Homepagina » UFO » Oud-redacteur spreekt zich uit over Roswellincident
Oud-redacteur spreekt zich uit over Roswellincident

Oud-redacteur spreekt zich uit over Roswellincident

De man die tijdens het beroemde Roswellincident redacteur was van de Roswell Morning Dispatch heeft zijn licht laten schijnen over het onderwerp.

De oud-redacteur van de krant, die liever anoniem wil blijven, werd in 1918 geboren in Missouri en studeerde af aan de Universiteit van Missouri. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was hij marinepiloot.

De man kende diverse mensen die nauw betrokken waren bij het incident. Zo beschouwde hij kolonel William Blanchard, destijds de basiscommandant van de Roswell Army Air Field (RAAF), als een goede vriend. Ook kende hij luitenant Walter Haut.

Uit de lucht

De Roswell Morning Dispatch kreeg het persbericht over het incident als laatste toegestuurd. Het kwam vaker voor dat The Roswell Daily Record en twee lokale radiostations de informatie van de RAAF-basis eerder dan de Morning Dispatch kregen.

Na de publicatie over een neergestorte schotel bij Roswell kreeg de man veel vragen vanuit de hele wereld, van Italië tot Australië. Hij herinnerde zich dat senator voor de staat Nieuw-Mexico Dennis Chavez één van de lokale radiostations had opgebeld met de mededeling dat ze uit de lucht zouden worden gehaald als ze een interview met Mack Brazel zouden uitzenden, de boer die de schotel had gevonden.

Ander sterrenstelsel

De man vertelde verder dat de weg van Roswell naar Vaughn meer dan een dag was afgesloten voor verkeer. Toen het nieuwsbericht naar buiten kwam dachten sommige inwoners van Roswell dat het ging om een geheim Amerikaans toestel, terwijl anderen meer neigden naar een vliegende schotel.

De voormalig redacteur van de Roswell Morning Dispatch denkt zelf dat de schotel van een ander sterrenstelsel afkomstig was en kwam kijken wat we hier aan het doen zijn. De atoombom was juist daarvoor getest ten zuiden van Roswell en er werden in die periode ook atoomproeven gedaan in de Stille Oceaan. Hij besloot dat diverse astronauten onverklaarbare zaken hebben gezien in de ruimte.

Bron: Theufochronicles.com

Gerelateerd:

 Vond je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Ook al zou men nu op de proppen komen met dode alien lichamen die men ergens in een diepvries bewaard zou hebben na de crach in Roswell, dan geloofd toch niemand het meer omdat films zoals ET en StarTrek ook gummipoppen gelijkende op aliens gebruikten. En zo gaat de story verder en verder.

  0 likes
 2. weer een getuige die liever anononiem wil blijven.

  0 likes
 3. Inderdaad beste getuigen, kom toch uit de anonimiteit, of zeg niets, dit voedt alleen maar de ongeloofwaardigheid…

  0 likes
 4. Dit is wel lachen:
  De oud-redacteur van de krant, die liever anoniem wil blijven, werd in 1918 geboren in Missouri en studeerde af aan de Universiteit van Missouri. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was hij marinepiloot.

  Nou we weten nog net zijn pincode niet.
  Met deze informatie, zou je als je kwaad wil toch zo kunnen achterhalen wie die beste man is 😀

  0 likes
 5. Als hij daadwerkelijk redacteur was, zijn geboorteplaats en jaar en opleiding én beroep bekend zijn, dan lijk het me niet zo moeilijk te achterhalen hoe hij heet. Zwak verhaal.

  0 likes
 6. De oud redacteur van de krant die liever anoniem wil blijven hahahaha…kappe hoor!!

  0 likes
 7. [quote name=”analfabeet”]weer een getuige die liever anononiem wil blijven.[/quote]

  Hoe bedoel je ”weer” een getuige die anoniem wil blijven?

