Homepagina » UFO » VIDEO: Apollo-astronauten zagen mysterieuze lichten op de maan
VIDEO: Apollo-astronauten zagen mysterieuze lichtflitsen op de maan

VIDEO: Apollo-astronauten zagen mysterieuze lichten op de maan

Vlak voor de landing van Apollo 17 zag astronaut Jack Smith iets vreemds op of boven het maanoppervlak. “Ik zag net een flits op het maanoppervlak,” zei hij. “Het was een felle flits bij die krater.”

Het object werd ook gezien door astronaut Eugene Cernan. De waarneming door het tweetal stelt experts al tientallen jaren voor een raadsel.

Te fel en te blauw

In het programma The Unexplained Files wordt een foto getoond waarop mogelijk het object is te zien dat Smith tijdens zijn ruimtereis zag. Er werd namelijk een mysterieus blauwgekleurd object vastgelegd boven het maanoppervlak, zo laat astronoom Marc D’Antonio zien.

“In de bovenhoek bevindt zich een heel vreemd driehoekig object,” zegt hij, toevoegende dat hij niet weet wat het is. De drie blauwe lichten zijn te fel en te blauw om een planeet of sterrenbeeld te kunnen zijn.

Geen officiële verklaring

Astronaut Alfred Warden heeft een mogelijke verklaring voor het object. Tijdens een eerdere missie had hij een mini-satelliet in een baan om de maan gebracht. Hij zegt dat de twee astronauten wellicht die satelliet hebben gezien.

Het is onmogelijk om met zekerheid te zeggen wat Cernan heeft gezien. Sommigen speculeren dat Smith meteoren zag die insloegen op de maan. NASA heeft geen officiële verklaring voor deze UFO-waarneming.

[Unexplained Files]


Vind je deze informatie waardevol? Deel het dan met je vrienden op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

48 reacties

 1. Bizar dat heden nog niet officieel naar buiten is gekomen dat de zogenaamde bemande maanlandingen nooit hebben plaatsgevonden. Ook vreemd dat 9fornews dit in stand houdt. Lichten in de krater?

  Er zijn tonnen aan bewijs dat de maanlandingen in die tijd (eind 60, begin 70) onmogelijk waren. De radioactieve gordel, het mislukken van m(eerdere) pogingen, het vreemde interview met de eerste mensen op de maan na de terugkomst, de twijfelachtige beelden van de landingen, de gemanipuleerde foto’s op de maan genomen, het feit dat alleen de Amerikanen, maar liefst 6 keer, op de maan zijn geweest tussen 1969 en 1972. Daarna is geen enkele natie het nog gelukt, inclusief de Russen. Dat is inmiddels 44 jaar geleden!

  Dan zou je zeggen: maar dan zouden de Sovjets toch hebben geschreeuwd dat de Amerikanen het hebben gefaked? Inderdaad. Daar kan je maar 1 conclusie trekken: de Sovjets hebben het spel meegespeeld en iets in ruil voor teruggekregen. De Sovjets hadden de eerste mens in de ruimte, maar verloren de strijd om de maan en hebben de interesse verloren? Nee, dat kan logischerwijs nooit kloppen.

  Hier het ongemakkelijke interview met Neil Armstrong, Michael Collins en Buzz Aldrin, de eerste mensen op de maan met Apollo 11.
  https://www.youtube.com/watch?v=BI_ZehPOMwI

  15 likes
  • Er gaat niemand naar de maan, dat is onmogelijk, want de maan is simpel weg geen bal, NASA en de moderne sterrenkunde blijven vasthouden, dat de Maan is een stevige, ronde, aarde-achtige planeet is, waar de mens naar toe is gevlogen, en voet op hebben gezet. Ze beweren dat de Maan is een niet-luminescente planetoïde, die al haar licht van de zon ontvangt en reflecteert, De realiteit is echter dat de maan is geen vast lichaam, het is duidelijk cirkelvormig, maar niet bolvormig, en op geen enkele wijze een aarde-achtige planetoïde waarop mensen konden landen. In feite is de Maan is grotendeels transparant en volledig zelf-lichtgevende, schijnt met zijn eigen unieke licht…. vele zullen hier om lachen omdat we sinds geboorte gebrainwashed zijn… maar kijk maar eens naar de maan en waar komt het licht op de maan vandaan, dan zal je zien dat het niet klopt… en zoals Zamunda al zegt de maanlandingen waren fake en in scene gezet door Stanley Kubrick met een groen scherm waar de projectie van op de achterkant komt, maar je ziet het aan de voorkant , dus als je voor scherm loopt zie je geen schaduw, zo is iss ook gedaan enz…Nasa is 1 grote frauduleuze leugenachtige bullsh*t, opgericht van 350 nazi’s uit ww2, om de agenda voort te zetten en Nederland is daar dicht bij betrokken… er is veel te vinden over hoe en wat…. in mijn opinie is de aarde ook geen bal, spint/draait ie niet, maar is het een plat/level vlak..
   Mono

