Homepagina » Het Complot » Soeverein: we zijn al vrij, maar geven onze macht weg (video)

Soeverein: we zijn al vrij, maar geven onze macht weg (video)

We hebben allemaal de keuze om al dan niet geregeerd te worden. We geven de overheid zelf toestemming om gezag over ons te krijgen.

Wanneer we onze vrije wil gebruiken om een document aan te vragen, geven we de overheid toestemming een corporatie of een juridische entiteit te creëren als bemiddelaar tussen een mens en het systeem.

Het systeem maakt alleen gebruik van de corporatie. Omdat we niet weten wie we zijn, nemen we aan of denken we dat wij die corporatie zijn. Wanneer we naar onze bankpas, geboorteakte of ons rijbewijs kijken denken we dat wij dat zijn, maar niets is minder waar. We geven onze vrijheid juist vrijwillig weg. We denken dat het ‘zo moet’, maar wie bepaalt dat?

Formeel bemannen landbewoners een individuele militaire post op het moment dat ze onderhevig zijn aan de wet. Ze zijn dus in oneindige staat van oorlog.

Jan zonder Land

Wanneer rechtbanken een vonnis uitspreken heeft het betrekking op de corporatie. De enige reden dat er überhaupt rechtspraak kan plaatsvinden is dat de mens ermee instemde de afgevaardigde te zijn van de corporatie. We kunnen de verbinding met de corporatie te allen tijde opheffen.

We volgen Rob Pagé die zich bevrijdde van angst, controle door de regering en afhankelijkheid van energiebedrijven en supermarkten. Hij deelt met ons hoe hij succesvol uit het systeem stapte. Hij werd de persoon die hij altijd al was.

In maart 1208 plaatste paus Innocentius III Engeland onder interdict, een schorsing van kerkelijke bedieningen. De koning van Engeland destijds, Jan zonder Land, had te kampen met tegenslagen op het slagveld en schakelde de hulp van de paus in. In ruil voor hulp kwam Engeland onder het bestuur van de paus te staan. Hij hield zijn land voortaan van de paus in leen. Engeland is sindsdien eigendom van de Katholieke Kerk.

Mackenzie King

William Lyon Mackenzie King was tot drie keer toe minister-president van Canada. De provincies en territoria van Canada deelden tot 1931 het grondwettelijk kader met dat van Engeland. In dat jaar verbrak Mackenzie King op advies van niemand minder dan John D. Rockefeller de banden met de Britse grondwet.

De maatregel was niet om Canada verder los te maken van Engeland, integendeel. Officieel bestaat Canada alleen uit waterwegen. Het land, een corporatie onder controle van de Britse Kroon, wordt bestuurd door een de facto regering. Op dezelfde manier is Amerika een corporatie onder het bestuur van de Britse Kroon.

Volwassen

We noemen iemand een volwassene als die zelfstandig, dus zonder hulp van anderen, kan handelen. Als we onszelf dus ons hele leven laten regeren, niet zelfstandig leren handelen, zullen we volgens de officiële definitie nooit volwassen worden. Daarom bestaat de wereldbevolking volgens de definitie van volwassene voor het overgrote deel uit kinderen. Als leiders ‘kiezen’ we kinderen in volwassen pakken.

Slavernij is een vorm van onvrijwillige dienst waarin een persoon wordt behandeld als het eigendom van een ander persoon. Aangezien bij de opstelling van onze geboorteakte een natuurlijk persoon werd gecreëerd, een juridische entiteit, die eigendom is van de staat leven we feitelijk als slaven.

De gevestigde orde is doodsbang dat we volwassen zullen worden, want dan hebben ze geen controle meer over ons. Zo waarschuwde de FBI voor ‘soevereine mensen’ in een wanhoopspoging om te voorkomen dat mensen uit het systeem stappen.

Vrij zijn

De oorspronkelijk bloedlijnen van de Illuminati die de pausen leveren, waaronder de beruchte families Borgia, Breakspear, Medici, Orsini en Aldobrandini, controleren op deze manier door middel van de Heilige Stoel het hele Westen.

Willen we nog langer leven als slaaf van de paus in Vaticaanstad of willen we vrij zijn? We hebben zelf de vrije keuze.

Bron: YouTube/TheAnswerto1984is

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Luca van Dinter schreef:

  Er zijn 37 Soevereine Mensen, die hun Verklaring aangetekend naar “ons” Staatshoofd verzonden hebben, waaronder lijsttrekker SOPN Johan Oldenkamp.
  Op de registerpagina van http://www.ikclaimmijnnaam.nl kun je zien dat nog eens 311 bezig zijn met dit claimproces.
  Als wij als burgers echt het verschil willen maken, zie ik dat aantal graag groeien naar 3,11 mijoen.

  3 likes
 • Ron schreef:

  Laat iedereen duidelijk zijn dat je zelfbeschikkingsrecht bij aangifte bij het bevolkingsregister van geboorte, al wordt/is afgenomen zonder dat er aan de ouder wordt vermeld dat er een synoniem identiteit wordt gecreëerd. Niet 1 Gemeente in Nederland vermeld dit. Feitelijk wordt je als baby al belazerd en je ouders in het ongewisse gelaten of het de gewoonste zaak van de wereld is. NIET DUS. Ik weet dat uit ervaring dat niets wordt verteld, omdat ik 3 kinderen heb. Helaas kan ik het mijn vader niet meer vragen, maar mijn moeder wist ook van niets. Duidelijk dat men de burgers op deze manier DOM probeerd te houden, hopende dat ze niets in de gaten hebben. Helaas voor hen, maar tijden veranderen en zijn er al naar wat ik heb vernomen meer dan 35 soevereine mensen in NL. Mijn wens is dat iedereen is goed dient na te denken wat men verwacht van de toekomst met een politiek die niet soeverein is, het land verkwanseld aan Brussel en daarmee NL tot dictatuur maakt van de EU!! DENK NA?!

