Buitenaards

VIDEO: Wetenschappers staan voor raadsel na vondst dode ‘alien’ in Rusland

Help door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De vondst van een klein ‘buitenaards wezen’ langs de oever van een rivier bij een grote kerncentrale stelt Russische wetenschappers voor een raadsel. Dat meldt de Britse Daily Express.

Russische media melden dat twee lokale bewoners op zondag bij de rivier Kovashi in de buurt van de stad Sosnovy Bor een lijkje met een ‘mysterieuze schedel’ hebben gevonden. In 1958 werden daar de eerste woningen gebouwd voor het personeel van de nabijgelegen kerncentrale Leningrad.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De bewoners, die het lichaampje per toeval ontdekten, dachten in eerste instantie dat ze een gemuteerde embryo van een kip hadden gevonden. Lokale experts kunnen echter niet met zekerheid zeggen wat het is.

“Het lijkt erop dat het een vis noch vogel is – dit wezen heeft een mysterieuze schedel, geen nek en geen vleugels,” zei een onderzoeker. Het lichaam is ook onderzocht door experts van het Instituut voor Biofysica in Krasnojarsk, maar die konden geen uitsluitsel geven.

Bioloog Jegor Zadereev zei: “Er is meer onderzoek nodig om te kunnen bepalen wat voor wezen of organisme het is.” Het lichaam zal worden opgestuurd naar een laboratorium in Moskou.

Er zijn ook mensen die ervan overtuigd zijn dat het gaat om een alien. Scott C. Waring van UFO Sightings Daily zei: “Deze kleine alien is gevonden bij een rivier in Rusland en lijkt in niets op bekende diersoorten. Russische wetenschappers hebben geen idee wat het zou kunnen zijn en zeggen dat ze moeten wachten op de uitslag van het DNA-onderzoek.” Vind je dit een interessante vondst? Denk er dan aan dit artikel te delen op Facebook.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x