Homepagina » Buitenaards » VIDEO: Is hindoegod Shiva een buitenaards wezen?
VIDEO: Is hindoegod Shiva een buitenaards wezen?

VIDEO: Is hindoegod Shiva een buitenaards wezen?

Bij de stad Aurangabad in de Indiase staat Maharashtra bevinden zich de grotten van Ellora. Grot 16, beter bekend als de tempel van Kailasa, is gewijd aan hindoegod Shiva.

De tempel is twee keer zo hoog als het Parthenon in Athene. Archeologen vermoeden dat het bouwwerk van boven naar beneden uit de rotsen is gebeiteld. Sommige historici hebben gezegd dat er tijdens de bouw in totaal 400.000 ton rots is verwijderd. De tempel zou in slechts 18 jaar zijn gebouwd.

“Zelfs met de technologieën die vandaag de dag beschikbaar zijn, is zoiets niet mogelijk,” zegt oprichter van Phenomenal Places Praveen Mohan.

Moeilijk te geloven

Ingenieur A.V. Srinivasan vindt het moeilijk te geloven dat de tempel in slechts 18 jaar is gebouwd. “Zelfs nu is dat moeilijk voor te stellen. Op basis van de hoeveelheid rots die is weggehaald zou je verwachten dat het hele proces ongeveer een eeuw in beslag heeft genomen,” zegt hij.

Een ander opmerkelijk feit is dat de honderdduizenden tonnen rots die verwijderd zouden zijn nergens zijn teruggevonden, aldus professor Deepak Shimkhada van de Claremont School of Theology. “Waar is al dat materiaal gebleven?” vraagt hij zich af.

Machine

Mohan wijst erop dat in de Veda’s wordt gesproken over een machine waarmee rots letterlijk kon worden veranderd in lucht. Onder de grotten van Ellora bevinden zich tunnels die volgens de lokale autoriteiten leiden naar een enorme ondergrondse stad.

Sommige theoretici menen dat deze oude stad ooit een buitenaardse basis was en dat de Indiase god Shiva een buitenaards wezen is.

[History]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Axmann schreef:

  ‘Sommige theoretici menen dat de Indiase god Shiva een buitenaards wezen is.’ Hieruit blijkt overduidelijk het amateurisme van deze theoretici. ELKE god is buitenaards. Ik heb namelijk nog nooit van een ‘aardse god’ gehoord.

  5 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Voor dat je iemand beschuldigd van amateurisme zou ik niet het woord god in je mond nemen. God zoals die door de mensen wordt genoemd is niets meer dan een buitenaardse knoeier die de mens heeft proberen te scheppen met als doel een gewillige niet al te slimme slaaf voor het vuile werk. Het resultaat is bekend ! De meest destructieve en gestoorde creatuur op aarde die van voren niet weet dat het van achteren leeft.

   7 likes
   • Loki schreef:

    Caesar Lion Cachet

    Nou nou, je scheert ook alles over 1 kam. Gezien je reactie vraag ik mij af waar je zelf toe behoort. Misschien had je het beter wat genuanceerder kunnen doen. Bijvoorbeeld door te stellen dat hele bevolkingsgroepen worden gehersenspoeld met leugens zodat ze tot hun daden komen. Klinkt toch iets beter. Dus de volgende keer iets meer van die grijze massa gebruik maken die je hebt gekregen. Veel succes.

    3 likes
  • Jaya schreef:

   En ook de God-Vishnu stuurt aliens aan om via ufo’s en Death Ray’s Mechanism nucleair raketten etc. te neutraliseren op aarde en de mensheid te redden.

   0 likes
 • en ook schreef:

  er wordt beweerd dat Jesus ook een buitenaards wezen was

  6 likes
 • sara schreef:

  Tussen jouw en Shiva zitten 70.000 sluiers. maat tussen Shiva en jou niet een.

  4 likes
 • Kiren schreef:

  Ik ben ook een buitenaardse

  4 likes
 • Jeff schreef:

  na de volgende globale ramp, komen ze er over 100.000 jaar achter dat wij al raketten naar de maan stuurden. Het wiel wordt telkens opnieuw uitgevonden en wie weet wie ons al voorgingen. We denken alles in kaart te hebben gebracht, maar liggen wellicht nog in de spreekwoordelijke wieg. Wie weet waar we zelf vandaan komen? Die lezing van de aap …..

  3 likes
 • Klara schreef:

  ja het is gewoon een oer oude buitenaards wezen geweest, geweest is geweest!

  3 likes
 • Logiter schreef:

  Lijkt me logisch als je bedenkt dat Brahma,en Vishnu ook opzichzelf niet aardse presenties/gebeurtenissen zijn.
  Daar komt bij dat de zoon van Shiva,Ganesha een olifantenhoofd heeft “geleend ” door een foutje van pa.
  Daar heb ik nog nooit een ander aards beest mee zien lopen.

  2 likes
 • Berenbotje schreef:

  Waarom een ET? Wat is er mis met gewoon God?
  Een ET zou zo’n tempel wel snel kunnen (laten) bouwen, maar God niet?

  1 likes
 • Kalibos schreef:

  Tegenwoordig schrijft men alles toe aan Aliens. Misschien dat er Aliens bestaan – in diverse soorten en maten zelfs – maar vergeet niet dat de mens in verbinding staat met God, indien hij zichzelf openstelt voor Hem. Van de Aliens weet ik dat niet. Misschien geloven ze niet eens in een God en denken ze dat zij het Universum hebben uitgevonden.

  1 likes
 • ben schreef:

  ik weet niet hoor maar als de hele aarde onder water staat is onder de grond wel de laatste plek waar ik zou willen zijn en als die technologie zo extreem was zou dat ook niet nodig zijn denk ik

  0 likes
 • x

  Check Also

  gates

  Heeft de Gates Foundation honderdduizenden meisjes gesteriliseerd in India?

  Mikki Willis, de regisseur van de documentaire ...

  bill gates

  Bill Gates vernietigt onze vrijheid. Zo komt de wereld eruit te zien als hij zijn zin krijgt

  Miljardair Bill Gates is er medeverantwoordelijk voor ...

  >