Mens en Dier

Ursula von der Leyen onder vuur om uitspraken over vaccinatieplicht: ‘Gruwelijk vooruitzicht’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De EU moet het hebben over het verplichten van het coronavaccin, zegt voorzitter Ursula von der Leyen van de Europese Commissie. Een vaccinatieplicht is volgens haar ‘logisch en gepast’. Ze voegt er wel aan toe dat het aan de EU-landen zelf is om het vaccin te verplichten.

Onder andere in Oostenrijk en Duitsland wordt een verplichte vaccinatie inmiddels voorbereid. De Griekse autoriteiten gaan 60-plussers verplichten om zich te laten inenten. Weigeraars kunnen iedere maand een boete krijgen.

Dit is een Europese machtsgreep

Er wordt kritisch gereageerd op de uitspraken van de EU-baas. “Een gesprek voeren over een vaccinatieplicht in de gehele EU, zoals Von der Leyen voorstelt, betekent dat die vaccinatieplicht er gewoon gaat komen. Laten we ons geen illusies maken, dit wordt de toekomst – tenzij we nu in verzet komen uiteraard. De tijd dringt,” zegt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

De EU zet langzaam stappen tot een vaccinatieplicht. De boetes en celstraffen voor ongevaccineerden, die we in Oostenrijk al zien, komen ook naar Nederland. Dit is een Europese machtsgreep. We moeten onze rug recht houden, ze kunnen ons nooit dwingen,” schrijft Forum voor Democratie.

Dystopische nachtmerrie

“FVD krijgt helaas wéér gelijk. Voor alle mensen die het nog steeds niet doorhebben: het is geen complottheorie, maar gewoon de werkelijkheid. Word wakker!” aldus de partij.

Auteur en spreker Hans van Tellingen voegt toe: “Goh. En is mevrouw Ursula von der Leyen ook gekozen als bestuurder? Nee, toch? En zij wil zoiets met dwang opdringen aan de gehele bevolking? Maak me wakker uit deze dystopische nachtmerrie.”

Dit moet stoppen!

“Gruwelijk vooruitzicht. Dit moet stoppen!” twittert FVD-politicus Ralf Dekker. Politiek commentator Eva Vlaardingerbroek stelt: “Meer dan ooit is het tijd voor een nexit.”

De afgelopen dagen hebben meerdere OMT-leden zich uitgesproken voor een vaccinatieplicht. Zo zei Marc Bonten in het radioprogramma Sven op 1: “We komen hier niet uit zonder dwang of vaccinatieplicht.”

Daarnaast zei OMT-lid Menno de Jong op AT5 dat het ‘de hoogste tijd’ is dat de samenleving en de politiek gaan praten over een vaccinatieplicht.

4.9 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
297 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sizu_Sun
Sizu_Sun
6 maanden geleden

Dit zit er overal aan te komen. Dat wist ik al sinds de donderpreek van Rutte toen we de eerste intelligente lockdown ingingen. Ik krijg nu gelijk van veel mensen, maar verdomme had ik het maar mis gehad…..

Jeff
Jeff
6 maanden geleden

Ze rammen het erdoor. Complottheorie 48 komt ook gewoon uit.

HollandaLibre
HollandaLibre
6 maanden geleden

Ik heb dit mens nooit vertrouwd of gemogen, en het komt nu helaas uit wat ik altijd al dacht van haar: afschuwelijke wolf in schaapskleren!

Paul Hofmans
Paul Hofmans
6 maanden geleden

Ze zullen een pistool tegen mijn hoofd moeten zetten voordat dat vaccin in mijn lichaam gaat. Ik heb al 4 keer een brief gehad van de overheid ik heb ze allemaal weggegooid.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

297
0
We lezen graag je reactie!x