UFO

Oud-redacteur spreekt zich uit over Roswellincident

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De man die tijdens het beroemde Roswellincident redacteur was van de Roswell Morning Dispatch heeft zijn licht laten schijnen over het onderwerp.

De oud-redacteur van de krant, die liever anoniem wil blijven, werd in 1918 geboren in Missouri en studeerde af aan de Universiteit van Missouri. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was hij marinepiloot.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De man kende diverse mensen die nauw betrokken waren bij het incident. Zo beschouwde hij kolonel William Blanchard, destijds de basiscommandant van de Roswell Army Air Field (RAAF), als een goede vriend. Ook kende hij luitenant Walter Haut.

Uit de lucht

De Roswell Morning Dispatch kreeg het persbericht over het incident als laatste toegestuurd. Het kwam vaker voor dat The Roswell Daily Record en twee lokale radiostations de informatie van de RAAF-basis eerder dan de Morning Dispatch kregen.

Na de publicatie over een neergestorte schotel bij Roswell kreeg de man veel vragen vanuit de hele wereld, van Italië tot Australië. Hij herinnerde zich dat senator voor de staat Nieuw-Mexico Dennis Chavez één van de lokale radiostations had opgebeld met de mededeling dat ze uit de lucht zouden worden gehaald als ze een interview met Mack Brazel zouden uitzenden, de boer die de schotel had gevonden.

Ander sterrenstelsel

De man vertelde verder dat de weg van Roswell naar Vaughn meer dan een dag was afgesloten voor verkeer. Toen het nieuwsbericht naar buiten kwam dachten sommige inwoners van Roswell dat het ging om een geheim Amerikaans toestel, terwijl anderen meer neigden naar een vliegende schotel.

De voormalig redacteur van de Roswell Morning Dispatch denkt zelf dat de schotel van een ander sterrenstelsel afkomstig was en kwam kijken wat we hier aan het doen zijn. De atoombom was juist daarvoor getest ten zuiden van Roswell en er werden in die periode ook atoomproeven gedaan in de Stille Oceaan. Hij besloot dat diverse astronauten onverklaarbare zaken hebben gezien in de ruimte.

Bron: Theufochronicles.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Plien
Plien
11 jaren geleden

Ook al zou men nu op de proppen komen met dode alien lichamen die men ergens in een diepvries bewaard zou hebben na de crach in Roswell, dan geloofd toch niemand het meer omdat films zoals ET en StarTrek ook gummipoppen gelijkende op aliens gebruikten. En zo gaat de story verder en verder.

analfabeet
analfabeet
11 jaren geleden

weer een getuige die liever anononiem wil blijven.

Marco
Marco
11 jaren geleden

Inderdaad beste getuigen, kom toch uit de anonimiteit, of zeg niets, dit voedt alleen maar de ongeloofwaardigheid…

RenéH
RenéH
11 jaren geleden

Dit is wel lachen:
De oud-redacteur van de krant, die liever anoniem wil blijven, werd in 1918 geboren in Missouri en studeerde af aan de Universiteit van Missouri. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was hij marinepiloot.

Nou we weten nog net zijn pincode niet.
Met deze informatie, zou je als je kwaad wil toch zo kunnen achterhalen wie die beste man is 😀

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x