  2 likes
 • Nexus schreef:

  Luca,

  Waar ik vraagtekens bij zet is het gegeven dat mensen zonder dat ze het weten dit systeem ingetrokken worden. kinderen zijn wilsonbekwaam wanneer ouders hen aangeven. Hoe is dat juridisch te verantwoorden en waarom zou ik mij dan alsnog moeten uitschrijven. Normaal gesproken zou je zeggen dat het niet rechtsgeldig is wanneer de persoon in kwestie niet eens weet wat ie gedaan heeft.

  2 likes
 • King of Light schreef:

  @ Herrie Mag ik u er aan herinneren dat alles draait om Begrip en Intentie. Ik ben op dit moment afspraken aan het maken met de belastingdienst, omdat ik bereid ben voor zaken te betalen omdat we voor elkaar dienen te zorgen, dat is mijn insteek hoeveel dat zal de tijd uitwijzen. Ik mag inderdaad aan vrijehandel doen enz. Beste Herrie het is teveel om op te noemen. Die verklaring van Begrip en Intentie is 13 A4tjes. Dan nog iets over zwartwerken, prachtig mooi angstaanjagend begrip want anders….. Nou ja je weet weel. Denk nou eens goed na waarom je überhaupt zwart werkt. Doe je dat niet uit levensbehoud, omdat je vindt dat je al genoeg betaald en die paar euro’s extra heel goed kan gebruiken. Feitelijk gezien ben je dan al bewust onbewust in verzet tegen het systeem. Daar al eens over nagedacht. Indirect neig je al naar soevereiniteit, dat kun je natuurlijk ontkennen, maar vanuit je hart zien is dat een feit.

  2 likes
 • Blup schreef:

  [quote name=”chef”]Beetje kort door de bocht!! dit verhaal ,want als ik mijn belastingen niet meer wil betalen of wat dan ook,zit je wel in de problemen,iedereen wil vrij zijn maar hebben vaak de middelen er niet voor…[/quote]
  Je hebt duidelijk de film niet helemaal gezien, niet begrepen of de tekst niet gelezen en bijbehorende linkjes aangeklikt.
  Geeft niet, kan je alsnog doen.

  1 likes
 • Luca van Dinter schreef:

  [quote name=”Herrie”](vervolg)
  Ik vrees dat sommigen toch keuzes maken waar ze vooral zelf beter van zouden worden.[/quote]
  Helaas helemaal mee eens, Herrie.
  Niet iedereen is met zijn/haar bewustzijn al op een niveau, waarop soevereiniteit mogelijk wordt.
  “Ken Uwzelf”.
  Ondanks dat een vol soevereine wereld een betere wereld zou zijn, moeten we niet de illusie hebben dat alle mensen met zulke verantwoordelijkheid om zouden kunnen gaan.
  Maar de geschiedenis leert dat iedere nieuwe beweging nooit alle mensen aan trekt. Hoeft ook niet; als het aantal maar voldoende groot is om tot een omslagpunt te komen.
  2012 heet daartoe alle potentie….

  1 likes
 • De Realist schreef:

  Ik denk dat veel mensen niet beseffen dat ze niet soeverein zijn. Mensen wordt hun hele leven voorgehouden soevereine mensen te zijn terwijl dat juridisch gezien niet zo is. Juridisch soeverein worden is slechts een administratieve handeling dat verder geen invloed heeft op je persoon van vlees en bloed. Tussen mijn oren ben ik al heel mijn leven een soeverein mens ik ben nu in principe slechts bezig dat juridisch vast te laten leggen.

  1 likes
 • cees de groot schreef:

  betr. de soevereiniteit kun je een vraag stellen aan de gemeente: “wilt u mij soeverein verklaren?”

  zal de gemeente dit beantwoorden, denkt u?

  een voorbeeld:
  een ambtenaar zegt per mail bericht: “je weet zelf wel dat je dan een formulier moet invullen”

  Is dit correct of incorrect?

  Welnu laten we er maar niet omheen draaien : dit is incorrect van de ambtenaar die de burger moet wizen op de twee vormen van soevereiniteit: nl. op de missie en van de missie afgeleid/afgevoerd.

  Criterium is dan : wat is de missie?

  In de missie houdt een ambtenaar een bewustwordingsoefening met 4 burgemeesters in eenzelfde provincie ter goede bekomst van het integraal samenleven: “de heelheid in eenheid”

  Wie zinnige tips heeft kan zich altijd melden ter deling van de vreugde ..

  http://integralewatervrede.blogspot.nl/2012/06/bewustwordingstraject.html

  1 likes
 • chef schreef:

  Beetje kort door de bocht!! dit verhaal ,want als ik mijn belastingen niet meer wil betalen of wat dan ook,zit je wel in de problemen,iedereen wil vrij zijn maar hebben vaak de middelen er niet voor…

  0 likes
 • Sipco schreef:

  Ben ik even blij met mijn Soevereiniteit!!Niet langer slaaf van het systeem zijn schept voldoening.En de FBI of CIA of AIVD???Ik stap zo over, langs, via een omweg, of desnood dwars door ze heen.En Ik loop fluitend weg en zeg:Ik behoor niet tot jullie slaafse systeem, daarom liep ik dwars door jullie heen!!Geef me je hand en ik leidt je de weg, en anders heb je lekker vet pech. Slaafje!!!!!!Laat je gebruiken suffie!!Maar ja ik denk en handel als een indiaan!!!Aohhmaba!!!

  0 likes
 • ab schreef:

  Ben het met je eens chef! Alleen niet met dat het kort door de bocht is aangezien wanneer iedereen ermee instemt het daadwerkelijk gebeurd. Daarom is het zo belangrijk elkaar ‘wakker’ te maken en het dioloog te blijven zoeken want als je eenmaal uit ‘wakker’ bent wil je ook verandering en zijn dit soort ‘oplossingen ‘ realiseerbaar.

  0 likes
 • Blup schreef:

  Mooie, inspirerende film, bedankt voor het delen!

