Buitenland

Minstens 69 sporters zakten in oktober in elkaar, meerdere sterfgevallen

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er komen de laatste tijd veel berichten voorbij over sporters die plotseling in elkaar zakken. Hartproblemen zoals hartontsteking zijn vaak het probleem, één van de levensbedreigende bijwerkingen van de coronavaccins. De fabrikanten waarschuwen er zelfs voor.

Op Wikipedia wordt een lijst bijgehouden van voetballers die in elkaar zijn gezakt en gestorven. Het jaar 2021 springt eruit: dit jaar zijn er al 14 overleden. En de lijst gaat terug tot 1889. Een greep:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Alex Apolinario van de Portugese ploeg Alverca kreeg op 7 januari in de 27e minuut een hartstilstand. De Kroaat Dejan Orsus van NK Otok kreeg op 11 april een hartstilstand en overleed dezelfde dag in het ziekenhuis.

De Italiaan Giuseppe Perrino van Parma overleed op 1 juni aan een hartaanval, nota bene tijdens een herdenkingswedstrijd voor zijn overleden broer. De Hongaar Viktor Marcell Hegedus van Andrashida SC zakte op 22 juni in elkaar tijdens de warming-up.

De Brit Dylan Rich van de West Bridgford Colts kreeg op 2 september een hartstilstand tijdens de wedstrijd. Jens De Smet van FCC Filosoof zakte op 4 september in elkaar op het voetbalveld en stierf.

De Duitse doelman Bruno Stein van FC An der Fahner Hohe overleed op 1 oktober op 15-jarige leeftijd. De Fransman Benoit Sabard van SC Massay viel op 8 oktober 20 minuten voor het einde van de wedstrijd op de grond.

Media niet geïnteresseerd

De mainstream media lijken niet geïnteresseerd te zijn in dit fenomeen. Veel topsporters uit zowel Europa als de Verenigde Staten hebben na hun coronavaccin last gekregen van ernstige bijwerkingen. De Franse tennisser Jeremy Chardy kreeg na zijn vaccin last van ernstige problemen. Hij is niet in staat om te trainen en te spelen.

Free West Media heeft een lijst samengesteld van 69 sporters die in de maand oktober in elkaar zijn gezakt door hartproblemen of beroertes. In sommige gevallen met fatale afloop. Bekijk hier de hele lijst sporters, waarin onder andere de speler van SC Massay is opgenomen.

4.9 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Natuurlijk is de reguliere media niet geïnteresseerd want zij fungeert slechts als een propagandamachine met doden tot gevolg.

Maar goed, het zijn de artsen, of verpleegkundigen onder de verantwoordelijkheid van de artsen, die als laatste persoon, als uitvoerder van dit walgelijke totalitaire beleid, verantwoordelijkheid draagt voor dit gebeuren, wel de blijven wonderprikjes zetten.

Sicco
Sicco
2 jaren geleden

en dit zijn de topsporters, wie weet wat er op een lager minder bekend niveau gebeurt.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Dat is wel erg prettig de laatste tijd…al die Sporters die dankzij hun Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Parasieten-Vuilnisbak-Nood-Vaxxi-Nazi met een Acute Hartstilstand harstikke Dood neervallen op het Sportveld onder het Toeziend oog van Ouders of volle Tribunes….daar is GÉÉN ONTKENNEN meer aan…Ook niet voor de MK-ULTRA-Mainstream-Media….wat zal de PANIEK gigantisch zijn achter de Schermen…het zal allemaal wel liggen aan Post-Traumatische-Plandemie-Stress of natuurlijk door Mutatie van het COVID-1984-Virus

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Zullen er nog spiegels hangen in de gebouwen van de media?

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x