Bewustzijn

Ik sprak ‘daar’ met mijn overleden zus. Man vertelt openlijk over zijn bijna-doodervaring

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Theo Fijneman uit Oosterhout kwam tijdens een burenruzie ten val en lag vier maanden in coma. Hij moest alles weer opnieuw leren en werken ging niet meer.

Voordat hij ontwaakte uit zijn coma had hij een bijna-doodervaring. “Ik was al ‘daar’, praatte met mijn overleden zus, maar werd teruggestuurd omdat ik dingen moest verbeteren,” vertelde hij aan BN DeStem.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Eenmaal teruggekomen gooide hij zijn levensstijl om. “Ik probeerde alles goed te doen en mensen te helpen. Alcohol heb ik afgezworen,” zei hij.

Niet te geloven

Fijneman is bijna dagelijks in zijn scootmobiel in Oosterhout te zien, waar hij zwerfvuil opruimt. Soms heeft hij wel 10 tot 12 volle vuilniszakken per dag. De gemeente haalt ze iedere dag bij hem op en geeft hem nieuwe zakken.

“Het is niet te geloven wat mensen tegenwoordig allemaal op straat gooien,” zei hij. “Het is vooral veel plastic dat ik opraap.”

Verder komt hij ook veel ongewone dingen tegen, zoals mobieltjes, reiskoffers en volle luiers. Daar komt volgens hem veel ongedierte op af.

Ergste

“Het ergste vind ik de enorme hoeveelheid plastic in de oceanen, en wat dat doet met de zeedieren” zei hij tegen de krant.

“Dat ik ook bijdraag aan een netter straatbeeld, is meegenomen,” klonk het nog.

[BN DeStem]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
6 jaren geleden

what’s in a name?

Peer
Peer
6 jaren geleden

Als je van ´daar´weer naar ´hier´ terug gestuurd wordt, dan was het gewoon nog niet de tijd om te gaan.

Louise
Louise
6 jaren geleden

Kennelijk is de man tevreden met z’n bestaan en daar is niks mis mee , karma en les nederigheid dat heeft hij geleerd. Denk niet bij BDE ervaring dat het allemaal mooie verhalen zijn die mensen ervaren……….En ja, de Aarde/zee heeft dringend meer mensen nodig die zich bewust worden van de hopeloze teloorgang die aangedaan zijn door de mensheid ……..Meneer Fijneman is op zijn manier bewuster geworden , dat kan je alleen maar toejuichen ……..

Dries
Dries
6 jaren geleden

Ik geloof het verhaal van deze man.Je bent dood of niet,bijna dood bestaat niet. En hij zei dat goed,ik was er al en moest terug. Zelf ben ik ooit terug geroepen,tot 3x toe,voordat ik reageerde, ik weet alleen niet door wie.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x