Homepagina » Bewustzijn » VIDEO: Mentalist Uri Geller ‘kan iPhone 6 met zijn gedachten buigen’
VIDEO: Mentalist Uri Geller 'kan iPhone 6 met zijn gedachten buigen'

VIDEO: Mentalist Uri Geller ‘kan iPhone 6 met zijn gedachten buigen’

Het opmerkelijke nieuws dat de iPhone 6 Plus buigt in je broekzak zorgt voor heel wat beroering op het internet. Het toestel blijkt te buigen onder druk, zoals bijvoorbeeld door het langdurig dragen in de zak van een strakke broek.

De oorzaak is het gebruik van aluminium, een licht metaal dat zich gemakkelijk laat vormen. In het geval van de iPhone 6 Plus met name ter hoogte van de volumeknoppen. Op de sociale media ging het na de eerste tweets helemaal los. Het fenomeen is omgedoopt tot #bendgate en spoort creatievelingen aan om alles uit de kast te halen.

De Israëlische mentalist Uri Geller weet wel waarom de toestellen buigen. In een interview met MarketWatch laat Geller weten dat er twee mogelijkheden zijn. Eén is dat de iPhone zo dun is dat hij gemakkelijk buigt. De andere mogelijkheid, waar hij zelf in gelooft, is dat het enthousiasme en de energie van 10 miljoen iPhone-fans de krachten van hun hersenen hebben ontketend waardoor de toestellen nu buigen.

Geller roept Apple op hem in te huren zodat hij mensen kan uitleggen wat de werkelijke reden is voor het buigen. Hij is trouw aan zijn BlackBerry en heeft geen iPhone. Toch is hij er zeker van dat hij zijn BlackBerry zou kunnen buigen. Hij zegt eerder al toestellen te hebben gebogen met zijn gedachten.

We weten allemaal dat de illusionist een lepel kan buigen. Maar lukt het hem ook met een smartphone? In onderstaande video probeert hij zijn ‘mystieke krachten’ tijdens een gesprek met International Business Times uit op enkele van de nieuwste modellen.

[CNET]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Dat ‘ kunnen verbuigen’ worden mensen daar nu VERLICHT van?

  5 likes
 • new atheist world order schreef:

  Alles voor een beetje aandacht.

  5 likes
 • Keesoe schreef:

  Dit soort aandachtgeile figuren kunnen heel makkelijke een miljoen verdienen. Gewoon even bij James Randi aankloppen en huppa de eerste miljoen is binnen. Moet het natuurlijk wel echt zijn wat ze beweren te kunnen.

  Ik dat dat laatste ontbreekt anders was ook Uri Geller er allang geweest.

  Niemand heeft ook maar ooit die miljoen van Randi gekregen en zichzelf bij deze man kunnen bewijzen. Het enige wat ze wel bewijzen is dat het ze bij andere mensen wel lukt om geld te krijgen. Ik kan er niet omheen dat ze daar beter in zijn dan ik.

  4 likes
 • c.e. schreef:

  Uri, ex-spion van mossad

  2 likes
 • Roy schreef:

  Ik denk dat Uri weer wat extra geld nodig heeft 🙂

  2 likes
  • days of our lives schreef:

   Heb juist begrepen dat het financieel weer als vanouds gaat.
   Hij doet hetzelfde, maar is er wel voor uitgekomen dat het geen “hogere machten” zijn. Dat heeft James Randi geregeld.

   Gewoon dus een goochelaar. Met overigens maar matige trucjes. Hans Klok is veel beter.

   1 likes
 • Zoutoplossing schreef:

  Dus Uri Geller wil hier ook al geld mee verdienen, gaat zeker niet goed met hem.

  Even ter info voor de lezers hier, YouTube betaald makers van filmpjes uit naar gelang het aantal views. Dus hoe meer kijkers hoe meer geld.

  Dat heeft tot gevolg dat makers de filmpjes graag zo spectaculair mogelijk maken want.meer kijkers betekend meer geld…

  2 likes
 • Peter schreef:

  Door al dat buigen heeft de man een vreemde kronkel in zijn grijze massa

  1 likes
 • Arjan schreef:

  FAKE! Op 0:47 seconden zie je duidelijk een breuk in de lepel zitten, net boven de rechterwijsvinger van Uri. En daarna verbergt hij de breuk met z’n vingers. zucht! The I-Phone 6 is een ander verhaal. tja ….

  1 likes
 • henkie schreef:

  wat een kwakzalver zeg!!

  1 likes
 • steez schreef:

  Oproep aan iedereen!!!!

  Ga tegelijk in meditatie, probeer met je gedachte kracht die apparaten om te buigen..
  Dan mss als het lukt, word alles weer normaal..
  Straten van mensen die om zich heen kijken ipv vastgeklungeld aan hun phone. Mensen groeten elkaar, lachen, fluiten, iedereen kan weer vrij ademen door vermindering hoeveelheid electro stres di die onze lucht dicht maakt.

  of…wss al te laat. mensen hier hebben al zon apparaat.. Nederland spiritueel vrij land, bewustwording vanaf je I phone..

  1 likes
 • Scorpio schreef:

  Oh, kom op! Zijn er nog steeds mensen die in zijn doorzichtige trucjes trappen? Heeft Uri weer eens aandachtstekort?

