Homepagina » Paranormaal » ‘Visioen’ leidt naar vermiste jongen
Visioen leidt naar vermiste jongen

‘Visioen’ leidt naar vermiste jongen

Pam Ragland had een visioen waarin ze een jongen met gesloten ogen op zijn zij zag liggen. Hij bevond zich vlakbij een boom naast een onverharde weg.

Volgens Ragland heeft haar visioen geleid tot de vondst van het lichaam van een jongen die voldoet aan de beschrijving van Terry Smith junior, een 11-jarige jongen die al enkele dagen werd vermist.

De lokale autoriteiten hebben niet bevestigd dat de tip van Ragland uiteindelijk leidde tot de vondst van het lichaam. Pam zei dat ze zichzelf en haar kinderen heeft geleerd te vertrouwen op hun ‘zesde zintuig’ of ‘inuïtie’.

Herkenningspunten

Ze reisde af naar de plek waar de zoekactie werd georganiseerd en werd rondgereden door een brandweerman. Ze wist niet precies waar ze naartoe ging, maar speurde vooral naar herkenningspunten uit haar visioen.

Ragland herkende een gebouw, maar bleef zoeken. Toen zag ze de boom. Haar kinderen riepen: “Mama, kijk een dood dier.” Pam besefte dat ze geen dier hadden gevonden. Ze alarmeerde gelijk de autoriteiten.

De 50-jarige Ragland noemt zichzelf geen ‘helderziende’. Ze zegt dat ze een genezer is en gelooft dat mensen veel meer kunnen doen met hun intuïtie dan ze denken.

Vaardigheden

Op haar website legt ze uit wat Quantum Thought Shifting is, een geheel nieuwe vorm van energietechnologie op deze planeet.

Ragland droomde ooit dat de Amerikaanse president Kennedy zou worden neergeschoten. Een dag later werd hij vermoord. “We hebben allemaal vaardigheden, maar we weten niet hoe we ze moeten gebruiken,” zei ze. “Ik denk dat ik de mijne weer heb leren gebruiken.”

Bron: Latimes.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Marcel schreef:

  J.F.K. Werd in 1963 vermoord, dus ze had al een visioen in het jaar dat ze geboren werd….lijkt me sterk. Overigens geloof ik best in het 6e zintuig, daar niet van…

  0 likes
 • Vonzie schreef:

  Tja…achteraf kun je altijd zeggen dat je een “visioen” hebt gehad.

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  moord op kennedy vond plaats op 22 november 1963 ,Pam Ragland was born in 1954 ze was toen 11 jaar of zo in 63,en als dat haar eigen kids zijn op die video dan zou ze de kids rond haar 50ste jaar hebben gekregen ,,lijkt me sterk, maar kan wel natuurlijk. hmmm kwee nie.

  0 likes
 • Hr schreef:

  [quote name=”Vonzie”]Tja…achteraf kun je altijd zeggen dat je een “visioen” hebt gehad.[/quote]

  En wat jij zegt kun je ook altijd zeggen achteraf.

  0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  [quote name=”Marcel”]J.F.K. Werd in 1963 vermoord, dus ze had al een visioen in het jaar dat ze geboren werd….lijkt me sterk. Overigens geloof ik best in het 6e zintuig, daar niet van…[/quote]
  Wat staat hier ?
  ”Pam Ragland was born in 1954 ze was toen 11 jaar of zo in 63,”

  0 likes
 • Audrey schreef:

  [quote name=”Marcel”]J.F.K. Werd in 1963 vermoord, dus ze had al een visioen in het jaar dat ze geboren werd….lijkt me sterk. Overigens geloof ik best in het 6e zintuig, daar niet van…[/quote]
  Ik ben ook in 1954 geboren en ik wist toen te vertellen dat President Kennedy dood geschoten is door de bestuurder van de auto waar hij in zat. En dat H.L Oswald onschuldig was. Maar wie gelooft een kind van 10. Het blijkt nu uitgekomen te zijn dat ik het bij het goede eind had. Dus niet oordelen over iemands gaven!!

  0 likes
 • dieter schreef:

  “Quantum Thought Shifiting(TM) is an entirely new form of energy technology on this planet. This energy technology was pioneered via Pam Ragland in 2004 (or so she believes and is her gift she brings to the world. NOW FOR ONLY $497”
  Ik kan niet geloven dat mensen hierin lopen. Wat een oplichting!

  0 likes
 • kim schreef:

  We zijn met elkaar verbonden daarom kreeg zij die beelden door wetenschappelijk is dat al aangetoond , zie hier beknopt de uitleg van Nassim Haramein

  http://www.youtube.com/watch?v=3lYNnK5gRSc

  0 likes
 • zeurpiet schreef:

  [quote name=”Vonzie”]Tja…achteraf kun je altijd zeggen dat je een “visioen” hebt gehad.[/quote]

  Had vannacht een visioen dat jij dit zou gaan zeggen.. jahaaa sta je daar ff met de rug tegen de muur he? 🙂

  0 likes
 • Marcel schreef:

  “De 50-jarige Ragland noemt zichzelf geen helderziende” Gekopieerde tekst uit het artikel…[quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”Marcel”]J.F.K. Werd in 1963 vermoord, dus ze had al een visioen in het jaar dat ze geboren werd….lijkt me sterk. Overigens geloof ik best in het 6e zintuig, daar niet van…[/quote]
  Wat staat hier ?
  ”Pam Ragland was born in 1954 ze was toen 11 jaar of zo in 63,”[/quote]

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  duitsland

  Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’

  In Duitsland moeten kinderen minimaal 14 dagen ...

  tandartsen

  Tandartsen trekken aan de bel: ‘Aantal patiënten explodeert door mondkapjes’

  Het aantal mensen dat last heeft van ...

  >