Mens en Dier

Doutzen Kroes spreekt zich uit tegen vaccinatiebeleid: ‘Luister goed naar je intuïtie’

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgminister Hugo de Jonge zei dinsdag in het coronadebat dat hij ervan uitgaat dat ‘we nog een aantal prikken te gaan hebben’. Wanneer de eerste eventuele volgende prik moet worden gezet, is nog onduidelijk, hoewel de minister hintte op het tweede kwartaal van volgend jaar.

Volgens De Jonge staat de noodzaak van een ‘post-boosterprik’ nog niet vast, maar hij wil er in ieder geval voor zorgen dat Nederland genoeg prikken op voorraad heeft. “We willen net zoveel vaccins hebben dat we iedereen, alle 12-plussers, twee keer per jaar kunnen prikken, minimaal,” zei de minister.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Niet meedoen

Doutzen Kroes spreekt zich op haar Instagrampagina uit tegen het vaccinatiebeleid van De Jonge. Ze hoopt dat het veel ogen zal openen. “Ik ben zo dankbaar voor deze bevestiging en hoop zo dat het nu wat duidelijker wordt voor mensen,” citeert RTL Boulevard het supermodel. “Luister goed naar je intuïtie.”

De prik komt er bij Doutzen niet in. “Als dit de [voorwaarden] zijn voor het 2G-systeem, dan kan ik niet meedoen,” zegt ze.

Propaganda

Over vaccineren schreef ze enkele maanden geleden het volgende: “Ik laat me niet dwingen om de prik te nemen. Ik laat me niet dwingen om te bewijzen dat ik gezond ben om deel te kunnen nemen aan de samenleving. Ik accepteer niet dat mensen worden uitgesloten op basis van hun medische status.”

Toen NU.nl meldde dat iedere inwoner van de gemeente Lansingerland vanaf twee jaar wordt opgeroepen voor een coronatest reageerde Doutzen: “Diep triest dit! Propaganda! Blijf van onze kinderen af!”

4.9 182 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

141 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petrus
Petrus
2 jaren geleden
  • De CDC in de V.S. trekt zijn permanente verzoek aan de FDA in om toestemming voor noodgebruik te verlenen voor Covid-19 PCR-tests. Na 20 maanden van leugens kan de CDC niet langer verbergen dat het gebruik van Covid-19 PCR-tests nep “wetenschap” was, maar echte angstzaaierij.
guy
guy
2 jaren geleden

Helemaal mee met deze moedige dame !

Bob Vdf dammann
Bob Vdf dammann
2 jaren geleden

Doutzen je bent een voorbeeld. Voortreffelijk. Ik doe ook veel op internet maar ben niet bekend. Je weet ook dat het virus een afleiding is. Ze willen van ons land een communistische staat maken.

eindhoven
eindhoven
2 jaren geleden

meestal niks goed als iets je gratis wordt gegeven door de staat,ze sturen je ook een oorlog in met alle gevolgen van dien,en ze blijven lachen die politici.

Back to top button
141
0
We lezen graag je reactie!x