Homepagina » Het Complot » VIDEO: “Congreslid vervangen door mechanische dubbelganger”
VIDEO: "Congreslid vervangen door mechanische dubbelganger"

VIDEO: “Congreslid vervangen door mechanische dubbelganger”

Een Amerikaans Congreslid is vervangen door een mechanische dubbelganger nadat hij in het zuiden van Oekraïne was geëxecuteerd. Dat zegt althans zijn belangrijkste uitdager. Timothy Ray Murray, die de voorverkiezingen in zijn district in Oklahoma verloor van het zittende Congreslid Frank Lucas, heeft de opmerkelijke uitspraak op zijn website gezet.

Hij zegt dat hij de verkiezingsuitslag niet accepteert en eist dat alle stemmen aan hem worden overgedragen omdat ‘algemeen bekend is dat Congreslid Frank D. Lucas niet langer in leven is’. In zijn verklaring benadrukt Murray dat hij wél een mens is.

“Ik zal nooit gebruikmaken van een mechanische dubbelganger om de stem van de Republikeinen te vertolken,” zei hij. “De wereld kent de waarheid en we moeten altijd de waarheid delen.”

De vermeende robot Lucas won afgelopen week met 82 procent van de stemmen. Iets meer dan vijf procent van de stemmen ging naar Murray. Lucas vertelde aan nieuwszender KFOR: “Er zijn al veel dingen over me gezegd of tegen me gezegd tijdens campagnes. Dit is voor het eerst dat iemand me ervan heeft beschuldigd een dubbelganger of robot te zijn.”

In een officiële persverklaring gaat Murray uitgebreid in op zijn theorie dat Lucas en ‘een aantal andere Congresleden’ tijdens een live-uitzending op de Oekraïense televisie zijn geëxecuteerd door de ‘Wereldrechtbank’. Dit alles zou op of rond 11 januari 2011 zijn gebeurd.

Op zijn website noemt Murray zijn belangrijkste prestaties. Zo zou hij een plan hebben geblokkeerd om mensen zonder hun medeweten op een sterrenschip te plaatsen. De politicus zegt ook dat hij een stokje heeft gestoken voor een plan om ieder mens op aarde te implanteren met een mind control-chip.

In 2012 stelde Murray zich verkiesbaar voor het Amerikaanse Congres. Hij won tijdens die verkiezing 20 procent van de stemmen.

[Daily Mirror]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bartjuh schreef:

  tja de fanta vliegt je om de oren…. dat zo`n nieuws zender er uberhaubt aandacht aan besteed zegt al genoeg…………HET IS WEER KOMKOMMERTIJD!

  4 likes
 • barsoomx schreef:

  Wat je zegt over een ander….

  1 likes
 • Kalki schreef:

  Dat Frank D. Lucas een KLOON is, is ook nog niet bewezen.

  1 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  coronavaccin

  5 mensen STERVEN bij test coronavaccin in Oekraïne

  Vier Oekraïense soldaten zijn gestorven tijdens een ...

  >