UFO

VIDEO: Mysterieuze kei in vorm van vliegende schotel gevonden in Russische kolenmijn

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mijnwerkers hebben eind vorige maand in Siberië een mysterieuze kei in de vorm van een vliegende schotel gevonden. Het vreemde cirkelvormige object, dat een doorsnee heeft van 1,2 meter en 200 kilo weegt, werd 40 meter onder de grond gevonden.

Gezien de plek waar het voorwerp is gevonden, lijkt het ouder te zijn dan mammoetbotten, die op dezelfde locatie op een diepte van 25 meter zijn ontdekt. Boris Glazkov (40), die het object heeft gevonden, zei dat het opviel vanwege de vorm en omvang.

“Ik heb nog nooit zoiets gezien,” zei hij. “Het is een groot mysterie.” Zijn collega Arthur Presnjakov (38), voegde toe dat ze twee voorwerpen hadden gevonden, maar dat het eerste kapot was gegaan tijdens de graafwerkzaamheden.

“Er waren twee soortgelijke objecten, maar het eerste is kapot gegaan,” zei hij. “We dachten iets te zien omdat het in stukken brak, maar toen het tweede object verscheen legden we de werkzaamheden stil en haalden we het voorzichtig uit de graafbak.”

Wetenschappers wilden niet reageren omdat het onderzoek naar de vondst nog loopt.

[Daily Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Daan
Daan
7 jaren geleden

Heel eigenaardig! Ben benieuwd hou oud de objecten zijn, wie weet blijkt dat dit dus keihard bewijs is voor buitenaardse bezoekingen in de oudheid..

carneool
carneool
7 jaren geleden

Vreemd, als je het begin van het filmpje goed kijkt zie je de “zogenaamde kei” bewegen, en de rest eromheen en erachter blijft stil staan. Een kei van 200 kilo?

Mike
Mike
7 jaren geleden

Sorry hoor, maar is dit niet gewoon beton?

Robert
Robert
7 jaren geleden

Sorry hoor,

Ik geloof best dat er leven op een andere planeet zal zijn in een zonnestelsel vele lichtjaren hier vandaan.
Dit stukje “bewijs” ziet er in mijn ogen toch echt uit als een “vers” gestort stukje beton.
Ik vind dat je op een site als deze niet zomaar alles klakkeloos kan neerzetten zonder gedegen vooronderzoek.
Dit houdt in dat er onderzoek gedaan moet worden door hetzij telefooncontact hetzij een bezoek aan de site waar het voorwerp is gevonden.
Daarbij ook nog bronvermelding waar het nieuws vandaan is gekomen, publicaties?

Een website als deze moet een open source media stream zijn waarin helder en wakker nieuws wordt verspreid, dit soort websites krijgen veel kritiek van de nog slapende mensen, het is van groot belang dat het nieuws wat verspreid wordt ook daadwerkelijk klopt en onderzocht is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x