Homepagina » Graancirkels » VIDEO: Enorme graancirkel in de vorm van een swastika ontdekt in Wiltshire
VIDEO: Enorme graancirkel in de vorm van een swastika ontdekt in Wiltshire

VIDEO: Enorme graancirkel in de vorm van een swastika ontdekt in Wiltshire

In het Engelse Wiltshire is een enorme graancirkel in de vorm van een swastika verschenen. Het symbool, dat is ontdekt in een weiland in Beckhampton, heeft een doorsnee van ruim 50 meter.

De swastika is het heiligste teken uit het hindoeïsme en staat voor positiviteit. Schrijver Hugh Newman, die met een drone beelden heeft gemaakt van de enorme formatie, zag op Facebook een bericht voorbij komen over de graancirkel.

Grote vraag

VIDEO: Enorme graancirkel in de vorm van een swastika ontdekt in WiltshireDe 43-jarige Newman, die in Wiltshire woont, snelde naar de plek waar de formatie was verschenen en maakte met zijn drone een aantal foto’s. “De grote vraag is wie deze graancirkels maakt, omdat mensen soms geen idee hebben hoe ze daar terecht zijn gekomen. De boer wist het ook niet,” zei hij.

Hugh zei dat het oude symbool staat voor positiviteit en vaak kan worden gezien op oude boeddhabeelden en tempels. De swastika werd al 5000 jaar voor de komst van Adolf Hitler gebruikt.

Geluk

Het woord swastika is afgeleid van het Sanskriet svastika, dat de betekenis heeft van dat wat gunstig is of geluk brengt en in het bijzonder als teken voor mensen of objecten om hun geluk mee aan te kondigen.

In de jaren voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het hakenkruis ook door de nazi’s als symbool gebruikt. Sindsdien wordt het in westerse landen vooral hiermee geassocieerd, ondanks de zeer oude geschiedenis van het symbool zelf.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Marko schreef:

  Tip : Laat je niet voor de gek houden ze komen niet van een andere planeet zoals ze zeggen. Ze waren hier al vanaf het begin.

  8 likes
   • Dave schreef:

    Dat was even slikken en inderdaad the chosen people in de Bijbel die door mensen handen is geschreven, herschreven.
    De totale His story is zoals iedereen wel zelf kan invullen ook gemanipuleerd en de grootste bibliotheek ter wereld , niet voor publiek toegankelijk en met de grootste telescoop genoemd Lucifer, het Vaticaan.
    In wat voor een wereld leven we toch, slik waar echt alles een leugen is, is echt wel werkelijkheid.
    Niet voor niets het meest gehate volk ter wereld begin ik nu steeds meer te begrijpen.
    Ze gedragen zich ook echt als ze zelf in de Bijbel hebben geschreven, natuurlijk niet allemaal over een kam scheren maar heb er ook dezelfde ervaring mee.
    Ben hier even stil van.
    Bedankt Arwijn.

    4 likes
 • Berenbotje schreef:

  Jammer dat dit teken niet in een Indiase rijstveld is gemaakt. Daar zouden ze het als een goddelijke teken beschouwen dat het goed zal gaan met de mensheid.

  6 likes
 • GianlucaM schreef:

  Dit is toch een nazi hakenkruis? Want de haken wijzen naar rechts.

  2 likes
 • Tom Hiatt schreef:

  Groot verschil tussen deze omgekeerde swastika ( die Hitler en co gebruikten) en de echte.

  http://www.jrbooksonline.com/html-docs/the_backwards_swastika.htm

  “Hitler did not want the keep the wheel of history moving, he wanted it to turn backwards”, writes the German historian Guido Knopp, who also speaks about Hitler’s intention “to go back to pre-modern, even pre-civilised forms of society”.

  1 likes
  • an argie schreef:

   Dit is de grootste B.S. die ik sinds tijden heb gehoord.
   Deze swastika is dezelfde als die van Nationaal Socialistisch Duitsland.
   Noem me een racist, noem me een fascist, noem me zelfs maar een neonazi.
   Ik ben een geboren Nederlander die ALLE normen en waarden waarop Europa is gebouwd, en waarvoor de Duitsers, Italianen, Roemenen, Bulgaren, Finnen en Spanjaarden in de jaren ’40 hun hele natie tevergeefs voor op het spel hebben gezet, door de hele MULTIKUL in het afgelopen decennium VOLLEDIG heb zien verdwijnen.

   ALLES wat ooit goed was is volledig omgedraaid. Hordes barbaren, die zó stom zijn dat ze denken dat het geld ons allemaal op de rug groeit, staan te beuken op de poorten van Europa.
   En dat, terwijl de “socialistische” struisvogels, met hun kop in het zand en een rood-wit-blauwe of oranje dildo in de reet, de daadwerkelijke problemen niet WILLEN zien onder de noemer van politieke correctheid uit te worden gemaakt, zoals U me nu uitmaakt met één van de bovenstaande woorden van psychologische oorlogsvoering.
   Sterker nog: deze struisvogels staan waarschijnlijk, net als, u driftig stampend te vertellen hoe zielig deze mensen wel niet zijn en dat ze moeten worden opgevangen, desnoods in UW en MIJN HUIS!

