Homepagina » Buitenaards » Geheime ruimteoorlog: “Amerikaanse marine voert intergalactische strijd tegen reptielachtige aliens”
Geheime ruimteoorlog: "Amerikaanse marine voert intergalactische strijd tegen reptielachtige aliens"

Geheime ruimteoorlog: “Amerikaanse marine voert intergalactische strijd tegen reptielachtige aliens”

De Amerikaanse marine voert al tientallen jaren oorlog met reptielachtige aliens. Dat stelt William Tompkins, die zelf jarenlang voor de marine werkzaam was, in een nieuw boek.

De 92-jarige schrijver claimt te hebben gewerkt voor een denktank die in de jaren vijftig en zestig kilometers lange ruimteschepen moest ontwerpen voor de marine, zo schrijft de Britse Daily Star.

Geheime ruimteoorlog: "Amerikaanse marine voert intergalactische strijd tegen reptielachtige aliens"

William Tompkins

Tompkins heeft in die periode naar eigen zeggen vijf ruimteschepen en 30 ondersteuningsschepen ontworpen. In zijn boek Selected by Extraterrestrials beweert hij dat deze interplanetaire schepen zijn gemaakt om de aarde te beschermen tegen kwaadwillende aliens die de mensheid tot slaaf willen maken.

Deze ruimteoorlogen zijn vaak van hele korte duur en vinden al tientallen jaren vlak onder onze neus plaats, aldus Tompkins. In het boek waarschuwt hij echter dat de reptielachtige aliens ‘sterker worden’.

Piramides

De Amerikaanse marine zou nauw samenwerken met de zogeheten Nordics, aliens die beschikken over soortgelijke ruimteschepen. De Nordics zijn naar verluidt afkomstig uit het sterrenbeeld Orion en oefenden invloed uit op de bouw van de piramides.

Geheime ruimteoorlog: "Amerikaanse marine voert intergalactische strijd tegen reptielachtige aliens"

Ontwerp voor Battle Cruiser uit 1954

Tompkins zegt dat hij werd benaderd door de marine toen hij op de middelbare school zat. Hij bezocht tijdens de Tweede Wereldoorlog geregeld geheime installaties. Hij was gestationeerd op Naval Air Station San Diego, waar hij instructies gaf aan Amerikaanse spionnen.

De spionnen hadden volgens Tompkins ontdekt dat Hitler contact had met aliens. “De Reptilians sloten een deal met de SS. In ruil voor een grote doos vol speeltjes mocht Hitler de rest van de planeet tot slaaf maken,” zei hij.

Antizwaartekracht
Geheime ruimteoorlog: "Amerikaanse marine voert intergalactische strijd tegen reptielachtige aliens"

Ontwerp voor Carrier uit 1954

In 1951 werd hij ingehuurd door Douglas Aircraft Company, waar hij naar eigen zeggen 12 jaar lang samen met de Nordics werkte aan door antizwaartekracht aangedreven schepen.

Tompkins staaft zijn claims met verschillende geopenbaarde overheidsdocumenten, waaronder ontwerpplannen voor ruimteschepen. Hij laat onder andere ontwerpen zien voor een 1,4 kilometer lange Naval Spacecraft Battle Cruiser en een 2,5 kilometer lange Naval Spacescraft Carrier.

Hij legt uit dat de schepen pas in de jaren tachtig werden gebouwd, toen het geheime ruimteprogramma Solar Warden werd gelanceerd. Volgens sommigen is het boek krachtig bewijs dat de Amerikaanse marine samenwerkt met buitenaardse wezens.

[Daily Star]


Vond je dit artikel goed? Deel het dan met anderen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

62 reacties

 1. Ze krijgen op dit moment met de grootste moeite een satelliet in de ruimte en volgens deze schrijver zouden ze een schip van 2,5 kilometer in de ruimte hebben. Alleen al als je bedenkt dat ze al 10tallen jaren bezig zijn om het ISS te bouwen dan kan ik met gerust hart stellen dat deze schrijver zich beter kan bezig houden met SF verhaaltjes, met de nadruk op de F.
  Op de foto heeft hij een vliegdekschip in zijn handen, ik hoop dat hij heel hard kan gooien om dat ding in de lucht te krijgen.
  En al die tientallen telescopen die de hemel afspeuren hebben nog nooit een dergelijk ruimteschip gezien, laat staan dat er in de ruimte een oorlog wordt uit gevochten waarvan wij hier beneden op zijn minst de lichtflitsen van zouden moeten zien.
  En als die zogenaamde reptilians Hitler hadden geholpen had hij die oorlog niet verloren.
  Heel ongeloofwaardig verhaal.

