Propaganda

Presentatrice MSNBC: “Het is de taak van de media om precies te bepalen wat mensen denken”

Help anderen door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is de taak van de media om precies te bepalen wat mensen denken, zo beweerde Mika Brzezinski van MSNBC woensdag stellig.

Tijdens een item over het dalende vertrouwen van het Amerikaanse volk in de pers, zei Brzezinski bezorgd te zijn dat Amerikanen meer vertrouwen in Trump zullen krijgen dan in de media.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Ik denk dat het gevaarlijk is dat hij de media probeert te ondermijnen en probeert zijn eigen feiten te bedenken,” zei ze.

Onze taak

“Terwijl de werkloosheid toeneemt en de economie verslechtert, kan hij de berichtgeving zo erg hebben ondermijnd dat hij de publieke opinie beheerst,” voegde ze toe. “En dat is onze taak.”

Haar uitspraken deden in de studio geen wenkbrauwen fronsen.

In plaats daarvan zei medepresentator Joe Scarborough dat Trump vanwege zijn vijandigheid richting de media kan worden vergeleken met Mussolini en Lenin.

De uitspraken deden veel stof opwaaien, waarna Brzezinski op Twitter schreef:

“Ik heb vandaag gezegd dat het de taak van de media is om te voorkomen dat Trump zijn eigen feiten verzint, NIET dat het onze taak is om te bepalen wat mensen denken.”

Ze voegde er nog aan toe: “Dat staat duidelijk in het transcript, maar sommige mensen willen nu eenmaal graag hun eigen feiten verzinnen. TRIEST!”

Onder de tweets regende het commentaren van mensen die het onbegrijpelijk vinden dat Brzezinski het alsnog ontkent.

Onderuit te wurmen

“Ze gaf toe wat het doel van de nepnieuwsmedia is. Natuurlijk probeert ze zich hier onderuit te wurmen. Vrije denkers zijn vergif voor haar,” schreef RockPrincess.

“Pathologische leugenaars ontkennen alles wat ze zeggen,” twitterde CbinCA.

D Good voegde toe: “Wat moet je met een transcript als ik die twee dingen aan mijn hoofd kan gebruiken die geluidsgolven opvangen?”

Moshi schreef: “Ik heb het transcript gelezen. Het staat er toch duidelijk. Ze zei dat het de taak is van de media om te bepalen wat mensen denken.”

[Grabien]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wysiwygman
wysiwygman
7 jaren geleden

Als je goed luistert dan begrijp je dat ze ondebroken wordt vooraleer ze haar betoog kan afmaken ; “and that is our job ..” daar bedoelt ze mee dat het de taak is van de media om de boodschap “unemployment and the economy that worsens” te blijven verkondigen aangezien Trump “is trying to undermine the media and making up his own facts”. Maar de reaguurders op grabien.com hebben zich blindgestaard op het transcript ipv naar de clip te kijken.

bert s
bert s
7 jaren geleden

Mooiste voorbeeld is de acceptatie van homo’s. Er is door de media een groeps-acceptabele mening gecreëerd m.b.t. homo’s, wanneer ze uit de kast komen moet je ze feliciteren en oooh en aaahh zeggen. Het is en blijft onnatuurlijk gedrag en niets om voor te klappen. Let wel, ik werk met homo’s en heb totaal geen problemen met ze maar het klopt niet, ongeacht de pro homo-media propaganda.

weg met ons
weg met ons
7 jaren geleden

Zbigniew Brzezinski heeft het satansbloed in zich en zijn dochter spuwt in deze vuur als een draak. Dergelijke mensen is gelijk het bewijs dat er geen god is, want een fatsoenlijke god had dergelijk tuig allang afgestraft ipv zich te richten op onschuldigen. Vader van bovengenoemde stuk verdriet kraakte als een kikker en spuwde gal over Putin en vader Zbigniew Brzezinski leek eerder een gefrustreerde kip zonder kop. Zbigniew Brzezinski was/is een denktank van de nep joden en gangster zionisten, net als Henry Kissinger. Deze mensen hebben onwisbaar veel bloed aan de handen en berouwen niets….Het is het stinkende afval van deze planeet….Maar, ze doen net als Goldman Sachs c.s. (o.a. loopjongen en crimineel Mario Draghi) allen het zogenaamde werk van god. Laat me niet lachen. Voor deze mensen bestaat er maar één god en dat is de god van het geld. Deze mensen gaan er ook voor zorgen dat we allen binnen afzienbare tijd gechipt gaan worden ( lees de grote verdrukking). Deze satanisten zijn al honderd(en) jaar/jaren de weg aan het effenen naar de voleinding van HUN bijbelse en duivelse werk. De bijbel is net als de media die beide waarschijnlijk ooit oprecht en hoopvol begonnen om mensen te leren vrij na te denken totdat de satanisten het gebruikten voor hun levenswerk en voleinding daarvan en het begonnen te manipuleren en te bevuilen met leugens en bedrog. God en gebod zijn bedenksels van de satanisten om daarmee het vrije denken te onderdrukken en de massa te sturen.

Richard
Richard
7 jaren geleden

“The media.s the most powerfull entity on Earth. They have the power to make the innocent quilty and to make the quilty innocent, and that’s power. Because they control the minds of the masses”.
Malcom X

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x