Mens en Dier

OMT-lid: ‘Er is relatief weinig bekend nog over de veiligheid van het vaccin’

Help door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Israël is inmiddels begonnen met het vaccineren van kinderen tussen vijf en 11 jaar. Is dat waar we in Nederland ook naartoe zullen gaan?

Het is maar de vraag of het verstandig is en of we het met z’n allen verstandig vinden om gezonde kinderen te gaan vaccineren die geen onderliggende ziektes hebben, zei kinderarts en OMT-lid Karoly Illy in Goedemorgen Nederland.

“Vooral omdat die gezonde kinderen zelf niet tot nauwelijks ziek worden van het virus,” vervolgde Illy. “En dan zou je dat eigenlijk alleen maar doen voor die beroemde vaccinatiegraad.”


“Dat vinden we, zoals de cijfers nu liggen, geen goed idee,” aldus het OMT-lid.

“Niet zozeer de cijfers van de samenleving als wel de cijfers van de veiligheid van het vaccin,” lichtte hij toe. “Er is relatief weinig bekend nog over de veiligheid van het vaccin. Dat betekent dat voordat je echt gezonde kinderen dat gaat aandoen, een vaccin gaat aandoen, je wel heel erg zeker moet weten dat het ook veilig is.”

“En op dit moment is er een hele kleine studie met ongeveer 1500 kinderen gedaan. Dat is echt heel weinig,” benadrukte Illy.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons voegt toe: “Maar niet alleen bij kinderen, Karoly Illy. Ook de bijwerkingen en langetermijneffecten bij volwassenen zijn nog ‘relatief onbekend’.”

4.8 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
144 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sjakie
Sjakie
1 jaar geleden

er zijn al teveel kinderen van 12 jaar en ouder geofferd aan Moloch door de horror injecties die vaak hartspier ontsteking veroorzaken bij met name jonge jongens/mannen. Stop dit gruwelijk afgrijselijke genetische horror experiment!!

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

‘Relatief weinig, relatief onbekend’. Relatief gezwam.

Annette
Annette
1 jaar geleden

En DAT is nu precies waar het om gaat!

Het gaat namelijk nog steeds om een EXPERIMENT. Waarom willen toch zo verschrikkelijk weinig mensen dit begrijpen?

Als je het hele verhaal goed analyseert, is er bijna geen verschil met alle duivelse experimenten, die in de Tweede Wereldoorlog in Duitsland werden gedaan met joden, zigeuners, communisten en eigenlijk iedereen, die de nazi-regering onwelgevallig was.

Karoly Illy is ongelooflijk hypocriet met haar bemerkingen. Ook het feit, dat ze zegt, dat je kinderen MET onderliggende aandoeningen, dus maar wel moet gaan injecteren met dit experimentele goedje.

Je moet helemaal geen enkel kind blootstellen aan die giftige zooi, waarvan inmiddels toch wel ruimschoots bekend mag zijn, wat voor vreselijke uitwerkingen dit heeft. Daar is genoeg informatie over verzameld.

Ze moeten zich daar bij het OMT de ogen uit hun kop schamen, dat zij zich überhaupt hebben laten verleiden hier aan mee te doen.

In dit verhaal gaat het over kinderen. Natuurlijk, daar praat je over de meest kwetsbare groep.

Maar in feite zou iedereen, jong en oud, beschermd moeten worden voor dergelijke experimenten.

Daar zijn nota bene wetten en verdragen voor. Als voorbeeld de code van Neurenberg.

Maar schijnbaar telt dat allemaal niet meer in de huidige tijd. Wetten en verdragen worden naar willekeur bij het grofvuil gezet.

Nog even terugkomend op de geweldige speech van Gideon van Meijeren: Wat een kanjer is die jonge man toch. Het is héél wat, als je daar in het hol van de leeuwen en leeuwinnen tóch stand weet te houden.

Martine
Martine
1 jaar geleden

Slechts een kwestie van tijd…
Bij kinderen van 12 tot 18 was de studie eerst ook te klein. Maar dat boeide de VS niets. Zij begonnen gewoon met prikken. En daardoor was er zoveel ‘bewijs’ dat het ‘vaccin veilig’ is, dat hier ook begonnen is met prikken voor de heilige graal van de vaccinatiegraad. Wat kinderen van 5 tot 11 betreft zie je nu hetzelfde gebeuren. Dus het is slechts een kwestie van tijd, dat het ook hier toegepast wordt omdat het ‘veilig’ is.

Een mens lijdt dikwijls ’t meest
Door ’t lijden dat hij vreest
Doch dat nooit op komt dagen.
Zo heeft hij meer te dragen
Dan God te dragen geeft.

Het leed dat is, drukt niet zo zwaar
Als vrees voor allerlei gevaar.
Doch komt het eens in huis,
Dan helpt God altijd weer
En geeft Hij kracht naar kruis.

https://m.facebook.com/bijbelidee.nl/posts/1628537057284869

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

144
0
We lezen graag je reactie!x