  39 likes
  • De ISS is een schijnprogramma voor het publiek. Het echte grote werk wordt achter de schermen gehouden.
   Maar schijnbaar kan je gelekte documenten van Snowden niet.

   7 likes
  • En jij denkt werkelijk dat als er een buitenaards voertuig wordt gezien, dat zij meteen het 8 uur journaal bellen om door te geven aan de wereld dat de buitenaardsen ons hebben bezocht!?

   Dat deze man niet de (gehele) waarheid verteld zou best kunnen, maar dat weet jij noch ik.
   Wat ik wel weet is dat ik een aantal jaren geleden zelf laat in de nacht een grote schijf heb zien vliegen, heel duidelijk onmiskenbaar. Ik kon zelfs heel duidelijk een aantal draaiende delen zien.
   Een grote schijf met hele mooie kleuren en aan de onderkant zag ik grote ringen, de buitenste draaide rechtsom, daar net binnen een ring die linksom draaide, dan weer een ring die rechtsom draaide en zo verder naar het centrum. Voor alle duidelijkheid, ik was nuchter en gebruik ook geen medicijnen. 🙂

   Als een doorsnee mens zoals ik al zo’n mooie ervaring heeft opgedaan, dan is het voor mij een feit dat er overheden zijn die veel meer weten en waarschijnlijk zelfs al contact hebben.
   Misschien had ik zonder een dergelijke ervaring ook wel sceptisch geweest, ik wens het jou en iedereen toe om een dergelijk ‘contact’ mee te maken.

   En zo’n verhaal dat Hitler al technologie kreeg…..tja daar hecht ik ook 0,0 waarheid aan. Als dat namelijk waar was, dan had hij die oorlog met 2 vingers in de neus gewonnen.

   1 likes
 2. Alweer iemand die profiteert door een boek te schrijven, maar geen bewijzen te tonen. Het wemelt intussen van zulke figuren die er flink aan verdienen. Deze industrie neemt nu hele grote vormen aan.

  31 likes
 3. Niet alleen de Amerikaanse marine voert al tientallen jaren oorlog met reptielachtige aliens, ook de wereldleraar.

  4 likes
 4. Quote : beweert hij dat deze interplanetaire schepen zijn gemaakt om de aarde te beschermen tegen kwaadwillende aliens die de mensheid tot slaaf willen maken.

  De mensheid zit al duizenden jaren onder de knoet van buitenaardsen. Technisch zijn ze de mens ver vooruit en is er geen enkel technisch middel of wapen voor handen om ons te beschermen. Er is echter al lang iets anders gaande wat meer effect zal hebben, het kwaad wordt bestreden en de mens wordt wakker uit zijn comateuze toestand.

  30 likes
  • Ik denk eerder dat deze man Alzheimer light heeft en zijn jongensdromen nu maar eens in een boek heeft verwoord. Wie zijn wij om aliens “te helpen” in hun oorlog? Als kanonnenvoer? Aliens die door de ruimte reizen en miljarden kilometers afleggen om hier te komen en onze hulp nodig hebben? Dit stijgt zelfs boven elke SF-verhaal uit.

   4 likes
  • En toen ging de wekker…

   1 likes
 5. Ik moet steeds aan de laatste woorden van Carol Rosin denken : ” The last card…the last card…” Oftewel, ze denken ons bang te maken met een zogenaamde Intergalactische ruimteoorlog wat een hoax is.

  25 likes
 6. Lijkt mij een broodje aap verhaal. Een 2,5 kilometer lange Naval Spacescraft Carrier? Hoe groot moet de bedrijfshal dan wel niet zijn waar het ruimteschip gebouwd werd. Boeing haalt het bij lange na niet en dat zelfde geld voor Northrop Grumman en Area 51. De grootste hangar daar heeft een afmeting van honderdtien bij zestig meter.