  0 likes
 • Luca van Dinter schreef:

  Lezers dienen zich wèl te realiseren, dat Engeland, Canada en de VS een ander rechtssysteem (Common Law) en dat in Nederland (Civil Law oftewel Burgerlijk Recht) van kracht is.

  Er gebeuren absoluut ongelukken als het voorbeeld in het filmpje blindelings opgevolgd wordt.
  Het juridisch waterdichte model in Nederland begint met het claimen van je naam en vervolgens je soevereiniteit. Zie: http://wwww.ikclaimmijnnaam.nl

  0 likes
  • Frans schreef:

   Beste Luca,

   Graag zou ik willen weten of er nadelen zijn als soeverein mens, raak ik niet mijn uitkering, rijbewijs, of m’n huur woning kwijt, je hoort zoveel negatieve verhalen.
   Even dacht ik bij me zelf, oei, tevens heb ik ook gevraagd aan Lucie, zij gaf mij een eerlijk antwoord als vrij mens. kunt u mij iets duidelijk maken, dat ik niet ongerust hoeft te zijn, zoals ik nu leef, met mijn beperkingen.
   Zou graag van u zijde een rectie willen horen.

   MvG Frans

   0 likes
 • Ron schreef:

  [quote name=”chef”]Beetje kort door de bocht!! dit verhaal ,want als ik mijn belastingen niet meer wil betalen of wat dan ook,zit je wel in de problemen,iedereen wil vrij zijn maar hebben vaak de middelen er niet voor…[/quote]

  Als u zich er niet in verdiept, komt u ook nooit achter de waarheid.
  Laat ik nu ook een Soeverein mens zijn die het hele proces heeft doorlopen. Zolang je fase 3 niet hebt gekregen weet je ook niet wat er werkelijk achter steekt en dat het zo eenvoudig is.
  Ik ga hier niet over uitwijden wat er allemaal in staat, maar het heeft een “schat” aan voordelen die jezelf bepaald en niet de Overheid. Zodoende bepaal je ook zelf de belastingen in hoeverre je dat redelijk vindt.
  De keus is dus aan jezelf of je in het systeem blijft of eruit stapt. Dat kan niemand voor je bepalen! Het is dus een beetje kort door de bocht als je over iets oordeelt wat je niet kent.

  0 likes
 • Ron schreef:

  @ Ab geldt ook voor u net als chef, de mogelijkheid is er al. Ikclaimmijnnaam.nl daar kun je alles vinden behalve fase 3, die krijgt u als u de eerste 2 fases door bent. alles bij elkaar kost het niet meer dan hooguit 35 euro aan kosten(officiele geboorteakte, advertentie in krant en aangtekend versturen aan….) en je bent een soeverein mens.

  0 likes
 • dymph schreef:

  [quote name=”chef”]Beetje kort door de bocht!! dit verhaal ,want als ik mijn belastingen niet meer wil betalen of wat dan ook,zit je wel in de problemen,iedereen wil vrij zijn maar hebben vaak de middelen er niet voor…[/quote]

  Het kan wel in NL lees hier maar eens http://wwww.ikclaimmijnnaam.nl

  0 likes
 • Hulle schreef:

  Thanx voor de tip Ron en Luca.
  Ik ga me van de week eens verdiepen in de website ikclaimmijnnaam.nl!

  0 likes
 • chef schreef:

  Het is heel goed dat dit kan ,en we hebben er recht op,maar ik zit nog steeds met de verplichtingen de je (onder dwang) heb.
  ik zal me er zeker goed in gaan verdiepen!!

  0 likes
 • Maurice W schreef:

  Ik zit inmiddels ook in het proces van http://www.ikclaimmijnnaam.nl en over een paar weken ben ik ook soeverein. Ik kan bijna niet wachten tot het zover is. Het voelt alsof de ketens van je armen en enkels afvallen. Het einde van de moderne slavernij is in zicht.

  0 likes
 • Maurice W schreef:

  [quote name=”chef”]Het is heel goed dat dit kan ,en we hebben er recht op,maar ik zit nog steeds met de verplichtingen de je (onder dwang) heb.
  ik zal me er zeker goed in gaan verdiepen!![/quote]

  Als soeverein mens krijg je er mogelijkheden bij. Die oude verplichtingen (bank, hypotheek, lening, belasting, bekeuringen moeten betalen) heb ik ook, alleen zijn er straks meer en vooral andere interessante mogelijkheden…

  0 likes
 • ewm schreef:

  Not Found Wat ik lees, geen website met ikclaimmijnnaam.nl

  The requested URL / was not found on this server.

  Apache/2.2.16 (Debian) Server at wwww.ikclaimmijnnaam.nl Port 80

  0 likes
 • ewm schreef:

  Wel ik kan de bewuste blz. niet vinden. Ben wel geinteresseert in soeverein te worden, lijkt mij nuttig
  Ik snap nu helemaal niet meer na 40jr gewerkt te hebben en nu geen cent om van te leven, en maar betalen.Direct weer een winter in de kou binnen, want het gas enlicht is niet te betalen.

  0 likes
 • andersom schreef:

  binnen de Eurozone wordt zwaar getild aan de definitie leven in een democratie en democtratische rechtstaat. Stemrecht en stemplicht tijdens parlemetsverkiezingen…. wz dat de kiezers hun stem en toelating geven aan verkozen burgers hun belangen te behartigen en te verdedigen dmv politieke partijen.De hedendaagse politieke corruptie en criminaliteit eist een strengere aanpak, wie betrapt wordt wordt levenslang het recht tot politiek ambt ontzegt, ook doorverwezen naar voor de werking binnen,banken, politie, magistratuur…ook ruimtevaart en ufo-coverups staan op het agenda

  0 likes
 • Ab schreef:

  Beste mensen,

  Zojuist gekeken op ikclaimmijnnaam.nl maar wat zijn de nadelen????
  Zie daar niemand over praten! Laat eerst dit allemaal goed in beeld komen ( voor en nadelen ) om zo duidelijkheid te creeeren alvorens men een keuze maakt.

