Het Complot

VIDEO: “Congreslid vervangen door mechanische dubbelganger”

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaans Congreslid is vervangen door een mechanische dubbelganger nadat hij in het zuiden van Oekraïne was geëxecuteerd. Dat zegt althans zijn belangrijkste uitdager. Timothy Ray Murray, die de voorverkiezingen in zijn district in Oklahoma verloor van het zittende Congreslid Frank Lucas, heeft de opmerkelijke uitspraak op zijn website gezet.

Hij zegt dat hij de verkiezingsuitslag niet accepteert en eist dat alle stemmen aan hem worden overgedragen omdat ‘algemeen bekend is dat Congreslid Frank D. Lucas niet langer in leven is’. In zijn verklaring benadrukt Murray dat hij wél een mens is.

“Ik zal nooit gebruikmaken van een mechanische dubbelganger om de stem van de Republikeinen te vertolken,” zei hij. “De wereld kent de waarheid en we moeten altijd de waarheid delen.”

De vermeende robot Lucas won afgelopen week met 82 procent van de stemmen. Iets meer dan vijf procent van de stemmen ging naar Murray. Lucas vertelde aan nieuwszender KFOR: “Er zijn al veel dingen over me gezegd of tegen me gezegd tijdens campagnes. Dit is voor het eerst dat iemand me ervan heeft beschuldigd een dubbelganger of robot te zijn.”

In een officiële persverklaring gaat Murray uitgebreid in op zijn theorie dat Lucas en ‘een aantal andere Congresleden’ tijdens een live-uitzending op de Oekraïense televisie zijn geëxecuteerd door de ‘Wereldrechtbank’. Dit alles zou op of rond 11 januari 2011 zijn gebeurd.

Op zijn website noemt Murray zijn belangrijkste prestaties. Zo zou hij een plan hebben geblokkeerd om mensen zonder hun medeweten op een sterrenschip te plaatsen. De politicus zegt ook dat hij een stokje heeft gestoken voor een plan om ieder mens op aarde te implanteren met een mind control-chip.

In 2012 stelde Murray zich verkiesbaar voor het Amerikaanse Congres. Hij won tijdens die verkiezing 20 procent van de stemmen.

[Daily Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
barsoomx
barsoomx
8 jaren geleden

Wat je zegt over een ander….

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Dat Frank D. Lucas een KLOON is, is ook nog niet bewezen.

Bartjuh
Bartjuh
8 jaren geleden

tja de fanta vliegt je om de oren…. dat zo`n nieuws zender er uberhaubt aandacht aan besteed zegt al genoeg…………HET IS WEER KOMKOMMERTIJD!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x