  14 likes
 7. Dr. Steven Greer zei het al eerder. De elite zoekt naar een grotere bedreiging dan gewone oorlogen om ‘maatregelen’ te kunnen treffen, waarmee ze Total World Domination in kunnen voeren. Vijanden die niet van hier zijn. Aliens dus. Daarom lijkt dit boek op een eerste kennismaking, dat er zogenaamd buitenaardse vijanden zijn, terwijl dit eigenlijk aardse mensen zijn, de elite, die dit orchestreerd.

  De gewone wereldbevolking moet dus gaan geloven dat er buitenaardse vijanden zijn. Nu een boek, straks meer boeken, films, documentaires en dan ook nog een disclosure om het globalepakket aan leugens compleet te maken.

  En als er dan ineens aanvallen komen van buitenaf, moeten wij de elite zogezegd ‘dankbaar’ zijn, dat ze ons beschermen. En wat is de prijs?

  Dit scenario wordt al vanaf de tijd van de Vikingen telkens herhaald. Creëer een vijand en bied de helpende handom de macht in handen te krijgen.

  Wat mij betreft is dit boek NUMMER 1 in de verzameling BULLSH*T….

  21 likes
 8. Ik las ergens een stuk dat een professor op zijn sterfbed beweerde dat ná het creëren van angsten voor terrorisme, angst voor buitenaardsen uit de toverdoos gehaald zou worden. Nu is dit een aardig begin zou ik zeggen. Die creatie van angst dan hè! Maar ruimteoorlog … wij?! aardmensjes. Nee hoor daar zijn ze in de ruimte te intelligent en te vergevorderd voor. Eens channelde ik met een vriendelijk buitenaards wezen die mij vertelde dat wij op aarde hier vrijwel stil staan als we dat vergelijken met hun staat van zijn. Je weet wel, als poppetjes in een poppenhuis, die dan minimaal bewegen. Ze hebben totaal geen boodschap aan oorlog of hebzucht. Uiteraard is het mogelijk dat minder intelligente wezens zich op aarde hebben ‘genesteld’, maar dan zijn die net zo langzaam als wij. Dus dat stelt niet zo veel voor, lijkt mij.

  6 likes
  • Die ‘professor’ was Werner von Braun, degene die aan het begin van de V2 raket en later het ruimtevaartprogramma van de NASA stond.
   Dit is zijn rijtje van ‘vijanden’:
   1. Sovjetunie/Rusland
   2. Terroristen
   3. Axis of Evil / Noord Korea / Iran / e.d.
   4. Asteroiden
   5. Buitenaardsen.

   Zit mooi op schema trouwens.

   6 likes
 9. Die Tompkins beweert dat “hij naar eigen zeggen 12 jaar lang samen met de Nordics werkte”. Maar heeft hij dan nooit in al die jaren een fotootje van die alien-“collega’s” genomen??? Heeft hij nu geen enkel bewijs van hoe ze er uit zien??? Weerom iemand die allerlei nonsens-beweringen over aliens maakt, maar geen enkel bewijs levert! Toch maar magertjes voor iemand die zogezegd zijn hele carrière met aliens en buitenaarde oorlogen bezig is geweest!

  Of is deze 92-jarige een beetje seniel aan het worden? (net zoals diegenen die hem zo graag willen geloven?)

  9 likes
  • Ja want het was hem natuurlijk toen wel toegestaan om een foto te maken en deze met de wereld te delen, want dat is de manier waarop je geheimen bewaart toch….!?

   De mensheid is geweldig als het gaat om iets geloven, eeuwen lang liet de mensheid zich (en de spiritualiteit) onderdrukken door een fabeltje over een geitenwollensokken pikkie die zogenaamd over water kon lopen. Tegenwoordig geloven veel mensen alleen iets als het op het 8 uur journaal is geweest, want dat is de absolute waarheid!?

   En wie de term ‘le roi est morte, vive le roi’ kent, die weet dat het niet zo handig is om de ene leugenachtige bron te verruilen met een andere leugenachtige bron.