  0 likes
 • pete kess schreef:

  ik heb vragen gesteld op de site! nog geen antwoord,,,
  misschien kan iemand hier mij helpen, ik ben woonachtig in het buitenland vanwege mijn werk. Toch wil ik niet meer in het burger-graaiestijd systeem. Naar welke gemeente moet ik om mijn brief in te leveren. Heb gewoon een NL paspoort en ID kaart.

  0 likes
 • Maurice W schreef:

  [quote name=”pete kess”]ik heb vragen gesteld op de site! nog geen antwoord,,,
  misschien kan iemand hier mij helpen, ik ben woonachtig in het buitenland vanwege mijn werk. Toch wil ik niet meer in het burger-graaiestijd systeem. Naar welke gemeente moet ik om mijn brief in te leveren. Heb gewoon een NL paspoort en ID kaart.[/quote]

  Ik woon ook in het buitenland. De procedure is dan iets anders maar het kan wel!

  Als je een presentatie bijwoont die via Niburu georganiseerd worden, dan ontdek je zelf wat de nadelen zijn. Dan ben je namelijk volledig geinformeerd.

  Kort samengevat zijn er geen noemenswaardige nadelen. Je krijgt mogelijkheden erbij. Of je ze benut is aan jezelf.

  Ik weet dat ze het bij ikclaimmijnnaam heel erg druk hebben. Kan zijn dat beantwoording daardoor wat langer duurt.

  0 likes
 • Ab schreef:

  @ Maurice W

  Ik heb zojuist gelezen op andere fora’s dat je niet legaal werk meer kan krijgen, geen uitkering meer, geen hypotheek aftrek en dergelijke zaken.
  Tevens ben je ‘stateloos’ en kan de regering je uit het land zetten…??

  Ik vindt het idee echt goed! Alleen veelste weinig duidelijkheid voor iets wat zeker consequenties heeft!

  Als ook maar 1 % van de ‘nadelen’ die ik lees op internet waar zijn, dan kunnen mensen echt een groot probleem hebben!!

  0 likes
 • Herrie schreef:

  Ik ben arbeidsongeschikt, maar hoe zit het dan met mn uitkering als ik “soeverein” zou zijn?
  Die krijg ik dan toch ook niet meer?
  En die mensen die op sopn stemmen en gratis geld willen ontvangen… maar wel soeverein zijn,.. dat lijkt me ook niet gaan werken dan toch
  Niet in het systeem willen leven, geen uitkering en aow lijkt me dan
  Val je van de trap en breek je je botten, pech zeker, of moet je dan gewoon extra voorzichtig leven?

  0 likes
 • IIS schreef:

  Wij zijn niet meer dan papieren melkvee en ieder die zich daarvan los wil maken is een gevaar voor de elite/centrale banken/cabal.
  Ik hoef en wil van de overheid, de staat, de ambtenaren en politici helemaal niets, geen uitkering of verzekering of wat dan ook. Laat mij een handtekening zetten onder een contract (met of zonder hoofdletters, het zal me worst zijn) dat ik afstand kan doen van alle rechten en in de toekomst nooit of te nimmer nog aanspraak zal maken op welk recht of zogenaamd voordeel die de staat me gedwongen biedt dan ook. Daartegenover zal dan de overheid, de staat van mij geen stuiver meer ontvangen en op mij geen enkel beroep meer kunnen doen en zal ik volledig selfsupporting en soeverein door het leven willen gaan en dan alleen nog willen betalen voor datgene waar ik ook werkelijk gebruik van maak met dien verstande dat ik kan kiezen tussen verschillende partijen en niet alleen onder dwang kan kiezen voor één dwingende, rovende, en afpersende overheid of staat.

  0 likes
 • Luca van Dinter schreef:

  [quote name=”Ab”]

  Zojuist gekeken op ikclaimmijnnaam.nl maar wat zijn de nadelen????
  Zie daar niemand over praten! Laat eerst dit allemaal goed in beeld komen ( voor en nadelen ) om zo duidelijkheid te creeeren alvorens men een keuze maakt.[/quote]

  @ Ab: vrijdagavond 29 juni geef ik weer een presentatie bij Niburu in Soest; dus je kan live al je vragen stellen.
  Door de enorme hoeveelheid mailverkeer kan een vraag per mail even duren, maar iedereen krijgt antwoord!

  0 likes
 • Luca van Dinter schreef:

  [quote name=”pete kess”] ik ben woonachtig in het buitenland vanwege mijn werk… Naar welke gemeente moet ik om mijn brief in te leveren. Heb gewoon een NL paspoort en ID kaart.[/quote]

  @ Pete: Je claimt je naam bij de gemeente waar je nu woont, maar hebt wel een kopie van je geboorteakte nodig en die vraag je aan in de gemeente van je geboorte. Er staat een uitgebreide handleiding op Ik Claim Mijn Naam.
  De site is gewoon in de lucht (maar krijgt wel heel veel bezoek, dus dat kan verklaren dat er af en toe foutmeldingen verschijnen)

  0 likes
 • Luca van Dinter schreef:

  [quote name=”Ab”]@ Maurice W

  Ik heb zojuist gelezen op andere fora’s dat je niet legaal werk meer kan krijgen, geen uitkering meer, geen hypotheek aftrek en dergelijke zaken.
  Tevens ben je ‘stateloos’ en kan de regering je uit het land zetten…??
  [/quote]

  @ Ab: er wordt op internet heel veel onzin geschreven. Het naam-claim-model is juridisch waterdicht en is zich bij advocaten, deurwaarders en rechtbanken (Johan Oldenkamp) aan het bewijzen.

