Buitenaards

Zitten er buitenaardse boodschappen verscholen in ons DNA? Deze wetenschappers zeggen van wel

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kazakse wetenschappers stellen dat er in ons DNA een genetische code van buitenaardse wezens zit.

Zij schreven in het wetenschappelijke tijdschrift Icarus over hun onderzoek, dat moet uitwijzen dat het menselijk DNA door een oude buitenaardse beschaving werd gecodeerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Volgens de onderzoekers van de Universiteit van Kazachstan en het Fesenkov Astrofysisch Instituut kan de wiskundige code van het menselijk DNA niet alleen worden verklaard door de evolutietheorie.

Buitenaards signaal

Ze denken dat 97 procent van het menselijk DNA bestaat uit een genetische code afkomstig van buitenaardse levensvormen.

Een oude beschaving heeft in de Melkweg lang geleden een buitenaards signaal uitgezonden, dat uiteindelijk de weg naar de aarde vond en een genetische code in het DNA van mensen implanteerde, aldus de wetenschappers.

Astrobioloog Maxim Makoekov van het Fesenkov Astrofysisch Instituut in de Kazakse stad Alma-Ata stelt dat al het aardse leven uit de ruimte is gekomen.

Stempel

Hij zegt bovendien dat het leven op aarde miljarden jaren geleden is geschapen door aliens. Volgens Makoekov bevat ons DNA een buitenaardse ‘stempel’.

“Deze stempel kan gedurende vele kosmologische tijdperken onveranderd blijven; het is de meest duurzame constructie die we kennen,” schreef hij.

Anders verlopen

“We werden miljarden jaren geleden buiten het zonnestelsel gemaakt. De mensheid speurt de ruimte af met telescopen op zoek naar aliens, maar een buitenaardse boodschap kan net zo goed al in onszelf zitten,” zei hij.

“Vroeg of laat moeten we accepteren dat al het leven op aarde de genetische code van onze buitenaardse familie bij zich draagt en dat de evolutie anders is verlopen dan gedacht,” besloot hij.

[Ancient Origins]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vrijheid
Vrijheid
4 jaren geleden

Daarom voel ik mij dus niet thuis op deze planeet, waar alles hel en verdoemenis is. Ik wil alleen maar vrede, liefde en geluk, is dat nou zoveel teveel gevraagd? Back to my Pleiadian people!

Johan
Johan
4 jaren geleden

We zijn inderdaad half buitenaards en stamen werkelijk van de ruimte af. We zijn multi dimensionale zielen wezens. Die hier nu in dit licht-universum bezig zijn om te evolueren. We zitten op dit moment op 95% op wereld schaal op de evolutieproces niet iedereen haalt zogezegd de examen van het leven ‘jezelf kennen’ en dat is niet goed of slecht voor iedere ziel hier dient de benodigde ervaring nog te moeten mee maken voor zijn haar eigen unieke ontwikkeling om te evolueren in zijn leven.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Dan moet er in dit DNA afkomstig van buitenaardsen wel de volgende boodschap en door algoritme geprogrammeerd zitten; ‘Dat mensen door God ’t Licht ingegeven zelf Goden moeten worden en zelf deze planeet en mensheid moeten redden en daar God ’t Licht wel deze planeet aan de mensheid heeft uitgeleend, met als doel dat de mensen er zelf zorg voor moeten dragen; God ’t Licht doet zelf ‘niets’.

Margie
Margie
4 jaren geleden

Kinderen van het licht, sterrenkinderen zijn we!
We zijn op aarde met een doel, een purpose
Zelfkennis…door de universiteit van leven
De beste scholing!! En ja Vrijheid soms willen we gewoon terug naar huis…de Pleyaden of Sirius
Liefde, vrede en geluk zit in jezelf…daar kan een ander niet voor zorgen. Al denken sommige van wel…
Heb vertrouwen en doorzettingsvermogen…

Heb het goed, hartsgroet

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x