Paranormaal

‘Klopgeest’ en leviterende hond stellen Schotse politie voor groot raadsel

Help anderen door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Schotse politieagenten hebben de hulp van de Rooms-katholieke Kerk ingeroepen na meldingen over een ‘klopgeest’ en een ‘leviterende hond’ in een woning. De bewoners, een moeder en haar zoon, raakten na de incidenten in paniek, meldt de Schotse Daily Record.

Het gezin woont in South Lanarkshire en belde op maandag en dinsdag de politie. De dienstdoende agenten zagen in het huis de lichten uitgaan, kleding in het rond vliegen en de hond bovenop een metershoge heg belanden, aldus een politiebron. Zelfs deuren gingen open en dicht.

Gezegend

In eerste instantie dachten ze dat het om een grap ging, maar inmiddels wordt de zaak zeer serieus genomen. Nadat agenten contact hadden opgenomen met de Rooms-katholieke Kerk, is het huis gezegend door een lokale priester.

De moeder en haar zoon hebben het huis verlaten en zijn ondergebracht bij familie. “Het is lastig om te bepalen hoe we nu verder moeten gaan omdat er geen misdaad is gepleegd,” zei de politiebron.

Klopgeest

De politieagenten, die meer dan 20 jaar ervaring hebben, zeiden dat ze nog nooit zoiets hebben meegemaakt. De nuchtere agenten kunnen maar moeilijk beseffen wat er is gebeurd. “Hoe ga je om met iets wat je eigenlijk alleen maar kunt omschrijven als een klopgeest?” klonk het.

De politie doet momenteel onderzoek naar de achtergrond van de familie en probeert met de hulp van artsen steun te bieden. Er wordt ook gekeken naar de geschiedenis van de woning.

[Daily Record]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
6 jaren geleden

Er zal daar in dat huis iemand wel een tragische dood zijn gestorven in een verleden. De geest is blijven hangen en heeft nooit rust kunnen vinden. Ze moeten iemand zoeken die die geest de weg naar het licht toont. En dat is denk ik niet de kerk …

bijttel
bijttel
6 jaren geleden

Negen van de tien keer is er een tiener in huis die sterk onder druk staat. Help de tiener en het houdt op.

Franss
Franss
6 jaren geleden

We hebben geen naam van de straat.
We hebben geen naam van de moeder.
We hebben geen naam van de zoon.
We hebben geen naam van de politieagenten.
We hebben geen naam van hun superieuren.
We hebben geen naam van de politiewoordvoerder.
We hebben geen naam van de priester.

Nou, dan mag het van mij geen naam hebben.

Saturnus
Saturnus
6 jaren geleden

Die makelaar heeft er heel wat werk van gemaakt om dat huis in handen te krijgen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x