   6 likes
   • dude. seriously. Get a life!
    Mijn voorhoofd doet pijn van het bonken op tafel van ongeloof!
    Wat een kolder kun jij uitkramen zeg!
    Alles, maar dan ook ALLES wat jij hier beweert is uitvoerig de-bunked.

    7 likes
    • Is wéér een alternatieve nickname, ik gok van arwijn, die een discussie over de platte aarde wil lospeuteren…

     5 likes
     • Nee rob helaas je zit er helemaal naast, ik kom hier al enige jaren onder de zelfde naam namelijk… ik wil helemaal niets lospeuteren, blijf lekker op je fake bal , maakt mij niets uit…

      4 likes
     • Geen foto kunnen laten zien van de platte aarde.
      Geen crowdfunding willen doen voor een raket/foto-satelliet.

      Tja, feitelijk hebben jullie niks…

      3 likes
     • Ik weet hoe de spelletjes gaan, heb daar al vele jaren ervaring mee.
      En weet ook hoe makkelijk het is een andere nickname aan te maken, en hoe het aantal thumbs up te manipuleren, zelfs met je “eigen” nickname en de andere nickname een “gesprek” of “discussie” te voeren.

      Zelf heb ik onlangs ook spelletjes gespeeld, een andere nickname, en extra thumbs up gedaan.

      Zal het binnenkort nog eens op grotere schaal doen…

      3 likes
    • jij zegt : dude. seriously. Get a life!, Mijn voorhoofd doet pijn van het bonken op tafel van ongeloof!… Wat een kolder kun jij uitkramen zeg!..

     als je hiervoor al met je hoofd op de tafel bonkt, dan vraag ik me af wat er gebeurd als alle waarheden boven tafel komen… ik zou maar een kussen op je voorhoofd binden.. get a life

     5 likes
   • Er vindt vanavond een maansverduistering plaats, vanuit Nederland gedeeltelijk te zien, en dan kun je met eigen ogen bekijken welke vorm de schaduw heeft die de Aarde op de Maan laat vallen. Ik kan je vast verklappen: die is niet vierkant! 🙂

    Verder is de Maan uiteraard bolvormig, dat kun je met eigen ogen natuurlijk ook al eenvoudig zien. De bolvorm wordt verder bevestigd door de maanfases (met een platte Maan onmogelijk) en door de kratervorming: aan de evenaar een cirkel, richting de polen ovaalvormig. Duidelijk bewijs van een bolvormige maan.

    En dan het idee dat de Maan zelf licht geeft: geloof je nou werkelijk in dit soort flauwekul als je het opschrijft? Maar leg vooral even uit hoe dat in zijn werk gaat, die zelf-lichtgevende Maan. Die zich zomaar laat verduisteren door de Aarde (lol).

    4 likes
    • En precies zoals ik al verwachtte: de zoveelste flat earth idioot. Ha Arwijn! Ik verneem nog graag van je hoe de maan zichzelf verlicht.

     denk jij soms dat je alwetende bent… je bent jaren voorgelogen en bedrogen en je zag en ziet het niet eens, alles is corrupt tot de wortel, dus wie is hier nou de idioot… de platte aarde mag dan nog een theorie zijn, maar de bal aarde is een free mason satanische religie…

     1 likes
     • Precies zoals ik verwachtte: geen antwoord. Typisch gedrag van een flat earther. Ik verneem nog steeds graag van je hoe de maan zichzelf verlicht – en hoe deze verlichting opeens op magische wijze uitgeschakeld wordt bij een maansverduistering.

      3 likes
    • kijk deze even, als je het aan durft om je brein te pijnigen tenminste, 9 minuten bewijs van je zogenaamde Lunar Eclips Leugen — https://www.youtube.com/watch?v=xYClIRXKiT4

     1 likes
     • En precies zoals ik al verwachtte: de zoveelste flat earth idioot. Ha Arwijn! Ik verneem nog graag van je hoe de maan zichzelf verlicht.