  0 likes
 • Ab schreef:

  Nogmaals, het idee vindt ik goed!
  Maar helaas op dit moment voor mij niet realiseerbaar. Heb een hypotheek en niet genoeg geld om me te self supporten.
  Ga echt niet op straat leven, sterker nog ik zou niet eens meer op forums kunnen reageren omdat ik zonder inkomsten niks kan betalen!!
  Ik zou dus graag willen, maar op dit moment niet mogelijk…

  0 likes
 • andersom schreef:

  Degoutant of plezant om de europolitiek te volgen.De angst om Extraterrestrials aan het woord te laten omtrent hun wetenschappelijke visie nopens de Aardse gang van zaken doen de politiek op haar grondvesten daveren, terwijl het niet meer inhouden de Aardse wetenschapslui gelijk te geven omdat ze gelijk hebben, transparantie.
  Kolonisatie van planeten met Extraterrestrials ligt in het verschiet.
  Het World Economic Form en Bilderberg hun eigen gedachte, de Aarde is de Aardeplaneet geen te koloniseren planeet met Extraterrestrials,wat ruimtetuigen en ruimtevaartprogramma’s hier aangaan, zijn andere privé-eigenaars en bonzen die de lakens uitdelen,waar de politici niet omheen kunnen, totale afwezigheid van aandeelhouderschap,wat nooit zal aanvaardt worden. Ieder op zijn eigen ruimtevaartterrein.

  0 likes
 • Luca van Dinter schreef:

  @ Nexus,
  Het aangeven (= het geven aan het Koninkrijk der Nederlanden) van de geboorte van een kind is wettelijk verplicht. Dus je kan het je ouders niet kwalijk nemen dat zij (niet beter wetend destijds) aan die plicht voldaan hebben.

  Maar door het creëren van de Natuurlijk Persoon met die naam, heeft de Staat jou ingelijfd als staatsburger en dat is juridisch gezien onrechtmatig.
  Daarom moet je formeel je naam terugclaimen volgens de juiste juridische weg.

  Plus we moeten uit de tientallen jaren oude matrix leren stappen, dat we niet onze naam ZIJN, noch dat we een Natuurlijk Persoon ZIJN.
  Als Vrije Mens van vlees en bloed zijn we als eigenaar, auteur en crediteur baas over onze teruggeclaimde naam en niet meer ons staatshoofd of een van haar onderdanen, vertegenwoordigers of ambtenaren.
  En zelfs die weg gaan we in Vrede, Harmonie en Licht.

  0 likes
 • Arie schreef:

  …Ook ik heb de eerste 2 fases doorlopen, Fase 3 is nu aan de gang…nog een paar weekjes wachten nog en dan ga ik fijn even met het systeem ‘spelen’….het worden nog drukke tijden…en voor de eventuele nadelen ben ik niet bang…want dat is precies wat mensen ervan weerhoudt om soeverijn te willen zijn….ANGST…ja want anders dit, of misschien wel dat…dat gaat namelijk al honderden jaren zo…..en eens stopt het natuurlijk.

  0 likes
 • Maurice W schreef:

  [quote name=”Ab”]@ Maurice W

  Ik heb zojuist gelezen op andere fora’s dat je niet legaal werk meer kan krijgen, geen uitkering meer, geen hypotheek aftrek en dergelijke zaken.
  Tevens ben je ‘stateloos’ en kan de regering je uit het land zetten…??
  [/quote]

  @Ab, dat klopt niet wat ze op die andere fora zeggen. Als je soeverein bent, ben je NIET stateloos. Dat is namelijk iets anders. Geen uitkering meer? Die wordt verstrekt o.a. op basis van je natuurlijke persoon en jij kiest er als soeverein mens voor of je JOUW natuurlijke persoon wel of niet gebruikt. Je bent dus niet stateloos en je wordt ook het land niet uitgezet.

  Wellicht handig om op een presentatie te komen, daar wordt het in duidelijke taal uitgelegd en kun je vragen stellen.

  Misschien ook handig voor die mensen op die andere fora daar naartoe te gaan 😉

  0 likes
 • Ab schreef:

  @ Maurice W

  Is het niet makkelijker om eerst een goed overzicht te maken van de voor en nadelen, of een verwijzing naar wettelijke punten die in te zien zijn??

  Ben het ermee eens dat een presentatie voor meer duidelijkheid zal geven, alleen wil ik voorkennis hebben om te beslissen of ik uberhaubt hiermee door wil gaan. Daarbij is het voor een ieder wel handig om snel tot deze informatie te komen…
  Begrijp me niet verkeerd, maar ik moet nu alleen op forums over gaan, en dat is meer een welles/nietes verhaal.

  0 likes
 • King of Light schreef:

  [quote name=”Ab”]@ Maurice W
  Is het niet makkelijker om eerst een goed overzicht te maken van de voor en nadelen, of een verwijzing naar wettelijke punten die in te zien zijn??

  @ Ab Niemand kan je verplichten om wel of niet uit het systeem te stappen, die keuze moetje zelf maken. Ik ben inmiddels uit het systeem gestapt en maak gebruik van de Natuurlijk Persoon zoals ik dat wil. Besef goed dat u voor uzelf moet uitmaken hoe u behandeld wenst te worden als overheidsslaaf of als soeverein mens die behandeld wenst te worden met respect. Pas dan kun je ook je medemens liefde begrip en respect tonen voor zijn/haar onwetendheid. Ik lees dat u een huis heeft gekocht en daar kunt u hele interessante vragen over stelen aan Luca en hij zal u uitleggen wat de mogelijkheden zijn.
  Ik begrijp Maurice W dat hij staat te trappelen dat gevoel had ik namelijk ook. Er valt inderdaad een hele last van je af.

  0 likes
 • Luca van Dinter schreef:

  @ Ab:
  Op het gevaar af in herhalingen te vervallen; op de archiefpagina van http://www.ikclaimmmijnnaam.nl zijn ook artikelen te vinden die de wettelijke kant benaderen en uitspitten.

  En dan nog is het nog helemaal jouw keuze of je het concept wel of niet wilt volgen. Daar begint soevereiniteit namelijk al 🙂

  0 likes
 • Ab schreef:

  Na duidelijk, maar zolang ik geen verwijzing heb naar wettelijke punten en kan inzien wat de effecten ervan zijn ga ik niet naar een presentatie of dergelijke.
  Ik accepteer voor mezelf geen antwoorden via een forum of website.

