Buitenland

Voormalig VN-wapeninspecteur onthult wie Navalny echt was

Help ons door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

De overleden Russische oppositieleider Aleksej Navalny was werkzaam voor de CIA, zei voormalig VN-wapeninspecteur Scott Ritter in de podcast van Andrew Napolitano.

In Moskou werd Navalny daarnaast gesteund door een netwerk van ngo’s die geld ontvingen van de Britse inlichtingendiensten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij nam deel aan drie couppogingen tegen Vladimir Poetin. De eerste poging vond plaats in 2007-2008, toen de Verenigde Staten probeerden om een kleurenrevolutie te ontketenen in Rusland. Dat mislukte.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is verraad

Daarna werd Navalny geselecteerd voor een programma van de Yale-universiteit, dat de CIA gebruikte om hem te rekruteren, te trainen en in te zetten. Hij werd in Rusland ingezet om daar het politieke speelveld te verstoren, aldus Ritter.

Met een verborgen camera is vastgelegd hoe zijn rechterhand de Britse inlichtingendiensten vraagt om 10 tot 20 miljoen dollar om dat voor elkaar te krijgen en Poetin een spaak in de wielen te steken. “Dat is verraad.”

Navalny vergeleek mensen uit de Kaukasus met kakkerlakken en vliegen die je moet verdelgen. Hij noemde mensen uit Georgië ‘ratten’.

Getraind, gefinancierd en aangestuurd door de CIA

Hij was een nationalist, geen democraat, benadrukte Ritter. “Hij was een ontwrichtende kracht; getraind, gefinancierd en aangestuurd door de CIA om de Russische overheid te ondermijnen. Hij was een verrader.”

“Met democratie heeft hij niets te maken, hij genoot weinig vertrouwen en zou nooit de verkiezingen hebben gewonnen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7 175 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Don Tessers
Don Tessers
1 maand geleden

Ik zag laatst een foto waar hij een ontkleed bovenlijf toonde met de tatoo hoofd van Hitler, hakenkruis en hij bracht de Hitlergroet. Dus voor mij was hij niet alleen geheim agent maar ook nog een Nazie.

Vlinder
Vlinder
1 maand geleden

Zet allemaal dit op facebook!

Dwarsje
Dwarsje
1 maand geleden

Zo zie je maar weer, elk verhaal heeft 2 kanten en inmiddels is Baudet alweer verguisd vanwege zijn opinie inzake Navalny. Zoiets als dat gasleidinkje dat door de Russen in zee vernietigd zou zijn.

Joyce
Joyce
1 maand geleden

Dit geeft een totaal ander beeld.
En met deze kennis is het niet onwaarschijnlijk dat Amerika zelf achter de dood van deze man zit omdat hij keer op keer faalde.
Net zo’n sprookje als van de opgeblazen gaslijn. Ze hebben geen eergevoel die Amerikanen!

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x