Buitenaards

Stuurden aliens deze metalen bol naar de aarde?

Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aliens hebben mogelijk in een ver verleden micro-organismen in metalen bollen meegebracht naar de aarde. Dat stelt dr. Milton Wainwright van de Universiteit van Sheffield. In monsters die door een ballon in de stratosfeer zijn verzameld, heeft hij een piepkleine metalen bol gevonden met daarin een kleverige substantie.

Wetenschappers zeggen dat de bol, kleiner dan de doorsnee van een menselijke haar, een voorbeeld kan zijn van panspermie, waarbij leven bewust naar de aarde is gestuurd door een onbekende buitenaardse beschaving.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Wainwright zegt dat het vreemde materiaal dat uit de titanium bol komt bestaat uit micro-organismen. Hij erkent dat het vrijwel onmogelijk is om te bewijzen dat de piepkleine bol door aliens naar de aarde is gestuurd.

Wel zegt hij er zeker van te zijn dat de bol uit de ruimte afkomstig is. Dr. Wainwright en zijn team ontdekten de bol toen ze de monsters onderzochten die met ballonnen op 27 kilometer boven het aardoppervlak waren verzameld.

Een röntgenanalyse wees uit dat de bol bestaat uit titanium en vanadium. De bol werd bedekt door een laagje schimmelachtig materiaal. Wainwright claimt dat het object mogelijk onderdeel is geweest van een komeet of is gestuurd door een onbekende beschaving.

Ook NASA zou een ballon naar de stratosfeer hebben gestuurd om er te zoeken naar levensvormen. De bevindingen zijn gepubliceerd in het Journal of Cosmology.

[MailOnline, Huffington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Ja, ja, wel een mysterieuze metalen bol naar de aarde sturen en niet de mensheid helpen bij diverse rampen; waardeloos de ‘Aliens’.

Ramon Sjeeker
Ramon Sjeeker
9 jaren geleden

Scientists say: Aliens bring seeds to earth to bring life. (4 days ago)
I confronted them with this: Well, if the Aliens bring seeds to earth to bring life, who bring seeds to create Aliens?????

They now stuck on this story.

Dit verhaal kan dus ook de kast in, omdat geen enkele theorie het bovenste kan verslaan

Even if you try, it will not fit! Het kan alleen fitten, als je in goden & God gelooft! (verbinden namelijk elkaar)

Maar natuurlijk is God weer taboe, dus gaat men gewoon over de theorie heen om zelf maar God te spelen. Maar dat fit dus ook niet!

Scrambler
Scrambler
9 jaren geleden

Dit is opzienbarend! Een minuscuul klein metalen bolletje met daarin micro-organismen. Gevonden in onze eigen stratosfeer! Ik ben zeer benieuwd naar verdere studies en de daarbij behorende resultaten en conclusies. Indien het een hoax blijkt te zijn dan heb ik daar vrede mee, ben wel wat gewend. Maar wat als dit bericht klopt en we deze vondst op basis van onze huidige kennis niet kunnen verklaren? Wat dan? Overigens vind ik de stelling dat aliens deze bolletjes inclusief micro-organismen in het verleden hebben meegebracht naar de aarde wat voorbarig. Tevens stel ik mij de vraag of, indien een en ander waar blijkt te zijn, de ontdekker en zijn team professioneel genoeg zijn om met deze micro-organismen om te gaan. De aarde is mij lief en ik ik heb er geen trek in om als ontbijt of whatever te fungeren voor buitenaardse levensvormen. Ik hoop dan ook van ganser harte dat deze micro-organismen vriendelijk voor het leven op onze prachtige aarde zijn 🙂

Marcel
Marcel
9 jaren geleden

Eentje maar? Gezien de hoeveelheid chemtrails.. Lijkt me eerder dat die troep hier gewoon rondgestrooid wordt.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x