   2 likes
 10. Lijkt me toch meer de achterkant van een dvd speelfilm verhaal doos

  10 likes
 11. Mensen… kijk naar de dwalingen. Hoe ver in de leugens we worden gezogen met dez science fiction. Hoe ver onze verbeelding word gestrekt om te omhelsen dat wat wij nooit met eigen ogen zullen zien.
  Zie de waanzin ervan. Zie hoe wij voorgelogen worden om ons van inzicht te verwijderen. Is dit wat je wilt? Wil je dromen ten koste van het ware begrip van de realiteit? Is dat echt wat je wilt?…

  2 likes
  • Komiek, als het aan jou ligt dan ruilen we de ene leugen in voor een andere (laaaaaaaaaaaang geleden achterhaalde) andere leugen.

   Ik heb met mijn eigen ogen grote ruimtevoertuigen gezien, heb jij met eigen ogen gezien dat de aarde plat is?

   1 likes
   • Inmiddels heb ik in het echt al 6x diverse objecten in de lucht gezien. Maar dat is nog geen bewijs dat de aarde een ronde zwevende bol zou zijn die 1000 km p/u rondslingert.
    Deze theorie is 500 jaar terug door Copernicus bedacht maar nog nooit bewezen. De ronde bol foto’s blijken van NASA afkomstig te zijn. En ‘NASA’ betekend in het Hebreeuws: “om te misleiden”.

    Ook blijken camera’s en telescopen mbv de lensvervorming een bolvorm te creeeren van de aarde op foto’s of video’s. Daarbij komt dat piloten rapporteren dat ze geen aflopende curve aan een horzion kunnen waarnemen wat normaal zou zijn bij een bolvorm. Zodra je met het blote oog een grote horizon volgt kun je zien dat de horizon 100% recht loopt. Dit kun je dus zelf makkelijk nagaan.

    Ander feit is dat de sterren in een cirkelvorm ronddraaien (als een paraplu) en constant zichtbaar terugkomen, en dus niet om een bol draaien om later weer te voorschijn te komen. Dit was voor mij wel een hele duidelijke waar niemand omheen kan en tevens zelf te controleren.

    De aarde is altijd plat geweest. Copernicus werd ook voor gek verklaard, maar zijn theorie is aangenomen na zijn dood en wellicht zag men hier een voordeeltje in om deze leugen de wereld in te brengen.

    Er is dus geen aparte noordpool of zuidpool. Het blijkt dat er een grote ijswand in een cirkel om ons heen loopt waar de zee zich in bevindt. We zitten dus in een soort grote platte kom van ijs en water. En buiten deze kom mag je niet komen want dit wordt angstvallig geheim gehouden, en sinds 50 jaar blijkt het zelfs zwaar bewaakt te worden.

    Captain Cook heeft dit toen met zijn schip compleet afgevaren en er is geen ingang, alleen een grote ijswand rond de gehele zee. Je moet dus over de hele hoge ijswand heenklimmen en nog honderden km’s verder voordat je bij het ‘beloofde land’ bent gekomen.

    Er is zelfs een expeditieteam onder leiding van Admiraal Richard Byrd in 1956/1957 over de rand van deze ijswand gegaan en heeft nieuw land ontdekt ter grootte van Amerika wat nog nooit eerder ontdekt is. Hij geeft aan dat het zeer bijzonder is (Garden of Eden misschien?). De elite heeft dit toen snel in de doofpot gestopt en de Admiraal een jaar later vermoord en toen NASA opgericht. Het interview met de Admiraal is terug te zien via de onderstaande video’s en je kunt zelf zijn verhaal aanhoren wat hij toen ontdekt heeft. Uiteraard mocht hij beperkt info loslaten van zijn superieuren.Later is de theorie verspreid dat hij een holle aarde ontdekt zou hebben, maar dat heeft Byrd nog nooit verklaard. Wellicht is ie daarom vermoord na dat interview op TV in de jaren 50.

    Zwaartekracht blijkt niet te bestaan zodanig dat mensen onderaan een ronde bol vastgeplakt blijven zitten, maf idee ook! En vooral op een middelpuntvliedende kracht rond de “evenaar” met 1000 km per uur dat we niet zouden merken!? Geluid zou niet eens hoorbaar meer zijn zodra iemand wat zou zeggen in de tegengestelde richting van een spinnende bol.

