Buitenaards

Congreslid doet opvallende uitspraak over buitenaardse UFO-technologie

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!

Beschikt de Amerikaanse overheid over buitenaardse UFO-technologie? Een Amerikaans congreslid zegt van wel. “We begrijpen alleen niet hoe deze technologie werkt.”

Congreslid Tim Burchett heeft tegen het blad Newsweek gezegd dat hij ervan overtuigd is dat we buitenaardse schepen hebben geborgen, mogelijk met wezens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Veel daarvan wordt volgens hem op dit moment in het geheim onderworpen aan reverse engineering, maar ‘we begrijpen het simpelweg niet’.

Dit is wat ze hebben gezien

“Ik heb met heel veel toppiloten gesproken, onze marinepiloten, de beste piloten ter wereld, die hebben gezegd dat dit is wat ze hebben gezien,” aldus het congreslid.

Begin februari werden in de lucht boven Noord-Amerika vier objecten neergehaald. Het eerste object was naar verluidt een Chinese spionageballon en werd neergeschoten voor de kust van South Carolina.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft verder weinig gezegd over de resterende drie objecten boven Alaska, Canada en Michigan.

Geen aanwijzingen

President Biden zei dat de drie objecten hoogstwaarschijnlijk ballonnen waren waarmee wetenschappelijk onderzoek werd uitgevoerd.

Perschef van het Witte Huis Karine Jean-Pierre zei tegen de media dat er geen aanwijzingen waren dat het om aliens of buitenaardse activiteit ging.

Ongewone vliegbewegingen

Burchett verwacht dat het aantal UFO-waarnemingen gaat toenemen. In januari publiceerde het kantoor van de directeur van de Nationale Inlichtingendiensten een rapport over UFO’s. Dat heeft betrekking op 510 waarnemingen in 2022, 366 meer dan het jaar ervoor.

De meeste waarnemingen konden worden verklaard, maar in 171 gevallen maakte het object ongewone vliegbewegingen.

4.5 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Bwahahaha….natuurlijk beschikt Uncle Shmuel over buitenaardse UFO-technologie…daarom wordt zijn Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie ook compleet vernietigd in OekroNazië. Die supergeheime laserwapens moeten nog geleverd worden aan de OekroNazis, dan verslaan ze die “Evil-Russkies” in no-time…

Bella
Bella
1 jaar geleden

https://www.youtube.com/watch?v=NSLm__BUnmI
Dr. Steven Greer – Mystery Behind UFO / UAPs, Alien Phenomenon, and The Secret Government

Inhetmeer
Inhetmeer
1 jaar geleden

Oh ja….. Amerika bemoeit zich er mee.
Eerst kapot schieten…..en dan kijken.
O jeetje. We begrijpen het niet.

Poetin …..doe iets. Jij bent in de positie om dat te doen.

Mike
Mike
1 jaar geleden

Onderdeel van het hele plan voor totale wereld dominantie dat nu over ons heen wordt gerold Google even “project bleubeam”

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x