  1)Kan het omgedraaid worden
  2)Zet je jezelf niet zwaar buitenspel
  3)Maak je jezelf geen makkelijk doelwit ( lijst )
  4)Conequenties huis e.d.
  5)Mogelijkheden op nieuw wonen?? Geen belasting, kan je wel ondernemer worden??

  En nog veel meer… En als er iets over in de wet staat, moet het te vinden zijn toch?
  Ik kan namelijk niks vinden…

  Ik hoop echt niet dat mensen uit een ’emotie’ getekend hebben en straks de lul zijn ofzo…!
  Kijk ik zie 30 man, dat is een lachertje…
  Stel dat je 100.000 voor aanmeldingen hebt dan heb je veel meer kracht…

  0 likes
 • King of Light schreef:

  @ Ab Twijfelaars als u zullen er altijd zijn en dat is best te begrijpen. Het hele verhaal is ook pas eind november 2011 begonnen. Vervolgens heeft dat best veel onwetendheid bij Gemeenten teweeg gebracht daar zij het claimen niet kenden. Als je nagaat dat het hele proces +/- 13 a 14 weken in beslag neemt zal je begrijpen dat nu pas 37 mensen soeverein zijn. Ergens moet een begin zijn. Nu zijn er dus meer dan 300 het proces bezig en ik heb gemerkt dat in mijn Gemeente nu wel dit snel wordt afgehandeld zelfs binnen 24 uur. Bij mij omdat ik de eerste was bijna 8 weken en uiteindelijk heeft een mailtje naar de burgermeester doorslag gegeven. Onwetendheid van Gemeenten leverde in het begin problemen op, dat zal Luca ook kunnen beamen. Ik weet dat in het begin bijna niemand op de registerpagina stond en tja het blijft maar groeien. Dat is toch een teken dat mensen het gewoon zat zijn. Niet alles kun je in de wet vinden. Mensen niet wijzer maken dan ze al zijn, dat motto zult u vast kennen.

  0 likes
 • Ab schreef:

  Sorry, maar dit is nu de zoveelste keer dat er om mijn vraag heen geluld wordt…!
  Ik heb 15 jaar in het verkoop vak gezeten maar zelfs de klanten draaiden niet zo vaak om een vraag heen…
  Dan heb ik idd geen vertrouwen meer en ben ik zoals u noemt een ‘twijfelaar’.

  Tevens begin ik het ‘verdacht’ te vinden als er zo vaak om iets heen geluld wordt, meen ik echt!

  En aangezien ik geen duidelijkheid krijg, wil ik me energie in iets anders steken.

  Toch bedankt voor de genomen moeite!

  0 likes
 • Herrie schreef:

  @ King Of Light
  Vind jij nou echt dat jij beter bent dan anderen, omdat je soeverein bent
  Kan ik omdat ik dat niet ben, mijn medemens geen liefde begrip en respect tonen?
  Leg me dat eens uit
  Want vind dat nogal beledigend klinken.

  0 likes
 • King of Light schreef:

  [quote name=”Herrie”]Vind jij nou echt dat jij beter bent dan anderen, omdat je soeverein bent
  Kan ik omdat ik dat niet ben, mijn medemens geen liefde begrip en respect tonen?
  Leg me dat eens uit
  Want vind dat nogal beledigend klinken.[/quote]
  @ Herrie U geeft er wel een hele merkwaardig draai aan. Nee ik voel me niet beter of meer omdat ik soeverein ben, dat is ook niet waar het om draait. Ja natuurlijk kunt u uw medemens geen liefde begrip en respect tonen. Maar u bent en blijft gebonden aan dwangmatig opgelegde middelen die compleet uw recht om mens te zijn hebben ontnomen. U kunt niet doen, wat ik wel kan dat is het verschil. Geen afspraken maken met instanties, uw Natuurlijk Persoon gebruiken zoals u dat wenst, niet gaan en staan waar u dat wenst binnen Nederland enz, u blijft gebonden aan die regeltjes. Het verschil ligt gewoon tussen soeverein zijn of gebonden zijn. U wordt gestuurd worden door een fictief gecreëerd synoniem zonder uw toestemming.

  0 likes
 • King of Light schreef:

  @ab je reactie zelf #37 geeft aan dat je met vragen zit. Het motto zoals ik dat stelde is niet aangaande wij soevereine mensen iets achter zouden willen houden, ik doelde daarmee op de Overheid. Punt 1 t/m 5 zijn de vragen die voor u waarschijnlijk een doorslag zal geven een keus te maken. Het is gewoon heel simpel te stellen, als u soeverein zou zijn bepaald u toch wat uw invulling aangaande deze punten zijn niet een ander. Daarnaast is het gewoon te uitgebreid om dit allemaal te vermelden in de reacties. Kijk gewoon naar Niburu TV: Presentatie de Soevereine Mens dan kom je al een stuk verder. Als je dan nog met vragen zit ga dan gewoon naar een presentatie en dan kant u het Luca persoonlijk vragen. Dat is mijn advies aan u.

  0 likes
 • Herrie schreef:

  [quote name=”King of Light”][quote name=”Herrie”] U kunt niet doen, wat ik wel kan dat is het verschil. [/quote]
  @ King of light
  Wat doe jij dan voor dingen die ik niet kan doen?
  Noem eens wat…
  Jij betaald geen belasting?? mag zwartwerken? betaald geen boetes?