      3 likes
    • Solaris ik kan niet bij de andere antwoorden dus doe het hier…..
     Hindoeïsme
     Rahu en Ketu worden beschouwd als grote vijanden van de Zon en de Maan, omdat zij over hen geklikt hebben (moet “werden” zijn) bij Lord Vishnu. Symbolisch verslinden Rahu en Ketu de twee lichten (2 lichten niet 1?) gedurende eclipsen. Hun vermogen om de Zon en de Maan te verduisteren maken van Rahu en Ketu zeer krachtige invloeden binnen de dierenriem. De Zon, waar omheen de andere planeten in ons zonnestelsel draaien, de Maan, die het leven op aarde beheerst, worden door Rahu en Ketu verduisterd gedurende eclipsen.
     dit is het principe wat gebeurd bij eclipsen, er gaat een andere schijf/schaal of hoe je het ook wil noemen overheen…van deze site http://www.mandierbreda.com/Rahu%20&%20Ketu.html

     kijk deze ook even https://www.youtube.com/watch?v=tt-rtwX7knw een nasa engineer kunnen niet door radiation belt…

     hier wiki over de Van allen gordels
     De van allen gordels, ook stralingsgordels of deeltjesgordels genoemd, zijn twee gordels van geladen deeltjes rond de aarde. De laagstgelegen gordel, op een afstand van 2000-5000 km, bestaat voornamelijk uit protonen. Deze werd in 1958 ontdekt door de satelliet Explorer 1. De gordel is vernoemd naar zijn ontdekker James Van Allen, die erop stond dat de satelliet een geigerteller aan boord zou meenemen.

     De tweede gordel ligt op een hoogte tussen de 13 000 en 19 000 km en is ongeveer 6000 km dik. Deze gordel bestaat voornamelijk uit elektronen en is door Pioneer 1, 2 en 3 (ook in 1958) ontdekt en in kaart gebracht.

     je weet dat de maan 385.000 a 400.000km van de aarde vandaan is volgens mainstream science,
     Mono

     hier nog even wat uitspraken die in de bijbel staan:
     (Chron. 16:30)
     Tremble before him, all the earth! The world is firmly established; it cannot be moved.
     (Job 9:6)
     He shakes the earth from its place and makes its pillars tremble.
     (Job 11:9)
     Their measure is longer than the earth and wider than the sea.
     (Job 26:9)
     He covers the face of the full moon, spreading his clouds over it.
     (Job 28:24)
     for he views the ends of the earth and sees everything under the heavens.
     (Job 38:4)
     “Where were you when I laid the earth’s foundation? Tell me, if you understand.
     (Job 38:13)
     that it might take the earth by the edges and shake the wicked out of it..
     (Job 38:18)
     Have you comprehended the vast expanses of the earth? Tell me, if you know all this.
     (Psalm 104:2)
     The Lord wraps himself in light as with a garment; he stretches out the heavens like a tent
     (Ps. 104.5)
     He set the earth on its foundations; it can never be moved.
     (Ps. 93:1)
     The LORD reigns, he is robed in majesty; the LORD is robed in majesty and armed with strength; indeed, the world is established, firm and secure.

     0 likes
   • Gezien NASA nog steeds de leugen blijft volhouden, kun je met alles rekening houden, inclusief leugens over ruimtevaart en het ISS. Zolang NASA met hun monopolie samen met de Russische luchtvaart claimen de ruimte in te gaan, zal de Amerikaanse en Russische belastingbetaler bloeden voor misschien wel experimenten opgenomen in de studio.
    Of de maan niet bol is en de aarde plat, geen idee. Wat ik weet is dat het op het moment niet relevant is en we kunnen beter wegblijven van dat soort extreme theorieen, want je bent meteen een aluhoedje en dwaas, precies waar ze ons willen hebben. Met concrete bewijzen komen we al een heel eind.