  0 likes
 8. [quote name=”Martijn”]Als hij daadwerkelijk redacteur was, zijn geboorteplaats en jaar en opleiding én beroep bekend zijn, dan lijk het me niet zo moeilijk te achterhalen hoe hij heet. Zwak verhaal.[/quote]

  Haha, ben toen gestopt met lezen…!!
  Deze sla ik over… 😉

  0 likes
 9. Als je engelstalige interview leest van het bronartikel, zal het inderdaad niet al te lastig zijn om de identiteit van deze 94 jarige te achterhalen. De informatie die hij geeft is toch nuttig, het bevestigd andere lezingen over het roswell-incident. Er worden ook details genoemd die aansluiten bij deze gebeurtenis, zoals informatie over de begrafenisondernemer en de verpleegster die toendertijd aanwezig waren.
  Al met al toch wel nuttige informatie. Het wordt steeds duidelijker dat er wel degelijk een ufo is gecrashed in 1947, en dat het balonnenverhaal een cover-up is.

  0 likes
 10. Hij heet Arthur R. McQuiddy 🙂

  0 likes
 11. http://www.roswellproof.com/McQuiddy.html

  Hij wil anoniem blijven?? niet volgens het originele stuk. Zijn naam staat als eerste vermeld op zijn verklaring.

  Is het zo moeilijk om gewoon de feiten te publiceren. En dan nog, kom op de redacteur van een specifieke krant op een specifiek moment. Hoezo hij wil anoniem blijven, een kind van twee weet binnen een paar minuten over wie we spreken.

  0 likes
 12. Roswell is één van de vele puzzelstukjes.

  0 likes
 13. Dus hij was er niet bij, is als laatste geïnformeerd. Waarom precies is wat hij te vertellen heeft relevant? Of laat ik het anders formuleren, waarom is zijn mening relevanter dan die van iemand anders die het gewoon in de krant heeft gelezen?

  En tja, hij wil anoniem blijven maar we weten wel wanneer hij waar werkte en wie hij kende. Als je echt zou willen heb je natuurlijk binnen zeer korte tijd zijn identiteit achterhaald.

  0 likes
 14. [quote name=”Wesley”]Dus hij was er niet bij, is als laatste geïnformeerd. Waarom precies is wat hij te vertellen heeft relevant? Of laat ik het anders formuleren, waarom is zijn mening relevanter dan die van iemand anders die het gewoon in de krant heeft gelezen?

  En tja, hij wil anoniem blijven maar we weten wel wanneer hij waar werkte en wie hij kende. Als je echt zou willen heb je natuurlijk binnen zeer korte tijd zijn identiteit achterhaald.[/quote]

  Mee eens… Maarja, Hij was de baas toen het bericht werd uitgebracht. Hij heeft er dus met zn neus bovenop gezeten, denk ik dan.

  Hij heeft de eerste bedreigingen ontvangen en hij kende al de belangrijke betrokkenen van het incident TIJDENS het incident. persoonlijk.

  Het belangrijke is dat er WEER een persoon is, die in de buurt was in 1947, die verteld dat er duidelijk een cover-up van iets bezig was.

  0 likes
 15. [quote name=”roeland”]Mee eens… Maarja, Hij was de baas toen het bericht werd uitgebracht. Hij heeft er dus met zn neus bovenop gezeten, denk ik dan.

  Hij heeft de eerste bedreigingen ontvangen en hij kende al de belangrijke betrokkenen van het incident TIJDENS het incident. persoonlijk.

  Het belangrijke is dat er WEER een persoon is, die in de buurt was in 1947, die verteld dat er duidelijk een cover-up van iets bezig was.[/quote]

  Hij zat er met zijn neus op maar kent geen feiten.

  Hij kende (niet) al de belangrijke betrokkenen en die gaven aan niets te zullen zeggen. OOk daar kent hij dus geen echte feiten, behalve dat het iets betrof, welke één betrokkenen nog nooit had gezien. Dit kan liggen aan de positie van die betrokkene.

  Daarbij zegt in de buurt van iets helemaal niets over de kennis van dit figuur. Mensen in de directe omgeveing van de toenmalige vuurwerkramp weten bv helemaal niets. Niets dan geruchten.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

bill gates

Bill Gates: ‘Pas na massale inenting weer normaal leven’

Bill Gates, de oprichter van Microsoft en ...

amsterdam

Amsterdam al voor 2040 van het gas af. ‘Stop deze hysterische klimaatdictatuur’

Amsterdam gaat in de komende 20 jaar ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.