UFO

VIDEO: Cameraman filmt ‘drie UFO’s’ boven de maan

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een cameraman heeft tijdens het filmen van de maan naar eigen zeggen meerdere UFO’s boven het maanoppervlak vastgelegd. In een aantal filmpjes op YouTube zijn donkere objecten te zien die de maan lijken te passeren. Eén van de objecten lijkt te worden aangedreven door raketten.

Crrow777, zoals de cameraman zichzelf noemt, zei: “Ik zeg niet dat dit een alien is, maar het is zeker een schip dat wordt aangestuurd door een bepaalde intelligentie.” Volgens hem gaat het niet om satellieten die rond de aarde draaien omdat ze daarvoor te dicht bij de maan waren. Satellieten die rond de aarde draaien vliegen in twee tot drie seconden voor de maan langs.

Hij zegt met zijn telescoop UFO’s, chemtrails, UFO’s bij de maan en andere anomalieën te hebben vastgelegd. “Wat je ziet is wat ik vastleg met mijn camera,” aldus Crrow777.

Volgens sommigen heeft hij echte UFO’s gefilmd. “Dit doet denken aan het ‘Tether Incident’ van NASA. Ze bestaan en houden ons in de gaten. Ze zullen niet toestaan dat we onszelf vernietigen door middel van een kernoorlog,” aldus een reageerder. Iemand anders zei dat het een satelliet is.

Een derde voegde toe: “Heb je de mogelijkheid overwogen dat je een ruimterots hebt vastgelegd? De Tsjeljabinsk-meteoriet heeft ons laten zien dat we nog maar weinig weten over alle rotsen die door de ruimte vliegen.” Denk je ook dat dit UFO’s zijn? Deel dit artikel dan op Facebook.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x