Homepagina » Het Complot » Madonna: “Ik weet wie bij de echte Illuminati horen”
Madonna: "Ik weet wie bij de echte Illuminati horen"

Madonna: “Ik weet wie bij de echte Illuminati horen”

Zangeres Madonna heeft gezegd ze door het nummer ‘Illuminati’, dat eind vorig jaar werd gelekt, uit te brengen niet toegeeft dat ze lid is van het illustere genootschap. Ze zei dat ze weet welke personen wel bij de Illuminati horen.

‘Illuminati’ werd afgelopen december samen met 12 andere nummers op internet gezet. Ze vormen het nieuwe album van Madonna, ‘Rebel Heart’. Het ging volgens de Queen of Pop slechts om een aantal demo-opnames die nog niet af zijn en al maanden geleden werden gestolen.

Ze heeft het nummer gemaakt met Kanye West. Volgens sommigen is dat het bewijs dat Madonna bij de Illuminati hoort. “Ik word er vaak van beschuldigd dat ik bij de Illuminati hoor, maar weet je wat het is, ik weet welke personen erbij horen,” aldus de zangeres in gesprek met Rolling Stone.

Volgens Madonna zijn wetenschappers, kunstenaars en filosofen uit de periode van de Verlichting de echte leden van het geheime genootschap. De zangeres claimt dat beroemdheden en politieke figuren niet bij de geheime groep horen.

Het dertiende studioalbum Rebel Heart is de opvolger van MDNA, dat in 2012 is verschenen. Onder de nummers zijn onder andere ‘Bitch I’m Madonna’ (met Nicki Minaj), ‘Unapologetic Bitch’ en ‘Illuminati’.

[NME]


Vond je dit belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

48 reacties

 1. Politici en beroemdheden horen er idd niet bij maar zijn de dienaars

  32 likes
 2. En voor het gemak, de tekst; Madonna “Illuminati” lyrics

  It’s not Jay Z and Beyonce
  It’s not Nicki or Lil Wayne
  It’s not Oprah and Obama
  The Pope or Rihanna
  Queen Elizabeth or Kanye
  It’s not pentagrams or witchcraft
  It’s not triangles or stacks of cash
  Black magic or Gaga
  Gucci or Prada
  Riding on a golden calf
  [Chorus]
  The all-seeing eye is watching tonight
  That’s what it is
  Truth and light
  The all-seeing eye is watching tonight
  Nothing to hide
  Secrets inside
  It’s like everybody in this party, shining like Illuminati
  It’s like everybody in this party, shining like Illuminati
  [Bridge]
  It’s the enlightenment that started it all
  The founding fathers wrote it down on the wall
  And now the media’s misleading us all
  To right and to wrong
  It’s time to dance and turn this dark into something
  So let the fire burn, this music is bumping
  We’re gonna live forever, love never dies
  It starts tonight

  Behind the curtain of the new world order
  It’s not platinum encrypted corners
  It’s not Isis or the phoenix, pyramids of Egypt
  Don’t make it into something sordid
  It’s not Steve Jobs or Bill Gates
  It’s not the Google of United States
  It’s not Bieber or Lebron
  Clinton or Obama
  Or anyone you love to hate
  Source: http://www.directlyrics.com/madonna-illuminati-lyrics.html

  10 likes
  • Naar mijn weten, zijn al deze mensen juist WEL lid van de illuminatie.
   Of ze zingt dit om ons te misleiden, of ze bedoelt, dat er boven deze mensen nog een groep zit, die deze hele bende leiden.
   Ik mis namelijk wel een paar namen in dit rijtje.
   De Bush family, George Soros, de Rothschilds, de Onassis family, en de Rockefellers, bijv.

   21 likes
  • Dank je, want het nummer was niet om aan te horen.

   6 likes
  • Illuminatie is ook eigenlijk gewoon een foute term maja tegenwoordig betekent het gewoon niet meer wat het oorspronkelijk betekende/voor stond. Lekker belangrijk hoe je het precies noemt. Dat wat tegenwoordig illuminatie wordt genoemd is iig niet “part of the solution” maar juist “part of the problem”.

   1 likes
  • Lijkt mij duidelijk uit deze tekst dat het dus geen mensen zijn die bij de Illuminati “horen”.

