Buitenaards

VIDEO: Is hindoegod Shiva een buitenaards wezen?

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij de stad Aurangabad in de Indiase staat Maharashtra bevinden zich de grotten van Ellora. Grot 16, beter bekend als de tempel van Kailasa, is gewijd aan hindoegod Shiva.

De tempel is twee keer zo hoog als het Parthenon in Athene. Archeologen vermoeden dat het bouwwerk van boven naar beneden uit de rotsen is gebeiteld. Sommige historici hebben gezegd dat er tijdens de bouw in totaal 400.000 ton rots is verwijderd. De tempel zou in slechts 18 jaar zijn gebouwd.

“Zelfs met de technologieën die vandaag de dag beschikbaar zijn, is zoiets niet mogelijk,” zegt oprichter van Phenomenal Places Praveen Mohan.

Moeilijk te geloven

Ingenieur A.V. Srinivasan vindt het moeilijk te geloven dat de tempel in slechts 18 jaar is gebouwd. “Zelfs nu is dat moeilijk voor te stellen. Op basis van de hoeveelheid rots die is weggehaald zou je verwachten dat het hele proces ongeveer een eeuw in beslag heeft genomen,” zegt hij.

Een ander opmerkelijk feit is dat de honderdduizenden tonnen rots die verwijderd zouden zijn nergens zijn teruggevonden, aldus professor Deepak Shimkhada van de Claremont School of Theology. “Waar is al dat materiaal gebleven?” vraagt hij zich af.

Machine

Mohan wijst erop dat in de Veda’s wordt gesproken over een machine waarmee rots letterlijk kon worden veranderd in lucht. Onder de grotten van Ellora bevinden zich tunnels die volgens de lokale autoriteiten leiden naar een enorme ondergrondse stad.

Sommige theoretici menen dat deze oude stad ooit een buitenaardse basis was en dat de Indiase god Shiva een buitenaards wezen is.

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Ja

sara
sara
6 jaren geleden

Tussen jouw en Shiva zitten 70.000 sluiers. maat tussen Shiva en jou niet een.

Klara
Klara
6 jaren geleden

ja het is gewoon een oer oude buitenaards wezen geweest, geweest is geweest!

en ook
en ook
6 jaren geleden

er wordt beweerd dat Jesus ook een buitenaards wezen was

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x