    Dit beantwoord direct al je vragen! Ook het ondergaan vd zon en de maan etc, etc…..!!
    https://www.youtube.com/watch?v=k0xClWgidZU

    Flat Earth…some serious points.. More proof….
    https://www.youtube.com/watch?v=TGpwLYlVBh4

    OUR FLAT DOMED CLOSED SYSTEM EXPLAINED
    https://www.youtube.com/watch?v=-RIBO7VB0VE

    Naar ik inmiddels begrijp is dat 5D vaartuigen wel ongedeerd buiten onze dampkring kunnen komen. Maar 3D vaartuigen niet.

    The lie is deeper than a rabbit hole.
    It’s not what you think it is!

    3 likes
   • Ja, ik heb menig maal met eigen ogen gezien dat de aarde plat is, en menig reproduceerbaar bewijs hiervoor uit mijn hoofd geleerd. Als je naar de psychiater gaat (ik kan het jou zeker aanraden) dan laat deze je van die papieren met inktvlekken zien. Als je goed kijkt kan je hier ook Aliens en ruimteschepen in zien. Dat betekend niet dat je kan bewijzen dat datgene is wat je ziet ook fysieke realiteit is. Je hebt geen methoden om dit te bewijzen en er zijn geen bewijzen te vinden op aarde om hier validiteit te geven, enkel dromen en wensen en hoop. Er speelt zich van alles af in de hogere atmosfeer, en de werkelijke aard van hoe de mechanieken van onze aarde werkt zijn zeer mysterieus en moeilijk te overzien. Echter is het maar al te makkelijk te bewijzen dat wat je daar ook waarneemt het geen “ruimteschepen” zijn in een ruimte vacuüm van het oneindige heelal, want er is teveel bewijs dat dit Science Fiction en alles behalve echt is.

    0 likes
 12. Vooral diegene die geloven in deze verhalen, sterker nog die het ondersteunen moeten we meer angst voor hebben. Deze lopen echt los rond in onze samenleving en zijn geen fictie.

  5 likes
  • Om eerlijk te zijn heb ik heel wat meer angst voor mensen die blind op het 8 uur journaal vertrouwen en weer geloven dat Mark Rutte de volgende periode echt met 1000 euro extra komt en dat de hypotheekrenteaftrek nu wel veilig is bij de man.

   Heel eng dat soort mensen, of beter omschreven ‘lemmingen’.

   3 likes
 13. Voor Sina,
  Ben het met je eens ze gaan het gebruiken heb ook die video gezien ! Maar denk wel dat er echt buitenaards leven is ! Alleen denk ik dat ze ons te destructief vinden en dat ze nog effe wachten met een kennismaking hihi !

  3 likes
  • Hallo Pietje

   Natuurlijk is er buitenaards leven! Ik ben er 100% zeker van. Maar ik denk ook zoiets van waarom zouden de echte buitenaardsen, als ik het zo mag zeggen ons kwaad willen doen? Er is totaal geen reden voor. De negatieve buitenaardsen hebben er niets aan om ons te vernietigen. Het levert ze niets op. En ik ben er ook zeker van dat we het nog mee gaan maken dat we de goedwilligen nog zullen ontmoeten in dit leven.

   3 likes
 14. Complete onzin wat deze meneer verteld, ik kan alleen maar vertellen dat de reptielen en dan bedoel ik aardse personen die bij de banken werken hun macht aan verliezen zijn en alles en iedereen in zetten om maar te vertellen dat het kwaad uit de ruimte komt, wees gerust hun tijd is bijna om en internet wordt wordt krachtiger (sociale media het woord zegt eigenlijk alles al).

  6 likes
 15. Als het zo zou zijn waarom hebben we dan niks ervan gemerkt?

  2 likes
 16. , Volgens sommigen is het boek krachtig bewijs dat de Amerikaanse marine samenwerkt met buitenaardse wezens.’ Dat is wat anders dan oorlog voeren met reptielachtige aliens.

  4 likes
 17. 1. War against communism
  2. War against terrorism
  3. War against aliens
  Kortom, dit is wederom WAR thinking, en dat was de agenda…. toch?
  Ze willen je afhouden van je eigen ontwikkeling en daar is deze meneer kennelijk voor ingezet met zijn “boek”. Want denk je nou echt dat er ultra-geheime stukken op de pers gaan? Alstublieft zeg.
  Deze lieden controleren ALLES, vergeet dat niet.

