Gezondheid

Dit voedsel werkt beter tegen kankercellen dan chemotherapie. Verbaas je over de kracht van moeder natuur

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er wordt heel veel onderzoek gedaan naar kanker en sommige voedselproducten blijken beter te werken tegen kankercellen dan chemotherapie. We noemen er een aantal.

Gedacht wordt dat de producten die we gaan noemen zo goed werken omdat ze ook de kankerstemcellen uitroeien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Chemotherapie zou deze cellen, soms ook wel ‘moedercellen’ genoemd, ongemoeid laten waardoor kanker kan terugkeren of zelfs kan uitzaaien.

Groene thee

Groene thee wordt in de traditionele Chinese geneeskunde al lange tijd gebruikt tegen een hele reeks aandoeningen, maar pas recentelijk hebben onderzoekers ontdekt dat je er ook kanker mee kunt behandelen.

Wetenschappers van het Baylor University Medical Center zijn tot de ontdekking gekomen dat het actieve bestanddeel van groene thee, EGCG, kankerstamcellen doodt.

Hoewel EGCG ook in zwarte thee zit, bevat groene thee er veel meer van.

Gember

Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat gember 10.000 keer effectiever is tegen borstkankerstamcellen dan chemotherapie.

Een stofje genaamd 6-shogaol komt vrij wanneer gemberwortel wordt gekookt of gedroogd en doodt kankercellen terwijl gezonde cellen niet worden aangetast.

Kurkuma

Curcumine, de stof die kurkuma zijn gele kleur geeft, kan kankerstamcellen doden zonder daarbij normale stamcellen te beschadigen, zo blijkt uit studies.

Aangetoond is dat het stofje korte metten maakt met vele verschillende soorten kankercellen.

Druiven

Uit onderzoek van de Penn State University blijkt dat druiven darmkankerstamcellen doden. Resveratrol, een stofje dat in de schil en pitten van druiven gevonden wordt, doodde de stamcellen in het lab bij muizen.

Een combinatie van resveratrol en druivenpitten bleek een extra krachtig middel tegen kankercellen.

Hier vind je een lijst van 25 voedselproducten die kankerstamcellen doden.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wings
Wings
5 jaren geleden

Als ik zie om mij heen hoeveel mensen kant en klare voeding tot zich nemen, zonder nog enige moeite te nemen om elke dag vers en ook gezond te koken, het is schrikbarend.

Richard
Richard
5 jaren geleden

Het is goed dat hier soms enige kennis over voedsel wordt gebracht.
Weinig mensen weten het hier nog. Mijn vrienden reageren alsof ik met koken aan magie doe. Terwijl het zo simpel is, Met simpele ingrediënten, wat zo in de keuken en in de koelkast ligt maak ik zo iets lekkers. Niet altijd even gezond!

Silbereye
Silbereye
5 jaren geleden

De kracht van moeder natuur is groot maar het gewas kan deze broodnodige stoffen alleen producerenen en afstaan/overdragen als deze opgroeien zoals deze zich in de loop van duizenden jaren hebben ontwikkeld in de betreffende biotopen, grond/mineralen/klimaat etc.

Wij Nederlanders zijn al meer als honderd jaren bezig (pak hem beet sinds de uitvinding van DDT) de natuur om te vormen, wij hebben inmiddels de teelgronden grondig verpest, met bijvoorbeeld het bekende DDT en vele andere chemicalen.
Ondanks de voedsel en warenauteriteiten het verbieden zijn wij als Nederlanders de grootste producenten ter wereld welke de eigenschappen van ons voedsel vervormen en daar bovenop ook nog eens ons groente en fruit bestralen en wel zodanig dat het fruit niet eens meer kan rijpen op de fruitschaal, wat toch een crusiaal proces is om de juiste nutrienten te kunnen vormen voor het menselijk genoom.

Onze voedsel en warenauteriteit staat ten dienste van de economie en niet van de consument, dat kan je gemakkelijk herkennen aan bijvoorbeeld het produceren van vlees en de toevoegingen er aan.
Het is al jaren verboden het volume ervan te vermeerderen met chemicalien zonder dit op de verpakkingen te vermelden. Er word doodleuk niet gehandhaaft.
En helaas omreden het florerende functioneren van onze teelt economie is de insecten populatie dramatisch afgenomen, dit kan je bijvoorbeeld heel makkelijk aflezen aan de zomerse autoruit.

Helaas, helaas.

John
John
5 jaren geleden

Een van de planten met de grootste hoeveelheid RESVERATROL, is de “woekeraar”de Japanse Duizendknoop.; een plant die overal bestreden wordt. Doe je eigen onderzoek…er is heel veel informatie te vinden over deze bijzondere plant.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x