UFO

VIDEO: Mysterieus object gespot bij internationaal ruimtestation ISS

Help mee door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn beelden opgedoken van een UFO bij het internationale ruimtestation ISS. Het ongeïdentificeerde object kwam voorbij op live beelden die vanaf het ISS werden gestreamd.

Het beeldmateriaal is op YouTube geplaatst en toont een kleine witte schijf in de buurt van het ruimtestation. Het is niet de eerste keer dat de camera’s van het ISS raadselachtige objecten hebben vastgelegd. Verschillende UFO-spotters hebben beweerd dat buitenaardse schepen zijn vastgelegd op video.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Sceptici beweren dat de UFO-waarnemingen kunnen worden verklaard door de slechte kwaliteit van de camera en dat het object in het filmpje in feite de maan is.

Zelfbenoemd UFO-expert Scott C. Waring zei: “Streetcap1 keek naar live beelden van het ruimtestation van NASA toen hij in de verte een glimp opving van een kleine metaalkleurige schijf. Op het eerste gezicht lijkt het alsof de schijf beweegt, maar ik denk dat het object zich even snel voortbeweegt als het ruimtestation.”

De website Snopes.com is minder overtuigd en schreef: “NASA heeft toegegeven dat de camera’s verre van perfect werken. Het HDEV-experiment is gedaan in een poging betere camera-apparatuur te ontwikkelen voor toekomstige missies.”

[Express, Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
VIDEO: Mysterieus object gespot bij internationaal ruimtestation ISS - FamilieBroer
8 jaren geleden

[…] artikel VIDEO: Mysterieus object gespot bij internationaal ruimtestation ISS is geplaatst op […]

new atheist world order
new atheist world order
8 jaren geleden

Kan vanalles zijn, weinig overtuigend als bewijs voor een bezoekje van een buitenaards ruimteschip aan ISS (dat is waar dit soort artikelen vaak op doelen tenminste). Technisch gesproken is het idd een UFO; het vliegt en het valt niet te identificeren.

nunki
nunki
8 jaren geleden

Dat is geen UFO, denk ik. Het zou heel goed een stuk ruimteschroot ofzo kunnen zijn. Misschien wel die mislukte Sojoez die nog rondzweeft. Het ka

Ollev
Ollev
8 jaren geleden

“NASA heeft toegegeven dat de camera’s verre van perfect werken”… ook alleen maar omdat die argumentatie ze gewoon goed uitkomt.

Je hebt voor 300 miljard aan spullen in de ruimte hangen en dan zou je niet in staat zijn om voor 100 miljoen een behoorlijk functionerende videocamera te ontwikkelen en te plaatsen :)))))))

Zelfs met een Samsung S6 (niet de Iphone4 want die camera is ruk) maak je al redelijke beelden dus dat argument gaat toch niet op??

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x