Homepagina » Propaganda » Presentatrice MSNBC: “Het is de taak van de media om precies te bepalen wat mensen denken”
Presentatrice MSNBC: "Het is de taak van de media om precies te bepalen wat mensen denken"

Presentatrice MSNBC: “Het is de taak van de media om precies te bepalen wat mensen denken”

Het is de taak van de media om precies te bepalen wat mensen denken, zo beweerde Mika Brzezinski van MSNBC woensdag stellig.

Tijdens een item over het dalende vertrouwen van het Amerikaanse volk in de pers, zei Brzezinski bezorgd te zijn dat Amerikanen meer vertrouwen in Trump zullen krijgen dan in de media.

“Ik denk dat het gevaarlijk is dat hij de media probeert te ondermijnen en probeert zijn eigen feiten te bedenken,” zei ze.

Onze taak

“Terwijl de werkloosheid toeneemt en de economie verslechtert, kan hij de berichtgeving zo erg hebben ondermijnd dat hij de publieke opinie beheerst,” voegde ze toe. “En dat is onze taak.”

Haar uitspraken deden in de studio geen wenkbrauwen fronsen.

In plaats daarvan zei medepresentator Joe Scarborough dat Trump vanwege zijn vijandigheid richting de media kan worden vergeleken met Mussolini en Lenin.

De uitspraken deden veel stof opwaaien, waarna Brzezinski op Twitter schreef:

“Ik heb vandaag gezegd dat het de taak van de media is om te voorkomen dat Trump zijn eigen feiten verzint, NIET dat het onze taak is om te bepalen wat mensen denken.”

Ze voegde er nog aan toe: “Dat staat duidelijk in het transcript, maar sommige mensen willen nu eenmaal graag hun eigen feiten verzinnen. TRIEST!”

Onder de tweets regende het commentaren van mensen die het onbegrijpelijk vinden dat Brzezinski het alsnog ontkent.

Onderuit te wurmen

“Ze gaf toe wat het doel van de nepnieuwsmedia is. Natuurlijk probeert ze zich hier onderuit te wurmen. Vrije denkers zijn vergif voor haar,” schreef RockPrincess.

“Pathologische leugenaars ontkennen alles wat ze zeggen,” twitterde CbinCA.

D Good voegde toe: “Wat moet je met een transcript als ik die twee dingen aan mijn hoofd kan gebruiken die geluidsgolven opvangen?”

Moshi schreef: “Ik heb het transcript gelezen. Het staat er toch duidelijk. Ze zei dat het de taak is van de media om te bepalen wat mensen denken.”

[Grabien]


Vond je dit interessant? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Zbigniew Brzezinski heeft het satansbloed in zich en zijn dochter spuwt in deze vuur als een draak. Dergelijke mensen is gelijk het bewijs dat er geen god is, want een fatsoenlijke god had dergelijk tuig allang afgestraft ipv zich te richten op onschuldigen. Vader van bovengenoemde stuk verdriet kraakte als een kikker en spuwde gal over Putin en vader Zbigniew Brzezinski leek eerder een gefrustreerde kip zonder kop. Zbigniew Brzezinski was/is een denktank van de nep joden en gangster zionisten, net als Henry Kissinger. Deze mensen hebben onwisbaar veel bloed aan de handen en berouwen niets….Het is het stinkende afval van deze planeet….Maar, ze doen net als Goldman Sachs c.s. (o.a. loopjongen en crimineel Mario Draghi) allen het zogenaamde werk van god. Laat me niet lachen. Voor deze mensen bestaat er maar één god en dat is de god van het geld. Deze mensen gaan er ook voor zorgen dat we allen binnen afzienbare tijd gechipt gaan worden ( lees de grote verdrukking). Deze satanisten zijn al honderd(en) jaar/jaren de weg aan het effenen naar de voleinding van HUN bijbelse en duivelse werk. De bijbel is net als de media die beide waarschijnlijk ooit oprecht en hoopvol begonnen om mensen te leren vrij na te denken totdat de satanisten het gebruikten voor hun levenswerk en voleinding daarvan en het begonnen te manipuleren en te bevuilen met leugens en bedrog. God en gebod zijn bedenksels van de satanisten om daarmee het vrije denken te onderdrukken en de massa te sturen.

  12 likes
 2. Mooiste voorbeeld is de acceptatie van homo’s. Er is door de media een groeps-acceptabele mening gecreëerd m.b.t. homo’s, wanneer ze uit de kast komen moet je ze feliciteren en oooh en aaahh zeggen. Het is en blijft onnatuurlijk gedrag en niets om voor te klappen. Let wel, ik werk met homo’s en heb totaal geen problemen met ze maar het klopt niet, ongeacht de pro homo-media propaganda.

  7 likes
  • Ik citeer: ‘Het is en blijft onnatuurlijk gedrag’. Wat is dat dan precies, natuurlijk gedrag?

   en ‘en niets om voor te klappen’. Hoe kunt u bepalen waar iemand wel of niet voor kan of mag klappen? Of zijn daar richtlijnen voor?

   1 likes
  • Als je zo over hun denkt, dan leef je in een illusie en erg beperkt. Dan begrijp je totaal niets over het universum en haar yin-yang energieën en over de zielen. Het is gewoon zo dat bij zulke mensen de vrouwelijke energieën meer overheersen (ondanks dat sommige heel mannelijk gedragen). Het kan ook te maken hebben met je vorige levens, aangezien je in vorige levens beide geslachten bent geweest. Tegelijk tijd kan het te maken hebben met zielengroepen en/of soulmates/twins. Homoseksualiteit kan net zo goed bedoeld zijn om balans te creëren tussen het mannelijke en vrouwelijke geslacht, zodat we elkaar als gelijken blijven behandelen (als we even alle andere oorlogen, etc er buiten houden). Anders zouden we misschien allang een oorlog hebben gehad tussen twee geslachten.

