Homepagina » Mens en Dier » Baudet kondigt NOS Journaal aan op tv: ‘Nu eerst het Fake News Journaal’
baudet
Foto: Thierry Baudet (DWDD CC BY 3.0)

Baudet kondigt NOS Journaal aan op tv: ‘Nu eerst het Fake News Journaal’

FVD-leider Thierry Baudet was woensdagochtend als medepresentator te gast bij het programma Goedemorgen Nederland. Toen hij het NOS Journaal aankondigde, zei hij: “Maar nu eerst het Fake News Journaal met Mark Visser.” Baudet heeft de NOS in het verleden al vaker beschuldigd van het verspreiden van nepnieuws.

Bij medewerkers van de NOS viel de opmerking niet in goede aarde. Nieuwsuur-presentator Eelco Bosch van Rosenthal twitterde: “Gasthoofdredacteurschappen voor politici zijn altijd al beschamend. En dit krijg je ervan.” Presentatrice Simone Weimans reageerde: “Waarom überhaupt de presentatie van een journalistiek programma deels uit handen geven aan welke politicus dan ook.” In juni vorig jaar liep Baudet boos weg bij een radio-interview met Weimans omdat hij bijna alleen maar vragen kreeg over Black Lives Matter.


Na het Journaal van 08.00 uur nam WNL-presentatrice Maaike Timmerman ‘afstand’ van de uitspraak. Toen PVV-voorman Geert Wilders vier jaar geleden een deel van het programma mocht presenteren, kondigde hij het NOS Journaal als volgt aan: “Tot zo bij het linkse NOS Journaal met Mark Visser.”

4.9 68 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nathalie
Nathalie
1 maand geleden

Groot gelijk da hij dat zei!! Brengen alleen maar angst nieuws!

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Nathalie
1 maand geleden

heel goed Baudet…………t echte Nieuws…..geen censuur………!

Haggis
Haggis
Reactie op  Nathalie
1 maand geleden

Zonder radio, tv en krant zou corona helemaal niet bestaan

Spot de Fokkers
Spot de Fokkers
Reactie op  Nathalie
1 maand geleden

Nep gevaar ook nog

Zij zíjn het virus en het gevaar en de ROT

sjef
sjef
1 maand geleden

Blijkbaar is er geen enkele hoernalist die dan eens gaat nadenken hoe hij aan die mening komt. Maar goed: Denken moet je geleerd hebben.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  sjef
1 maand geleden

Is voor veel mensen heeel moeilijk.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  sjef
1 maand geleden

Mooi nieuw woord HOERNALIST.
Moet in de Dikke van Dale worden opgenomen met omschrijving: stukjesschrijvers die zich voordoen als journalist, maar in opdracht en tegen betaling fake news verspreiden.

Remco
Remco
Reactie op  Nijntje
1 maand geleden

hoernalist = presstitude

Rob
Rob
Reactie op  sjef
1 maand geleden

We hebben allang geen nieuws meer, al decennia niet meer. Het nieuws betekent dat er iets nieuws te melden is. We horen al decennia hetzelfde narratief van de heersende macht, voorgelezen door script lezers die het script voor geschoven krijgen van één of twee grote corporaties die (ik meen) in België staan en onder het globalisme vallen. Je krijgt alleen maar te horen wat het globalisme wil dat je te horen krijgt. Daar bestaat een term voor: propaganda. De term hoernalist is in dat opzicht een juiste term. Journalisten, die aan waarheidsvinding en journalistiek onderzoek doen, zaken van alle mogelijke kanten bekijken en daarover een overzicht geven waarbij ze zelf neutraal en onbevooroordeeld zijn, bestaan al decennia lang niet meer. Misschien zijn die er ook wel nooit echt geweest. Er is altijd veel meer gaande dan wat er op het brainwashscherm getoond wordt. Ze zijn domweg niet in staat om over alles verslag te doen wat er in de wereld gaande is. Het enige wat ze voorlezen is afkomstig van een macht systeem met globalistische belangen. In het begin was dat misschien nog niet zo duidelijk maar sinds het internet heb je veel meer nieuws tot je beschikking. Als je dan even kijkt naar bv video’s van protesten op het Malieveld dan zijn er burgers geweest die zelf verslag deden terwijl ze daar rond liepen. De PDD-NOS stond veilig aan de andere kant van het kanaal bij de politie. Wat je dan op het terechte fake nieuws ziet is iets heel anders dan wat je te zien en te horen kreeg van de burgers die met hun telefoon in de hand verslag deden en beelden lieten zien. Burgers vs NOS is als waarheid vs propaganda.

Nanda
Nanda
Reactie op  sjef
1 maand geleden

De enige journaliste die gedegen en goed onderbouwde stukken schrijft is Vickie Van Lommel, zij schrijft voor de Groninger Krant en haar stukken zijn een aanrader om te lezen!

Dolf
Dolf
1 maand geleden

Helemaal terecht

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
1 maand geleden

Eelco Bosch van Rosenthal voelt zich aangesproken ; als je voor jezelf ZEKER weet dat je geen fake nieuws verspreidt, dan houd je jezelf wel stil. Alleen zij die fake nieuws verspreiden moeten zichzelf en de top verdedigen.

Stephan
Stephan
1 maand geleden

Geweldig 👍🏼👍🏼

AlbertV
AlbertV
1 maand geleden

Hahaha, heerlijk! Dat ‘ze’ zo gebeten reageren zegt genoeg.

JoeRi
JoeRi
1 maand geleden

Prachtig, en ook zo waar !

Marco
Marco
1 maand geleden

Ik vind het een top actie, het is een staatszender die steeds duidelijker laat zien waar ze voor staan.

DiZz
DiZz
1 maand geleden

Hahahaha Hij maakt mijn dag weer eens goed!

doornbos
doornbos
1 maand geleden

Jaja, de waarheid komt hard aan. Wen er maar vast aan zou ik in de richting van de ‘hoernalisten’ willen zeggen. Denkt men nu werkelijk dat het afgelopen jaar, en wat ons nog meer te wachten staat, ongestraft blijft? Het burgertje pesten is van alle tijden. Echter, we hebben het niet meer over pesten, maar over misdaden tegen de mensheid. Trefwoorden: genocide, nieuwe holocaust.

Ik Weet HetvWel
Ik Weet HetvWel
Reactie op  doornbos
1 maand geleden

mee eens moet perse afgestraft worden deze ongevenaarde misdaden

x

Check Also

geld

Ons zuurverdiende geld gaat via EU naar Italiaanse maffia: ‘Rutte moet zich kapot schamen’

Italië kreeg tussen 2015 en 2020 een ...

test

Fel verzet tegen testbewijzen: ‘Helemaal van lotje getikt’

Het kabinet wil testbewijzen voor toegang gaan ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

86
0
We lezen graag je reactie!x