Homepagina » Buitenaards » Zitten er buitenaardse boodschappen verscholen in ons DNA? Deze wetenschappers zeggen van wel
Zitten er buitenaardse boodschappen verscholen in ons DNA? Deze wetenschappers zeggen van wel

Zitten er buitenaardse boodschappen verscholen in ons DNA? Deze wetenschappers zeggen van wel

Kazakse wetenschappers stellen dat er in ons DNA een genetische code van buitenaardse wezens zit.

Zij schreven in het wetenschappelijke tijdschrift Icarus over hun onderzoek, dat moet uitwijzen dat het menselijk DNA door een oude buitenaardse beschaving werd gecodeerd.

Volgens de onderzoekers van de Universiteit van Kazachstan en het Fesenkov Astrofysisch Instituut kan de wiskundige code van het menselijk DNA niet alleen worden verklaard door de evolutietheorie.

Buitenaards signaal

Ze denken dat 97 procent van het menselijk DNA bestaat uit een genetische code afkomstig van buitenaardse levensvormen.

Een oude beschaving heeft in de Melkweg lang geleden een buitenaards signaal uitgezonden, dat uiteindelijk de weg naar de aarde vond en een genetische code in het DNA van mensen implanteerde, aldus de wetenschappers.

Astrobioloog Maxim Makoekov van het Fesenkov Astrofysisch Instituut in de Kazakse stad Alma-Ata stelt dat al het aardse leven uit de ruimte is gekomen.

Stempel

Hij zegt bovendien dat het leven op aarde miljarden jaren geleden is geschapen door aliens. Volgens Makoekov bevat ons DNA een buitenaardse ‘stempel’.

“Deze stempel kan gedurende vele kosmologische tijdperken onveranderd blijven; het is de meest duurzame constructie die we kennen,” schreef hij.

Anders verlopen

“We werden miljarden jaren geleden buiten het zonnestelsel gemaakt. De mensheid speurt de ruimte af met telescopen op zoek naar aliens, maar een buitenaardse boodschap kan net zo goed al in onszelf zitten,” zei hij.

“Vroeg of laat moeten we accepteren dat al het leven op aarde de genetische code van onze buitenaardse familie bij zich draagt en dat de evolutie anders is verlopen dan gedacht,” besloot hij.

[Ancient Origins]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vrijheid
Vrijheid
1 jaar geleden

Daarom voel ik mij dus niet thuis op deze planeet, waar alles hel en verdoemenis is. Ik wil alleen maar vrede, liefde en geluk, is dat nou zoveel teveel gevraagd? Back to my Pleiadian people!

René
René
Reactie op  Vrijheid
1 jaar geleden

Ja, een nieuwe slogan: “Neem een Cyaankali pil en ga Uw vrijheid tegemoet” 😀

pavel
pavel
Reactie op  Vrijheid
1 jaar geleden

maak het verschil, merk het verschil

Jeff
Jeff
Reactie op  Vrijheid
1 jaar geleden

Ik kan uw nog meer soorten aanwijzen, die zich hier niet thuis voelen. Uiteraard bedoel ik hier geen mensachtigen mee.

Jeff
Jeff
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

Neem bijvoorbeeld de goudvis, die vindt het sinds de jaren 70 al lang niet leuk meer. Niet alleen is zijn habitat veranderd van een mega meer in een bak van 25×25. Mensen proberen hem/haar ook nog na te bootsen. En dat, terwijl alles begint bij de goudvis, ook al buitenaards dna. Redt de goudvis en redt uzelf.

Elise
Elise
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

Denk dat het meer komt door het systeem, waarin we leven. Het gevoel je niet thuis te voelen.
Wel raar, dat we iedereen(geaardheid) moeten accepteren(zien als gelijke propaganda) en toch voelt het niet zo. Het systeem kijkt daar helemaal niet naar. Die wil alleen cashen/heersen.
Ik maak steeds meer contradictie mee door het systeem. Ik word daar best wel gestoord van. Het geeft je het gevoel, dat je niet jezelf kunt zijn. Dat je altijd op een of andere manier toch afgerekend wordt van wat je doet/bent of denkt.
Klein voorbeeldje: zorgen voor wordt niet eens meer gezien als inspanning, alleen als je er geld voor krijgt.
Als je arm bent kun je niet eens meer met meerdere personen leven(je eigen kinderen), omdat je financieel zwaar gekort wordt. Dus kijk je je kinderen de deur uit.(ik houd dan meer over om eens iets voor mezelf te kunnen doen). Ik cijfer me nu weg, wat me weer ziek maakt. Dit proces van uitvliegen hoort op een natuurlijke manier te gaan. Als men er klaar voor is.
Het verplichten van vrijwilligerswerk bij een uitkering is gewoon misbruik van. En al helemaal bij mensen die ziek zijn. Ja het is leuk om iets te doen, maar dan ook echt vrijwillig. Zonder consequenties. Dit gebeurt namelijk niet. Iemand waar ik vrijwilligerswerk deed heeft mijn casemanager gebeld en gezegd dat ik op staande voet ontslagen ben. Reden was een onderling conflict. Is echt gebeurt. Ik moet me dan gaan verantwoorden. Is echt van de zotte.
Over werk praten als je aan de chemo zit.(keukentafelgesprek) Das op je ziel trappen. Je bent dan aan het overleven. Je weet niet eens hoe je eruit komt.
Dus ja, ik vraag me ook af: wat doe ik hier nog eigenlijk? Ben ik nog wel gewenst? Het voelt niet zo.
Krijg ook steeds meer een hekel aan mensen die geestelijk gemanipuleerd zijn door het systeem. Geloven echt alles wat de overheid zegt enz. Kunnen niet meer als mens denken. Denken alleen nog in de commerciële stand.
Maar goed, weet me wel weer te herpakken en weer door te gaan. Je hebt geen keus. Maar wel met: Taking my time on my ride.
Met een troost: iedereen komt zijn deeltje/karma een keer tegen.
En stiekem in mij hoofd heb ik ze in mijn boek dicht gegooid.(zeg ik het nog netjes)

