Bewustzijn

VIDEO: Deze 3 kinderen geven overtuigend bewijs voor reïncarnatie

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Reïncarnatie, vorige levens, onverklaarbare herinneringen. Bestaan deze dingen alleen in onze fantasie en in films, of zijn ze echt? Lees deze drie verhalen over kinderen die naar eigen zeggen herinneringen hebben aan vorige levens.

De piloot

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Naam: James Leininger

Vorige leven: James M. Huston junior, piloot

Zijn verhaal: Al van kleins af aan was James Leininger geobsedeerd door vliegtuigen, tot hij nachtmerries kreeg waarin hij uit de lucht werd geschoten en crashte. James vertelde zijn ouders dat hij eigenlijk James M. Huston junior heette en dat hij op het marineschip de Natoma had gediend. Zijn copiloot heette Jack Larson en hij zei dat hij op Iwo Jima was omgekomen. Zijn ouders gingen op onderzoek uit en alles wat hij had gezegd bleek te kloppen.

De jonge soldaat

Naam: Edward Austrian

Vorige leven: James, een 18-jarige soldaat uit de Eerste Wereldoorlog

Zijn verhaal: Edward had als klein jongetje vaak last van zijn keel. Het was volgens hem de plek waar hij was ‘geraakt’. Toen hij op 4-jarige leeftijd een bezoek bracht aan de huisarts werd in zijn keel een cyste aangetroffen die spontaan verdween toen Edward tot in detail aan zijn moeder vertelde over zijn vorige leven als James, een soldaat uit de Eerste Wereldoorlog die in zijn nek was geschoten.

“We liepen door de modder. Het regende en het was koud. Mijn geweer was zwaar. Ik hoorde achter mij een schot. Ik viel en mijn keel was gevuld met bloed.”

Gus, de 18 maanden oude opa

Naam: Gus Taylor

Vorige leven: opa Augie, de grootvader van Gus

Zijn verhaal: Toen hij 18 maanden oud was, zei Gus dat hij herinneringen had die van zijn opa waren. Toen zijn vader zijn luier aan het verschonen was zei Gus dat hij zich herinnerde hoe hij zijn luier vroeger verschoonde. Enkele jaren later wees de 4-jarige Gus zijn opa aan op foto’s die hij nog nooit had gezien. Hij zag op de achtergrond ook ‘zijn’ auto staan. Hij zei dat zijn zus in zijn leven als opa Augie was vermoord en gedumpt in de San Francisco Bay Area. Ook dit bleek te kloppen.

[Moviepilot]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rens
Rens
9 jaren geleden

Mooi bewijs, inderdaad. Ik ben er zeker van dat deze verhalen kloppen. Reincarnatie is een feit en maakt de lessen van het leven logisch en zinvol. Voor de sceptici; lees de boeken van Michael Newton eens. Wel met een open mind graag. 😉

Candor
Candor
9 jaren geleden

We zijn energetische wezens die in de derde Dimentie een ervaring op doen om op ziels niveau te leren .
Het menselijk lichaam is ons voertuig wat wonderbaarlijk in elkaar zit wat een eigen intelligentie heeft die zichzelf kan genezen en het meeste gaat vanzelf , ademhaling , stofwisseling , verbluffend hoe geniaal het in elkaar zit .

We komen in de derde Dimentie waar we van alles een tegenstelling hebben , zoet , zout , warm , koud , goed , kwaad , liefde , haat , verdriet , blijdschap etc .
Dit kun je niet ervaren als je een spirit bent , daarom komen we hier om dit te ervaren en we hebben een vrije wil meegekregen om zelf te beslissen wat we met dit leven gaan doen en wat voor keuzes we maken .

Dood bestaat niet want energie gaat niet verloren , het verandert van vorm en je komt terug om een nieuwe ervaring op een bepaald vlak op te doen .
Luister gewoon naar de oude culturen ,oa indianen wisten dat er geen dood is en de Aborigionals alsof het de normaalste zaak van de wereld was wat het eigenlijk ook is .

Natuurlijk houden ze deze kennis verborgen anders zou de mensheid niet zo gemakkelijk te controleren zijn , vandaar dat Religie in de wereld verzonnen is .

Veel plezier met George Carlin , Religion is Bulsh*t .

https://www.youtube.com/watch?v=8r-e2NDSTuE

God is een crieerende energie die overal in het universum aanwezig is , we are all one en we zijn met elkaar verbonden en komen allemaal van dezelfde source .

Dood is een lillusie en life is Just a Ride .

wolfje
wolfje
9 jaren geleden

het is vervelend en toch waar. u mag nóg een keer en nóg een keer en … wie heeft dat toch bedacht

An Archist
An Archist
9 jaren geleden

Ik ga me dit keer niet mengen in de discussie of het waar of niet waar is.
Teveel meningen die je door de diepe betekenis ervan niet kunt overtuigen of op andere gedachten kunt brengen.
Voor eenieder die dit onderwerp interessant vindt: I Origin, kijk de film en het zet je toch aan het denken, waar of niet (leuke twists en daarnaast denk ik toch ook een leuke avond film kijken).

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x