Homepagina » Bewustzijn » VIDEO: Deze 3 kinderen geven overtuigend bewijs voor reïncarnatie
VIDEO: Deze 3 kinderen geven overtuigend bewijs voor reïncarnatie

VIDEO: Deze 3 kinderen geven overtuigend bewijs voor reïncarnatie

Reïncarnatie, vorige levens, onverklaarbare herinneringen. Bestaan deze dingen alleen in onze fantasie en in films, of zijn ze echt? Lees deze drie verhalen over kinderen die naar eigen zeggen herinneringen hebben aan vorige levens.

De piloot

Naam: James Leininger

Vorige leven: James M. Huston junior, piloot

Zijn verhaal: Al van kleins af aan was James Leininger geobsedeerd door vliegtuigen, tot hij nachtmerries kreeg waarin hij uit de lucht werd geschoten en crashte. James vertelde zijn ouders dat hij eigenlijk James M. Huston junior heette en dat hij op het marineschip de Natoma had gediend. Zijn copiloot heette Jack Larson en hij zei dat hij op Iwo Jima was omgekomen. Zijn ouders gingen op onderzoek uit en alles wat hij had gezegd bleek te kloppen.

De jonge soldaat

Naam: Edward Austrian

Vorige leven: James, een 18-jarige soldaat uit de Eerste Wereldoorlog

Zijn verhaal: Edward had als klein jongetje vaak last van zijn keel. Het was volgens hem de plek waar hij was ‘geraakt’. Toen hij op 4-jarige leeftijd een bezoek bracht aan de huisarts werd in zijn keel een cyste aangetroffen die spontaan verdween toen Edward tot in detail aan zijn moeder vertelde over zijn vorige leven als James, een soldaat uit de Eerste Wereldoorlog die in zijn nek was geschoten.

“We liepen door de modder. Het regende en het was koud. Mijn geweer was zwaar. Ik hoorde achter mij een schot. Ik viel en mijn keel was gevuld met bloed.”

Gus, de 18 maanden oude opa

Naam: Gus Taylor

Vorige leven: opa Augie, de grootvader van Gus

Zijn verhaal: Toen hij 18 maanden oud was, zei Gus dat hij herinneringen had die van zijn opa waren. Toen zijn vader zijn luier aan het verschonen was zei Gus dat hij zich herinnerde hoe hij zijn luier vroeger verschoonde. Enkele jaren later wees de 4-jarige Gus zijn opa aan op foto’s die hij nog nooit had gezien. Hij zag op de achtergrond ook ‘zijn’ auto staan. Hij zei dat zijn zus in zijn leven als opa Augie was vermoord en gedumpt in de San Francisco Bay Area. Ook dit bleek te kloppen.

[Moviepilot]


Vind je deze info goed? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Vroeger twijfelde ik aan de echtheid van reïncarnatie, met name nadat ik een programma gezien had afkomstig van de Australische televisie waarin reïncarnatiegevallen behandeld werden waarbij sommige zaken uit de vorige levens verbazingwekkend bleken te kloppen, maar sommige belangrijke zaken juist weer niet. Later vernam ik van mijn vrouw dat zij, sinds ze een baby was, ook vorige levens kan herinneren, en wel zeker meer dan een dozijn, verdeeld over de afgelopen paar duizend jaar. Veel zaken waren aanvankelijk moeilijk te verifiëren, tot het moment (jaren later) waarop dezelfde informatie op internet verscheen, en tot het moment waarop zich twee getuigen aandienden die beiden bekenden waren uit een vorig leven van mijn vrouw. Op bezoek in een stad, waar ze in dit leven nog nooit geweest kon zijn, kon ze mij rondleiden en een aantal plaatsen laten zien waar zij in een vorige incarnatie geweest was. Het was verbazingwekkend. Mijn vrouw wil echter, ik denk mede vanwege haar beroep, niet in de publiciteit komen. Ze zegt dat ze helemaal geen zin heeft in de domme opmerkingen van critici en ze heeft geen zin om alles te moeten gaan “bewijzen” aan anderen. Opvallend in de verhalen over haar vele vorige levens: meestal was ze een vrouw, maar in enkele vorige levens was ze ook een man. Kennelijk kan dat elkaar afwisselen. En ze heeft ontdekt dat er soms een lijn zit in haar levens. In het ene leven leert ze een bepaalde vaardigheid, en in een volgend leven komt dezelfde vaardigheid zeer goed van pas. Ook opvallend is dat in veel van haar vorige levens ze (net als in dit leven) helderziende was, maar niet in alle vorige levens. Door al haar verhalen (inclusief de latere confrontaties met de realiteit) ben ik echter volledig overtuigd geworden van de realiteit van vorige levens, en bestaat er voor mij geen enkele twijfel meer.

