Homepagina » Buitenaards » Vrijgegeven FBI-document suggereert dat aliens uit andere dimensies de aarde hebben bezocht. Lees het hier
Vrijgegeven FBI-document suggereert dat aliens uit andere dimensies de aarde hebben bezocht. Lees het hier

Vrijgegeven FBI-document suggereert dat aliens uit andere dimensies de aarde hebben bezocht. Lees het hier

Steeds meer Amerikanen willen dat hun overheid openheid van zaken geeft over vliegende schotels. Het Witte Huis houdt vol dat het geen informatie over dit onderwerp heeft. Toch hebben de FBI, CIA en NSA verschillende geheime UFO-stukken vrijgegeven, wat erop wijst dat men erg geïnteresseerd is in dit fenomeen.

In het FBI-archief The Vault is een buitengewoon interessant document te vinden. Het document, dat hier (pagina’s 21 en 22) kan worden gevonden, is gericht aan ‘bepaalde vooraanstaande wetenschappers, militaire autoriteiten en een aantal ambtenaren’.

Het gaat om een brief over buitenaardsen en UFO’s die naar de directeur van de FBI in Washington is gestuurd: “Luitenant-kolonel [zwart gemaakt] van G2 (militaire inlichtingen) in San Francisco liet vandaag weten dat hij geen verdere informatie heeft en dat ons kantoor in Seattle beschikt over alle informatie die bij hem bekend is, en de zaak verder afhandelt in Tacoma, Washington.”

Het document bevat een kopie van een brief die is geschreven door ‘een voormalig decaan’ met verschillende ‘universitaire diploma’s’.

In de brief staat onder meer dat:

 • Een deel van de schijven bemand is, terwijl andere op afstand worden bestuurd
 • Ze in vrede komen en overwegen zich op deze planeet te vestigen
 • De bezoekers lijken op mensen, maar veel langer zijn
 • Ze van een andere wereld komen
 • De schijven een bepaald soort energie uitzenden
 • Ze niet van een ‘planeet’ komen, maar een etherische planeet die de aarde overlapt en voor ons niet zichtbaar is
 • De lichamen van de bezoekers en schepen automatisch materialiseren als ze zich aanpassen aan het trillingsgetal van ons dichte materie
 • Ze wanneer ze maar willen kunnen terugkeren naar de etherische wereld en in het niets verdwijnen
 • Ze niet uit de astrale sfeer afkomstig zijn, maar de Lakas of Talas (mensen die bekend zijn met esoterische zaken zullen dit begrijpen)

Dit is slechts één van de vele documenten die in de loop der tijd zijn vrijgegeven.

[Collective Evolution]


Vond je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Ze in vrede komen en overwegen zich op deze planeet te vestigen?
  mogen wel uitkijken om zich te vestigen op deze wereld,binnen de korste keren worden ze uitgemoord.

  12 likes
 2. Als ze zich in ons land vestigen.. worden ze als niet normaal beschouwd en dus zwaar uitgebuit deur de vvd dus dat zullen ze waarschijnlijk niet doen. Ook de luchtvaartbelasting op hun ufo’s zal niet gering zijn. Of kunnen ze misschien ook een immoreel belastingdealtje sluiten ala shell en unilever ? (gewoon ratte beloven dat ie een dik betaald luizenbaantje in de intergalactische raad krijgt en klaarrr..).

  11 likes
 3. En toch zijn er van deze onder ons!
  Om ons te helpen van 3 naar 4 en of 5 te komen.

  7 likes
 4. Zo langzamerhand kom je er toch steeds meer achter dat die Amerikanen niks weten…
  Het verhaal is een grote contradictie , bedenk eens wat een pijnlijke ervaring het is om van een hoog trillings getal naar een 3D fase te gaan, dan kom je echt in de hel terecht , en waarom zouden ze dat willen? Al die trillings getallen is een vorm van energie. In een hogere vorm van energie kan je alleen in vrede komen.
  Dan lees ik dat ze even langs komen met bemanning , en vervolgens komen ze van een etherische planeet die onze aarde overlapt…. Zie je je moet ook geen wetenschappers en militairen op deze materie zetten, leidt tot niks…. Hogere energetische entiteiten weten wat er op planeet aarde afspeelt en proberen mensen te helpen waar ze contact mee kunnen krijgen , helaas zijn er niet zoveel mensen die dat kunnen……

  6 likes
 5. @suske

  Ik realiseer me opeens, op de dag dat onze vaders ons geboorte aangifte deed op het gemeentehuis, verkocht hij onze ziel aan satanisch gepeupel.

  3 likes
 6. geen sofi nummer dus ook geen belasting …..

  2 likes
 7. En nù, op onze aarde, maar zoeken naar die “Lakas” en die “Talas”, opdat we wat méér te weten komen over die “onzichtbare” toename van onze wereldbevolking … mensen, mensen toch !!!

  2 likes
 8. Die 5, 5G komt eraan.

  1 likes
 9. Ik geloof niet zo in bezoekers van andere planeten…

  1 likes
 10. Heeft er iemand de moeite genomen om het bovenstaande te controleren ? Die “samenvatting” komt helemaal niet uit FBI disclosed ufo documents maar komt van een onbekende auteur met “verschillende universitaire diploma’s” (lol) en is gewoon zijn visie op wat ufo’s zijn, hij heeft dit dan zelf naar het leger en de media gestuurd.

  1 likes
 11. http://www.serpo.org

  Verdiep je hierin en heel veel word duidelijk.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

politiecommissaris

Ex-politiecommissaris New York: ‘George Soros motor achter protesten VS’

Je moet wel volslagen idioot zijn om ...

bakstenen

Wat zit er achter de mysterieuze stapels bakstenen die relschoppers in Amerikaanse steden vinden?

Er zijn verschillende filmpjes opgedoken van grote ...