Homepagina » UFO » VIDEO: Piloot die Barack Obama rondvloog spreekt zich uit over UFO’s
VIDEO: Piloot die Barack Obama rondvloog spreekt zich uit over UFO's

VIDEO: Piloot die Barack Obama rondvloog spreekt zich uit over UFO’s

Andy Danziger, de piloot die Barack Obama rondvloog tijdens zijn presidentscampagne in 2008, zegt dat UFO’s echt bestaan en dat hij er zelf één gezien heeft.

In 1989 vloog Danziger op een dag als copiloot van Kansas City naar Waterloo in Iowa toen hij rechts van hem in de verte een witte schijf achter de wolken zag. Het vliegtuig had net de kruishoogte bereikt en de lucht was helder. Er was verder alleen wat dunne sluierbewolking te zien.

Danziger dacht in eerste instantie aan de maan, aangezien het object bolvormig was. De maan stond echter op een ander punt aan de hemel en was sikkelvormig. Na zo’n 40 minuten begon het vliegtuig te dalen en zag Danziger samen met de piloot plotseling een gigantische rode bol boven de wolken.

Het blijkt dat vrijwel alle piloten wel UFO’s zien in de lucht, maar ze praten er meestal niet over uit angst om hun baan te verliezen of voor gek te worden versleten. Danziger wijst erop dat de overheid elke UFO-waarneming die wordt gedaan ontkracht en dat de media het onderwerp over het algemeen belachelijk maken.

Danziger wordt gesteund door andere piloten. Een vriend van hem zei zelf ook een UFO te hebben gezien en hoopt dat er openheid zal komen, nu Danziger in de openbaarheid is getreden. Hij voegde toe dat het tijd werd dat er eens iemand opstond.

[Foxnews]


Vind je deze info interessant? Deel het dan met je vrienden op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Er is genoeg tussen hemel en aarde. Waarom zouden al die piloten (en anderen) erom liegen. Er zullen gerust een paar aandachtvragende fantasten rond lopen maar ze zullen toch niet allemaal van lotje zijn getikt. Nu we het toch over Ufo’s hebben….. waarom bestaat de database hier niet meer? tenminste, niet bijgehouden? Laatste melding is al meer dan een jaar oud.

  22 likes
 2. OK , dus deze man heeft iets gezien wat hij niet thuis kon brengen … een UFO kan van alles zijn.

  5 likes
 3. Mijn waarheid is tenminste waar!

  En hopsakee, meneer doet aan het einde van zijn carriere pas verslag van iets wat zogenaamd 25 jaar geleden gebeurde (in 1989 en dus NIET in 1998 zoals foutief in dit artikel staat).

  Het is erg makkelijk speculeren waarom iemand een ‘fantasten’-rol aanneemt aan het einde van zijn carriere, maar 100% zeker kunnen we niet van zijn motieven zijn. Wel over zijn geloofwaardigheid, want die is er totaal niet. Zojezo is het nogal slap ge-ouwehoer om met goedkope praatjes te komen, maar dat ook nog eens pas na 25 jaar ???

  Een klein kind die vol enthousiasme roept “Kijk, een kabouter in de keuken!” is redelijk geloofwaardig. Geen fantasten-prul achteraf (‘Ik heb vorig jaar een kabouter gezien’) maar gewoon meteen reageren, zoals elk normaal mens zou doen. Vervolgens kan je evt met het kind meekijken en zie je bv een muis lopen en is zijn mysterie ook weer opgelost.

  Met het verhaal van lieden ‘Andy Danziger’ kan je alleen maar slechte artikelen vullen. Maar ach, hij heeft zijn aandacht weer gehad zullen we maar zeggen.

  3 likes
 4. Ik vermoed dat als je als piloot iets opmerkt wat niet “normaal” is dat je dit inderdaad voor jezelf houd uit angst voor je job te verliezen. Er staan genoeg piloten te trappelen om je job in te nemen dus naar buiten komen met een verhaal lijkt me zeer risicovol. Je zou vrij snel als een onstabiel iemand worden beschouwd met alle gevolgen vandien.

  Ik ben zeker een gelover van UFO’s en buitenaardse maar wordt het niet eens tijd dat ze zich kenbaar maken? Ik wil wel eens staalharde bewijzen zien, en dan kan de publieke opinie en de manipulatie van de media en de overheden er niet meer omheen fietsen.

  5 likes
  • Ik ben het zeer met je eens. De kans om je baan te verliezen is groot als je als piloot in opspraak komt, zeker wanneer het gaat om iets omstredens zoals UFO’s. Dat zal voor veel piloten een extra reden zijn om niet verklaarbare verschijnselen die zij in de lucht tegenkomen dan maar te verzwijgen. Wanneer piloten hun verhaal toch kwijt willen dan kan dat redelijk anoniem via het internet, zodat hun geloofwaardigheid niet direct in twijfel wordt getrokken. Uiteindelijk blijven er dan toch een aantal goed gedocumenteerde ontmoetingen over, zoals het bekende verhaal van het het JAL lijnvliegtuig (Boeing 747) van Captain Terauchi en het relaas van Captain Ray Bower :

   https://youtu.be/-IeJQGPEPrs

   6 likes
  • Ze zullen niks met dit ras te maken willen hebben aangezien het ego de overmacht heeft genomen. Aarde kan je bekijken als het zwarte schaap van het multiversum. Zolang het zo door blijft gaan als dit ras nu bezig is. Word er niks anders dan met vreugde gewacht tot dit hemellichaam net als andere planeten uit elkaar valt en aarde zoals er hier gekend word niet meer bestaat.

   0 likes
   • Ho ho niet zo denigrerend over het menselijk ras. Het is maar een klein clubje machtswellustelingen, egoisten die zo wreed en dominant de planeet voor zichzelf willen/willen verwoesten, daar zijn ze zelf nog niet helemaal uit. Dan ben je geestesziek. Want normale mensen willen gewoon een gelukkig leven. ET’s hebben dus support van de meerderheid van de mensheid en het is de bedoeling dat we verder evolueren. Wie stil wil blijven staan mag dat uiteraard. Vrije wil.

    0 likes
 5. Het was de ” schijf van 5 ” die hij heeft gezien..! Deze schijf is geloofwaardig en gezond!

  alle gekheid op een schijfje.. ik zag ooit in 2007 tijdens een vlucht naar Las Palmas 3 zwarte driehoeken onder het vliegtuig, niet gefotografeerd omdat mobieltjes niet aan mogen in vliegtuigen
  was heel apart en gelijk ook heel natuurlijk…

  4 likes
 6. Ronnie van Nispen tot Sevenaer

  FOX news is gelukkig een vrije zender, waar ook dit soort dingen bespreekbaar zijn.
  Ik moet de eerste Nederlandse zender nog zien waar UFO’s worden worden besproken.

  1 likes
 7. Die leugenaars en manipulators van die commercieele zender voelen het vuur misschien al aan de schenen liggen?
  Dat ze daarom uiteindelijk toch maar toegeven dat ze niet de baas over de wereld zijn? Bedoel je dat misschien Ronny van Nispen tot Zevenaar?

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

thunberg

Dankzij een Facebook-bug weten we nu wie de berichten van Greta Thunberg schrijft. Dit zijn haar poppenmeesters

Als gevolg van een Facebook-bug weet nu ...

97

97% van de wetenschappers is het eens dat klimaatverandering door de mens komt? Waarom dit ‘totale kolder’ is

Activisten beweren dat ’97 procent van de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.