende drammerigheid begint nu zelfs velen te vervelen.
  De kijkcijfers en dalende krantenoplages spreken boekdelen.

  1 likes
 14. Er zijn trouwens genoeg mensen die nog wel precies weten hoe het zit en waar die kakelende kippen zonder kop de fout in gegaan zijn.
  Ze hopen alleen maar dat ze dermate verwarrend zijn zodat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Erg naief want zo ingewikkeld is het nu ook weer niet.
  Lang niet iedereen is zo simpel als zij zijn.

  1 likes
  • @faya, voorlopig gaat alles precies door zoals het altijd ging. De oorlogen gaan onverminderd door, het terrorisme tiert welig,kinderen verdwijnen nog in grote getale, de wereldbevolking gaat nog steeds gebukt onder angst, armoe, agressie, dood en ellende. Ondanks dat er nu al een paar jaar gezegd wordt dat alles echt anders wordt. In de praktijk zien we daar nog steeds weinig van terug.

   0 likes
   • * Exegese, dat is de msm visie en dat lijkt maar zo, dat alles gewoon doorgaat zoals het altijd ging.
    We moesten eerst wachten tot er iemand als Trump opstond.
    Toen moest er heel veel uitgezocht en onderzocht worden, bewijzen boven tafel komen en getuigen verhoren, allemaal achter de schermen voor wie alleen msm kijkt.
    Wie de Amerikaanse alt.media volgt weet wel beter, die weet precies wat er speelt, hoe het gespeeld wordt en hoever ze al zijn.
    Nu pas gaat het in de msm boven water komen hoe hard de Clinton kliek geknokt heeft om een valse verkiezingsuitslag te krijgen, hoe belangrijk het voor ze was dat Hillary president zou worden, anders konden ze dat achterlijke Albert Pike plan nooit uitvoeren.
    Die uranium 1 deal zal ook veel stof op doen waaien, voor degenen die er nog niets van gehoord hebben.
    En nogmaals, ze moeten zeer tactisch en voorzichtig te werk gaan want ze hebben met gevaarlijke gekken te maken die tot alles in staat zijn.
    Hun jarenlange voorbereidingen zijn voor niets geweest.
    Hoe ze geroofd en gestolen hebben, hoe ze de hele boel aan elkaar gelogen hebben, en hoe overtuigend ze dat doen, hoe ze over alles en iedereen heen walsen, en het gemak hoe ze mensen uitschakelen die de waarheid wel zien en als complotgekkies wegzetten.
    Trump heeft dus met psychopaten en sociopaten te maken.
    Maar alles gaat boven water komen, de tijd is er rijp voor en achter de schermen is alles al tot in de puntjes geregeld.
    Al die hoogmoed en de overtuiging dat ze boven alles en iedereen staan, de arrogantie, in een keer weg.
    Deze week gaan er 3 grote ”complotten” in de msm uitkomen.

    0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

Grote media richten aandacht op Chinees biolab bij corona-epicentrum: ‘Eén van de ergste doofpotten uit de geschiedenis’

De theorie dat het dodelijke coronavirus uit ...

ziekenhuizen

Burgerjournalisten filmen bij ziekenhuizen ‘vol coronapatiënten’. Dit troffen ze aan (kijk nu het nog kan)

In de Verenigde Staten staan mensen uren ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.