UFO

VIDEO: Apollo-astronauten zagen mysterieuze lichten op de maan

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vlak voor de landing van Apollo 17 zag astronaut Jack Smith iets vreemds op of boven het maanoppervlak. “Ik zag net een flits op het maanoppervlak,” zei hij. “Het was een felle flits bij die krater.”

Het object werd ook gezien door astronaut Eugene Cernan. De waarneming door het tweetal stelt experts al tientallen jaren voor een raadsel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Te fel en te blauw

In het programma The Unexplained Files wordt een foto getoond waarop mogelijk het object is te zien dat Smith tijdens zijn ruimtereis zag. Er werd namelijk een mysterieus blauwgekleurd object vastgelegd boven het maanoppervlak, zo laat astronoom Marc D’Antonio zien.

“In de bovenhoek bevindt zich een heel vreemd driehoekig object,” zegt hij, toevoegende dat hij niet weet wat het is. De drie blauwe lichten zijn te fel en te blauw om een planeet of sterrenbeeld te kunnen zijn.

Geen officiële verklaring

Astronaut Alfred Warden heeft een mogelijke verklaring voor het object. Tijdens een eerdere missie had hij een mini-satelliet in een baan om de maan gebracht. Hij zegt dat de twee astronauten wellicht die satelliet hebben gezien.

Het is onmogelijk om met zekerheid te zeggen wat Cernan heeft gezien. Sommigen speculeren dat Smith meteoren zag die insloegen op de maan. NASA heeft geen officiële verklaring voor deze UFO-waarneming.

[Unexplained Files]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
GertJ
GertJ
7 jaren geleden

“Apollo-astronauten zagen mysterieuze lichten op de maan”. Wellicht een waarschuwing van buitenaardsen om daar nóóit meer te komen? Het was de allerlaatste landing op de maan en luidde tevens het einde in van het Apollo-tijdperk.

Zamunda
Zamunda
7 jaren geleden

Bizar dat heden nog niet officieel naar buiten is gekomen dat de zogenaamde bemande maanlandingen nooit hebben plaatsgevonden. Ook vreemd dat 9fornews dit in stand houdt. Lichten in de krater?

Er zijn tonnen aan bewijs dat de maanlandingen in die tijd (eind 60, begin 70) onmogelijk waren. De radioactieve gordel, het mislukken van m(eerdere) pogingen, het vreemde interview met de eerste mensen op de maan na de terugkomst, de twijfelachtige beelden van de landingen, de gemanipuleerde foto’s op de maan genomen, het feit dat alleen de Amerikanen, maar liefst 6 keer, op de maan zijn geweest tussen 1969 en 1972. Daarna is geen enkele natie het nog gelukt, inclusief de Russen. Dat is inmiddels 44 jaar geleden!

Dan zou je zeggen: maar dan zouden de Sovjets toch hebben geschreeuwd dat de Amerikanen het hebben gefaked? Inderdaad. Daar kan je maar 1 conclusie trekken: de Sovjets hebben het spel meegespeeld en iets in ruil voor teruggekregen. De Sovjets hadden de eerste mens in de ruimte, maar verloren de strijd om de maan en hebben de interesse verloren? Nee, dat kan logischerwijs nooit kloppen.

Hier het ongemakkelijke interview met Neil Armstrong, Michael Collins en Buzz Aldrin, de eerste mensen op de maan met Apollo 11.
https://www.youtube.com/watch?v=BI_ZehPOMwI

vladi
vladi
7 jaren geleden

Youtube/Docu ”Nasa Fake Moon And Mars Hoax”

debunk dit maar eens,internet/staats trollen.

voor de goeie onder ons,veel kijk/lach plezier.

fff

Crazyeddy
Crazyeddy
7 jaren geleden

Shiiiiiiiiiiitttttttt!!!! Ik had mijn laserinstallatie toen te fel aangezet! Ik had toen een party in die krater…

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x