    3 likes
    • Hoi Zamunda: je hebt gelijk ja, maar zolang de mensen niet wakker worden , zullen ze nog wel ff flink uit de buidel tasten van de belasting betaler… maar het beter niet over een onderwerp hebben vanwege alu hoedje lijkt mij niet logisch, omdat mocht ie plat/level zijn… dan leven we vanaf geboorte in een illusie, en ik denk dat de aarde zeker geen spinnende bal is die 1609 km/h om zijn as draait, 106,000km/h om de zon, de zon volgt met 720.000km/h, en alles tegelijk gaat met 677.000.000km/h door de niets heen, op de nano millimeter precies, 1 verandering erin zou funest zijn, als iemand dat geloofd dan vraag ik me toch af.. ik zou zeggen onderzoek het eens voor jezelf,, je zal zien dat het toch best frappant is wat de feiten zijn van de Flat Earth tot nu toe… ik ben er eerlijk in bij elke theorie zijn er misleiders tussen maar ze moeten toch 70% bv aan waarheid meegeven omdat je anders al afhaakt… Mono

     1 likes
   • – Niet weten hoe een fisheye lens werkt, of niet werkt.
    – Foto’s en video’s negeren die geen last hebben van atmosferische storingen als fata morgana’s en mirages.
    – Opname’s genomen gedurende de gehele dag van een gelijk blijvende zon bij zonsopkomst, middag en zonsondergang.
    – Een zon als schijf moet zich anders gedragen als een zon als bol.
    – Hoekmeting van de zon op een platte aarde is anders dan op een ronde aarde.
    Enz.

    Overigens heb ik bovenstaande vragen nooit antwoord gehad, behalve dat ik “logisch” moet nadenken? Dit is geen antwoord, maar het niet kunnen geven van een antwoord want, te moeilijk blijkbaar om te debunken…

    3 likes
  • zit rusland niet ook bij the antartic treaty?

   fff

   4 likes
   • Klopt.
    Los daarvan gaat de nauwe relate verder terug tussen de US en de Sovjetunie. Zo nauw was die relatie dat de bolsjewieken die de Sovjetunie stichtten (Trotski en Lenin) zijn gedekt en gesponsord vanuit het westen door de toenmalige bankiers in de US en Duitsland om het communisme uit te proberen in het oosten. Ik heb het gevoel dat de relatie nooit kapot is gegaan, ook niet onder Putin, al lijkt hij zich te verzetten tegen het imperialisme van de US/NATO. Een duidelijke overeenkomt nu tussen de regering in de US en RU is de liefde voor Israel. Een teken dat beide niet onafhankelijk zijn van de Zionistische vrijmetselaars ideologie.

    1 likes
  • Als men hier het nieuws uitzend live van uit een ander land,dan zit men met de vertraging van het geluid,maar toen we op de maan waren was er nul koma nul vertraging,RA RA HOE IS DAT MOGELIJK.
   we zijn zo bedonderd en voorgelogen en bestollen,dat we het nog normaal beginnen te vinden,en daar helpt onze schooiers van een regiring SUPER LEKKER AAN MEE,EN WE GELOVEN ZE NOG OOK.
   🙂 🙂 🙂 we zijn nog erger dan schaapen,volgens mij zijn lametjes nog niet zo STOM als wij. 🙂 🙂 🙂

   2 likes
   • In de originele opnamen zit wel degelijk een vertraging van zo’n 1,25 seconde in beide richtingen. In de herhalingen die jij hebt gezien is dit eruit geknipt, om de conversatie ‘natuurlijker’ te laten verlopen. Een volstrekt normale gang van zaken in de televisiewereld.

    3 likes
 2. “Apollo-astronauten zagen mysterieuze lichten op de maan”. Wellicht een waarschuwing van buitenaardsen om daar nóóit meer te komen? Het was de allerlaatste landing op de maan en luidde tevens het einde in van het Apollo-tijdperk.

  12 likes
  • Zou jullie wel meer gedetailleerd informatie willen geven. Aangezien de informatie gevoelig is in deze historische moment en doordat er veel HASBARA KABBALA (zionist cabal) aanwezigen op deze forum! Laat ik het momenteel even achterwege.

