Gezondheid

VIDEO: “Deze krachtige antikankervoeding werkt beter dan chemotherapie en heeft geen nare bijwerkingen”

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al decennialang wordt mammografie toegepast, maar dat heeft niet geleid tot minder sterfgevallen als gevolg van borstkanker. De meeste vrouwen doen er verstandig aan geen mammogram meer te laten maken, zo concludeert een studie in het Journal of the Royal Society of Medicine.

Uit het onderzoek blijkt dat 52 procent van de vrouwen onnodig wordt behandeld voor kanker vanwege mammogrammen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Kankerpatiënten die een behandeling ondergaan sterven veel eerder dan patiënten die er niets aan laten doen, zo claimde de inmiddels overleden dr. Hardin B. Jones van de Universiteit van Californië in Berkeley.

“Mijn studies hebben onomstotelijk aangetoond dat onbehandelde kankerpatiënten tot wel vier keer langer in leven blijven dan individuen die worden behandeld,” zei de prominente kankeronderzoeker.

Je hoeft niet meer bang te zijn voor kanker

In het boek ‘You Don’t Have to be Afraid of Cancer Anymore’ van Bill Sardi valt te lezen:

De meeste kankerbehandelingen kunnen thuis worden toegepast, zonder een voorschrift van de arts. Het gaat om eenvoudige middelen zoals vitamine D (zonlicht), rijstzemelen, lijnzaadolie, spruitjes, foliumzuurpillen, moleculen uit rode wijn en kruidnagel uit knoflook. Deze middelen zijn beter dan de beste chemotherapeutische medicijnen.

De kankerindustrie bevindt zich in een staat van chaos en onzekerheid. Ze begint aan zichzelf te twijfelen. “Artsen beginnen zich af te vragen waarom veel vrouwen die gediagnosticeerd zijn met borstkanker geen chemotherapie nodig hebben,” zei een kankerspecialist.

Bestanddelen van voedselproducten werken beter dan dure kankermedicijnen

De Franse oncoloog David Khayat ontdekte dat veel kankergevallen zijn gerelateerd aan een slecht eetpatroon. Hij speurde de wetenschappelijke literatuur af naar voedingsmiddelen die kanker te lijf gaan. In zijn top 10 vinden we onder meer granaatappelsap, kurkuma, groene thee, wijn, seleen, tomaten, knoflook en ui.

Richard Beliveau en Denis Gingras schrijven in hun boek ‘Foods That Fight Cancer, Preventing Cancer through Diet’ dat bepaalde voeding krachtige antikankerstoffen bevat. Deze voedingsstoffen doden kankercellen zonder daarbij gezond weefsel aan te tasten.

Meer hierover hoor je in onderstaande video van Health Ranger Mike Adams van NaturalNews:

Boekentip: Kanker voorkomen doe je ook zelf

[NaturalNews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x