Homepagina » Universum » Gaat de NASA vanavond de aankondiging van de eeuw doen?
nasa oceaanwerelden

Gaat de NASA vanavond de aankondiging van de eeuw doen?

De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA gaat om 20.00 uur Nederlandse tijd nieuwe bevindingen presenteren over oceaanwerelden, manen en planeten met ondergrondse oceanen, in ons zonnestelsel.

Op de website van de NASA staat te lezen:

NASA zal nieuwe resultaten bespreken over oceaanwerelden in ons zonnestelsel van het ruimtevaartuig Cassini en de Hubble-ruimtetelescoop.

De nieuwe ontdekkingen helpen bij de toekomstige verkenningen, inclusief NASA’s aanstaande missie Europa Clipper, die in 2020 gelanceerd moet worden, en de verdere zoektocht naar leven buiten de aarde.

Beste kans

Er wordt druk gespeculeerd over wat de ontdekking of ontdekkingen zouden kunnen zijn. Bekend is dat Jupitermaan Europa één van de meest waarschijnlijke plekken is om buitenaards leven te vinden.

Als op die maan vloeibaar water aanwezig is, is de kans groot dat er leven is. Het oppervlak van de maan bestaat uit ijs, maar onder het ijs vermoedt men een vloeibare oceaan van water.

“Europa is de beste kans op buitenaards leven in ons zonnestelsel,” aldus professor Britney Schmidt van het Georgia Institute of Technology, die meewerkt aan Europa Clipper.

Aankondiging van de eeuw

Er wordt ook gedacht dat er leven mogelijk is op Mars, maar de kans bestaat dat de rode planeet alleen in het verleden bewoonbaar is geweest.

“De vraag is of we een planeet willen bestuderen die misschien ooit bewoonbaar was of iets willen bestuderen wat op dit moment bewoond kan zijn,” aldus Schmidt.

Wie weet gaat de NASA vanavond de aankondiging van de eeuw doen met bewijs dat er buiten de aarde leven bestaat.

[VTM]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rob Steenwinkel schreef:

  Dit keer gaan ze nu eens niet liegen!

 • Plat zak schreef:

  Het zal een flauwe uitzending zijn.
  Planeetje hier planeetje daar,
  watertje hier watertje daar,
  microbe hier microbe daar, iemand met een IQ van 100 had dit zich kunnen bedenken.
  Maar wat heeft het de wereld gekost?
  Alle ruimte vluchten bij elkaar 280.000.000.000 dollar

  Het jaarlijkse budget van ruimtevaartorganisaties bijna 25.000.000.000 dollar

  Let wel, allemaal centjes van de belasting betaler.

  Heeft de belasting betaler ooit 1 cent terug gezien van alle spinoffs?
  Nu gaan ook ondernemers vluchten organiseren, maar wel op de basis die de belastingbetaler gelegd heeft.

  Wat krijgt de belasting betaler er voor terug?
  Een uurtje TV.

  https://www.spacepage.be/artikelen/ruimtevaart/algemene-info/50-jaar-ruimtevaart-het-prijskaartje

 • johan schreef:

  ¨Wie weet gaat de NASA vanavond de aankondiging van de eeuw doen met bewijs dat er buiten de aarde leven bestaat.¨

  Nope ga daar maar niet vanuit! Want er is overal leven, alles is leven het leven leeft zijn eigen unieke leven van doen en laten. Zolang zij dit niet erkennen kun je verhalen verwachten als walt disney pictures.

 • kees schreef:

  misschien is de aarde wel plat 😉

 • Zeven zusters schreef:

  Misschien wel een disclosure van het één of ander 😉

 • Rara schreef:

  Weer een lesje mind control om de hele populatie even te laten geloven dat er een zonnestelsel bestaat met “planeten” (waar je niet eens op kunt landen).

  Terwijl de wereld juist aan het ontwaken is dat we niet op een rondspinnende bol wonen die met 1300 km per uur rondspint. Hoe hebben we er in godsnaam in kunnen trappen! Wat een onzin. De aarde is altijd plat geweest en zal het altijd blijven.

