Buitenaards

VIDEO: Deze oud-regeringswetenschapper claimt aan buitenaardse schepen te hebben gewerkt in Area 51

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Emmy-winnaar George Knapp wordt gezien als de allereerste journalist die schreef over het gebruik van buitenaardse technologie op een geheime basis die inmiddels bekendstaat als Area 51. Tijdens deze lezing gaat hij dieper in op het mysterie rond Area 51, 25 jaar na zijn oorspronkelijke publicatie.

Hij brengt ook nieuwe informatie naar buiten over Bob Lazar, een voormalig regeringswetenschapper die claimt aan buitenaardse ruimteschepen te hebben gewerkt in Area 51. George Knapp werkt voor CBS News in Las Vegas, waar hij veel aanzien geniet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Knapp won twee keer een Peabody Award en vele Emmy Awards. Area 51 is een militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht. In 2013 gaf de CIA geheime documenten vrij waarin de basis als Area 51 wordt beschreven.

Vanwege alle geheimzinnigheid rond de basis in Nevada zijn er allerlei geruchten ontstaan over wat zich daar afspeelt. Zo zou de VS er de wrakstukken bewaren van een UFO die in 1947 bij Roswell zou zijn neergestort. Series als The X-Files vergrootten de bekendheid van de basis.

[UFOTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
flardinga
flardinga
7 jaren geleden

Heb het bekeken en vind het erg interessant allemaal!

pietsnot
pietsnot
7 jaren geleden

bla bla blaaa en geen enkel bewijs wederom ,,NOTHING,,!!! dit is het zoveelste UFO verhaal wat hier langs komt vliegen we seen it all before een stuk of 100 keer reeds.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Er moet mainstream-media aandacht aan dit soort zaken worden gegeven, dan kunnen UFO’s/aliens ons nog op tijd helpen bij het bestrijden van allerlei rampen.

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

Sommige beweren dat er moederruimteschepen mensen komen halen als de boel hier onleefbaar wordt. Ook wel de opname genoemd(bijbel). Misschien komt het getal 500 miljoen mensen(Georgia Guidesstones) wel overheen met het meenemen van mensen/aantal plekken.
Gekke redenering? Ik blijf speculeren/analyseren/open staan voor meerdere kanten huidig wereldgebeuren: waarom de agenda(hele plaatje/doel)? Dan denk ik aan de tekeningen in de piramide(zwarte zon)/Dogon/Indianen(zij hebben het verhaal dat de witte adelaar de mens gaat redden/dan kun je dus afvragen wie of wat heeft met die witte adelaar te maken) Voor mij zijn indianen puur en dus geloofwaardig. Witte adelaar zou je kunnen zien als wit engelen licht/buitenaardse energie/jezus enz. Zou de huidige agenda dus ook een goed doel kunnen hebben, maar dat het niet voor iedereen mogelijk is? Heeft de onderdrukking mens meerdere functies? bv. dat we niet allemaal elkaar in de haren vliegen. Het klinkt tegenstrijdig wat we nu allemaal weten over de NWO, maar zou het ook een vorm van bescherming kunnen zijn?
Las ergens dat Rutte woensdag aanstaande naar de paus gaat en er daarna een persconferentie gaat geven. Ben erg benieuwd wat hij dan te vertellen heeft.
Tip: Blijf vooral zelf nadenken en haal de balans/wijsheid eruit. Het is nooit zwart/wit. Er is altijd meer. Geniet van wat je nu hebt(je familie/huisdier/vrienden) Kijk naar het weer, bezit /leven kan zo over zijn.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x