Paranormaal

‘Visioen’ leidt naar vermiste jongen

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Pam Ragland had een visioen waarin ze een jongen met gesloten ogen op zijn zij zag liggen. Hij bevond zich vlakbij een boom naast een onverharde weg.

Volgens Ragland heeft haar visioen geleid tot de vondst van het lichaam van een jongen die voldoet aan de beschrijving van Terry Smith junior, een 11-jarige jongen die al enkele dagen werd vermist.

De lokale autoriteiten hebben niet bevestigd dat de tip van Ragland uiteindelijk leidde tot de vondst van het lichaam. Pam zei dat ze zichzelf en haar kinderen heeft geleerd te vertrouwen op hun ‘zesde zintuig’ of ‘inuïtie’.

Herkenningspunten

Ze reisde af naar de plek waar de zoekactie werd georganiseerd en werd rondgereden door een brandweerman. Ze wist niet precies waar ze naartoe ging, maar speurde vooral naar herkenningspunten uit haar visioen.

Ragland herkende een gebouw, maar bleef zoeken. Toen zag ze de boom. Haar kinderen riepen: “Mama, kijk een dood dier.” Pam besefte dat ze geen dier hadden gevonden. Ze alarmeerde gelijk de autoriteiten.

De 50-jarige Ragland noemt zichzelf geen ‘helderziende’. Ze zegt dat ze een genezer is en gelooft dat mensen veel meer kunnen doen met hun intuïtie dan ze denken.

Vaardigheden

Op haar website legt ze uit wat Quantum Thought Shifting is, een geheel nieuwe vorm van energietechnologie op deze planeet.

Ragland droomde ooit dat de Amerikaanse president Kennedy zou worden neergeschoten. Een dag later werd hij vermoord. “We hebben allemaal vaardigheden, maar we weten niet hoe we ze moeten gebruiken,” zei ze. “Ik denk dat ik de mijne weer heb leren gebruiken.”

Bron: Latimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
9 jaren geleden

J.F.K. Werd in 1963 vermoord, dus ze had al een visioen in het jaar dat ze geboren werd….lijkt me sterk. Overigens geloof ik best in het 6e zintuig, daar niet van…

Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

Tja…achteraf kun je altijd zeggen dat je een “visioen” hebt gehad.

pietsnot
pietsnot
9 jaren geleden

moord op kennedy vond plaats op 22 november 1963 ,Pam Ragland was born in 1954 ze was toen 11 jaar of zo in 63,en als dat haar eigen kids zijn op die video dan zou ze de kids rond haar 50ste jaar hebben gekregen ,,lijkt me sterk, maar kan wel natuurlijk. hmmm kwee nie.

Hr
Hr
9 jaren geleden

[quote name=”Vonzie”]Tja…achteraf kun je altijd zeggen dat je een “visioen” hebt gehad.[/quote]

En wat jij zegt kun je ook altijd zeggen achteraf.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x