   Ons toekomst is al heel geleden uitgelegd door profetieën!
   Kan jullie alvast volgende verklappen:
   -Eliminatie van Esad in Syrië
   -Eliminatie van Sisi en bevrijding van Egypte
   -Uitroeiing van DAES door Free Syrian Army and coalitie
   -Net voor de uitroeiing van DAES een Flase Flag aanval op Israël door DAES
   -Bezetting en uitbreiding van Israël bij de Golan Gebergte en oorlog in dat gebied
   -Aankondiging Maitreya (2019)
   -Komst van Isaiah van Bethlehem
   -Niburu/Marduk/PlanetX dichtbij aarde
   -3 dagen duisternis
   -Inval door Gog and Magog (kleine greys en lange greys) ook wel Moloch and Mammon genoemd (NIET Rusland en Turkije volgens een zionist Rabbi interpretatie)
   -Gebed van Isaiah van Bethlehem en een virus die Gog en Magog zal vermoorden
   -Leger van Maitreya opsporen van de elite en samenzweerders
   -Leger van Maitreya zal tot de kust van Europa veroveren (Engeland niet)
   -Tegenaanval van antichrist (blonde man) en verovering van sommige gebieden
   -Eliminatie van antichrist door Isaiah en Maitreya
   -Oproep van Isaiah van Bethlehem aan mensheid voor wereldwijde godsdienst
   -Gouden eeuw. Technologie van ongekende aard

   Ze waren al hier 6.000 jaar geleden. Alleen ze kunnen de aarde niet zomaar binnenkomen. De piramides zijn niet voor niks gemaakt!
   Ze zijn al aan het stationeren in grote hoeveelheden en wachten op het juiste moment om in te vallen (invasie). Willen ze de aarde in dan worden ze blootgesteld aan schadelijke radiatie.
   Hun eigen planeet is uitgestorven en ze zoeken een nieuwe planeet. Als de invasie plaatsvindt dan zullen ze rivieren leeg drinken en mensen vermoorden.

   Ik hoop dat jullie klaar zijn en goed kunnen verstoppen als die tijd aanbreekt!
   En nee onze technologie is niet opgewassen tegen hun technologie.
   Het moment dat de “superieure” mens zal evenaarden met een andere soort!

   4 likes
   • Beste Typhoon,

    Ik zou toch wel eens graag willen weten waar je deze informatie vandaan haalt.
    Kortom stukje bronvermelding zou geen kwaad kunnen.

    9 likes
   • Die Free Syrian army is nog erger dan Daes. Een 10 jarig (Palestijns) jongetje onthoofden. Wat heldhaftig. Btw, what ever happened to the “Two Witnesses”? Wanneer komen zij eindelijk op het wereldtoneel?

    2 likes
   • jij zegt: Inval door Gog and Magog (kleine greys en lange greys) ook wel Moloch and Mammon genoemd (NIET Rusland en Turkije volgens een zionist Rabbi interpretatie)….
    dit is juist wat ze willen dat we dat denken, want de bedoeling is juist een false flag alien attack, waardoor iedereen akkoord gaat met de oplossing en dat is de NWO…

    3 likes
   • Goh leuk dat stukje over Gog en Magog… Toch ligt het wat anders…

    Gog en Magog zijn in de eerste betekenis een persoon en een land genoemd in de Hebreeuwse Bijbel in het Bijbelboek Ezechiël 38. Gog is de heerser van het land Magog die de uiteindelijke strijd zal voeren tegen het volk van God.

    0 likes
    • Het origineel is Gúg en Magúg
     Gug betekent dwerg (klein) en Ma betekent niet (klein)!
     Een mooi voorbeeld hiervan is mafish (mafeesh)
     MA betekent hier niet!

     We gebruiken het liefst het originele Hebreeuws Ezechiel 38
     Helaas is de huidige Ezechiel een vertaling van het oorspronkelijke Hebreeuws/ West Aramees naar het Grieks/ Latijns daarna Engels en daarna Nederlands!
     Interpretatie hiervan is helemaal anders dan het origineel! Aangezien de woorden niet helemaal overeenkomen met het geachte!

     http://www.statenvertaling.net/bijbel/ezec/38.html
     We gebruiken ter gemakshalve een oude testament…

     2 Mensenkind! zet uw aangezicht tegen Gog, het land van Magog, den hoofdvorst van Mesech en Tubal; en profeteer tegen hem,

     Hier spreekt de Schepper als Mensenkind en Gog als geen Mensenkind! Gog is geen mensenkind en komt niet uit onze planeet.
     Mesech en Tubal zijn afstammelingen van Kain. Slangenzaad en slechtaard. Hun vorst is Nachash/ Lucifer/ Satan

     4 een grote vergadering, met rondas en schild, die altemaal zwaarden handelen
     Vergadering is een verzameling (inval/ invasie)
     Rondas en schild is hun schip (schepen)
     Zwaarden zijn de wapens die ze beschikken

     6 aan de zijden van het noorden
     Invasie zal via het noordpool geschieden.
     3 dagen duisternis zal ontstaan doordat Niburu de aarde door zijn zwaartekracht naar beneden zal trekken. Zo erg dat dat de aarde de zon van boven ziet en de aarde grotendeels duister wordt. Zoals 3600 jaar geleden.
     Niburu hoort eigenlijk bij onze planetenstelsel maar is door een zwarte gat uit zijn baan gebracht. Het is nu een planeet dat zijn eigen eclips ten opzicht van onze zon!

