Het Complot

Soeverein: we zijn al vrij, maar geven onze macht weg (video)

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We hebben allemaal de keuze om al dan niet geregeerd te worden. We geven de overheid zelf toestemming om gezag over ons te krijgen.

Wanneer we onze vrije wil gebruiken om een document aan te vragen, geven we de overheid toestemming een corporatie of een juridische entiteit te creëren als bemiddelaar tussen een mens en het systeem.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het systeem maakt alleen gebruik van de corporatie. Omdat we niet weten wie we zijn, nemen we aan of denken we dat wij die corporatie zijn. Wanneer we naar onze bankpas, geboorteakte of ons rijbewijs kijken denken we dat wij dat zijn, maar niets is minder waar. We geven onze vrijheid juist vrijwillig weg. We denken dat het ‘zo moet’, maar wie bepaalt dat?

Formeel bemannen landbewoners een individuele militaire post op het moment dat ze onderhevig zijn aan de wet. Ze zijn dus in oneindige staat van oorlog.

Jan zonder Land

Wanneer rechtbanken een vonnis uitspreken heeft het betrekking op de corporatie. De enige reden dat er überhaupt rechtspraak kan plaatsvinden is dat de mens ermee instemde de afgevaardigde te zijn van de corporatie. We kunnen de verbinding met de corporatie te allen tijde opheffen.

We volgen Rob Pagé die zich bevrijdde van angst, controle door de regering en afhankelijkheid van energiebedrijven en supermarkten. Hij deelt met ons hoe hij succesvol uit het systeem stapte. Hij werd de persoon die hij altijd al was.

In maart 1208 plaatste paus Innocentius III Engeland onder interdict, een schorsing van kerkelijke bedieningen. De koning van Engeland destijds, Jan zonder Land, had te kampen met tegenslagen op het slagveld en schakelde de hulp van de paus in. In ruil voor hulp kwam Engeland onder het bestuur van de paus te staan. Hij hield zijn land voortaan van de paus in leen. Engeland is sindsdien eigendom van de Katholieke Kerk.

Mackenzie King

William Lyon Mackenzie King was tot drie keer toe minister-president van Canada. De provincies en territoria van Canada deelden tot 1931 het grondwettelijk kader met dat van Engeland. In dat jaar verbrak Mackenzie King op advies van niemand minder dan John D. Rockefeller de banden met de Britse grondwet.

De maatregel was niet om Canada verder los te maken van Engeland, integendeel. Officieel bestaat Canada alleen uit waterwegen. Het land, een corporatie onder controle van de Britse Kroon, wordt bestuurd door een de facto regering. Op dezelfde manier is Amerika een corporatie onder het bestuur van de Britse Kroon.

Volwassen

We noemen iemand een volwassene als die zelfstandig, dus zonder hulp van anderen, kan handelen. Als we onszelf dus ons hele leven laten regeren, niet zelfstandig leren handelen, zullen we volgens de officiële definitie nooit volwassen worden. Daarom bestaat de wereldbevolking volgens de definitie van volwassene voor het overgrote deel uit kinderen. Als leiders ‘kiezen’ we kinderen in volwassen pakken.

Slavernij is een vorm van onvrijwillige dienst waarin een persoon wordt behandeld als het eigendom van een ander persoon. Aangezien bij de opstelling van onze geboorteakte een natuurlijk persoon werd gecreëerd, een juridische entiteit, die eigendom is van de staat leven we feitelijk als slaven.

De gevestigde orde is doodsbang dat we volwassen zullen worden, want dan hebben ze geen controle meer over ons. Zo waarschuwde de FBI voor ‘soevereine mensen’ in een wanhoopspoging om te voorkomen dat mensen uit het systeem stappen.

Vrij zijn

De oorspronkelijk bloedlijnen van de Illuminati die de pausen leveren, waaronder de beruchte families Borgia, Breakspear, Medici, Orsini en Aldobrandini, controleren op deze manier door middel van de Heilige Stoel het hele Westen.

Willen we nog langer leven als slaaf van de paus in Vaticaanstad of willen we vrij zijn? We hebben zelf de vrije keuze.

Bron: YouTube/TheAnswerto1984is

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
chef
chef
11 jaren geleden

Beetje kort door de bocht!! dit verhaal ,want als ik mijn belastingen niet meer wil betalen of wat dan ook,zit je wel in de problemen,iedereen wil vrij zijn maar hebben vaak de middelen er niet voor…

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

Ben ik even blij met mijn Soevereiniteit!!Niet langer slaaf van het systeem zijn schept voldoening.En de FBI of CIA of AIVD???Ik stap zo over, langs, via een omweg, of desnood dwars door ze heen.En Ik loop fluitend weg en zeg:Ik behoor niet tot jullie slaafse systeem, daarom liep ik dwars door jullie heen!!Geef me je hand en ik leidt je de weg, en anders heb je lekker vet pech. Slaafje!!!!!!Laat je gebruiken suffie!!Maar ja ik denk en handel als een indiaan!!!Aohhmaba!!!

ab
ab
11 jaren geleden

Ben het met je eens chef! Alleen niet met dat het kort door de bocht is aangezien wanneer iedereen ermee instemt het daadwerkelijk gebeurd. Daarom is het zo belangrijk elkaar ‘wakker’ te maken en het dioloog te blijven zoeken want als je eenmaal uit ‘wakker’ bent wil je ook verandering en zijn dit soort ‘oplossingen ‘ realiseerbaar.

Blup
Blup
11 jaren geleden

Mooie, inspirerende film, bedankt voor het delen!

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x