  1 likes
 • steez schreef:

  Toch vind ik het raar dat hij loopt te scammen in iets wat wel kan.

  Paar jaar geleden zat ik met de familie aan tafel, we hadden t over vorkbuigen. Mn broertje, mn moeder en ik pakken allemaal een vork. Allemaal dezelfde soort vork, weet t materiaal f niet, maar echt sterk ding… we proberen die techniek, ombuigen met gedachtekracht, weinig kracht zetten, maar met mindpower gaan buigen.
  Mn broertje, kickboxer 90 kilo spier krijgt em niet om. Ik krijgt em niet om. Mn moeder, buigt ineens met gemak de vork om. Heks!, riep mn oma;)
  ik en broertje probeerden haar vork nog ns te buigen maar lukte niet..

  Als je die techniek snapt is t supermakkelijk..Als Uri loopt te neppen, dan loopt hij iets wat heel makkelijk is te neppen..wel raar…

  1 likes
 • Pascal schreef:

  Heeft iemand er wel eens over nagedacht dat Joden anders zijn als wij??

  Openheimer: Maker van de atoombom
  Einstein: Die kennen we allemaal met zijn bijzondere theorieën.

  Wat ook wel bijzonder is dat ze beide een Duitse achternaam hebben.
  Ze hebben dus een hoger IQ en zijn anders als wij met hun bekende neus.
  Wellicht zijn er meerdere zaken die verschil maken zoals Uri Geller met zijn Duitse achternaam laat zien.

  Ze zijn ook het volk van GOD en nu moet het dus iets makkelijker zijn om in te gaan zien dat Medvedev talks about aliens on Earth! (English Subs): http://youtu.be/zHCSpm2kepo via @YouTube

  Ik heb nu ook even speciaal aan @pommetje en @Keeshoe gedacht en misschien trekt die Fantasten gedachten een beetje bij.

  Succes

  0 likes
  • makropoelos schreef:

   Beste Pascal, een vriend van mij die zijn moeder joods en zijn vader een protestant waren, kon met beide religies niet veel beginnen. Waarop zijn vader hem aanrade zijn eigen weg te gaan. Deze vriend beweerde, dat hij bij het bestuderen van het joodse geloof tot de ontdekking kwam dat de joden zichzelf uitverkoren hebben.

   Zij zijn ooit als groep Arabieren uit mesopotamie vertrokken omdat zij steeds ruzie hadden met een andere groep Arabieren. Tijdens het zoeken naar een betere plek om te wonen trokken zij over water. En in die streek werden mensen die van de andere kant over het water kwamen joden genoemd. De groep Arabieren zijn zich joden blijven noemen. Zij selecteerde zich dus door zich joden te gaan noemen.

   En wat krijg je bij selectie? Juist een verhoogde kwaliteit. Resutaat Openheimer, Einstein. Dit is het verhaal van een vriend met een joodse moeder en een protestante vader.

   0 likes
 • Twan schreef:

  Flapdrol eerste klas, dat iemand zo iemand nog geloofd.

  0 likes
 • Andries schreef:

  Van m’n nieuwe ipad blijft ie af!

  Kijk allemaal snel op http://www.cosmicyou.net. Daar staat een schat aan informatie over belangerijke zaken. De site stopt over twee weken, dus grijp je kans en slurp zoveel mogelijk info er van af.
  Heel veel starseed, helderzienden, dromers, etc hebben daar hun ervaringen jarenlang gedeeld in alle openheid.
  Wat daar staat, vind je nergens.

  0 likes
 • Jonathan Archer schreef:

  Wat Uri Geller doet met die lepels, heeft niks met telekinese en geesteskracht temaken. Je ziet dat hij de nek van de lepel zit te masseren. Door de wrijving wordt die lepel-nek erg warm/heet. Waardoor hij flexibel wordt. In dat opzichte is Uri Geller een complete flop, en oplichter. Welliswaar wat hij met die telefoon doet, weet ik zo niet. Op het moment dat hij zegt: “Look, its coming” of iets dergelijks, verspringt de camera. Misschien dus ook fake? De camera had in de eerste positie moeten blijven staan.. Dan was het geloofwaardig geweest..

  0 likes
 • Rachid schreef:

  Ik heb hierover een artikel geschreven, nou ja t overlapt ermee.

  Misschien interessant voor mensen die meer willen weten…

  http://www.spiritueelvrij.nl/dada-2-omgaan-met-spiritueel-bedrog/bullshit-herkennen

  0 likes
 • x

  Check Also

  Luis in de pels van auto-industrie ontwikkelt revolutionaire luchtaccu met bereik van 4500 kilometer. Dit is een gamechanger

  Luis in de pels van auto-industrie ontwikkelt revolutionaire luchtaccu met bereik van 4500 kilometer. Dit is een gamechanger

  De meeste elektrische auto’s die vandaag de ...

  Er is bijna geen manier om dit te stoppen. Medeoprichter Apple legt uit waarom je zo snel mogelijk van Facebook moet gaan

  Er is bijna geen manier om dit te stoppen. Medeoprichter Apple legt uit waarom je zo snel mogelijk van Facebook moet gaan

  Medeoprichter van Apple Steve Wozniak, die zijn ...

  >