     9 Dan zult gij optrekken, gij zult aankomen als een onstuimige verwoesting, gij zult zijn als een wolk, om het land te bedekken
     Invasie zal met zo veel schepen zijn dat het lijkt alsof het een wolk is
     Overal verwoesting. Rivieren zullen ze opdrinken en mensen moorden
     Het land bedekken in de zin van ze zullen overal zijn!

     10 Alzo zegt de Heere HEERE: Te dien dage zal het ook geschieden, dat er raadslagen in uw hart zullen opkomen, en gij zult een kwade gedachte denken
     Kwade gedachten in de zin van GODSLASTERING. Ongeloof en vertrouwen in de Schepper verliezen

     20 Zodat van Mijn aangezicht beven zullen de vissen der zee, en het gevogelte des hemels, en het gedierte des velds, en al het kruipend gedierte, dat op het aardrijk kruipt, en alle mensen, die op den aardbodem zijn; en de bergen zullen nedergeworpen worden, en de steile plaatsen zullen nedervallen, en alle muren zullen ter aarde nedervallen.
     ZE ZULLEN WERKELIJK ALLES OPDRINKEN EN OPETEN! ZELFS MENSEN!

     22 En Ik zal met hem rechten, door pestilentie en door bloed; en Ik zal een overstelpenden plasregen, en grote hagelstenen, vuur en zwavel regenen op hem, en op zijn benden, en op de vele volken, die met hem zullen zijn.
     ISAIAH VAN BETHLEHEM ZAL GEBED DOEN AAN DE SCHEPPER. DIE GEACCEPTEERD ZAL WORDEN. EEN VIRUS (PEST) DIE HUN BLOED AANTAST ZAL DOOR REGEN OP HUN AFKOMEN.

     23 Alzo zal Ik Mij groot maken, en Mij heiligen, en bekend worden voor de ogen van vele heidenen; en zij zullen weten, dat Ik de HEERE ben.
     HEIDENEN ZULLEN DE GODSDIENST VAN ISAIAH VAN BETHLEHEM ACCEPTEREN NA DIT GEVAL. EEN WERELDGODSDIENST (MESSIAANS VREDESRIJK WAT JULLIE BEDOELEN)

     PS ISRAEL BESTAAT 60 JAAR, DAARVOOR 600 JAAR ONDER OTTOMANEN (TURKEN) BESTAAN. HET IS TOTALE ONZIN DAT TURKIJE DIT KEER UIT DE NOORDEN KOMT OM JULLIE TE VERWOESTEN.

     Snap je een beetje wat ik bedoel met een interpretatie van een of ander Rabbi? Zo nee dan leg ik je het uitgebreider uit…
     Chemtrails zijn bedoelt op de komst van Gog en Magog!
     500 miljoen mensen is een plan om deze wereld te delen met Gog and Magog in ruil voor technologie!
     Een groot Israel is maar een kleine plan binnen een GROTE plan.
     Piramides ter wereld worden opzettelijk verwijderd!
     Naar de maan hoeven ze niet te gaan want de DEALS zijn al gesloten! Bij Venus en bij Mars en bij de Zon zijn schepen gestationeerd die wachten op de invasie.
     De radioactieve quarantaine zal wegvallen na 3 dagen duisternis. Dan kijk naar boven en je zult ze zien…!