   En verder, jij vind dus dat homo’s een moeilijk leven moeten gaan lijden en niet durven uit de kast te komen en in onderdrukking moeten gaan leven? Sorry dan ben je echt een hypocriet, dan ben je net zoals die andere psychopaten die graag zien dat de bevolking crepeert en onderdrukking leeft. Jouw woorden: ‘’Het is en blijft onnatuurlijk gedrag en niets om voor te klappen’’. Dit is weer een vorm van machtsvertoning. Goede bedoelingen zoals altijd al gebeurd zoals bijvoorbeeld m.b.t. LGBT community worden altijd misbruikt door de elite/media. HELAAS.

   Hun zijn net zo goed als jij en ik hier op Aarde gekomen met een doel.

   0 likes
 3. Als je goed luistert dan begrijp je dat ze ondebroken wordt vooraleer ze haar betoog kan afmaken ; “and that is our job ..” daar bedoelt ze mee dat het de taak is van de media om de boodschap “unemployment and the economy that worsens” te blijven verkondigen aangezien Trump “is trying to undermine the media and making up his own facts”. Maar de reaguurders op grabien.com hebben zich blindgestaard op het transcript ipv naar de clip te kijken.

  7 likes
 4. “The media.s the most powerfull entity on Earth. They have the power to make the innocent quilty and to make the quilty innocent, and that’s power. Because they control the minds of the masses”.
  Malcom X

  6 likes
 5. Het systeem/top bepaalt de richting voor zichzelf, niet voor mens/nieuws.(het maakt niet uit of het alternatief of regulier nieuws is). Nieuws loopt vrijwel altijd achter de feiten aan. De agenda gaat gewoon door.
  Voorbeeld:
  Verhoging huren. Werd gebracht als, dat mensen maar moeten gaan kopen.(wonen te goedkoop: wat grote onzin is en niet menswaardig is) Terwijl het gewoon een oplossing was, dat woningbedrijven hebben gespeculeerd op de beurzen en het verlies hiervan moeten huurders nu ophoesten.
  De gevolgen van misstanden hierom zijn inmiddels wel bekend.(hoge huren/geen hypotheek krijgen etc) Zelfs de belastingdienst is buiten zijn boekje gegaan om gegevens door te geven.
  Dus het wordt gebracht(in het nieuws), dat mensen het te goed hebben(punt is: geen een huurder(s) kun je in hetzelfde hokje plaatsen qua omstandigheden/totale inkomsten bv. vormen werk(contracten etc)/ziekte/ouderdom/kinderen die ooit de deur uit gaan etc./als je ergens fijn woont, dan wil je niet weg), terwijl men gewoon aanpassingen aan het systeem heeft gebracht(wat anderen veroorzaakt hebben/gokken op de beurzen).
  Dus bij systeemveranderingen moet je goed opletten op wat er nu weer verandert gaat worden en niet neerkijken/wijzen op/naar die doelgroep. Logisch nadenken: geen een situatie/achtergrond is hetzelfde bij mensen. Dus het zijn systeemveranderingen. vb. Integratie/participatie etc mooie woorden om mensen te gebruiken voor aanpassingen van het systeem.

  1 likes
 6. Wie of wat de wereld onderdrukt, uitbuit cq. regeert vind u hier:
  http://www.thebohemianblog.com/2012/12/dark-tourism-illuminati-capital.html
  De Fake-stream Media hebben zich laten prostitueren.

  De post-democratische periode is de ‘VOORUIT’gang, ‘Progressie’ waar de nazi-partijen nu goede sier mee maken; de schaamte voorbij – alles wat de beschaving ons voorspoed heeft gegeven, gaat op de schop:

  http://www.themideastbeast.com/headquarters-united-nations-moved-israel/

  Media gaan hand-in-hand met Propaganda/Defensie, heel het Bancair-Militair-Industrieel-Complex”
  http://www.andereuropa.org/terreurbestrijding-big-brother-en-big-business/

  Door media verzwegen reden achter het politiek GEWELD voor de fascistische monsterverdragen CETA, C.A.I.V.-Oekraine resp. TTIP:
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11604:verplicht-vaccineren-bij-de-komende-vogelgriep-pandemie&catid=17:gezondheid&Itemid=30

  nazi-EU top Malta: keihard doorrammen EUSSR – en allesomvattend associatie-verdrag met China; 1 globale economische ruimte. NUL democratie
  EU-China 2020 Agenda;
  read more on your Communist future in the EU
  “Towards a one planet economy in Europe” 2050
  http://euro-med.dk/?p=31525

  NUL Kamervragen. Massaal boycotten komende nep-verkiezingen, dan wel meteen laten vallen nieuwe nazi-coalitie kan de democratie nog uit handen van de nazi-EUSSR houden. Klinkt misschien wat hard; helaas, mooier ís het niet – moeten we elkaar niet over voor de gek houden.
  Achter die prachtig klinkende politieke ambities, gaan juist nazi-dromen schuil. Nieuwspraak is omdraaiing van woordbetekenis. Knutselen met woorden. Kan alleen adviseren de leugens door te prikken, en de leugenaars te ontmaskeren. On-op-hou-de-lijk.

  1 likes
 7. Mika Brzezinski

  blond en white rules the word …..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

duitse

Duitse gezondheidsminister: ‘Trump heeft gelijk met kritiek op WHO’

President Donald Trump heeft een punt met ...

trump

Trump: ‘Corrupte Obama en Biden moeten 50 jaar de gevangenis in’

Donald Trump heeft geëist dat oud-president Barack ...