  28 likes
  • Ik zou er ook niet van houden, de publiciteit. Maar misschien dat ze een anonieme blog wilt starten? Ik zou haar verhalen graag willen lezen. Vind dit onderwerp altijd fascinerend. Zelf kan ik geen van mijn levens herinneren, helaas. Zal vast een reden hebben.

   2 likes
   • Ja Dee, het heeft een reden dat de meeste mensen vorige levens niet kunnen herinneren. Maar ook als je vorige levens niet bewust kan herinneren, hebben jouw vorige levens wel degelijk invloed op jouw huidige karakter, gewoonten ed. Mijn vrouw verklaart een aantal van mijn ideeën en karaktereigenschappen uit mijn ervaringen in vorige levens. Zij kan sommige van mijn vorige levens wel zien en beschrijven. Als je de sprong maakt van man naar vrouw of omgekeerd, dan kan je maar beter niet zoveel van je vorige leven herinneren. Volgens mijn vrouw kan bij een deel van de mensen die homosexueel zijn, dit verklaard worden uit te veel onbewuste herinneringen uit een vorig leven. Bij eeneiige tweelingen, die genetisch identiek aan elkaar zijn en die vaak een identieke opvoeding genoten hebben, kan het toch zo zijn dat als de één homosexueel is, de ander toch gewoon hetero kan zijn. Dit verschil wordt veroorzaakt door ervaringen van de desbetreffende zielen in vorige levens.
    Wat overigens ook opvallend is, dat is dat je in opeenvolgende levens vaak dezelfde zielen weer tegen gaat komen. Toen mijn vrouw vertelde over sommige mensen in mijn omgeving die ik ook al in vorige levens ben tegen gekomen, was ik eigenlijk helemaal niet verbaasd. Het zijn mensen waar ik vroeger meteen een soort van band mee voelde, ook al kan ik zelf helemaal niets bewust herinneren van mijn vorige levens.
    En over die publiciteit: ik zelf zou het gewoon zonde vinden vanuit mijn liefde voor geschiedenis als mijn vrouw haar vroegere ervaringen nooit op papier zou gaan zetten. Heel vaak heeft ze kritiek/aanvullingen op historische film, op verhalen uit de geschiedenis waar ze zelf bij geweest is, op gebruiken en gewoontes in andere landen en andere tijden die nog nooit zijn opgeschreven maar waar mijn vrouw uit eigen ervaring urenlang over kan vertellen. Ik hoop dat ik mijn vrouw in de toekomst ervan kan overtuigen dat ze wel alles wat ze weet over vroegere eeuwen ook daadwerkelijk op gaat schrijven, maar nu heeft ze daar zeker ook nog geen tijd voor.

    7 likes
   • Nee zij wil geen publiciteit is toch duidelijk gezegd..
    En WILT…? KOM OP ZEG.

    2 likes
  • Mooi verhaal Arie. En het mooie is dat je niet eens religieus hoeft te zijn om dit te geloven. Religies zijn er dan ook alleen maar om mensen er aan te herinneren dat er nog veel meer is dan dit leven.

   9 likes
  • Begrijpelijk dat je vrouw geen zin heeft sceptici te overtuigen, maar ook wel jammer. Ik heb zelf geen herinneringen aan eerdere levens maar mij is ooit verteld -en wel zeer overtuigend- dat ik in het oude klassieke griekenland heb geleefd en recenter in het franse leger heb gediend.

   7 likes
 2. We zijn energetische wezens die in de derde Dimentie een ervaring op doen om op ziels niveau te leren .
  Het menselijk lichaam is ons voertuig wat wonderbaarlijk in elkaar zit wat een eigen intelligentie heeft die zichzelf kan genezen en het meeste gaat vanzelf , ademhaling , stofwisseling , verbluffend hoe geniaal het in elkaar zit .

  We komen in de derde Dimentie waar we van alles een tegenstelling hebben , zoet , zout , warm , koud , goed , kwaad , liefde , haat , verdriet , blijdschap etc .
  Dit kun je niet ervaren als je een spirit bent , daarom komen we hier om dit te ervaren en we hebben een vrije wil meegekregen om zelf te beslissen wat we met dit leven gaan doen en wat voor keuzes we maken .

