Gezondheid

Neuroloog: “Populair ADHD-medicijn is eigenlijk gewoon crystal meth”

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Carl Hart, hoogleraar psychiatrie aan de Columbia-universiteit, was pas geleden in het nieuws omdat hij heeft gezegd dat het populaire ADHD-medicijn Adderall eigenlijk gewoon crystal meth is. Tegenover The Influence legt hij uit hoe hij tot die conclusie is gekomen.

Dr. Hart is gespecialiseerd in drugsmisbruik en –verslaving en een uitgesproken criticus van de oorlog tegen drugs. Hij zei onlangs in de media dat er bijna geen verschil is tussen het populaire medicijn Adderall en crystal meth of methamfetamine.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Hart sprak over de meth-epidemie in Amerikaanse steden en zei dat de drug eigenlijk hetzelfde is als Adderall, een middel dat volstrekt legaal is en aan miljoenen mensen wordt voorgeschreven. Hij zei dat er diverse onderzoeken zijn verschenen, die hebben aangetoond dat het ADHD-medicijn en crystal meth vrijwel identiek zijn.

“Pas na bijna 20 jaar en tientallen wetenschappelijke studies over drugsgebruik erkende ik mijn eigen vooroordelen over methamfetamine,” zei Hart tegen The Influence. “Ik hoop dat jij niet zoveel tijd en wetenschappelijk materiaal nodig hebt om te kunnen begrijpen dat Adderall nagenoeg hetzelfde is als meth.”

Methamfetamine heeft vrijwel dezelfde effecten als het populaire ADHD-medicijn dextro-amfetamine, aldus Hart. Dextro-amfetamine stimuleert de aanmaak van de neurotransmitters dopamine, norepinefrine en serotonine, terwijl het andere populaire middel, Ritalin, de heropname van dopamine en noradrenaline remt.

[The Influence]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Martijn1205
Martijn1205
8 jaren geleden

Je kunt NIETS meer vertrouwen van de farmaceuten, NIETS van een overheid die dergelijke wantoestanden toestaat. Wat voor overheid staat toe dat de bevolking vergiftigt wordt!? Een overheid die er zelf van profiteert!

Als de gehele bevolking de tests voor het constateren van ADHD zou doen, dan komt er altijd een uitslag waarmee zo’n 70% van de bevolking (theoretisch) aan de drugs (lees Ritalin) zou moeten. Dat is de natte droom van de farmaceutische industrie, als je als ouders denkt dat je kind helemaal niet zo vreemd is….why the fuck zou jij je kind dan laten vergiftigen!?

Waarom denken jullie dat het plan bestaat om kinderen vanaf 2,5 jaar VERPLICHT naar kinderopvang te dwingen? Ook al is een van de ouders gewoon thuis voor de opvoeding. Omdat er dan grip is op die kinderen!! Inentingen kunnen dan buiten het zicht van ouders worden gegeven.
En vroeger hoorde ik nooit over zoveel kinderen met een bepaalde voedselallergie (noten etc.). De vervolgstap is dat kinderen dan ‘zuivere’ voedselpakketten krijgen, zogenaamd om de kinderen met een allergie te beschermen. Dat die voedselpakketjes vol zitten met heerlijke chemische rommel dat vertellen zij er niet bij.

Fantasie van mij? Zoek maar even uit hoe het in Amerika op vele scholen al verboden is voor kinderen om zelf een lunchpakketje mee te nemen.
Ze willen de toekomst van de mensheid kapot maken (volledig onder controle brengen) door de kinderen al in hun macht te krijgen,

exegese
exegese
8 jaren geleden

Er woedt alleen een oorlog tegen drugs als de farmaceuten er niks aan kunnen verdienen, of erger nog als het hun smerige handel in gevaar brengt zoals de de onvervangbare en veelzijdige helende werking van de hennepplant. Het mag onderhand wel duidelijk zijn hoe de hazen lopen en steeds meer mensen krijgen dat door, gelukkig !

Wilma
Wilma
8 jaren geleden

Door al het vergif in ons voedsel ,chemtrails,, fluoride, straling en de grote druk om de rekeningen te betalen worden we langzaam in zombies veranderd.
De meeste hebben geen idee en willen niet nog meer ellende horen als je erover praat wat er mis in de wereld.
Ik weet niet wat dit om kan keren en we zien het alleen maar slechter worden.
Je hebt gelijk Martijn en de mensen denken nu eenmaal dat de dokter het weet.
Gelukkig hebben ze de vakantie reisjes afgeschaft die de doctoren kregen, mits ze een bepaalde hoeveelheid medicijnen hadden uitgeschreven.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x