   0 likes
  • Eminem vergeten hij is een van de grootste die er bij zit en xxxtentacion ook nog maar die is al dood omdat hij onze waarschuwingen negeerde de stumper

   0 likes
 3. Blijkbaar willen ze dat iedereen nu weet dat de illuminati bestaat. De illuminati is HET nieuwe probleem. Althans dat rammen ze er nu constant in. En wie komen er ons straks zogenaamd weer redden van deze duivelse illuminati? Juist ja, dat zelfde duistere zooitje als voorheen, alleen nu in een ander jasje. Ik hoop dat de mensheid er niet intrapt anders zijn wij onze vrijheid voor altijd kwijt.

  19 likes
 4. Die vrouw is bijna rijp voor het gesticht ze is bejaard , begint onzin uit te kramen…Na roem en faam , maakt dementie het mooi af.

  13 likes
  • geld geld als dat er niet was pakten de wielrenners of pakte geen doping nu is het redelijk zuiver de sport vergeleken met vroeger madonna gaat niet voor niks zingen omdat ze het leuk vindt geld en roem is ook een verslaving

   1 likes
   • zeg eindhoven,
    heb jij vroeger in de lessen nederlands weleens over leestekens gehoord?
    ik noem maar wat: punt, komma, vraagteken, dubbele punt, om er maar
    enkele te noemen. er zijn er nog hoor, maar ik wil het niet al te ingewikkeld
    maken.

    5 likes
 5. Mensen….tijd om wakker te worden. Alle ‘machtige/rijke’ mensen zijn lid van de illuminatie. De grootste vijand vam de illuminatie is de Islam
  Alle zogenaamde islamitische terroristische acies zijn false flags. De ISIS word gefinanceerd door de illuminatie. De aanslag op Charlie is bedacht door de illuminatie. Waarom anders kopen de Rotchilds het bedrijf over en drukken vervolgens 3 miljoen oplages uit. En ja 3 miljoen mensen aasten op een exemplaar, dat betekent winst in geld en minimaal 3 miljoen mensen die gevoed worden met haat naar de Islam. Dus die broers hebben in syrie gestreden voor de Isis en komen nu 12 man afslachten in naam van Allah??? Dan hadden ze beter hun moorden in syrie kunnen voortzetten. De echte moslims zijn vroom en volgen de wetten van de Koran die niet geweldadig zijn. De zogenaamde terroristische aanslagen zouden ze wel richting de zionisten uitvoeren ipv striptekenaars dood te schieten. We zitten allemaal toe te kijken hoe de illuminatie rijker en groter word, want alle aandacht word in beslag genomen voor haat naar de Islam.

  Je suis vrede en ja ik ben moslim en nee ik moord niet.

  14 likes
 6. Zo, zit madame Madonna in de ontkenningsfase. Toch wel zielig dat je jezelf p deze manier zit schoon te praten. Misschien kan madammeke uitleggen waarom zij in haar jongere jaren al rond liep in een jasje met op haar rug levensgroot de piramide met het alziend oog.

  Ook heel toevallig dat niet alleen Madonna maar ook Kanye West en dat de namen die genoemd worden in de songtekst gepubliceerd door Odette toevallig allemaal op de lijst van Illuminati puppets staan.

  Jaaaaaa Madonnaatje zit duidelijk in de ontkenningsfase…

  14 likes
 7. Julie zijn allemaal flashers.. So what ? Laat ze illuminati zijn laat ze doen wat ze willen die . Je moet niet in die sh*t geloven . Geloof in god en zijn profeet saw dan sta je sterk in je schoenen ipv dit is illu dag is illu en die is van de duivel en da is van de duivel . Zorg dat jij een slaaf bent van god en dan zal je inschahelah het paradijs zien .

  4 likes
 8. Ik weet nu ook wie bij de echte illuminatie horen: De Smurfen..!

