Homepagina » UFO » VIDEO: Mysterieus object gespot bij internationaal ruimtestation ISS
VIDEO: Mysterieus object gespot bij internationaal ruimtestation ISS

VIDEO: Mysterieus object gespot bij internationaal ruimtestation ISS

Er zijn beelden opgedoken van een UFO bij het internationale ruimtestation ISS. Het ongeïdentificeerde object kwam voorbij op live beelden die vanaf het ISS werden gestreamd.

Het beeldmateriaal is op YouTube geplaatst en toont een kleine witte schijf in de buurt van het ruimtestation. Het is niet de eerste keer dat de camera’s van het ISS raadselachtige objecten hebben vastgelegd. Verschillende UFO-spotters hebben beweerd dat buitenaardse schepen zijn vastgelegd op video.

Sceptici beweren dat de UFO-waarnemingen kunnen worden verklaard door de slechte kwaliteit van de camera en dat het object in het filmpje in feite de maan is.

Zelfbenoemd UFO-expert Scott C. Waring zei: “Streetcap1 keek naar live beelden van het ruimtestation van NASA toen hij in de verte een glimp opving van een kleine metaalkleurige schijf. Op het eerste gezicht lijkt het alsof de schijf beweegt, maar ik denk dat het object zich even snel voortbeweegt als het ruimtestation.”

De website Snopes.com is minder overtuigd en schreef: “NASA heeft toegegeven dat de camera’s verre van perfect werken. Het HDEV-experiment is gedaan in een poging betere camera-apparatuur te ontwikkelen voor toekomstige missies.”

[Express, Daily Star]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
VIDEO: Mysterieus object gespot bij internationaal ruimtestation ISS - FamilieBroer
6 jaren geleden

[…] artikel VIDEO: Mysterieus object gespot bij internationaal ruimtestation ISS is geplaatst op […]

new atheist world order
new atheist world order
6 jaren geleden

Kan vanalles zijn, weinig overtuigend als bewijs voor een bezoekje van een buitenaards ruimteschip aan ISS (dat is waar dit soort artikelen vaak op doelen tenminste). Technisch gesproken is het idd een UFO; het vliegt en het valt niet te identificeren.

nunki
nunki
6 jaren geleden

Dat is geen UFO, denk ik. Het zou heel goed een stuk ruimteschroot ofzo kunnen zijn. Misschien wel die mislukte Sojoez die nog rondzweeft. Het ka

Ollev
Ollev
6 jaren geleden

“NASA heeft toegegeven dat de camera’s verre van perfect werken”… ook alleen maar omdat die argumentatie ze gewoon goed uitkomt.

Je hebt voor 300 miljard aan spullen in de ruimte hangen en dan zou je niet in staat zijn om voor 100 miljoen een behoorlijk functionerende videocamera te ontwikkelen en te plaatsen :)))))))

Zelfs met een Samsung S6 (niet de Iphone4 want die camera is ruk) maak je al redelijke beelden dus dat argument gaat toch niet op??

x

Check Also

maan

Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x