  Er zijn nooit maanlandingen geweest, sterker nog je kunt op geen enkele “planeet” landen. Het is bioluminescentie (uitstralen van licht door organismen) in het firmament ofwel dome ofwel de ‘Van Allen radiation belt’. Er is zowel water boven ons als onder ons. En de zuidpool is een ring van ijs om ons heen die 60 meter hoog is waar de oceaan in ligt. Buiten deze ijsmuur liggen andere stukken land. 1 stuk land buiten de ijsmuur is ontdekt door Admiral Byrd met een expeditie team van maar liefst 5000 man (poject High Jump). Hij vertelde dit op TV ergens rond de jaren ’50. 1 jaar daarna was Byrd ineens dood en toen werd de NASA opgericht. Jaren daarna kregen we de blauwe bol te zien dat met een animatieprgramma in elkaar is geflanst.

  NASA betekend niet voor niets: “om te misleiden”.

  • Mous schreef:

   Ik geloof….ik geloof dat ik ook aan het ontwaken ben.
   Door je wijze inzichten is het me volkomen duidelijk geworden dat de aarde plat is met een koepel er overheen waarop door een soort van grote diaprojector de maan en de sterren afgebeeld worden.
   Het klinkt plotseling ook zoveel logischer dan ronde objecten in een immens universum die zich aan allerlei natuurwetten houden…………..

   En ja natuurlijk spreekt het voor zich dat NASA niet National Aeronautics and Space Administration betekent maar dat het vol in het zicht van ons wakkeren “om te misleiden” betekent (om het complot niet te moeilijk te maken).

   Waarom zouden wij wakkeren van deze wereld ons neerleggen bij tal van natuurwetten die we niet begrijpen als we ook intelligent kunnen lijken met een alternatieve waarheid?

   Ja toch, niet dan???? 😉

  • henk schreef:

   Alle bollen hangen in het niets.
   Voorbij het niets, is er het “helemaal niets”en daar voorbij het “helemaal absolute niets”.
   Als je daar na toe reist is dat een beetje raar, want er is hier ook niets.

   Je kan zeggen dat iets mysterieus is maar dat is niet helemaal accuraat, het niets, waar het iets in verschijnt, dat is mysterieus.

 • Rob Visser schreef:

  De NASA moet de eer hoog houden wat het liegen en bedriegen betreft, dus gaan zij bekend maken dat er geen ander leven op andere planeten is!

 • Tijgerpanty schreef:

  NASA (Never A Straight Answer).

 • ramon schreef:

  En de massa trapt er steeds weer in, te beroerd om hun eigen zintuigen te gebruiken… De aarde is plat en heeft een koepel…. Geen satellieten, geen ISS. De zon draait boven de aarde en de maan is zelfverlichtend!!

  • -V- schreef:

   Precies, NO CURVE NO BALL.
   No BALL no satellites, antwoorden zijn altijd simpel.
   Moeilijk hoor om erachter te komen dat we allemaal voor de gek gehouden zijn.

 • Jaya schreef:

  Al 40 jaar ķondïg ik buitenaards leven aan terwijl ďe elite al onze centra hebben vernietigd.

 • Kevin schreef:

  Misschien kondigen ze wel aan dat er leven is in de haartooi van Donald Trump.

 • d.barnes schreef:

  Opium voor het volk.

 • suske schreef:

  een doode mus, een kluitje in het riet 2 honden vechten om een been, oost west thuis best… laten we het daar maar bij houden,, wat voor een prijs heeft de nasa ons ooit gegeven,,, oja betaal op tijd je belastings centjes hoor anders wordt de nasa een soort zeeman, Ikea zoiets,,,,

 • jippiiiieeee!! schreef:

  aankondiging nasa, dat alles een hologram is wat je boven je kop ziet, en of we in een groot doorzichtige koepel zitten , en de reuze aliens ons observeren , we liggen als het ware op een microskoop .. van een reus en ja , dan is de aarde plat…… ;-D

 • Elien schreef:

  De NASA gaat weer eens een reclamecampagne voeren om haar bestaansrecht aan te tonen. Iets concreets zal deze boodschap echter niet bevatten.

 • Sebastiaan schreef:

  nou… dat viel dus blijkbaar behoorlijk mee… of is het wereldschokkende nieuws compleet langs me heen gegaan? Maar dan zou op deze site toch wel een artikel zijn verschenen?

 • x

  Check Also

  who

  WHO-directeur voor Europa wil dat overheden stoppen met lockdowns

  Overheden moeten stoppen met het afkondigen van ...

  zweden

  Zweden verrast opnieuw: wil geen vluchtelingen meer opnemen

  Zweden baarde eerder al opzien met de ...

  >