Homepagina » Het Complot » VIDEO: Drone filmt ‘buitenaardse opslag’ Area 51
VIDEO: Drone filmt 'buitenaardse opslag' Area 51

VIDEO: Drone filmt ‘buitenaardse opslag’ Area 51

Han Faulkner wilde graag weten welke geheimen er verborgen liggen in Area 51 en besloot met een drone over de geheimzinnige vliegbasis in Nevada te vliegen die al lange tijd wordt geassocieerd met geruchten over buitenaardse activiteit.

Het is ook de plek waar het Amerikaanse leger stealthtechnologieën en het spionagevliegtuig U2 ontwikkelde. Het bestaan van de basis werd in 2013 officieel erkend door de CIA.

‘Hangar met buitenaardse ruimteschepen’

Vanaf het moment dat natuurkundige Bob Knapp in de jaren tachtig claimde dat in een hangar van Area 51 buitenaardse ruimteschepen worden bewaard, wordt de basis in verband gebracht met buitenaardse activiteit.

UFO-enthousiastelingen van over de hele wereld reizen af naar het gebied, hoewel het voor het publiek niet mogelijk is om in de buurt van de basis te komen.

Speciale eenheid

Faulkner maakte de dronebeelden vanaf Tikaboo Peak. Hij beweerde te zijn gevolgd door ‘witte voertuigen’, wat koren op de molen is van samenzweringstheoretici.

Afgelopen december beloofde presidentskandidaat Hillary Clinton een speciale eenheid naar Area 51 te sturen om te achterhalen of er UFO’s worden bewaard, als ze wordt gekozen tot de nieuwe president van Amerika.

[Yahoo]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rob ter Horst schreef:

  “en besloot met een drone over de geheimzinnige vliegbasis in Nevada te vliegen”

  Echt niet! Wat een ontzettend nepfilmpje. Blijft op grote afstand van de basis op area 51.

  37 likes
 • Karst schreef:

  Geen Oscar

  15 likes
 • Axmann schreef:

  Presidentskandidaat Hillary Clinton beloofde een speciale eenheid naar Area 51 te sturen om te achterhalen of er UFO’s worden bewaard, als zij president van de USA wordt.
  Haha, geloof haar niet! Presidenten hebben namelijk de reputatie hun woord niet na te komen.
  Bovendien zal die ‘special eenheid’ met legen handen terugkeren, omdat ufo-zaken geheim móeten blijven, gezien de mogelijke paniek onder de bevolking. (en dat mag nooit gebeuren)

  13 likes
 • KeesdeVries schreef:

  Wat een clickbait artikel er is helemaal niks te zien. Een ufo die buiten staat yeah right, met de huidige satelliet techniek zeggen ze heus niet van ohw parkeer die maar even buiten. En Hillary een team daar heen sturen laat me niet lachen zeg dat is net zoals de 1000 euro die we nog van Rutte krijgen.

  12 likes
 • Freba schreef:

  Een onzin verhaal. Al die overspannen bewakers die daar de boel in de gaten houden, zijn er als de kippen bij om zo’n droge neer te halen. Levert vast een bonus op. Zolang er nog geen UFO op de Dam landt, geloof ik niets van die onzin. Er is nog geen entiteit in het Universum die het tijdreizen onder knie heeft, anders waren wij daar al lang van op de hoogte geweest. Waarom zou je wereldnieuws verborgen houden. Overigens staat voor mij als een paal boven water, dat wij niet de enigen zijn.

  7 likes
  • Elliot schreef:

   Alleen zijn wij volgens jou de meest ontwikkelde soort die er bestaat? De aarde is natuurlijk ook het centrum van het universum of niet? Of is de aarde nog plat en hol? zeg het maar want je bent superieur aan kennis blijkbaar.

   Dat wereldnieuws verborgen word gehouden heeft maar 1 reden. Als wij mensjes zouden weten wat er allemaal aan de gang is is ons perfect life voorbij, en dat willen onze machtswelluste slavendrijvers niet hebben natuurlijk. Waar er geld aan ons te verdienen valt, zullen we uitgebuit worden. En iedereen lijkt het wel best te vinden zo.

   4 likes
 • Hoaxintelligence schreef:

  @ Febra

  Ik dacht dat de ”zien is geloven” mentaliteit hier taboe was.
  Ben het met je eens dat het verhaal onzin is.
  Maar dan zeg je ineens ”Er is nog geen entiteit in het Universum die het tijdreizen onder knie heeft, anders waren wij daar al lang van op de hoogte geweest”
  Dus als paarse Pietje met 9 ogen die 9miljard lichtjaar verder woont ineens ontdekt hoe hij moet tijdreizen, dan zijn wij hier automatisch op de hoogte van? Ik zie die connectie niet. Leg eens uit.

  9 likes
 • Peter schreef:

  Ja ja EINDELIJK het bewijs heb je die groene mannetjes aan de horizon niet zien lopen 🙂

  5 likes
 • ralf schreef:

  NEXT!!!

  2 likes
 • Dolex schreef:

  Misschien even monteren de volgende keer?

  1 likes
 • ralf schreef:

  wat een domme onzin echt …

  1 likes
 • ria schreef:

  dit filmpje zegt naar mijn inziens helemaal niets!!!

  1 likes
 • Blabla schreef:

  ik ben er geweest.. althans tot aan de achterpoort.
  en ik kan 1 ding wel garanderen, en dat zijn de witte voertuigen.
  de camo dudes zijn er in overvloed, en houden je ook maximaal in de gaten. Er is zeker daar iets aan de hand wat niet klopt.
  maar of dat echt te vinden is op area 51 denk ik persoonlijk niet. ik denk dat het meer word gebruikt om geheime voertuigen te creëren. Area S4 (Bob Lazar), daarin tegen die in dezelfde bergwand ligt, heb ik wel zo mijn twijfels over of daar iets van buitenaardse activiteiten gebeurd.

  1 likes
 • Henkie schreef:

  Ik zie ook niks!! Maar valt wel op iets bij de zon bij 5:49 2e kleine zon object apart los van de zon later zie je die meer als de zon opnieuw in beeld komt Wat denken jullie!?

  0 likes
 • Henkie schreef:

  Ik zie ook niks!! Maar valt wel op iets bij de zon bij 5:49 2e kleine zon object apart los van de zon later zie je die niet meer als de zon opnieuw in beeld komt Wat denken jullie!?

  0 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  >