Het Complot

VIDEO: “Congreslid vervangen door mechanische dubbelganger”

Help ons door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaans Congreslid is vervangen door een mechanische dubbelganger nadat hij in het zuiden van Oekraïne was geëxecuteerd. Dat zegt althans zijn belangrijkste uitdager. Timothy Ray Murray, die de voorverkiezingen in zijn district in Oklahoma verloor van het zittende Congreslid Frank Lucas, heeft de opmerkelijke uitspraak op zijn website gezet.

Hij zegt dat hij de verkiezingsuitslag niet accepteert en eist dat alle stemmen aan hem worden overgedragen omdat ‘algemeen bekend is dat Congreslid Frank D. Lucas niet langer in leven is’. In zijn verklaring benadrukt Murray dat hij wél een mens is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Ik zal nooit gebruikmaken van een mechanische dubbelganger om de stem van de Republikeinen te vertolken,” zei hij. “De wereld kent de waarheid en we moeten altijd de waarheid delen.”

De vermeende robot Lucas won afgelopen week met 82 procent van de stemmen. Iets meer dan vijf procent van de stemmen ging naar Murray. Lucas vertelde aan nieuwszender KFOR: “Er zijn al veel dingen over me gezegd of tegen me gezegd tijdens campagnes. Dit is voor het eerst dat iemand me ervan heeft beschuldigd een dubbelganger of robot te zijn.”

In een officiële persverklaring gaat Murray uitgebreid in op zijn theorie dat Lucas en ‘een aantal andere Congresleden’ tijdens een live-uitzending op de Oekraïense televisie zijn geëxecuteerd door de ‘Wereldrechtbank’. Dit alles zou op of rond 11 januari 2011 zijn gebeurd.

Op zijn website noemt Murray zijn belangrijkste prestaties. Zo zou hij een plan hebben geblokkeerd om mensen zonder hun medeweten op een sterrenschip te plaatsen. De politicus zegt ook dat hij een stokje heeft gestoken voor een plan om ieder mens op aarde te implanteren met een mind control-chip.

In 2012 stelde Murray zich verkiesbaar voor het Amerikaanse Congres. Hij won tijdens die verkiezing 20 procent van de stemmen.

[Daily Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
barsoomx
barsoomx
9 jaren geleden

Wat je zegt over een ander….

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Dat Frank D. Lucas een KLOON is, is ook nog niet bewezen.

Bartjuh
Bartjuh
9 jaren geleden

tja de fanta vliegt je om de oren…. dat zo`n nieuws zender er uberhaubt aandacht aan besteed zegt al genoeg…………HET IS WEER KOMKOMMERTIJD!

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x