UFO

VIDEO: Cameraman filmt ‘drie UFO’s’ boven de maan

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een cameraman heeft tijdens het filmen van de maan naar eigen zeggen meerdere UFO’s boven het maanoppervlak vastgelegd. In een aantal filmpjes op YouTube zijn donkere objecten te zien die de maan lijken te passeren. Eén van de objecten lijkt te worden aangedreven door raketten.

Crrow777, zoals de cameraman zichzelf noemt, zei: “Ik zeg niet dat dit een alien is, maar het is zeker een schip dat wordt aangestuurd door een bepaalde intelligentie.” Volgens hem gaat het niet om satellieten die rond de aarde draaien omdat ze daarvoor te dicht bij de maan waren. Satellieten die rond de aarde draaien vliegen in twee tot drie seconden voor de maan langs.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij zegt met zijn telescoop UFO’s, chemtrails, UFO’s bij de maan en andere anomalieën te hebben vastgelegd. “Wat je ziet is wat ik vastleg met mijn camera,” aldus Crrow777.

Volgens sommigen heeft hij echte UFO’s gefilmd. “Dit doet denken aan het ‘Tether Incident’ van NASA. Ze bestaan en houden ons in de gaten. Ze zullen niet toestaan dat we onszelf vernietigen door middel van een kernoorlog,” aldus een reageerder. Iemand anders zei dat het een satelliet is.

Een derde voegde toe: “Heb je de mogelijkheid overwogen dat je een ruimterots hebt vastgelegd? De Tsjeljabinsk-meteoriet heeft ons laten zien dat we nog maar weinig weten over alle rotsen die door de ruimte vliegen.” Denk je ook dat dit UFO’s zijn? Deel dit artikel dan op Facebook.

[Express]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x