     0 likes
  • HALLO we zijn nooit op de maan geweest,NASA verteld zelf dat ze nu een nieuwe raket an het maken zijn,de naam Orion,waar mee ze niet alleen rond de aarde kunnen vliegen maar ook naar de maan en maan en Mars.
   Dus wat houd dit bericht in,nul koma nul.
   En wie hier nog in geloofd,in deze tijd,ja maar een ding,KOM EEN UIT DIE DIEPE SLAAP 🙂 🙂 🙂

   3 likes
 3. Youtube/Docu ”Nasa Fake Moon And Mars Hoax”

  debunk dit maar eens,internet/staats trollen.

  voor de goeie onder ons,veel kijk/lach plezier.

  fff

  7 likes
  • Hier heb je je debunk, flat earth troll:

   http://www.clavius.org

   1 likes
   • hoezo flat earth trol,deze docu’s gaan over de fake moonlanding.

    wat een clown ben je toch.

    fff

    2 likes
    • Hee vladi, als je nou eens de moeite had genomen om clavius.org daadwerkelijk lezen, dan had je gezien dat daar alle ‘de maanlandingen zijn nep!’ beweringen één voor één van tafel geveegd worden. En ja, degenen die beweren dat de maanlandingen nep zijn, vallen in dezelfde categorie als flat earth idioten (en zijn doorgaans ook dezelfde figuren).

     3 likes
  • deze is ook zo typerend ”Astronauts gone wild”.

   must see!! de zoon van de laats geinterviewde astroclown zegt op het laatste na een harde confrontatie ”should we call the CIA,and have them Waxxed (hiermee word niet waxen bedoeld).

   ook hier heb ik geschaterlacht.

   fff

   5 likes
 4. Maanlanding was toch een HOAX!!!!!!!!!

  Opgenomen in een film studio door stanley kubrick.

  Truthers zijn de ware fascisten, duwen straks gewoon weer mensen gaskamers in (omdat ze joods en bankier zijn OF moslim of illuminati.)

  Consumentjes in hypotheek tentjes, ga lekker smartphones maken voor de chinezen.

  1 likes
  • Heb je ook maar enig bewijs dat de maanlanding een hoaw zou zijn?

   2 likes
  • Het woord Truther gebruiken alleen onwetenden en trollen, welke ben jij?

   We hebben geen enkele reden om onschuldigen te veroordelen, want we hebben alle informatie dankzij het internet. Niet zoals back in the day voor de 2e WO waar weinig mensen wisten dat de Joodse Zionisten in de 20-er jaren Hitler financieel hebben gesteund om de Joden in Duitsland naar Palestina te krijgen en een Israel te stichten.

   Nee, we weten tegenwoordig waar de pijn zit en wie de criminele psychopaten zijn en wat ze willen. Internationale bankiers, de top van de vrijmetselaars en de Zionisten. Hun doel steken ze ook niet onder stoelen of banken. Alleenheerschappij over de aardbol waar zij de ubermenschen zijn.

   2 likes
 5. Zelfs toen deze astronauten deze “UFO” zagen, hadden ze al een verklaring ervoor. Mar door het GEHELE gesprek van de astronauten te negeren en het één en ander uit context te blijven citeren, blijven de UFO-fanatiekelingen decennia later nog altijd beweren dat het iets mysterieus zou zijn geweest….
  Lees de gehele en perfect logische- verklaring op https://www.spaceanswers.com/space-exploration/which-astronaut-is-speaking-at-the-start-of-daft-punks-new-song-contact-and-what-is-he-talking-about/

  Cernan: “One unique thing about it, Bob, is that it’s got two flashes. As it comes around in rhythmic fashion, you get a very bright flash, and then you get a dull flash. And then it’ll come around with a bright flash, and then a dull flash.”
  Schmitt: “That’s the side of the S-IVB and then the engine bell, Gene.”
  NB: De S-IVB is een deel van de Saturnus-V raket die de Apollo lanceerde.

  5 likes
 6. Best interessant blauwe lichten op een zwart wit film !
  buiten het stukje Hollywood om !

  2 likes
 7. Shiiiiiiiiiiitttttttt!!!! Ik had mijn laserinstallatie toen te fel aangezet! Ik had toen een party in die krater…

  3 likes
 8. Die “mysterieuze” lichten kunnen makkelijk verklaarbaar zijn! Deze vinden ook plaats op onze aarde. Door samen drukken van rotsen waar bepaalde kristallen in voorkomen. Kijk maar hoe een “elektrische” aansteker werkt en deze vonk is ook blauw.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Schokkend onderzoek: er is absoluut niks geks aan complottheoretici, concluderen deze Australische wetenschappers

Er is een studie verschenen over complottheoretici ...

Heeft een Chinese sonde een ruimteschip vastgelegd op de maan? Deze Schotse ufoloog beweert van wel

Amerika probeerde een atoombom tot ontploffing te brengen op de maan. Volgens deze kolonel greep ‘iemand’ in

In de jaren vijftig moest wijlen kolonel ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.