  0 likes
 • Herrie schreef:

  @King of Light
  Allereerst wil ik zeggen dat ik niet tegen soevereiniteit ben. Ik ben ook geinteresseerd in wat het precies inhoudt en wat de voor- en nadelen ervan kunnen zijn. En wat de redenen zijn van anderen om hun naam te claimen.
  Ook nog even ter info, ik werk niet zwart, dat wil ik ook niet
  Het idee van ‘in liefde handelen’ naar de medemens toe spreekt mij ook aan.
  Dat is voor mij in het dagelijks leven vanzelfsprekend. Ik heb ook het idee dat dat het meest oplevert en dat ik met liefde, begrip en positieve intentie ook het beste anderen kan bereiken. Ik zou willen dat iedereen dat deed. Maar ik vraag me af wat soevereiniteit hieraan zou toevoegen. Het is een levensinstelling.
  (wordt vervolgd)

  0 likes
 • Herrie schreef:

  (vervolg)
  Ik ben het met veel dingen in het systeem niet eens. Veel regels zijn ‘apart’,
  maar als je met zoveel mensen op een klein kluitje woont zijn de meeste regels niet overbodig. In mijn ogen kunnen veel mensen zich niet gedragen zonder regels (helaas). Veel onderdelen waar de belasting heengaat vind ik onzin. (leger, wapens, koningshuis, enz.)
  Maar er zijn ook onderdelen die ik geen onzin vind. Zelf ben ik niet in staat te werken en ik ben blij dat ik een uitkering krijg en niet in de goot lig . Maar ik begrijp dat jij kan kiezen waar je belasting voor betaalt? Hoe weet je dat dat terecht komt in het juiste bakje? Het klinkt heel mooi allemaal. Maar vraag me hier bij af of iedereen hierin verstandige keuzes kan maken.
  Ik vrees dat sommigen toch keuzes maken waar ze vooral zelf beter van zouden worden.

  0 likes
 • Luca van Dinter schreef:

  Couldn’t agree more, Realist 🙂

  0 likes
 • arnold leeflang schreef:

  ikzelf zou ook graag soeverein zijn net als die man in zijn verhaal en wat al zo velen proberen maar het alleen met al die papieren zooi word hem niet ben niet verder dan stap 1 gekomen en dat geboorte document gehaald

  als je het met een groepje kan doen sta je volgens mij ook wat steviger

  ik snap ondertussen dat het systeem zo is ontworpen om de mensen ziek te maken met alles wat ze doen en laten ze ziek te houden en hoe dommer je bent hoe beter

  dus als er mensen zijn uit mijn regio die er ook zo overdenken stuur dan een email dat we samen voor die soevereinitijd kunnen gaan
  mijn email is [email protected]

  0 likes
 • Luca van Dinter schreef:

  @ Arnold,
  Heb je gezien dat de registerpagina op http://www.ikclaimmijnnaam.nl al meer dan 400 namen telt? Hoe groot wil je de groep hebben?

  Ik zal je ook even mailen om je wegwijs te maken in de “papier zooi”; daarvoor leent dit forum zich wat minder.

  0 likes
 • Luca van Dinter schreef:

  Het is eerder in de reacties al een keer genoemd, maar naar een oudere reactiepagina verschoven, dus ik meld nog maar een keer dat er aanstaande vrijdagavond een presentie over de Soevereine Mens gegeven wordt (zie de Niburu-agenda voor meer gegevens).

  0 likes
 • arnold leeflang schreef:

  helaas kan ik vrijdag niet

  maar ga er zeker wat me doen met de toegestuurde mail

  0 likes
 • Tumalu schreef:

  [quote name=”De Realist”]Ik denk dat veel mensen niet beseffen dat ze niet soeverein zijn. Mensen wordt hun hele leven voorgehouden soevereine mensen te zijn terwijl dat juridisch gezien niet zo is. Juridisch soeverein worden is slechts een administratieve handeling dat verder geen invloed heeft op je persoon van vlees en bloed. Tussen mijn oren ben ik al heel mijn leven een soeverein mens ik ben nu in principe slechts bezig dat juridisch vast te laten leggen.[/quote]

  When everything goes to shitter soon we all will be truly sovereign once again, no kidding here

  In true essence I always was and will be free, my soul is eternal and free YES!

  0 likes
 • Jan schreef:

  Over Engeland en het interdict van de paus lees ik het volgende:

  “NorwayPope Innocent III placed the Kingdom of Norway under interdict in October 1198. Although King Sverre forged letters to show that the interdict had been lifted, he and his subjects remained under interdict until Sverre’s death in 1202.
  [edit] EnglandThe same Pope also placed the kingdom of England under an interdict for five years between 1208 and 1213, after King John refused to accept the pope’s appointee Stephen Langton as Archbishop of Canterbury.”

  Klopt dit verhaal niet?

  0 likes
 • Luca van Dinter schreef:

  @ Jan:
  Jouw vraag lijkt me redelijk gemakkelijk met bronnen te staven.
  Realiseer je echter dat Engeland een Common Law rechtssysteem heeft; niet alles daaruit is zomaar te vertalen naar het Nederlandse Civil Law (burgerlijke wet) te vertalen.
  Dus het zou mijn voorkeur hebben zoveel mogelijk bij de Nederlandse situatie te blijven, aangezien hier nog veel mensen onbewust zijn van hun onderdanige status als gezagsgetrouw staatsburger, wiens naam gekaapt is door de Staat.

  0 likes
 • cees de groot schreef:

  uitluikend soeverein is het om je als ceo kwestbaar op te stellen
  voorheen het adagium voor een politicus
  immers een ceo doet haar werk ..
  en laat het politieke werk aan de politicus die daartoe is gemandateerd door het volk

  kijk hier verlaat Merel het volle buro ter ontsnapping aan een feestje
  http://autisme.nl/autisme-nieuws/april-2015/autisme-ambassadeurs-openen-amsterdamse-beurs-op-wereld-autisme-dag.aspx

  een geweldige populaire geste , dat je de juiste man op de juiste plaats bent

  wie traps daar nog ik anno 2015 ?

  (ja, altijd de boodschapper van het crux-moment – de gelabelde ‘judad’ , ala hoofdredacteur NRC, den heer Folkert Jensma – in leertijd, plachten we dan te labellen)

  0 likes
 • cees de groot schreef:

  over de situatie anno voorjaar 2015 dit:

  30 april 2013 was de eerste kroning …

  in aanleg heeft een kroonprins IOC toch wel 5 ringen op zijn conto staan ..

