UFO

VIDEO: Piloot die Barack Obama rondvloog spreekt zich uit over UFO’s

Help mee door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Andy Danziger, de piloot die Barack Obama rondvloog tijdens zijn presidentscampagne in 2008, zegt dat UFO’s echt bestaan en dat hij er zelf één gezien heeft.

In 1989 vloog Danziger op een dag als copiloot van Kansas City naar Waterloo in Iowa toen hij rechts van hem in de verte een witte schijf achter de wolken zag. Het vliegtuig had net de kruishoogte bereikt en de lucht was helder. Er was verder alleen wat dunne sluierbewolking te zien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Danziger dacht in eerste instantie aan de maan, aangezien het object bolvormig was. De maan stond echter op een ander punt aan de hemel en was sikkelvormig. Na zo’n 40 minuten begon het vliegtuig te dalen en zag Danziger samen met de piloot plotseling een gigantische rode bol boven de wolken.

Het blijkt dat vrijwel alle piloten wel UFO’s zien in de lucht, maar ze praten er meestal niet over uit angst om hun baan te verliezen of voor gek te worden versleten. Danziger wijst erop dat de overheid elke UFO-waarneming die wordt gedaan ontkracht en dat de media het onderwerp over het algemeen belachelijk maken.

Danziger wordt gesteund door andere piloten. Een vriend van hem zei zelf ook een UFO te hebben gezien en hoopt dat er openheid zal komen, nu Danziger in de openbaarheid is getreden. Hij voegde toe dat het tijd werd dat er eens iemand opstond.

[Foxnews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ronny
Ronny
9 jaren geleden

Er is genoeg tussen hemel en aarde. Waarom zouden al die piloten (en anderen) erom liegen. Er zullen gerust een paar aandachtvragende fantasten rond lopen maar ze zullen toch niet allemaal van lotje zijn getikt. Nu we het toch over Ufo’s hebben….. waarom bestaat de database hier niet meer? tenminste, niet bijgehouden? Laatste melding is al meer dan een jaar oud.

m.b
m.b
9 jaren geleden

OK , dus deze man heeft iets gezien wat hij niet thuis kon brengen … een UFO kan van alles zijn.

Mijn waarheid is tenminste waar!
Mijn waarheid is tenminste waar!
9 jaren geleden

En hopsakee, meneer doet aan het einde van zijn carriere pas verslag van iets wat zogenaamd 25 jaar geleden gebeurde (in 1989 en dus NIET in 1998 zoals foutief in dit artikel staat).

Het is erg makkelijk speculeren waarom iemand een ‘fantasten’-rol aanneemt aan het einde van zijn carriere, maar 100% zeker kunnen we niet van zijn motieven zijn. Wel over zijn geloofwaardigheid, want die is er totaal niet. Zojezo is het nogal slap ge-ouwehoer om met goedkope praatjes te komen, maar dat ook nog eens pas na 25 jaar ???

Een klein kind die vol enthousiasme roept “Kijk, een kabouter in de keuken!” is redelijk geloofwaardig. Geen fantasten-prul achteraf (‘Ik heb vorig jaar een kabouter gezien’) maar gewoon meteen reageren, zoals elk normaal mens zou doen. Vervolgens kan je evt met het kind meekijken en zie je bv een muis lopen en is zijn mysterie ook weer opgelost.

Met het verhaal van lieden ‘Andy Danziger’ kan je alleen maar slechte artikelen vullen. Maar ach, hij heeft zijn aandacht weer gehad zullen we maar zeggen.

luna
luna
9 jaren geleden

Het was de ” schijf van 5 ” die hij heeft gezien..! Deze schijf is geloofwaardig en gezond!

alle gekheid op een schijfje.. ik zag ooit in 2007 tijdens een vlucht naar Las Palmas 3 zwarte driehoeken onder het vliegtuig, niet gefotografeerd omdat mobieltjes niet aan mogen in vliegtuigen
was heel apart en gelijk ook heel natuurlijk…

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x