  4 likes
 18. Hij/zij die Amerikaanse staatsgeheimen openbaart, leeft geen normaal leven meer.

  Dus als deze mijnheer nog vrolijk rondloopt, dan heb ik mijn twijfels over de waarheid van zijn verhaal.

  2 likes
 19. Trap toch niet in dit soort onzin artikelen. Km’s lange schepen die niet opvallen om te bouwen!!!??? Is dat tevens gebouwd in een kilometerslange loods!!!??? En dat is nog nooit iemand opgevallen???

  1. Er blijken nooit maanlandingen te zijn geweest, want dat is in een studio opgenomen, en er is nooit iemand buiten onze zogenoemde “dampkring” geweest met een ‘man made vaartuig’. Simpelweg omdat we niet met ‘man made vaartuigen’ buiten onze dampkring kunnen komen. Er blijkt een soort dome te zijn waar we niet buiten kunnen treden met onze 3D vaartuigen. Kijk op youtube naar een rocket met camera’s die afgeschoten wordt en gewoon blijft hangen tegen de onderkant vd dome op ong. 80 miles hoogte of zo.

  En er blijken ook geen satellieten in onze ruimte te zweven. De ontvangst gebeurt gewoon via die grote antennemasten die op aarde staan. Zie de keiharde bewijzen op youtube.

  Er is meer misleidende bullsh*t dan we denken. Leugen op leugen op leugen…. dit soort artikelen zijn allemaal bedoeld als voorbereiding op de “kwaadaardige aliens from space” om ons weer bang te maken. En angst zaaien is volk klein houden.

  Door ons te laten geloven dat er kwaadaardige wezens in “outer space” zijn gaan we in ons onderbewuste het buiten onszelf zoeken en ontdekken we nooit onze ware afkomst, wie we zijn etc… En dat is hun bedoeling zodat ze aan de macht kunnen blijven. Het houdt ons klein en afhankelijk.

  Dus trap niet in deze onzin please!

  2 likes
  • Oh de ontvangst van satellieten gebeurt via grote zendmasten die op Aarde staan? Vertel me dan eens waar al die geweldig hoge zendmasten staan, want niemand heeft ze ooit gezien?

   Feit is dat satellieten zoals de in Europa bekende Astra satelliet een groot deel van Europa (en daarbuiten) beslaan, er is geen enkele zendmast die dat met de hoogfrequente satellietsignalen voor elkaar gaat krijgen. Alle ontvangstschotelantennes staan ook op exact hetzelfde punt in de hemel afgericht, maar dan gecorrigeerd voor elevatie. Dit is totaal tegenstrijdig met een platte aarde (want dat jij een flat earther bent lijkt me wel duidelijk). Ook is het voor mij duidelijk dat jij geen enkel benul hebt wat het woord ‘skew’ betekent en welke rol het heeft in satellietontvangst. De skew is de draaing van de LNB ontvangstkop in de houder; deze draaing is nodig als compensatie voor de bolvorm van de Aarde. Derhalve is bij ontvangst van eenzelfde satelliet de skew instelling in Athene heel anders dan in bijvoorbeeld Oslo. Ook dit is een glashard bewijs voor de bolvorm van de Aarde en het daadwerkelijk bestaan van ruimtesatellieten.

   Maar omdat jij het als religieus fanaticus (alle flatearthers zijn dat) toch niet zult geloven daag ik je nogmaals uit eens aan te tonen waar al die geweldige zendmasten toch staan. Ik kan je nu al verzekeren: mijn schotelantennes staan toch echt op de hemel gericht en niet op één of andere GSM mast.

   1 likes
   • Goed dat je reageert op ‘platte aarde gekkies’ zoals hij en Arwijn. Ik negeer ze meestal, als het niet zo absurd zou zijn dan kon ik er nog wel iets van humor in zien.

    De maan is vast ook maar een toevallig tegen het plafond geplakte pizza. Religieuze fanatisten zijn eng, uit welk land ze ook komen.

    1 likes
 20. Oorlog voeren *gaaaaap* gaat niet gebeuren, nog niet eens een vuur pijl en zeker geen *Battle Cruisers*.. vergeet het maar.
  Wel eens gezien wat er gebeurt als een raket iets te ver de dampkring uit gaat?.

