Buitenland

Video toont ‘Turkse soldaten die gezellig praatje maken met IS-jihadisten’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn amateurbeelden opgedoken van Turkse grenswachten die gezellig staan te keuvelen met twee mannen die lid zouden zijn van terreurgroep Islamitische Staat (IS).

De beelden zijn gemaakt buiten Kobani, een plaats in het noorden van Syrië waar al maanden wordt gevochten tussen Koerdische strijders en IS-militanten. De Britse Daily Mail schrijft dat de video twee zwaar bewapende militanten lijkt te tonen die nonchalant richting het Turkse grenshek lopen. Ondertussen glimlachen de militanten en zwaaien ze richting de camera.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Er komt een legervoertuig op ze af met veiligheidstroepen die een praatje maken met de jihadisten. Uiteindelijk lopen de twee terug richting Syrië terwijl ze ‘Allah is groot’ roepen.”

Rusland heeft Turkije beschuldigd van handel met IS. Moskou zegt dat Ankara olie koopt van de terreurgroep en de militanten voorziet van wapens, uitrusting en training.

Het Russische ministerie van Defensie zei woensdag dat op satellietbeelden honderden tankwagens zijn te zien die olie transporteren van IS-gebieden in Irak en Syrië naar Turkije.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Krfstk
Krfstk
8 jaren geleden

“opgedoken”

Gepubliceerd op 28 okt. 2014.

WAKKER WORDEN
WAKKER WORDEN
8 jaren geleden

Ook IS terroristen worden Gratis behandeld op de kosten van de Nederlanders in de door hun gefinancierde zieknuizen en doktoren… DIT LAND IS ZIEK EN MET NAME DE (R)OVERHEID IS TERMINAAL ZIEK !!!

NL Terug naar oude vorm van ziekenfonds !!!

Bijna alle NEDERLANDERS zijn er KLAAR MEE om doorlopend op een misselijkmakende manier door de zorgverzekeraars en deurwaarders onder leiding van de Roverheid financieel mishandeld te worden.. !!

Teken mee voor het recht van uzelf en uw kinderen.

De Poging tot het bewerkstelligen van een debat in de Tweede Kamer over het ziekenfonds wat nagenoeg alle burgers terug willen in de oude vorm.
Met daarbij de vraag welk nut de huidige regeling heeft ten opzichte van het oude en waarom Nederland dit systeem gebruikt terwijl andere landen in de EU dat niet doen.

Ik hoop dat iedereen die tegen de vernietiging van het zorgstelsel is en alsook van uw eigen portomonee DIT TEKENT EN DEELT AAN ALS HUN BEKENDEN..

http://petities.nl/petitie/terug-naar-oude-vorm-van-ziekenfonds

Droogtrommel
Droogtrommel
8 jaren geleden

Ze bezorgen de Islam zo’n slechte naam, en toch doet Erdogan zaken met hun, hij moet zich echt schamen.

Martijn1205
Martijn1205
8 jaren geleden

Misselijkmakende ratten zijn het van IS en het is treurig dat Europa zich laat chanteren door die corrupte bende van Erdogan. Bouw een hek om die grenzen in het zuiden, hoe groot is die grens met Turkije nu helemaal?? Kwestie van geld spenderen aan Bulgarije en Griekenland en de mensen die per boot komen weer netjes terug slepen.

Turkije is onder Erdogan aan het afglijden naar een dictatoriaal land met steeds meer streng Islamitische trekjes. Volk dat niet te vertrouwen is.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x