  12 likes
 9. Het is het systeem dat zichzelf dient. Een systeem dat steeds verder over de natuurwetten heen aan het gaan is. God/natuurwetten zit in ons allemaal. Dus ja, wij(mensen) kunnen het zelf veranderen. Maar dat kan alleen als we dat gezamenlijk doen en dat is nu net het probleem. Macht is te machtig mede door het systeem. Dus werkt dat vaak averechts.
  Je kunt ook wachten totdat macht zichzelf opgegeten heeft. Ondertussen kunnen we ervoor zorgen dat we zelf ethiek uitvoeren. Dat betekent dus dat je jezelf moet durven opofferen, want je zult ook tegen het systeem moeten opboksen. Je moet dus als een slang de goede weg proberen te vinden.(in de dimensie van liefde/warmte/begrip/natuurwetten) In feite doet het systeem dat ook, maar dan met slechte energie van meer en meer, snelle groei, elkaar opeten enz.
  De slang staat vaak als symbool van slecht, maar dat is ons aangepraat. De slang is een moedersymbool, die goed en slecht van elkaar scheidt. Wij moeten dat dus ook doen in onze keuzes. Kies voor menselijkheid/denk niet altijd aan jezelf/zorg dat mensen zingeving blijven zien. Falen enz. in het huidig systeem is niet erg, er is altijd nog die andere dimensie.
  Volgens de Maya’s zal het tijdperk macht vanzelf afbrokkelen en weer overgaan in ethiek. Tot die tijd moeten wij het zien te overbruggen.
  In feite doet Madonna hetzelfde. Maar ik vraag me af of haar familie daar altijd zo blij mee is. Ik zou dan met zo’n vermogen toch wel een keer zeggen van: ik ben er klaar mee en ga mezelf op de achtergrond zetten en me meer in mijn kinderen enz. verdiepen. Dus er zijn op momenten dat zij dat graag willen en niet wanneer het haar uitkomt. Met iemand direct praten en omarmen is iets anders dan door de telefoon enz.
  Pas 3 op reis gezien. Een gezin besloot op een eiland te gaan wonen. Schotland. Die vader werkte voorheen op het vaste land bij een bank. Hij gaf zelf toe dat hij het voor het geld deed en dat hij het verschrikkelijk vond. Hij was niet wie hij eigenlijk was. Dit is een mooi voorbeeld hoe iemand zichzelf compleet kan verliezen in huidig systeem.

  11 likes
 10. Geloof je het zelf!, als je er niet bij hoort, ga je ook niet promoten…en volgens de officiele website van de illuminati, kan iedereen lid worden, als je een bloedverwant heb die al lid is, je minimaal 1 miljoen dollar per jaar verdiend etc…dus niet alleen wetenschappers, filosofen en kunstenaars…er uiteindelijk genoeg over te vinden wie er lid is of niet..BAH!

  9 likes
 11. Als ik video clips van bijvoorbeeld nicky minaj zie, dan is dat wel een soort van vergelijking voor mij als de amsterdamse wallen. De zangeres als ‘kip’ en de producent/platenmaatschappij als ‘pooier’.

  Oude mtv waar ze nog slayer bv raaide. Heerlijk.

  2 likes
 12. Grappig dat alle “niet illuminatie” mensen die zij opnoemt allemaal de illuminati reprezenten INCLUSIEF Madonna zelf. Typ in Google: ” Madonna illuminati Jacket” om snel een boorbeeld te geven. Maargoed. Het zij zo

  3 likes
 13. Weten wie nu écht de touwtjes in handen hebben en wat hun plannen zijn voor de toekomstige aarde?
  Alles wat er vandaag de dag gebeurd in de wereld is nder regie.Dit alles om het meesterplan van de nieuwe wereld orde in werking te zetten.Een populatie van 500 miljoen mensen is het streven onder complete dominantie van een stelletje psychopatische machtswellustelingen die zelf voor god willen spelen.Nederlands ondertiteld :
  https://www.youtube.com/watch?v=I6GLee3vZ2M

  2 likes
  • En straks hebben we allemaal een RFID Chip.Iedere stap die je zet wordt geregistreerd.Geld, alles wat over U gedocumenteerd staat dat staat allemaal geregistreerd p Uw onderhuidse RFID Chip.En alles gáát ook door middel van die chip.Als je ‘m niet hebt dan kan je ook niks….En nu wordt het toch wel een beetje een bijbels verhaal want komen we in openbaring niet dit tegen:
   En dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest, of het getal zijns naams…..666…3×6….18….IBAN?

   3 likes
 14. Illuminati ? Whahahaha, illuminati is GELD/MACHT wil je weten wie er de baas is van de “”illuminati”” kijk dan waar het meeste GELD/MACHT zit .
  We denken allemaal dat we zo slim zijn maar we zijn gewoon geprogrameerde SLAVEN zo hebben de “GODEN” ons gemaakt.

  DONT DREAM BE AWAKE…………

  3 likes
 15. Ik geloof DIRECT dat Madonna en al die andere ‘sterren’ niet bij de illuminati horen. Daar zijn zij namelijk te dom voor. Het enige wat deze ‘sterren’ gedaan hebben, is hun eeuwige ziel verkocht aan de satan. Dat maakt ze tijdelijk beroemd, rijk en machtig, maar dat maakt hen nog geen deel van de ‘elite’, de illuminati. Zi

  3 likes
 16. http://beforeitsnews.com/prophecy/2015/01/2015-something-terrifying-something-beyond-cryptic-has-just-been-announced-and-we-are-in-serious-trouble-thought-things-were-bad-it-is-about-to-get-much-worse-startling-video-2466598.html

  hoe bedoel je Illuminatie?Kijk hier maar eens naar.Alleen maar subliminale boodschappen van dit genootschap op de voorpagina van The Economist.Dit belooft een pittig jaar te worden.

  2 likes
 17. trap er niet in in die media figuren van der gijp zei op tv dat er weinig homos zijn in het voetbal terwijl die er zelf een is en dan zal je madonna wel moeten geloven

  2 likes
 18. Project Monarch Ultra MK…

  2 likes
 19. Niemand weet precies wie bij de ‘echte’ illuminatie horen.
  Ik bedoel, wie er aan de absolute top staan.
  Dat komt omdat dit ‘geheime’ genootschap opgebouwd is in een piramidevorm, en daardoor dus totaal ondoorzichtig is.
  De Council van 13, is in ieder geval, de top van de piramide.
  Madonna staat ergens onderaan.
  Er is inmiddels wel meer bekend over de mensen die in de verschillende lagen zitten.
  Als je hier interesse in hebt, heb ik 2 links voor je, mét de namen.

  http://www.theonehundredthmonkey.co.uk/categories/politics/new-world-order/crown-council-of-13/
  http://www.bibliotecapleyades.net/sumer_anunnaki/reptiles/reptiles08.htm

  2 likes
 20. mooi gezegd maar madonna liegt geloof er niks van

  2 likes
 21. Bekijk en lees onderstaande link eens door en lees dan de uitspraken van Madonna nog eens.! Een eentalig maanden geleden zou ik hetzelfde gereageerd hebben als het gros boven deze reactie…
  Echter na het lezen van http://www.armageddonconspiracy.co.uk zie ik zaken zeker in een ander daglicht dan voorheen. De uitspraak van Madonna komt voor mij nu anders binnen en ik denk dat ik haar gelijk geef, anders gezegd ik kan me vinden in haar uitspraken.

  De waarheid ligt in het midden
  De Gr
  Lala

  1 likes
 22. Provocatie brengt een wig/verdeeldheid onder de mensheid en daarmee vergooid men de echte vrijheid(harmonie). ( is van mezelf, mede door het lezen van een Martijn Vrijland bericht ). Madonna doet aan extreme provocatie. Ook al is het goed bedoeld. Overal waar te voor staat is niet goed. Madonna kan men sowieso niet serieus meer nemen, want zij wordt door mega mensen geadoreerd. Wie/een ander durft haar nog te zeggen dat ze iets niet goed doet? Zij wordt toch al als een soort van een godin gezien? Dat neemt niet weg, dat ik haar creaties/shows niet mooi vindt. Die zijn zeer goed in elkaar gezet, maar haar zangkunsten vind ik matig. Was ze zonder geld dan zo ver gekomen?

  1 likes
  • Wat is het merk Madonna? Shockeren, slechte muziek op een of twee juweeltjes qua instrumentaal maar waarvan tekst dan weer van een voorvocht mens gehalte is. En erin rammen maar. Mèn wat kregen we het er in geramd. Dat is Madonna. Money. The material girl. De echte chic werd uit beeld geweerd en alle aandacht ging uit naar Madonna, Madonna en naar Madonna. Ugh….

   https://www.youtube.com/watch?v=LNwnrpdLnSA

   0 likes
 23. ze bedoeld de illuminatie is voor paupers daar wil je niet bij horen

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Bescherm je kinderen tegen indoctrinatie door Hollywood en de media. Kanye West slikt rode pil

Bescherm je kinderen tegen indoctrinatie door Hollywood en de media. Kanye West slikt rode pil

Ouders moeten hun kinderen beschermen tegen ‘indoctrinatie’ ...

De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

Er zijn een aantal families die de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.