   Zodra ze echter de kans krijgen, ZULLEN deze hordes barbaren zich vergrijpen aan onze blonde dochters, de schatkist verder leegzuigen omdat ze niet WILLEN werken, (Kijk naar Zweden, Duitsland, Zuid-Afrika, Frankrijk, en al die landen en (met name hoofd)steden waar men al driftig bezig is de Christenen uit te roeien.
   En als je er iets van zegt, dan word je van ALLE KANTEN door deze volslagen maniakken stante pede gestigmatiseerd tot racist.
   Tip 1: Probeer als blonde vrouw eens een moskee binnen te gaan. Je zult niet ver komen. WIE is dan een racist?
   Tip 2: Probeer in Saoedi-Arbië, Yemen, Iran, of welk land dan ook in die regio, eens de grootste christelijke kerk van het Midden-Oosten te plaatsen. Ook hier wens ik u veel succes. Maar in Rotterdam staat de grootste moskee van Europa. WIE is hier nu racistisch?

   Nee die dildo’s doen hun werk naar behoren. Wij zijn zo onderhand murw en volledig apatisch geworden wanneer het om de verdediging van het blanke ras en onze christelijke normen en waarden EN ONZE BLONDE DOCHTERS gaat.

   Kijk naar de daadwerkelijke geschiedenis. Niet naar het linkse gewauwel dat er voor heeft gezorgd dat we op het punt van democide (= demografische genocide) staan.

   Generaal Patton zei in 1945 al: “We defeated the wrong enemy”

   En zo meteen gaat U eveneens zeggen: “Ich habe es nicht gewußt.”
   Maar na dit te hebben gezien kan dat niet meer….

   http://communismbythebackdoor.tv

   3 likes
 • dimmer schreef:

  Zou wel grappig zijn als mensen nu gaan zeggen dat dit van n andere planeet komt.

  4 likes
 • Richard schreef:

  Adolf Hitler is geland!
  O jee!!!

  4 likes
 • Paul schreef:

  Bij het swastika symbool uit India wijzen de uiteinde de andere kant op.
  Iets anders dus als het hakenkruis uit de 2e wereld oorlog

  1 likes
  • Berenbotje schreef:

   India kent beide kruizen. Die met die haken naar rechts wordt swa-astika genoemd en die met de haken naar links wordt sau-astika genoemd. De ene staat voor groei en expansie vanuit het centrum, die andere voor inkrimping en terugkeer naar de oorsprong.

   2 likes
 • Herman schreef:

  Waarom liggen deze cirkels altijd in graanland? Omdat de mensen die ze maken via de spuitsporen ongehinderd het graanland in kunnen lopen en er weer uit. Ook op mijn land is ooit zo’n cirkel gemaakt. Nou wel lekker 1000 euro schade die je nergens op kan verhalen.

  3 likes
 • Buddy63 schreef:

  Graancirkels door aliens gemaakt? Meneer Hugh Newman heeft een drone? Om foto’s te maken? of om graancirkels te maken? Je maakt mij niet wijs dat aliens miljarden kilometers afleggen door de ruimte om op deze aardkloot mensen gek te maken met graancirkels. Aliens hebben wel wat beters te doen.

  3 likes
 • Faith schreef:

  Wie zegt dat ze miljarden kilometers afleggen? Tijd en ruimte bestaat niet voor ze.
  Het kan ook nog vanuit binnen aarde komen. Misschien dat Zuid Engeland bovenop Shamballa ligt.
  Ik bedenk dit omdat er mensen zijn die beweren dat de Agartische stad Telos onder Sedona Arizona ligt.

  1 likes
  • Franss schreef:

   Wat zou nu de noodzaak zijn om uit het binnenste van de aarde te komen om een stempeltje in een graanveld te zetten?
   Waarom niet snoeihard permanent in een rotswand gebrand? This planet is mine for ever!
   Als je midden in de aarde leeft heb je die technologie toch wel?
   En waarom iedere keer een ander stempeltje? Dit ‘swastika’ stempeltje suggereert dat de aliens allemaal verschillende talen spreken?

   2 likes
 • x

  Check Also

  merkel

  Ambassadeur vergelijkt Merkel met Hitler: ‘Zijn droom is uitgekomen!’

  De Maltese ambassadeur in Finland heeft de ...

  poetin

  Poetin haalt uit naar Westen: ‘Júllie werkten met hem samen, met Hitler’

  Het Europees Parlement heeft onlangs een resolutie ...

  >