Natuur en Milieu

Veel mensen zien in deze satellietfoto bewijs dat een schimmig overheidsproject verantwoordelijk is voor orkanen. Hebben zij gelijk?

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Moeder natuur is niet verantwoordelijk voor het extreme weer in de VS, maar het schimmige overheidsprogramma HAARP zit erachter. Dat denken veel mensen althans.

HAARP, wat staat voor High Frequency Active Auroral Research Program, werd in 1993 opgezet door de Amerikaanse overheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Officieel is het programma bedoeld om de ionosfeer te analyseren, maar al jaren wordt het in sommige kringen gezien als experiment om het weer te veranderen in een wapen.

Uitschakelen

Amerikaanse natuurkundigen uitten hun kritiek in wetenschappelijke tijdschriften als Physics and Society, waarin ze beweerden dat HAARP weleens onderzoek zou kunnen doen naar het uitschakelen van vijandige wapens.

Deze kritiek werd versterkt door Bernard Eastlund, die enkele van de concepten achter HAARP had helpen ontwikkelen.

Hij stelde een wapen voor waarmee met radiogolven van hoge frequenties de ionosfeer kon worden gemanipuleerd om zo vijandelijke raketten tegen te houden.

Noodweer

Verschillende mensen claimen dat HAARP de oorzaak is van noodweer en andere natuurverschijnselen zoals orkanen en tsunami’s.

Nu het Caribisch gebied in korte tijd is getroffen door meerdere zware orkanen, is het dan ook geen verrassing dat mensen met hun vinger naar HAARP wijzen.

Sommigen beweren dat het programma ook de drijvende kracht was achter orkaan Harvey, die pas geleden over Texas raasde.

Chemtrails

In 2005 werd na orkaan Katrina geclaimd dat de Amerikaanse overheid arme zwarte gemeenschappen wilde wegvagen om zo de bevolking terug te dringen.

Volgens de theoretici wordt het effect versterkt met behulp van chemtrails en cloud seeding (regen maken).

De chemtrails zouden fungeren als geleider waarop de radiogolven die HAARP uitzendt afketsen.

Sinds kort doen wetenschappers onderzoek naar het gebruiken van lasers om het weer te manipuleren, wat koren op de molen van de theoretici is.

Satellietfoto

Veel mensen schreven op sociale media dat orkanen Irma en Jose door de mens zijn veroorzaakt.

Ze verwezen onder andere naar een satellietfoto waarop te zien is dat Irma, Jose en Katia zich op ongeveer dezelfde locatie bevonden als stormen Karl, Igor en Julia in 2010.

Zelfs nieuwssite Fox29 schreef over deze vergelijking: “De kans dat je drie orkanen op hetzelfde moment in het Atlantische bekken ziet is al klein, maar de kans is nog kleiner dat ze ook nog eens dezelfde initialen hebben.”

Op 16 september 2010 bevonden Karl, Igor en Julia zich op bijna dezelfde plek als Katia, Irma en Jose op 7 september 2017.

[The Sun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
elisabethje
elisabethje
6 jaren geleden

Ik heb dit altijd vermoed: dat die chemtrails een geleider zijn voor Haarp! Maar niemand wil dit geloven, ik durf er zelfs niet over te spreken, want dan word ik voor gek verklaard. Mensen geloven enkel wat er in ‘het nieuws’ komt of wat ‘wetenschappelijk bewezen’ is, al de rest is bijgeloof / fantasie / complottheorie. Mond houden dus!
Nochtans, Nikola Tesla was de eerste die bezig was met het beïnvloeden van de ionosfeer. Veel van zijn uitvindingen zijn indertijd door de overheid in beslag genomen. Ga me toch niet vertellen dat ze er niets mee hebben aangevangen?
Soit, vraagje: is het iemand al opgevallen dat er geen chemtrail meer te bespeuren is, als het kouder is? Het lijkt wel of ze enkel sproeien in de zomer???
Ik vind het in alle geval vreselijk dat we op dit punt gekomen zijn. Knoeien met het klimaat als wapen, om zo land te ontvolken en de economie te boosten. Walgelijk!

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 jaren geleden

Weather Warfare ! Het zoveelste bewijs dat de Satanische Elite Zio Nazi Maffia ook dit soort high gebruikt om niets ontziende oorlogen te voeren. Californië en Texas zijn zo genaamde rebel states en willen niets meer te maken hebben met de federale overheid. Op de Caribian wordt grote schoonmaak gehouden en slachten de mensen elkaar af onder toeziend oog van het Huis van Oranje dat ook daar hun smerige drugshandel veilig wil stellen. Fat Willy kom er maar in !

Frans
Frans
6 jaren geleden

Ook CERN doet hier aan mee.
CERN is een gevaarlijke techtnologie om ook de mensheid te helpen vernietigen te controleren.
het Higsdeeltje is een fabel..

helder
helder
6 jaren geleden

links om of rechtsom, de orkanen zijn er. Hier in Nederland viel ook veel regen. En we zullen er mee moeten dealen, zogezegd.

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x