  Dood bestaat niet want energie gaat niet verloren , het verandert van vorm en je komt terug om een nieuwe ervaring op een bepaald vlak op te doen .
  Luister gewoon naar de oude culturen ,oa indianen wisten dat er geen dood is en de Aborigionals alsof het de normaalste zaak van de wereld was wat het eigenlijk ook is .

  Natuurlijk houden ze deze kennis verborgen anders zou de mensheid niet zo gemakkelijk te controleren zijn , vandaar dat Religie in de wereld verzonnen is .

  Veel plezier met George Carlin , Religion is Bulsh*t .

  https://www.youtube.com/watch?v=8r-e2NDSTuE

  God is een crieerende energie die overal in het universum aanwezig is , we are all one en we zijn met elkaar verbonden en komen allemaal van dezelfde source .

  Dood is een lillusie en life is Just a Ride .

  21 likes
 3. Mooi bewijs, inderdaad. Ik ben er zeker van dat deze verhalen kloppen. Reincarnatie is een feit en maakt de lessen van het leven logisch en zinvol. Voor de sceptici; lees de boeken van Michael Newton eens. Wel met een open mind graag. 😉

  13 likes
 4. het is vervelend en toch waar. u mag nóg een keer en nóg een keer en … wie heeft dat toch bedacht

  2 likes
 5. Ja ieder mens incarneert en als je “klaar” bent kom je niet meer terug op aarde..Ik heb diverse levens gehad op aard en men kan ook te snel incarneren. Je hebt dan een gevoel dat je hier in het heden leeft en in het verleden. In mijn jeugd heb ik vreselijke nachtmerries gehad en was ik overal bang voor..Om een lang verhaal kort te maken? Ik ben onder regressie geweest bij een ervaren therapeut die helaas al 10 jaar dood is. Mijn vorig leven was shockerend toen ik daar achter kwam maar het maakt me nu wel wat en wie ik ben…en zal ik in dit leven niet meer de fout maken die ik toen maakte. In mijn vorig leven was ik Herman Wilhelm Göring en ben daarna veel gaan zoeken over die man. Waar mijn interesses nu liggen heeft zeker wel betrekkening tot het feit hoe Göring leefde en gedaan heeft. Heb in de afgelopen jaren meerdere malen belijn bezocht en concentratiekammpen om diverse dingen eens te onderzoeken. Ik heb vele antwoorden gevonden op vragen die ik had..nog steeds raakt ik erg geemotioneerd als ik oorlogsfilms kijkt en was in Auschwitz totaal van de wereld. Nu kan ik het een plek geven en leef ik in het nu omdat te ondervinden dat het niet erg is om zo te zijn wat vroeger een schande was. Ben zelfs getrouwd met een Jood. Kortom ieder mens en dier incarneren en zal terug keren op aarde tot je “klaar” bent.

  5 likes
 6. jaa hoo!!!,, weer allemaal verhalen van NIX.

  4 likes
 7. Ik ga me dit keer niet mengen in de discussie of het waar of niet waar is.
  Teveel meningen die je door de diepe betekenis ervan niet kunt overtuigen of op andere gedachten kunt brengen.
  Voor eenieder die dit onderwerp interessant vindt: I Origin, kijk de film en het zet je toch aan het denken, waar of niet (leuke twists en daarnaast denk ik toch ook een leuke avond film kijken).

  2 likes
 8. Maar waar gaan we naartoe als de aarde te heet is om op te reïncarneren? Naar een andere leefbare planeet in het universum?

  1 likes
 9. Ik geloof hier ook allemaal in maar ik heb altijd het gevoel dat ik in andere levens een keer of meerdere keren bij een koninkijke famillie hoorde want ik voel me altijd tot dat aangetrokken want als ik een keer naar een kasteeltje ga im te bezoeken voel ik me daar ook erg thuis namelijk du ik weet nirt of het echt zo is of dat ik het gewoon heel erg leuk vind :/

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Jongetje (4) vertelt zijn moeder dat hij 'stierf' in haar buik na een miskraam en 'terugkeerde'. Zo denkt ze nu over reïncarnatie

Jongetje (4) vertelt zijn moeder dat hij ‘stierf’ in haar buik na een miskraam en ‘terugkeerde’. Zo denkt ze nu over reïncarnatie

Een Australische blogger heeft een bericht geplaatst ...

Reïncarneerde deze nazipiloot in Engeland? Hoe Carl Edon herinneringen aan zijn vorige leven begon te delen

Reïncarneerde deze nazipiloot in Engeland? Hoe Carl Edon herinneringen aan zijn vorige leven begon te delen

Toen hij drie jaar oud was zei ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.