  Echter, wij opteren voor 9 ringen , als Hollands WelVaren

  Tevens gunnen wij 3 ringen 1 kroning ..

  Ergo 30 april 2015 de tweede Kroning, die ook Schoning mag heten

  In september horen wij dan de toestand van de wereld zoals wij die bedenken in WYSIWYG
  what you see is what you get (GermanWings eind maart 2015)

  Hoe zat het nu met 2014, MH17 ?
  Dat was een parodie op de GIN20XX vlucht van den heer drs enz. Arthur Doctors van Leeuwen in zijn opvattingen over wat fatsoen is: torpederen van een vlucht met 5500 participerende samenlevers die oog hadden in een ander soort van werklust : meer melken uit de melkweg, ipv elkaar (landjepik)

  ergo: opteer voor de derde kroning in 2016 ..

  _________________
  in de energetische sectie opteer ik als Numbearsoof
  20 getal van de ZON , RA
  16 getal voor de Krijger, de bezielde medelander ofwel medemens zonder grenzen wel met elan vital

  36 (de twee getallen samen) is weer een krijger zegel, nu in de tweede omloop met 20 als bar;
  echter aan het eind van de derde met 13 als bar: toon 10: de ManiFestatie

  derde orakel geeft 2+0+1+6 : 9 : etal van de genegenheid, het samen te verwerken .. veelal door het te laten aan hetgeen geschiedt .. en vooral ook op die momenten jouw bijdrage

  ugh, ik heb gezegd

  0 likes
 • Frans schreef:

  Beste mensen ik wil graag een reactie geven, dat ik kort geleden soeverein mens bent geworden, zo heb ik alle fases door gelopen, ik voel me nu een vrij mens hier in de staat der Nderlanden.
  En ja er zijn natuurlijk veel vragen hoe zit het met je uitkering, of met de balsting, je huis die je huurt.
  even dacht ik, pfff, straks staat ik ook op straat,nee toch.
  Bij mij heeft het lang geduurd voor ik me heeft aangemeld, bij ikclaimmijnnaam. nou eidenlijk klaar,
  En wat kan je er allemaal me doen, genoeg denk ik.
  Als je meer wilt weten ga dan naar die bijeenkomst Luca legt je het allemaal keurig uit.

  dit is mijn mening

  0 likes
 • Bad Karma schreef:

  Een mens komt vrij ter wereld. Een mens wordt in vrijheid geboren. Een mens kent dus geen verplichting en heeft alleen verantwoording af te leggen aan zijn medemens omdat we elkaars gelijke zijn. Omdat we elkaars gelijke zijn is het onmogelijk voor een mens een ander mens een opdracht te geven. Je kunt als mens een contract afsluiten, een overeenkomst aangaan, samenwerking aangaan enz. maar er is dus geen verplichting voor een mens.

  Een (natuurlijk of rechts) persoon komt ter wereld met een plicht en verplichtingen. Een van die plichten is d.m.v. het betalen van belasting aflossen van de staatsschuld. Mensen worden gecreëerd door de liefde tussen twee mensen. Personen worden gecreëerd en beheerd door de overheid. Een persoon heeft bijna geen status maar een mens heeft de hoogste status.

  Een soeverein is ‘iemand’ waarop de wet geen vat heeft. Een soeverein maakt zelf wetten. Alleen God (zou deze bestaan) zou soeverein zijn omdat hij de enige is die door muren kan gaan. Een mens of persoon kan dat niet. Ook de wetten van de natuur zijn wetten. Ook daar heeft een mens zich aan te houden. Alleen God is dus soeverein.

  Probeer maar eens te trouwen op vertoon van een paspoort of rijbewijs, dat gaat je niet lukken. Personen kunnen niet trouwen omdat ze alleen bestaan op papier. Alleen op vertoon van de geboorteakte kan er worden getrouwd, deze laat namelijk zien dat je als mens ter wereld gekomen bent.

  Ikzelf zou mezelf nooit een soeverein mens noemen maar gewoon: mens. Door jezelf soeverein mens te noemen doe je af aan de status van een mens. Alles heeft te maken met status. (capitis diminutio) Een persoon heeft geen status daarom kan de overheid jouw eigendommen, bezit of goed afnemen, zelfs je kinderen. Als persoon heb je de laagste status, de status van een slaaf. Een mens heeft de allerhoogste status, het is de mens geweest die de overheid heeft gecreëerd met het doel het beschermen van eigendommen, bezit of goed. Het is de overheid, juridische wereld die personen creëert. Noem jezelf gewoon bij je gegeven naam en je aangenomen of familienaam. Weest niet bang voor je eigen naam, hij heeft de hoogste status.

  Voorbeeld:

  bad karma = soevereine naam (je bent god niet)
  Bad Karma = Gegeven naam en familienaam (hoogste status voor een mens.)
  B. Karma of Karma B. of BAD KARMA of Mijnheer Karma zijn allemaal afgeleiden van jouw ‘echte naam’ en zorgen voor een verlies aan status. Met name de titel “mijnheer” is een verlies van status en een overtreding van de gegeven naam “Bad.”

  De laatste namen zijn voor een “proper persona”, stink er niet in! U bent geen proper persona.
  Wilt u de rechter zijn bevoegdheid ontnemen noem uzelf dan geen soeverein maar idioot!
  Idioot komt van het oud-griekse ‘idiota’ en betekent buitenstaander of bijzonder persoon.
  Een bijzonder persoon is GEEN natuurlijk of rechtspersoon!

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  duitsland

  Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’

  In Duitsland moeten kinderen minimaal 14 dagen ...

  tandartsen

  Tandartsen trekken aan de bel: ‘Aantal patiënten explodeert door mondkapjes’

  Het aantal mensen dat last heeft van ...

  >