Mens en Dier

Volgens minister Hoekstra bepaalt Bilderberg niet wie de volgende Amerikaanse president wordt, klopt dat?

Help mee door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) stelde minister van Buitenlandse Zaken Wopke Hoekstra 14 vragen over de omstreden Bilderbergconferentie. Daarvan beantwoordde hij er welgeteld nul. Hoekstra verschuilde zich achter de Chatham House Rule.

Sinds 2002 geldt de regel: “Wanneer een vergadering, of een deel daarvan, wordt gehouden onder de Chatham House Rule zijn de deelnemers vrij om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van een andere deelnemer, mag worden onthuld.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat gaat niet

“Ik zou het graag spannender willen maken dan het is, maar daar wordt echt niet besloten over wie de volgende kampioen voetbal wordt of wie de volgende Amerikaanse president. Daar gaat het daar niet over. Er wordt over onderwerpen van gedachten gewisseld en het zijn precies de onderwerpen zoals die op het lijstje staan dat ook weer op de website is terug te vinden,” was het enige wat Hoekstra erover kwijt wilde.

Van Meijeren zei dat hij zijn werk moet kunnen doen als parlementariër en de regering moet kunnen controleren. “Dat gaat niet als de minister zich hierachter verschuilt en bij mijn weten is er geen enkele Chatham House Rule die boven onze Grondwet staat.”

Diep zuchtend zegde de minister toe om de Kamervragen hierover ‘fijn te slijpen’ en te beantwoorden.

Toeval?

Minister Hoekstra beweert dus dat op de conferentie ‘niet wordt besloten wie de volgende Amerikaanse president wordt’. Bill Clinton werd in 1991 uitgenodigd voor de conferentie. Twee jaar later, in 1993, werd hij verkozen tot president van Amerika. Toeval?

Angela Merkel was in mei 2005 aanwezig op de Bilderbergconferentie. In november dat jaar werd ze verkozen tot bondskanselier van Duitsland. Ook toeval misschien?

Emmanuel Macron was in juni 2014 aanwezig op de conferentie in Kopenhagen. Drie jaar later werd hij president van Frankrijk. Nog steeds toeval? In mei 1982 werd Helmut Kohl uitgenodigd voor de Bilderbergconferentie in Noorwegen. In oktober dat jaar trad hij aan als bondskanselier. Vast toeval.

Tony Blair was in 1993 toen hij deelnam aan de Bilderbergconferentie nog relatief onbekend. In 1997 was hij plotseling premier van Groot-Brittannië. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden. Margaret Thatcher nam in 1975 deel aan de Bilderbergconferentie. Vier jaar later werd ze premier. Toeval?

4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
K. Onmacht
K. Onmacht
1 jaar geleden

Verkiezingen zijn voor de bühne. Daarmee wordt het volk rustig gehouden. Zo ook de beslissing oorlog of geen oorlog. Follow the money.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Ze zeggen niet voor niets: TOEVAL BESTAAT NIET.

Duidelijker dan déze voorbeelden van “gekozen” leiders in de afgelopen decennia zijn er niet.

Wat MIJ vooral opvalt is, dat het allemaal zéér geraffineerd is opgezet. Jammer dat het KWAAD zoveel macht heeft weten te vergaren, dat dit allemaal mogelijk is geweest.

DAT heeft uiteraard alles te maken met “the root of all evil”, oftewel GELD.

Natuurlijk is het geweldig, dat Gideon van Meijeren en nog een paar andere kanjers uit de Tweede Kamer dóór blijven drammen richting onze regering.

Maar het is duidelijk, dat het kartel (zeg ik lekker tóch) zich oppermachtig voelt.

Ofschoon er inmiddels enkele honderdduizenden mensen hier in Nederland inmiddels de grootste moeite hebben om hun hoofd boven water te houden, heeft schijnbaar het grootste deel tóch nog te weinig last van alle bizarre maatregelen, die over ons uitgestort worden.

Schijnbaar moet het eerst nog een héél stuk slechter worden, vóórdat het beter wordt.

Wopke Hoekstra vindt dus de regels van Chatham House belangrijker dan zijn taak als minister in het kabinet.

Een beter bewijs van onvermogen tegenover ONS is er absoluut niet.

In ieder geval is het overduidelijk, dat dat hele spul in de regering (niet gekozen door een groot deel van de Nederlandse bevolking) er NIET zit om onze belangen te behartigen.

Maar ja…. dat is eigenlijk een open deur. DAT wisten wij natuurlijk al langere tijd.

OOK Wopke Hoekstra is zwaar door de mand gevallen.

Judith
Judith
1 jaar geleden

Wij snappen er ook niks van. De Bilderbergconferentie is gewoon een onschuldig praatgroepje. Net zo als dat zooitje volksverraders in Davos.

Marjolein
Marjolein
1 jaar geleden

Toeval bestaat niet! Alles is en wordt gepland en het is goed dat in elk geval de FVD tegen deze leugenachtige bende opstaat!

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x