Homepagina » Bewustzijn » Ik sprak ‘daar’ met mijn overleden zus. Man vertelt openlijk over zijn bijna-doodervaring
Ik sprak 'daar' met mijn overleden zus. Man vertelt openlijk over zijn bijna-doodervaring

Ik sprak ‘daar’ met mijn overleden zus. Man vertelt openlijk over zijn bijna-doodervaring

Theo Fijneman uit Oosterhout kwam tijdens een burenruzie ten val en lag vier maanden in coma. Hij moest alles weer opnieuw leren en werken ging niet meer.

Voordat hij ontwaakte uit zijn coma had hij een bijna-doodervaring. “Ik was al ‘daar’, praatte met mijn overleden zus, maar werd teruggestuurd omdat ik dingen moest verbeteren,” vertelde hij aan BN DeStem.

Eenmaal teruggekomen gooide hij zijn levensstijl om. “Ik probeerde alles goed te doen en mensen te helpen. Alcohol heb ik afgezworen,” zei hij.

Niet te geloven

Fijneman is bijna dagelijks in zijn scootmobiel in Oosterhout te zien, waar hij zwerfvuil opruimt. Soms heeft hij wel 10 tot 12 volle vuilniszakken per dag. De gemeente haalt ze iedere dag bij hem op en geeft hem nieuwe zakken.

“Het is niet te geloven wat mensen tegenwoordig allemaal op straat gooien,” zei hij. “Het is vooral veel plastic dat ik opraap.”

Verder komt hij ook veel ongewone dingen tegen, zoals mobieltjes, reiskoffers en volle luiers. Daar komt volgens hem veel ongedierte op af.

Ergste

“Het ergste vind ik de enorme hoeveelheid plastic in de oceanen, en wat dat doet met de zeedieren” zei hij tegen de krant.

“Dat ik ook bijdraag aan een netter straatbeeld, is meegenomen,” klonk het nog.

[BN DeStem]


Vond je deze info belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties


 1. Mijn verkenningen van deze en ‘gene zijde’ (zowel ‘Hemels’ als ‘Hellen’), alsmede een toffe ‘B.D.E.’ deden me het volgende konkluderen:
  de dood is voor de vele vloekenden, stelenden, moordenden, liegenden etc. een vloek en voor de enkeling met zuiver geweten een zegen …
  luisterend naar intuïtie en geweten kun je ‘het Goede’ in je intiemste gedachten, woorden en handelingen sublimeren … ‘het Goede’ kenmerkt zich door eerlijkheid/waarachtigheid, rechtvaardigheid, vredelievendheid e.d. … daar waar je oprecht streeft een ‘Goed Mens’ te zijn, zul je je voor geen enkele van je daden behoeven te schamen …
  aan gene zijde aangeland zult ge alvorens dat gebied verder te verkennen eerst ‘schoon schip’ met je zelf maken, ofwel: in puur BewustzijnsLicht zal je alle handelingen in je voorafgaand leven zelf beoordelen … heb je ‘smerige’ streken uitgehaald, dan zullen die in heftig volle omvang uit je geheugen opwellen … tot op ‘hels’ nivo zal je je dan schamen en inzien, dat je niet rijp bent de zuivere ‘Lichtgebieden’’/’Paradijs’/’Hemel’/5d en hoger te betreden …
  weet ge zich aan deze kant een ‘Goed Mens’, dan hebt ge aan gene zijde niets te vrezen !!!

  16 likes
 2. Kennelijk is de man tevreden met z’n bestaan en daar is niks mis mee , karma en les nederigheid dat heeft hij geleerd. Denk niet bij BDE ervaring dat het allemaal mooie verhalen zijn die mensen ervaren……….En ja, de Aarde/zee heeft dringend meer mensen nodig die zich bewust worden van de hopeloze teloorgang die aangedaan zijn door de mensheid ……..Meneer Fijneman is op zijn manier bewuster geworden , dat kan je alleen maar toejuichen ……..

  8 likes
 3. Als je van ´daar´weer naar ´hier´ terug gestuurd wordt, dan was het gewoon nog niet de tijd om te gaan.

  4 likes
 4. Ik geloof het verhaal van deze man.Je bent dood of niet,bijna dood bestaat niet. En hij zei dat goed,ik was er al en moest terug. Zelf ben ik ooit terug geroepen,tot 3x toe,voordat ik reageerde, ik weet alleen niet door wie.

  6 likes
 5. what’s in a name?

  2 likes
 6. O.K., hij moest “terug” om dingen te verbeteren. Om zwerfvuil op te ruimen in plaats van het
  zelf op straat te gooien? Wat een kulverhaal.

  2 likes
 7. Nomen est omen… Leerde ik op school als we Latijn kregen. Fijn dat er nog zulke mensen zijn.

  2 likes
 8. De gemeente haalt het op en geeft hem zakken ? Is het niet de taak van de gemeente dat zwerfvuil ZELF op te ruimen ?

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

politiek leider

Politiek leider: ‘Dit geheime genootschap bepaalde dat Rusland de vijand is’

Vladimir Zjirinovski is de leider van de ...

thunberg

Time verkiest boze klimaatactrice Greta Thunberg boven echte wereldverbeteraar als persoon van het jaar. Maak kennis met Morgan Vague

Het prestigieuze weekblad Time heeft de spijbelende ...