  **The stage of evolution by mankind on Earth forbids any form of communication or support. When they change their attitude and become peacefull and have the ability to care for all fauna and flora on the planet, only then contact is possible**

  **People on Earth don’t understand this, and the fair lands of Earth are swept by the mass insanity of its people’s**

  **Words written or spoken can not solve the problem of Earth, as it becomes ever more apparent that the truth fails to penetrate the barrier of thought and prejudice among mankind on Earth. The whole level of human conciousness must be raised to enable us to co-operate in any field of science or philosophy.**

  **they key to our existance in the universe is to be harmonically attuned to all things in nature. Thereby one can take part in all things and be an active member within the variable nature of the cosmos. In this way one attains more knowledge and perception and can eventually make physical contact with people beyond Earth’s light barrier.**

  **It’s simpler for the minds of men on Earth in the present time to expand in the knowledge of their own solar system first, this is necessary to condition them for greater truths to come**

  **Man’s inhumanity to man must cease before these holy secrets of nature can be revealed for the benefit of all humanity, for the benefit of all flora and fauna and for the destiny of all nations and peoples, to attain wholeness and harmony with the universe and to become one with the great interstellar human family. But expansion of thought will only come in time when the insight of mankind has reached a deeper and more spiritual level**.

  3 likes
 21. De meest krachtige zin van dit verhaal vind ik “Tompkins zegt dat hij werd benaderd door de marine toen hij op de middelbare school zat.”. Iemand die amper de stelling van Pythagoras kent wordt door de marine benadert alsof het een Einstein zou zijn. Deze zin alleen al behoort tot de top 10 van de SF-literatuur.

  3 likes
 22. Hilaarisch….serieus….zonde…..

  2 likes
 23. Lol, er lopen meer …… dan erin 🙂

  2 likes
 24. Het lijkt me dat hij net als vele andere ook slechts een paar stukjes van de puzzel heeft.

  2 likes
 25. Ik voer al jaren oorlog met vliegen, spinnen en ander gespuis. Die beestjes gaan maar niet kapot. Ze keren steeds terug. Stel je voor dat ze menselijke intelligentie erbij hadden, dan waren we er gweest.

  2 likes
 26. zou best kunnen zijn.

  1 likes
 27. Het doet me aan Corey Goode denken, die werd al geselecteerd toen hij op de kleuterschool zat.
  Je weet niet hoever de madness gaat, Werner von Braun wist het al, en zij werken volgens het Agenda/21 programma.
  Het programma van psychopaten weliswaar maar orders zijn orders.
  Ze nemen dan ook voornamelijk volgzame robot types aan die niet zelfstandig kunnen denken en vallen voor een zak met geld.
  Volgzame robots en compleet machtsgeile gekken. Dit in combinatie met het IQ van een dropje.
  Volgens mij heeft deze meneer goed naar Corey Goode geluisterd en er zijn eigen intepretatie van gemaakt.

  1 likes
 28. Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.Org/EU/BE/FL : Space- Defensie

  De VSA-spionnen hadden volgens Tompkins ontdekt dat Hitler contact had met aliens. “De Reptilians sloten een deal met de SS. In ruil voor een grote doos vol speeltjes mocht Hitler de rest van de planeet tot slaaf maken,” zei hij.
  **** een vierjarige WOII de duur tijd, inefficiëntie , deze reptielenaliens, een planeet tot slaaf maken, oorlog technologisch strategisch, deze puzzels valt te onregelmatig in elkaar.
  De geschiedkundige feiten van WOII, geallieerden van de Europa in de collaboratie, einde WOII Hitler-nazisme verslagen, wat indien het overwon, de huidige feiten op vandaag.
  Tompkins staaft zijn claims met verschillende geopenbaarde overheidsdocumenten, waaronder ontwerpplannen voor ruimteschepen. Hij laat onder andere ontwerpen zien voor een 1,4 kilometer lange Naval Spacecraft Battle Cruiser en een 2,5 kilometer lange Naval Spacescraft Carrier.
  Hij legt uit dat de schepen pas in de jaren tachtig werden gebouwd, toen het geheime ruimteprogramma Solar Warden werd gelanceerd. Volgens sommigen is het boek krachtig bewijs dat de Amerikaanse marine samenwerkt met buitenaardse wezens de Nordics werkte aan door antizwaartekracht aangedreven schepen,
  **** de jarenlange VSA-ufocoverups bewezen…
  **** Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum, zijn er in het universum nog oorlogsvoerende intelligente planetaire civilisatie aanwezig….

