Mens en Dier

Baudet kondigt NOS Journaal aan op tv: ‘Nu eerst het Fake News Journaal’

Help ons door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

FVD-leider Thierry Baudet was woensdagochtend als medepresentator te gast bij het programma Goedemorgen Nederland. Toen hij het NOS Journaal aankondigde, zei hij: “Maar nu eerst het Fake News Journaal met Mark Visser.” Baudet heeft de NOS in het verleden al vaker beschuldigd van het verspreiden van nepnieuws.

Bij medewerkers van de NOS viel de opmerking niet in goede aarde. Nieuwsuur-presentator Eelco Bosch van Rosenthal twitterde: “Gasthoofdredacteurschappen voor politici zijn altijd al beschamend. En dit krijg je ervan.” Presentatrice Simone Weimans reageerde: “Waarom überhaupt de presentatie van een journalistiek programma deels uit handen geven aan welke politicus dan ook.” In juni vorig jaar liep Baudet boos weg bij een radio-interview met Weimans omdat hij bijna alleen maar vragen kreeg over Black Lives Matter.


Na het Journaal van 08.00 uur nam WNL-presentatrice Maaike Timmerman ‘afstand’ van de uitspraak. Toen PVV-voorman Geert Wilders vier jaar geleden een deel van het programma mocht presenteren, kondigde hij het NOS Journaal als volgt aan: “Tot zo bij het linkse NOS Journaal met Mark Visser.”

4.9 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nathalie
Nathalie
1 jaar geleden

Groot gelijk da hij dat zei!! Brengen alleen maar angst nieuws!

sjef
sjef
1 jaar geleden

Blijkbaar is er geen enkele hoernalist die dan eens gaat nadenken hoe hij aan die mening komt. Maar goed: Denken moet je geleerd hebben.

Dolf
Dolf
1 jaar geleden

Helemaal terecht

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
1 jaar geleden

Eelco Bosch van Rosenthal voelt zich aangesproken ; als je voor jezelf ZEKER weet dat je geen fake nieuws verspreidt, dan houd je jezelf wel stil. Alleen zij die fake nieuws verspreiden moeten zichzelf en de top verdedigen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

86
0
We lezen graag je reactie!x