Jeff Luc
Jeff Luc
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

Mooi antwoord.

Ik heb zelf een schijt hekel aan veel mensen, werkomgevingen, en het systeem.

Isilwen Míriel
Isilwen Míriel
Reactie op  Vrijheid
1 jaar geleden

Ik heb mij hier nog nooit thuis gevoeld, al vanaf kinds af aan weet ik dat al, en heb ook altijd een soort heimwee gevoeld. En ik kom steeds meer mensen tegen die hetzelfde zeggen: ‘ik voel me hier niet thuis’. Het zegt mij genoeg..

Johan
Johan
1 jaar geleden

We zijn inderdaad half buitenaards en stamen werkelijk van de ruimte af. We zijn multi dimensionale zielen wezens. Die hier nu in dit licht-universum bezig zijn om te evolueren. We zitten op dit moment op 95% op wereld schaal op de evolutieproces niet iedereen haalt zogezegd de examen van het leven ‘jezelf kennen’ en dat is niet goed of slecht voor iedere ziel hier dient de benodigde ervaring nog te moeten mee maken voor zijn haar eigen unieke ontwikkeling om te evolueren in zijn leven.

vladi
vladi
Reactie op  Johan
1 jaar geleden

geen big bang theorie?
geen darwin theorie?
wel aliens geen creator (God)?
enki enlil?
genetic engineering?
aliens of demons in the flesh?
realiteit of simulatie?

tijd voor een revolutie?

let the lambs stand up
and
become LIONS

fff

Kalki
Kalki
1 jaar geleden

Dan moet er in dit DNA afkomstig van buitenaardsen wel de volgende boodschap en door algoritme geprogrammeerd zitten; ‘Dat mensen door God ‘t Licht ingegeven zelf Goden moeten worden en zelf deze planeet en mensheid moeten redden en daar God ‘t Licht wel deze planeet aan de mensheid heeft uitgeleend, met als doel dat de mensen er zelf zorg voor moeten dragen; God ‘t Licht doet zelf ‘niets’.

Margie
Margie
1 jaar geleden

Kinderen van het licht, sterrenkinderen zijn we!
We zijn op aarde met een doel, een purpose
Zelfkennis…door de universiteit van leven
De beste scholing!! En ja Vrijheid soms willen we gewoon terug naar huis…de Pleyaden of Sirius
Liefde, vrede en geluk zit in jezelf…daar kan een ander niet voor zorgen. Al denken sommige van wel…
Heb vertrouwen en doorzettingsvermogen…

Heb het goed, hartsgroet

Dirk
Dirk
1 jaar geleden

is dit niet een beetje een kip en/of ei verhaal? Ergens moet toch ooit leven ontstaan zijn… Als dat niet hier is maar elders dan lijkt het mij toch belangrijk dat ook die levensvorm een genetische code heeft?

Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

En door wie zijn de Aliens uit het Universum dan gecodeerd? Zo zal iedere beschaving waar ook ter Universum een Hogere Macht hebben die haar geprogrammeerd heeft. De vraag is dan: welke Macht is de Allerhoogste Macht die door niemand is gecodeerd?

Bewust
Bewust
1 jaar geleden

Godzijdank eindelijk eens echte wetenschappers , die ons niet op een dwaalspoor brengen van gekunstelde Darwinachtige misleidinfgen . Darwin werd betaald door de Cabal om ons van God af te houden .
God ? Wie is dat . Tja , dat zal wel altijd een raadsel blijven . Een hond aanbidt ook zijn baas , maar kan niet autorijden of what so ever …
Het Heelal herbergt oneindig veel meer dan een aardling kan bevatten . Maar wees blij dat je er überhaupt bent .

Elise
Elise
1 jaar geleden

Worden we niet gewoon gestuurd door de sterrenhemel. Spiritueel. Lichaam is aards.
Misschien voel je wel echt aangetrokken tot een bepaald sterrenstelsel, omdat je toen geboren bent. Je sterrenbeeld/stand van de zon en planeten.
DNA verandert door stress, omgeving waar je leeft, wat je eet, wat je meekrijgt van je ouders enz.
Meestal ben je in je element in het seizoen waarin je geboren bent.

x

Check Also

arts

Belgische arts over coronavaccin: ‘Ik zou het zelf nóóit nemen’

Het is niet bewezen dat het coronavaccin ...

radiosignalen

Mogelijk eerste radiosignalen van planeet buiten zonnestelsel ontvangen

Wellicht probeert het universum de aarde een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x