Homepagina » Buitenland » VIDEO: Staflid Democratische partij vermoord om lekken e-mails Hillary Clinton?
VIDEO: Staflid Democratische partij vermoord om lekken e-mails Hillary Clinton?

VIDEO: Staflid Democratische partij vermoord om lekken e-mails Hillary Clinton?

WikiLeaks-voorman Julian Assange zei gisteravond in een interview met Nieuwsuur de komende tijd nog veel meer vertrouwelijke informatie over de campagne van Hillary Clinton naar buiten te zullen brengen.

Afgelopen maand onthulde de klokkenluiderssite al 19.000 e-mails waaruit bleek dat de Democratische partij systematisch heeft geprobeerd de campagne van Bernie Sanders te dwarsbomen.

Onzin

Volgens Hillary Clinton zitten de Russische inlichtingendiensten achter de hack die bedoeld zou zijn om Donald Trump te steunen. Assange noemt dat onzin. “Het hoofd van de Amerikaanse veiligheidsdiensten weet niet wie het materiaal aan WikiLeaks heeft geleverd,” zei hij.

Clinton probeert met het beschuldigen van de Russen de aandacht af te leiden van wat er werkelijk is gebeurd: het manipuleren van het nominatieproces, aldus Assange.

Vermoord

Hij wijst op een duistere periode in de geschiedenis waarin politieke tegenstanders werden afgeschilderd als buitenlandse spionnen. “Iedereen die tegen Clinton is, is nu een Russische stroman.”

Assange zinspeelt erop dat de e-mails zijn gelekt door een staflid van de Democratische partij. “Onze klokkenluiders nemen serieuze risico’s. De 27-jarige Seth Rich, die voor de conventie van de Democratische Partij werkte, is onlangs vermoord,” zei hij. “Het is niet bekend waarom. Hij liep over straat in Washington.”

Op Twitter heeft WikiLeaks een beloning van 20.000 dollar uitgeloofd voor informatie over de moord op Rich.

[Nieuwsuur]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Trijnie schreef:

  Hier zie je weer duidelijk dat Nieuwsuur zich ook bezig houdt met afleiding.
  In plaats in te gaan op de feiten ( welke van WikiLeaks tot nu toe 100% juist zijn ) proberen ze weer de aandacht te verleggen naar de betrokkenheid van Rusland, aanval op de democratie etc.
  Het maakt niet uit wie de bron is.
  Het is net of de achterhaalde waarheid niet telt.
  Hoop dat de elite binnenkort opgerold wordt en de straf krijgen die ze verdienen.

  30 likes
  • Gezinusk schreef:

   Goed gezien Trijnie. Gisteravond was de Nederlandse bevolking opnieuw getuige van een NOS televisiejournalist die een interview een bepaalde richting poogde uit te buigen. Assange had het in de gaten en maakte meteen duidelijk dat WikiLeaks louter is opgericht om de burger eerlijk te informeren van wat voor spelletjes er gespeeld worden.

   De NOS televisiejournalist van gisteravond schijnt afkomstig te zijn van een adellijk geslacht en heet voluit, Eelco Alexander Bosch ridder van Rosenthal. Nou ja, televisiejournalist? Zie hem daar eens zitten zeg. Ze hebben meer weeg van een huurling die ten behoeve van een agenda.
   Eelco Alexander Bosch ridder van Rosenthal zit er denk ik namens de agenda van de eurofiele regeringspartijen, kamp Brussel, en de belangen van degene die de 7 oorlogen moesten aansteken waar Generaal Wesley Clark over sprak. De Clintons zitten al jaren tussen dit kabaal en verdienden er vele miljoenen mee.

   10 likes
   • GertJ schreef:

    “Eelco Alexander Bosch ridder van Rosenthal”. Tsjongejonge. Alleen die naam al staat borg voor grootgrossier in manipulatie en bedrog ten faveure van het establishment.

    3 likes
 • Jaya schreef:

  Het begint er op te lijken dat Hillary Clinton de anti-Christ is.

  12 likes
 • faith schreef:

  Ze is ziek, maar de msm maakt er geen melding van.

  https://www.youtube.com/watch?v=WVg64cZlzAE

  10 likes
 • exegese schreef:

  Ik kan alleen maar vurig hopen dat dat “mens” de macht niet kan grijpen en als er genoeg mensen zijn die daar in mee gaan gaat het haar ook niet lukken.

  9 likes
 • Poes schreef:

  Ik ben benieuwd hoelang Hillary nog leeft. Volgens onderstaand filmpje is ze ziek…

  https://www.youtube.com/watch?v=o1WNa4kKZHM

  6 likes
 • jos schreef:

  ga eens op http://www.xandernieuws.punt.nl rond neuzen, daar schrijft men dat er al vele in haar omgeving zijn omgelegd of op een vreemde manier aan hun einde zijn gekomen

  6 likes
 • Padja schreef:

  HA, een nieuwtje over Hillary.
  De lieve KGB beschuldigen.
  Foei.

  1 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >