Buitenaards

Geheime ruimteoorlog: “Amerikaanse marine voert intergalactische strijd tegen reptielachtige aliens”

Help ons door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse marine voert al tientallen jaren oorlog met reptielachtige aliens. Dat stelt William Tompkins, die zelf jarenlang voor de marine werkzaam was, in een nieuw boek.

De 92-jarige schrijver claimt te hebben gewerkt voor een denktank die in de jaren vijftig en zestig kilometers lange ruimteschepen moest ontwerpen voor de marine, zo schrijft de Britse Daily Star.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Geheime ruimteoorlog: "Amerikaanse marine voert intergalactische strijd tegen reptielachtige aliens"
William Tompkins

Tompkins heeft in die periode naar eigen zeggen vijf ruimteschepen en 30 ondersteuningsschepen ontworpen. In zijn boek Selected by Extraterrestrials beweert hij dat deze interplanetaire schepen zijn gemaakt om de aarde te beschermen tegen kwaadwillende aliens die de mensheid tot slaaf willen maken.

Deze ruimteoorlogen zijn vaak van hele korte duur en vinden al tientallen jaren vlak onder onze neus plaats, aldus Tompkins. In het boek waarschuwt hij echter dat de reptielachtige aliens ‘sterker worden’.

Piramides

De Amerikaanse marine zou nauw samenwerken met de zogeheten Nordics, aliens die beschikken over soortgelijke ruimteschepen. De Nordics zijn naar verluidt afkomstig uit het sterrenbeeld Orion en oefenden invloed uit op de bouw van de piramides.

Geheime ruimteoorlog: "Amerikaanse marine voert intergalactische strijd tegen reptielachtige aliens"
Ontwerp voor Battle Cruiser uit 1954

Tompkins zegt dat hij werd benaderd door de marine toen hij op de middelbare school zat. Hij bezocht tijdens de Tweede Wereldoorlog geregeld geheime installaties. Hij was gestationeerd op Naval Air Station San Diego, waar hij instructies gaf aan Amerikaanse spionnen.

De spionnen hadden volgens Tompkins ontdekt dat Hitler contact had met aliens. “De Reptilians sloten een deal met de SS. In ruil voor een grote doos vol speeltjes mocht Hitler de rest van de planeet tot slaaf maken,” zei hij.

Antizwaartekracht
Geheime ruimteoorlog: "Amerikaanse marine voert intergalactische strijd tegen reptielachtige aliens"
Ontwerp voor Carrier uit 1954

In 1951 werd hij ingehuurd door Douglas Aircraft Company, waar hij naar eigen zeggen 12 jaar lang samen met de Nordics werkte aan door antizwaartekracht aangedreven schepen.

Tompkins staaft zijn claims met verschillende geopenbaarde overheidsdocumenten, waaronder ontwerpplannen voor ruimteschepen. Hij laat onder andere ontwerpen zien voor een 1,4 kilometer lange Naval Spacecraft Battle Cruiser en een 2,5 kilometer lange Naval Spacescraft Carrier.

Hij legt uit dat de schepen pas in de jaren tachtig werden gebouwd, toen het geheime ruimteprogramma Solar Warden werd gelanceerd. Volgens sommigen is het boek krachtig bewijs dat de Amerikaanse marine samenwerkt met buitenaardse wezens.

[Daily Star]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Niet alleen de Amerikaanse marine voert al tientallen jaren oorlog met reptielachtige aliens, ook de wereldleraar.

Quasimodo
Quasimodo
7 jaren geleden

Alweer iemand die profiteert door een boek te schrijven, maar geen bewijzen te tonen. Het wemelt intussen van zulke figuren die er flink aan verdienen. Deze industrie neemt nu hele grote vormen aan.

exegese
exegese
7 jaren geleden

Quote : beweert hij dat deze interplanetaire schepen zijn gemaakt om de aarde te beschermen tegen kwaadwillende aliens die de mensheid tot slaaf willen maken.

De mensheid zit al duizenden jaren onder de knoet van buitenaardsen. Technisch zijn ze de mens ver vooruit en is er geen enkel technisch middel of wapen voor handen om ons te beschermen. Er is echter al lang iets anders gaande wat meer effect zal hebben, het kwaad wordt bestreden en de mens wordt wakker uit zijn comateuze toestand.

Jeff
Jeff
7 jaren geleden

Lijkt me toch meer de achterkant van een dvd speelfilm verhaal doos

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x