Het Complot

Onderzoek naar mysterieuze dood Britse complottheoreticus alweer uitgesteld. Wat is er gebeurd met Max Spiers?

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het onderzoek naar de mysterieuze dood van een Britse complottheoreticus die stierf nadat hij twee liter ‘zwarte vloeistof’ had gebraakt, is uitgesteld.

De plotse dood van Max Spiers (39) blijft gehuld in mysterie. Het onderzoek werd in december vorig jaar geopend.

Het zou deze week worden hervat in het Engelse Kent, maar is nu opnieuw uitgesteld. Er is geen reden gegeven voor de vertraging.

Vijanden

Spiers, vader van twee, werd beroemd in de wereld van complottheorieën en zou tijdens zijn onderzoeken vele ‘vijanden’ hebben gemaakt.

Kort voor zijn dood zou hij onderzoek hebben gedaan naar het leven van bekende politici, zakenlieden en mensen uit de entertainmentwereld.

Moeder Vanessa Bates (63) vreesde het ergste. “Ik denk dat Max zijn neus in de verkeerde zaken heeft gestopt en dat iemand hem dood wilde hebben.”

Supersoldaat

De autoriteiten in Polen, waar Spiers een bijeenkomst bijwoonde, concludeerden in eerste instantie dat hij een natuurlijke dood was gestorven.

Hij stond bij zijn volgers bekend als een ‘supersoldaat’ en zat in de klas bij acteur Orlando Bloom.

Hoopvol

Nadat zijn lichaam in Groot-Brittannië was aangekomen konden dokters geen doodsoorzaak vaststellen. De politie in Kent stelde vervolgens een onderzoek in naar de dood van de complottheoreticus.

Zijn moeder is hoopvol dat het onderzoek meer duidelijkheid zal brengen over de mysterieuze dood. “Ik ben blij dat er nu iets gebeurt en dat er een serieus onderzoek is opgestart,” zei ze.

Foto: YouTube

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
helder
helder
4 jaren geleden

Het kan een maagbloeding zijn geweest.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x