Buitenaards

Oud-medewerker VN claimt bewijs te hebben voor ‘aliens en bio-robots’ op Mars

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 58-jarige man die voor de Verenigde Naties in New York zou hebben gewerkt, heeft naar eigen zeggen bewijs gevonden voor ‘aliens’ en bio-robots op Mars. Dit bewijs bestaat uit foto’s die zijn vrijgegeven door NASA.

Andre Gignac zegt dat op de foto’s, die zijn gemaakt bij de berg Aeolis Mons, levensvormen te zien zijn. De voormalige journalist zegt op de rode planeet een ‘dode alien’, een gravering van ‘buitenaardse’ gezichten en meerdere robots te hebben gevonden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Niemand zal dit durven te ontkennen,” zei Gignac. “De foto van de dode alien is best schokkend, maar wat denk je van de robot?” De man, die sinds de jaren zeventig geïnteresseerd is in astronomie, zegt al meer dan een jaar onderzoek te doen naar de Marsbeelden.

Voormalig VN-medewerker claimt bewijs te hebben voor 'aliens en bio-robots' op Mars
Dit zou een ‘vrouwelijke robot’ zijn (NASA/Andre Gignac)

“De oorspronkelijke foto is zeer groot,” zei Gignac. “Ik moest 12 screenshots van die ene foto maken. Vervolgens heb ik ze allemaal geanalyseerd. Ik zoom in op bepaalde gebieden en als er niets te zien is ga ik naar het volgende gebied. Ik verander niets, ik voeg niets toe.”

Voormalig VN-medewerker claimt bewijs te hebben voor 'aliens en bio-robots' op Mars
Dit is volgens Gignac de ‘dode alien’ (NASA/Andre Gignac)
Voormalig VN-medewerker claimt bewijs te hebben voor 'aliens en bio-robots' op Mars
Foto van de gravering (NASA/Andre Gignac)

Volgens de man weet de NASA dat er aliens op Mars zijn, maar heeft de ruimtevaartorganisatie verder niets te maken met de robots. “Heeft NASA deze robots naar Mars gestuurd? Ik denk het niet. Er zijn aliens op Mars,” zei hij. “Ik heb adembenemende ontdekkingen gedaan. Er is nog veel meer.”

Gignac is ervan overtuigd dat het hier niet gaat om pareidolie, een psychisch verschijnsel waarbij iemand herkenbare dingen meent waar te nemen in onduidelijke waarnemingen.

[MailOnline via Cryptozoology News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
8 jaren geleden

Allemaal harstikke lief en schattig om een verhaal te onderbouwen met foto’s, maar wat mij betreft zouden dit ook detailopnamen van een half ontbonden pizza kunnen zijn.

Twijfel geen moment aan het bestaan van aliens en bio-robots en sta er ook voor open dat “ze” achter de schermen veel verder zijn dan wij ons kunnen voorstellen, maar kom toch alsjeblieft een keer met bruikbare foto’s…

pietsnot
pietsnot
8 jaren geleden

jep ,,dit is HET bewijs van aliens,,en mooie prachtige duidelijke foto,s ook, alsof de beste broeder zelf naar mars is gevlogen om die foto,s te maken.

Injehoofd
Injehoofd
8 jaren geleden

Duidelijk, ik zie het ook. Ook zie ik op de foto’s een pot pindakaas, 1 ons boterhamworst, en een kilo druiven.

Jack
Jack
8 jaren geleden

Toch opvallend dat wanneer het over dit soort onderwerpen gaat men pixels als bewijs accepteert. Ik zou nu wel eens echt bewijs willen zien na al de claims.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x