Mens en Dier

Thierry Baudet: er komt een hele nare tijd aan

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Iedereen die z’n ogen open heeft, ziet dat Europa ten onder gaat. Je ziet het overal om je heen, het is niet moeilijk om de huidige trends door te trekken naar de nabije toekomst en de vanzelfsprekende conclusie te trekken: er komt een hele nare tijd aan, zegt FVD-leider Thierry Baudet in een videoboodschap.

We gaan minderheden worden in onze eigen landen. Immigranten zorgen voor criminaliteit, sociaal-maatschappelijke spanningen en daarnaast zijn ze afhankelijk van de overheid, wat extreme kosten met zich meebrengt, die de oorspronkelijke bevolking moet ophoesten via alsmaar stijgende belastingen, schetst Baudet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De belastingen stijgen ook door de klimaatplannen, waar de gehele heersende elite obsessief mee bezig is, en die niet alleen onze economie, maar ook ons landschap volledig te gronde zullen richten, vervolgt hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tsunami van rampspoed

De mobiliteit zal dramatisch afnemen. Reizen wordt iets voor de happy few. Vlees eten idem dito. Er komen periodes van stroomuitval en schaarste.

Ondertussen ondernemen onze tegenstanders ook een aanval op het gezin en de geordende seksualiteit die daar het hart van vormt. Door kinderen al op zeer jonge leeftijd te seksualiseren en te indoctrineren met de transgender-ideologie, wordt gepoogd het hart van een stabiele maatschappij – de basis, het gezin, de relatie tussen man en vrouw – vanuit haar kern te ondermijnen.

Censuur daalt ondertussen neer over het internet, waardoor de mogelijkheden om in het openbaar verzet te plegen en de huidige dominante ideologie te bekritiseren, sterk worden ingeperkt.

Baudet ging de politiek in om te proberen de tsunami van rampspoed die op ons afkomt, de perfecte storm, af te wenden. De stoommachine die ons komt vermorzelen, tegen te houden. De ellende te stoppen.

Zaadjes planten van de nieuwe wereld

Maar toen hij eenmaal in de politiek zat, ontdekte hij dat de mensen buiten de politiek veel machtiger zijn dan hij altijd had gedacht.

We hoeven niet te wachten op wetgeving, stelt Baudet. “We hoeven niet te wachten tot de politiek van koers verandert. We kunnen zelf al de zaadjes planten van de nieuwe wereld, van de wereld die we wel willen.”

Zo kun je samen met gelijkgestemden een buitenschoolse opvang starten. Word lid van de ouderraad van de school van je kinderen om invloed uit te oefenen op bijvoorbeeld die vreselijke Lentekriebels.

“Wie weet kunnen we op een dag een pensioenfonds opzetten voor onze eigen mensen, een eigen verzekeringsmaatschappij, een bank met een eigen munteenheid en een eigen betalingssysteem, misschien zelfs een eigen woningcorporatie,” aldus Baudet. “Sla de handen ineen, bouw samen met ons aan de wereld die we wel willen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 324 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

182 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kiekedief
Kiekedief
1 maand geleden

Maak je borst maar nat !

Herman R
Herman R
1 maand geleden

Liever🙄 zo’n wereld à là Baudet, dan zoals die nu =!🧐

Erik
Erik
1 maand geleden

Baudet ziet en zegt het goed. De veranderingen zullen nooit uit de politiek komen, moet echt bij de mensen zelf zijn. Ik ben met hem eens dat dingen erger worden. De meeste mensen zijn koeien.

Locke
Locke
1 maand geleden

Is er nog een toekomst na de Kill shot op eigen volk.

Back to top button
182
0
We lezen graag je reactie!x