BinnenlandCorona

CWZ: in december was een ruime meerderheid van de coronapatiënten gevaccineerd

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Premier Rutte, minister De Jonge en RIVM-baas Jaap van Dissel blijven maar hameren op het veronderstelde belang van vaccineren. Van Dissel deed tijdens de persconferentie van 18 december een oproep aan degenen die nog niet gevaccineerd zijn om dat alsnog te doen, ‘want twee initiële vaccinaties beschermen ook tegen de omirkonvariant’.

Minister De Jonge zei: “Bent u nog helemaal niet gevaccineerd? Dan bent u dus helemaal niet beschermd. En dit is dan echt het moment om twijfels overboord te gooien.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Hij zei ook dat ‘we onze aanpak hebben ontwikkeld op basis van de aanname dat in een bepaalde periode eigenlijk iedereen die niet gevaccineerd was ziek zou worden’. “Dus dat we te maken zouden krijgen met opleving. We wisten niet exact hoe hoog die opleving zou gaan worden en hoe snel dat allemaal zou gaan, maar dat iedereen die niet gevaccineerd was ziek zou gaan worden, en mogelijkerwijs zo ziek dat er zelfs ziekenhuisopname aan te pas zou komen, dat wisten we,” aldus De Jonge.

Rutte zei op 18 december: “Als je niet gevaccineerd bent, alsjeblieft doe het wel, in het belang ook van je omgeving. En haal die booster als je wel gevaccineerd bent.”

Ruime meerderheid

Dat terwijl al maandenlang een ruime meerderheid van de coronapatiënten in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen gevaccineerd is.

In oktober zijn er 42 coronapatiënten opgenomen in dit ziekenhuis. Daarvan was 62 procent gevaccineerd. In november zijn er 132 coronapatiënten binnengebracht, waarvan 69 procent ingeënt was. En in december registreerde het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis 88 coronapatiënten, waarvan 62,5 procent gevaccineerd was.

De cijfers zijn verzameld door internist in opleiding Jona Walk en arts-microbioloog Bert Mulder:

4.9 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Jona Walk en Bert Mulder hebben één heel belangrijk gegeven buiten hun conclusies gehouden: IEDEREEN die binnen twee weken na de gentechinjectie in het ziekenhuis beland, wordt beschouwd als NIET geïnjecteerd.

Met andere woorden: van al deze “gevallen”, die dus in het ziekenhuis belanden onder het valse narratief, dat ze niet geïnjecteerd zijn, is het precies het omgekeerde.

Vandaar ook de relatief lagere cijfers EN de niet aflatende druk op ONS, verstandige mensen, die tot op de dag van vandaag geen enkele prik in hun lichaam hebben laten zetten.

Ik heb vanaf het begin er al helemaal niets van begrepen, dat je dus pas na TWEE weken als gevaccineerd wordt beschouwd. Wat een ongelooflijke leugen. In mijn beleving ben je direct na vaccinatie “gevaccineerd”.

Dit is natuurlijk doelbewust gecreëerd om de cijfers te manipuleren. Heel veel mensen kregen juist schade binnen deze periode. Die konden ze nu fijn het verkeerde etiket opplakken.

Maar evengoed hulde voor deze twee zorgmedewerkers, dat ze in ieder geval deze gegevens in de openbaarheid brengen.

Heel veel ziekenhuizen is er juist alles aan gelegen om negatieve uitslagen onder de pet te houden.

En wat betreft de blablabla van Mark Rutte en Hugo de Jonge…. Wie überhaupt nog maar iets gelooft, wat er uit hun monden komt, die heeft de afgelopen anderhalf jaar onder een steen gelegen EN is zó gehersenspoeld, dat hij leugens en waarheid niet meer kan onderscheiden.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Die spuiten zetten is een giga verdien model voor het grootkapitaal maar voor de bescherming tegen wat dan ook is het een leugen dat het je beschermt, wat er wel gebeurd is dat het spul je afweersysteem deels te niet doet.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Hugo, Mark en Jaap doen er alles aan om mensen zich vrijwillig met een biologisch wapen te laten vergiftigen of te doden.

Het is helemaal geen vaccinatie, maar een mensonterende en ziekmakende prik, die de levens van veel mensen zal verwoesten.

Het is dus niet het zogenaamde virus wat mensen dodelijk ziek maakt, maar de zogeheten vaccinatie.

De beste bescherming is dus vooral geen mRNA prik nemen met minuscule scheermesjes die de bloedaderen opensnijden, goed nadenken en goed voor jezelf zorgen en vooral niet luisteren naar mensen die de agenda van de NWO uitvoeren, want dan ben je je leven niet zeker.

koddebeier
koddebeier
2 jaren geleden

Anders lopen ze hun bonus mis van de Big Pharma, prikken maar al heb het de dood tot gevolg.

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x