Mens en Dier

Volgens minister Hoekstra bepaalt Bilderberg niet wie de volgende Amerikaanse president wordt, klopt dat?

Help mee door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) stelde minister van Buitenlandse Zaken Wopke Hoekstra 14 vragen over de omstreden Bilderbergconferentie. Daarvan beantwoordde hij er welgeteld nul. Hoekstra verschuilde zich achter de Chatham House Rule.

Sinds 2002 geldt de regel: “Wanneer een vergadering, of een deel daarvan, wordt gehouden onder de Chatham House Rule zijn de deelnemers vrij om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van een andere deelnemer, mag worden onthuld.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat gaat niet

“Ik zou het graag spannender willen maken dan het is, maar daar wordt echt niet besloten over wie de volgende kampioen voetbal wordt of wie de volgende Amerikaanse president. Daar gaat het daar niet over. Er wordt over onderwerpen van gedachten gewisseld en het zijn precies de onderwerpen zoals die op het lijstje staan dat ook weer op de website is terug te vinden,” was het enige wat Hoekstra erover kwijt wilde.

Van Meijeren zei dat hij zijn werk moet kunnen doen als parlementariër en de regering moet kunnen controleren. “Dat gaat niet als de minister zich hierachter verschuilt en bij mijn weten is er geen enkele Chatham House Rule die boven onze Grondwet staat.”

Diep zuchtend zegde de minister toe om de Kamervragen hierover ‘fijn te slijpen’ en te beantwoorden.

Toeval?

Minister Hoekstra beweert dus dat op de conferentie ‘niet wordt besloten wie de volgende Amerikaanse president wordt’. Bill Clinton werd in 1991 uitgenodigd voor de conferentie. Twee jaar later, in 1993, werd hij verkozen tot president van Amerika. Toeval?

Angela Merkel was in mei 2005 aanwezig op de Bilderbergconferentie. In november dat jaar werd ze verkozen tot bondskanselier van Duitsland. Ook toeval misschien?

Emmanuel Macron was in juni 2014 aanwezig op de conferentie in Kopenhagen. Drie jaar later werd hij president van Frankrijk. Nog steeds toeval? In mei 1982 werd Helmut Kohl uitgenodigd voor de Bilderbergconferentie in Noorwegen. In oktober dat jaar trad hij aan als bondskanselier. Vast toeval.

Tony Blair was in 1993 toen hij deelnam aan de Bilderbergconferentie nog relatief onbekend. In 1997 was hij plotseling premier van Groot-Brittannië. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden. Margaret Thatcher nam in 1975 deel aan de Bilderbergconferentie. Vier jaar later werd ze premier. Toeval?

4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
K. Onmacht
K. Onmacht
7 maanden geleden

Verkiezingen zijn voor de bühne. Daarmee wordt het volk rustig gehouden. Zo ook de beslissing oorlog of geen oorlog. Follow the money.

Annette
Annette
7 maanden geleden

Ze zeggen niet voor niets: TOEVAL BESTAAT NIET.

Duidelijker dan déze voorbeelden van “gekozen” leiders in de afgelopen decennia zijn er niet.

Wat MIJ vooral opvalt is, dat het allemaal zéér geraffineerd is opgezet. Jammer dat het KWAAD zoveel macht heeft weten te vergaren, dat dit allemaal mogelijk is geweest.

DAT heeft uiteraard alles te maken met “the root of all evil”, oftewel GELD.

Natuurlijk is het geweldig, dat Gideon van Meijeren en nog een paar andere kanjers uit de Tweede Kamer dóór blijven drammen richting onze regering.

Maar het is duidelijk, dat het kartel (zeg ik lekker tóch) zich oppermachtig voelt.

Ofschoon er inmiddels enkele honderdduizenden mensen hier in Nederland inmiddels de grootste moeite hebben om hun hoofd boven water te houden, heeft schijnbaar het grootste deel tóch nog te weinig last van alle bizarre maatregelen, die over ons uitgestort worden.

Schijnbaar moet het eerst nog een héél stuk slechter worden, vóórdat het beter wordt.

Wopke Hoekstra vindt dus de regels van Chatham House belangrijker dan zijn taak als minister in het kabinet.

Een beter bewijs van onvermogen tegenover ONS is er absoluut niet.

In ieder geval is het overduidelijk, dat dat hele spul in de regering (niet gekozen door een groot deel van de Nederlandse bevolking) er NIET zit om onze belangen te behartigen.

Maar ja…. dat is eigenlijk een open deur. DAT wisten wij natuurlijk al langere tijd.

OOK Wopke Hoekstra is zwaar door de mand gevallen.

Judith
Judith
7 maanden geleden

Wij snappen er ook niks van. De Bilderbergconferentie is gewoon een onschuldig praatgroepje. Net zo als dat zooitje volksverraders in Davos.

Marjolein
Marjolein
7 maanden geleden

Toeval bestaat niet! Alles is en wordt gepland en het is goed dat in elk geval de FVD tegen deze leugenachtige bende opstaat!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

107
0
We lezen graag je reactie!x