Buitenland

VIDEO: Staflid Democratische partij vermoord om lekken e-mails Hillary Clinton?

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

WikiLeaks-voorman Julian Assange zei gisteravond in een interview met Nieuwsuur de komende tijd nog veel meer vertrouwelijke informatie over de campagne van Hillary Clinton naar buiten te zullen brengen.

Afgelopen maand onthulde de klokkenluiderssite al 19.000 e-mails waaruit bleek dat de Democratische partij systematisch heeft geprobeerd de campagne van Bernie Sanders te dwarsbomen.

Onzin

Volgens Hillary Clinton zitten de Russische inlichtingendiensten achter de hack die bedoeld zou zijn om Donald Trump te steunen. Assange noemt dat onzin. “Het hoofd van de Amerikaanse veiligheidsdiensten weet niet wie het materiaal aan WikiLeaks heeft geleverd,” zei hij.

Clinton probeert met het beschuldigen van de Russen de aandacht af te leiden van wat er werkelijk is gebeurd: het manipuleren van het nominatieproces, aldus Assange.

Vermoord

Hij wijst op een duistere periode in de geschiedenis waarin politieke tegenstanders werden afgeschilderd als buitenlandse spionnen. “Iedereen die tegen Clinton is, is nu een Russische stroman.”

Assange zinspeelt erop dat de e-mails zijn gelekt door een staflid van de Democratische partij. “Onze klokkenluiders nemen serieuze risico’s. De 27-jarige Seth Rich, die voor de conventie van de Democratische Partij werkte, is onlangs vermoord,” zei hij. “Het is niet bekend waarom. Hij liep over straat in Washington.”

Op Twitter heeft WikiLeaks een beloning van 20.000 dollar uitgeloofd voor informatie over de moord op Rich.

[Nieuwsuur]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Het begint er op te lijken dat Hillary Clinton de anti-Christ is.

Trijnie
Trijnie
6 jaren geleden

Hier zie je weer duidelijk dat Nieuwsuur zich ook bezig houdt met afleiding.
In plaats in te gaan op de feiten ( welke van WikiLeaks tot nu toe 100% juist zijn ) proberen ze weer de aandacht te verleggen naar de betrokkenheid van Rusland, aanval op de democratie etc.
Het maakt niet uit wie de bron is.
Het is net of de achterhaalde waarheid niet telt.
Hoop dat de elite binnenkort opgerold wordt en de straf krijgen die ze verdienen.

faith
faith
6 jaren geleden

Ze is ziek, maar de msm maakt er geen melding van.

https://www.youtube.com/watch?v=WVg64cZlzAE

exegese
exegese
6 jaren geleden

Ik kan alleen maar vurig hopen dat dat “mens” de macht niet kan grijpen en als er genoeg mensen zijn die daar in mee gaan gaat het haar ook niet lukken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x