Homepagina » Buitenaards » VIDEO: Deze oud-regeringswetenschapper claimt aan buitenaardse schepen te hebben gewerkt in Area 51
VIDEO: Deze oud-regeringswetenschapper claimt aan buitenaardse schepen te hebben gewerkt in Area 51

VIDEO: Deze oud-regeringswetenschapper claimt aan buitenaardse schepen te hebben gewerkt in Area 51

Emmy-winnaar George Knapp wordt gezien als de allereerste journalist die schreef over het gebruik van buitenaardse technologie op een geheime basis die inmiddels bekendstaat als Area 51. Tijdens deze lezing gaat hij dieper in op het mysterie rond Area 51, 25 jaar na zijn oorspronkelijke publicatie.

Hij brengt ook nieuwe informatie naar buiten over Bob Lazar, een voormalig regeringswetenschapper die claimt aan buitenaardse ruimteschepen te hebben gewerkt in Area 51. George Knapp werkt voor CBS News in Las Vegas, waar hij veel aanzien geniet.

Knapp won twee keer een Peabody Award en vele Emmy Awards. Area 51 is een militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht. In 2013 gaf de CIA geheime documenten vrij waarin de basis als Area 51 wordt beschreven.

Vanwege alle geheimzinnigheid rond de basis in Nevada zijn er allerlei geruchten ontstaan over wat zich daar afspeelt. Zo zou de VS er de wrakstukken bewaren van een UFO die in 1947 bij Roswell zou zijn neergestort. Series als The X-Files vergrootten de bekendheid van de basis.

[UFOTV]


Vind je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. bla bla blaaa en geen enkel bewijs wederom ,,NOTHING,,!!! dit is het zoveelste UFO verhaal wat hier langs komt vliegen we seen it all before een stuk of 100 keer reeds.

  25 likes
  • Misschien nog eens 100 UFO verhalen om de mensheid er op voor te bereiden?
   Voor degenen die er nog steeds geen kennis van genomen hebben?
   Als ze als kakken zonder duwen zouden landen zou het meerendeel van de mensheid waarschijnlijk knettergek worden en nooit meer bijkomen?
   Vandaar telkens weer herhalen dat het er aan zit te komen?
   Wat zoveel wil zeggen als ”Bereidt je er op voor” ?
   En misschien nog eens 100x gedrukt zien dat de ET’s niet eerder komen dan als al het duister van de planeet af is?
   Nog even geduld dus a.u.b.

   7 likes
   • Wie zegt dat jij mee mag of ik enz.? Of dat je nog leeft? Je weet toch wel dat er een WO 3 voor de deur staat. Vele ziektes komen door allerlei redenen. Val systeem. Opstanden. Natuurrampen enz. Complete chaos dus. Misschien word jij wel onthoofd in de vele FEMA kampen, omdat je niet het juiste DNA bezit. De guillotines en de duizenden doodskisten staan al klaar. Ook hier in Europa zijn ze al bezig om zulke kampen op te richten. Of gewoon door pech komen te overlijden. Ongeluk.
    Niemand weet wat zijn of haar lot is. Of heb jij een golden ticket?

    0 likes
    • Het zit zo, ik ben een starseed en als vrijwilliger naar planeet Aarde gekomen om de mensheid wakker te schudden. Een spirituele gold card zou je het kunnen noemen. Ik hou zowiezo een lijntje open met Boven. {met Hoger Zelf}
     Nu zijn alle mensen starseed in aanleg alleen de meesten vergeten het al snel en laten zich compleet meezuigen in een of ander maf toneel stukje dat ze voor real aan zien.
     De ontwikkelingen naar de Age of Aquarius lopen als een rode draad door mijn leven.
     Zoals ik het nu kan overzien liggen we precies op schema. Zoiets.

     4 likes
    • Wat is dit nou weer voor een dom gebazel Elise49…. Alsof jij nog leeft als zij komen, als ze al komen…

     De rest van je warrige gewauwel kan ik niet plaatsen, helaas!

     5 likes
 2. Sommige beweren dat er moederruimteschepen mensen komen halen als de boel hier onleefbaar wordt. Ook wel de opname genoemd(bijbel). Misschien komt het getal 500 miljoen mensen(Georgia Guidesstones) wel overheen met het meenemen van mensen/aantal plekken.
  Gekke redenering? Ik blijf speculeren/analyseren/open staan voor meerdere kanten huidig wereldgebeuren: waarom de agenda(hele plaatje/doel)? Dan denk ik aan de tekeningen in de piramide(zwarte zon)/Dogon/Indianen(zij hebben het verhaal dat de witte adelaar de mens gaat redden/dan kun je dus afvragen wie of wat heeft met die witte adelaar te maken) Voor mij zijn indianen puur en dus geloofwaardig. Witte adelaar zou je kunnen zien als wit engelen licht/buitenaardse energie/jezus enz. Zou de huidige agenda dus ook een goed doel kunnen hebben, maar dat het niet voor iedereen mogelijk is? Heeft de onderdrukking mens meerdere functies? bv. dat we niet allemaal elkaar in de haren vliegen. Het klinkt tegenstrijdig wat we nu allemaal weten over de NWO, maar zou het ook een vorm van bescherming kunnen zijn?
  Las ergens dat Rutte woensdag aanstaande naar de paus gaat en er daarna een persconferentie gaat geven. Ben erg benieuwd wat hij dan te vertellen heeft.
  Tip: Blijf vooral zelf nadenken en haal de balans/wijsheid eruit. Het is nooit zwart/wit. Er is altijd meer. Geniet van wat je nu hebt(je familie/huisdier/vrienden) Kijk naar het weer, bezit /leven kan zo over zijn.

  4 likes
  • Behoorlijk zwart-wit zoals jij het schetst Elise.
   Behalve als je aan de foute kant staat kun je maar beter nog even genieten van elke aai over de bol van een geliefde, de glimlach van een kind of een pootje van de hond.
   Voor de rest van de mensheid gaat het goede leven nu pas echt beginnen.

   7 likes
  • beter lezen hij gaat naar de INAUGURATIE van de paus . hij gaat helemaal niets zeggen, ook geen persconferentie

   1 likes
 3. Al die ex-werknemers hebben 1 ding gemeen: het kwam nooit in hen op bewijs te verzamelen of thuis een tekening te maken van wat ze eerder op het werk gezien hadden enz.

  Maar jaren later weten ze het allemaal wel.
  Ik denk dat deze mensen ook beseffen dat dit soort verhalen – zonder enige bewijs – de wereld inslingeren een lucratieve zaak is geworden.

  11 likes
 4. Weer geen filmpje geen foto’s geen tastbaar bewijs !! Allemaal om ons gek te maken enk eraan NASA Ner a straight answer Dus ze vertellen nooit de waarheid

  4 likes
  • Zou het misschien komen omdat er geen bewijs is? Er geen alliens zijn op aarde en geen ruimteschepen verborgen zijn in area 51? Veel mensen hier willen dat maar al te graag geloven dat het wel zo is. Je kan zeggen dat de NASA niet eerlijk is maar wat de NASA ook zegt het vooroordeel is toch al klaar en mensen geloven het toch niet wat er ook gezegd wordt. Veel mensen geloven liever ingewikkelde complot theorieen waar vaak geen enkel bewijs voor is.

   6 likes
 5. Er moet mainstream-media aandacht aan dit soort zaken worden gegeven, dan kunnen UFO’s/aliens ons nog op tijd helpen bij het bestrijden van allerlei rampen.

  3 likes
 6. Heb het bekeken en vind het erg interessant allemaal!

  5 likes
 7. Ja …..blablabla !!!

  5 likes
 8. Bob Lazar.. dat zegt me genoeg.

  2 likes
 9. Prachtig mooie opname Piet.
  En kom niet aan dat het een militair object is want dan zouden er geen 2 heli’s op onderzoek uitgaan.
  Ook kan dat niet ineens in het niets oplossen.

  https://www.youtube.com/watch?annotation_id=91181936-c9f8-48fc-90cc-134c1ec2cca7&feature=cards&src_vid=o2Yz9C6vtJM&v=waBWxdpbEw8

  1 likes
 10. George Knapp heeft vorig jaar en na aanleiding van vele verzoeken, Bob Lazar in beweging gekregen om zijn ervaring op Area 51 nog eenmalig te vertellen aan generaties die later werden geboren.
  Dit interview wat tijdens een congres werd gehouden heeft enige tijd gratis online gestaan waarna Alejandro Rojas er een betaalde versie van maakte. Alleen een preview valt nog te bekijken tenzij je er $4,99 voor over hebt.

  https://openminds.pivotshare.com/media/a-special-q-%26-a-with-bob-lazar-hosted-by-george-knapp/22337

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

syrië

Syrië is het slachtoffer van een nooit eerder gezien wereldcomplot. Pater Daniël brengt aangrijpend verslag uit

Door pater Daniël Maes: Syrië is het ...

franse

Franse geschiedenisleraar linkt CIA aan 9/11 in Frans geschiedenisboek. Ophef alom!

Een Franse uitgeverij heeft een geschiedenisboek uitgebracht ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.