  1 likes
 29. Op een paar reageerders na kan ik niet aan de indruk ontkomen dat de mensheid misschien wel nog arroganter en dommer voor woorden is dan ooit.
  Het internet heeft meer dan genoeg te bieden in de zelfstudie hoek. Complete boeken zijn als pdf of ander formaat gratis te downloaden en er is een immense hoeveelheid artikelen over welk onderwerp dan ook, eveneens gratis beschikbaar. Niets staat een gedegen zelfstudie in de weg, maar wat ik hier regelmatig tegenkom aan belachelijke reacties door gebrek aan kennis is vaak te bizar voor woorden.
  Gezond boerenverstand is een groot goed, maar, -juist- bij deze onderwerpen, bij lange na niet toereikend genoeg. De enige reden hiervoor is dat de werkelijkheid zo ongelooflijk ver van ons dagelijkse realiteit ligt en er zoveel desinformatie was en wordt verspreid dat het heel lastig is om door de bomen het bos te zien.
  Het enige wat men zou moeten doen is eenvoudigweg zoveel mogelijk over het desbetreffende onderwerp te weten te komen door een gezonde dosis nieuwsgierigheid in combinatie met een internetzoekmachine.

  William Tomkins is op z’n `17e in 1941 benaderd door de Amerikaanse marine omdat hij in een winkel in Hollywood een door zijn vader georganiseerde expositie had van 51 marine modelschepen die hij had gebouwd. Die schepen had hij op 9 jarige leeftijd gezien en is die pas op z’n 16e na gaan bouwen. Door zijn fotografisch geheugen waren ze echter zo gedetaillerd dat er zelfs in de Evening Post een artikel gepubliceerd werd waarin ook de belangstelling van de marine uiteen werd gezet. In eerste instantie was de marine namelijk niet zo blij met de soms geheime details van de schepen, maar zijn waarde werd uiteindelijk erkend en in 1942 hebben ze hem alsnog ingelijfd.
  Overigens staan inmiddels 302 scheepsmodellen van hem in een museum en dat is dankzij die details. Ook in het clubje van de modeltreinen is hij behoorlijk bekend, maar dit terzijde.

  Natuurlijk is die foto met dat schip geen spaceship maar het model van het vliegdekschip ‘Ronald Reagan’. In zijn boek staan ondermeer de twee ontwerpen van spaceships die hij ontworpen heeft zoals de foto’s bij dit artikel. Dat boek is gratis te lezen/downloaden, maar aangezien ik geen (ter verificatie) creditcard gebruik moet ik nog even verder zoeken.

  Leesvoer:
  *** Het originele artikel waar dat van de Daily Star 7 maanden later op is gebaseerd:
  http://exopolitics.org/top-aerospace-designer-blows-whistle-on-secret-us-navy-space-battle-fleets/

  *** Deel 1 van een artikel over en een interview met Tompkins door Linda Howe (deel 2 onderaan gelinkt):
  https://www.earthfiles.com/news.php?ID=2430&category=Science

  *** Jeff Rense radio interview:
  http://www.spherebeingalliance.com/blog/the-amazing-story-continues-part1.html
  (Deze blog van Corey Goode heeft ook een aantal artikelen in het Nederlands. Lees zeker dat over Honeycomb)

  *** Over zijn scheepsmodellen:
  http://www.craftsmanshipmuseum.com/Tompkins.htm

  1 likes
 30. buiten oops

  0 likes
 31. misschien zijn aliens toch een soort demonen.

  0 likes
 32. Reptielen zitten in ons eigen hoofd

  REPTILIAN BRAIN=AMIGDALA

  Orgaantje in je eigen hoofd.

  https://www.youtube.com/watch?v=uY4cVhXxW64

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

merkel

Ambassadeur vergelijkt Merkel met Hitler: ‘Zijn droom is uitgekomen!’

De Maltese ambassadeur in Finland heeft de ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...