Homepagina » Natuur en Milieu » Veel mensen zien in deze satellietfoto bewijs dat een schimmig overheidsproject verantwoordelijk is voor orkanen. Hebben zij gelijk?
Veel mensen zien in deze satellietfoto bewijs dat een schimmig overheidsproject verantwoordelijk is voor orkanen. Hebben zij gelijk?

Veel mensen zien in deze satellietfoto bewijs dat een schimmig overheidsproject verantwoordelijk is voor orkanen. Hebben zij gelijk?

Moeder natuur is niet verantwoordelijk voor het extreme weer in de VS, maar het schimmige overheidsprogramma HAARP zit erachter. Dat denken veel mensen althans.

HAARP, wat staat voor High Frequency Active Auroral Research Program, werd in 1993 opgezet door de Amerikaanse overheid.

Officieel is het programma bedoeld om de ionosfeer te analyseren, maar al jaren wordt het in sommige kringen gezien als experiment om het weer te veranderen in een wapen.

Uitschakelen

Amerikaanse natuurkundigen uitten hun kritiek in wetenschappelijke tijdschriften als Physics and Society, waarin ze beweerden dat HAARP weleens onderzoek zou kunnen doen naar het uitschakelen van vijandige wapens.

Deze kritiek werd versterkt door Bernard Eastlund, die enkele van de concepten achter HAARP had helpen ontwikkelen.

Hij stelde een wapen voor waarmee met radiogolven van hoge frequenties de ionosfeer kon worden gemanipuleerd om zo vijandelijke raketten tegen te houden.

Noodweer

Verschillende mensen claimen dat HAARP de oorzaak is van noodweer en andere natuurverschijnselen zoals orkanen en tsunami’s.

Nu het Caribisch gebied in korte tijd is getroffen door meerdere zware orkanen, is het dan ook geen verrassing dat mensen met hun vinger naar HAARP wijzen.

Sommigen beweren dat het programma ook de drijvende kracht was achter orkaan Harvey, die pas geleden over Texas raasde.

Chemtrails

In 2005 werd na orkaan Katrina geclaimd dat de Amerikaanse overheid arme zwarte gemeenschappen wilde wegvagen om zo de bevolking terug te dringen.

Volgens de theoretici wordt het effect versterkt met behulp van chemtrails en cloud seeding (regen maken).

De chemtrails zouden fungeren als geleider waarop de radiogolven die HAARP uitzendt afketsen.

Sinds kort doen wetenschappers onderzoek naar het gebruiken van lasers om het weer te manipuleren, wat koren op de molen van de theoretici is.

Satellietfoto

Veel mensen schreven op sociale media dat orkanen Irma en Jose door de mens zijn veroorzaakt.

Ze verwezen onder andere naar een satellietfoto waarop te zien is dat Irma, Jose en Katia zich op ongeveer dezelfde locatie bevonden als stormen Karl, Igor en Julia in 2010.

Zelfs nieuwssite Fox29 schreef over deze vergelijking: “De kans dat je drie orkanen op hetzelfde moment in het Atlantische bekken ziet is al klein, maar de kans is nog kleiner dat ze ook nog eens dezelfde initialen hebben.”

Op 16 september 2010 bevonden Karl, Igor en Julia zich op bijna dezelfde plek als Katia, Irma en Jose op 7 september 2017.

[The Sun]


Vind je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Ik heb dit altijd vermoed: dat die chemtrails een geleider zijn voor Haarp! Maar niemand wil dit geloven, ik durf er zelfs niet over te spreken, want dan word ik voor gek verklaard. Mensen geloven enkel wat er in ‘het nieuws’ komt of wat ‘wetenschappelijk bewezen’ is, al de rest is bijgeloof / fantasie / complottheorie. Mond houden dus!
  Nochtans, Nikola Tesla was de eerste die bezig was met het beïnvloeden van de ionosfeer. Veel van zijn uitvindingen zijn indertijd door de overheid in beslag genomen. Ga me toch niet vertellen dat ze er niets mee hebben aangevangen?
  Soit, vraagje: is het iemand al opgevallen dat er geen chemtrail meer te bespeuren is, als het kouder is? Het lijkt wel of ze enkel sproeien in de zomer???
  Ik vind het in alle geval vreselijk dat we op dit punt gekomen zijn. Knoeien met het klimaat als wapen, om zo land te ontvolken en de economie te boosten. Walgelijk!

  24 likes
  • ja, weet wel een beetje met wie je er over spreekt….
   soms ben ik ook te enthousiast…te graag wakkermakend (hoop,wens)
   dan hoor ik later: die is rijp voor de psychiater…
   nu kan ik dat wel buiten me houden…
   maar toch, dat op zich is al zo deprimerend…zo verdrietig…
   Ik geef toe…buiten zijn in de Natuur en alles van de matrix loslaten is heerlijk en in licht en liefde zijn…
   maar steeds de gedachten, de gevoelens dat er zoveel mensen lijden is/wordt onverdraaglijk…
   We are all One…

   namaste

   13 likes
   • Die fase heb ik ook gehad. Ik kan mezelf inmiddels als ervaren complotter classificeren. 15 jaar terug sprak ik al over chemtrails(en al het andere)
    Door de jaren heen ben ik er achter gekomen dat “er over spreken” vaak veel weerstand en soms boosheid oplevert.
    Nu spreek ik er niet meer over maar stel ik vragen aan mensen. Vragen als wat gek dat het ene vliegtuig een kort streepje en de andere een hele sliert achter laat he? Zouden ze iets sproeien? Dat doe ik met alles.
    Hoe kan een land nou schulden hebben en aan wie dan? Waar blijft al het verdampte geld? Hoe kan een hypotheek gecreeerd worden maar de rente niet? Waar komt die rente dan vandaan? Hoe kan een torenflat rechtstandig sneller dan vrije val instorten ipv dat het omvalt door brand? Etc etc etc
    Vaak proberen mensen dan zelf een ” logisch” antwoord te bedenken zonder onderbouwing of niks en dan zeg ik lachend tegen hun, maar nu ben je aan het complotdenken!
    Anyway…. vaak helpt vragen stellen beter dan er over spreken. Dat gaat pas met gelijkgestemden…en door vragen te stellen plant je een zaadje en gaan ze er zelf vaak mee aan de gang.

    11 likes
    • Een chemtrail is heel eenvoudig te onderscheiden van een condens spoor. Een condensspoor achter een straalvliegtuig lost letterlijk op, in zijn eigen spoor tot je er niets meer van ziet. Een chemtrail daar in tegen waaiert uit, het lost niet op maar vormt een steeds breder wordende mist, deze mist die veel weg heeft van sluier bewolking (en staat haaks op de lengte van het spoor) blijft uren hangen. tot dat het tenslotte ook met de wind verwaait en je ook daar niets meer van ziet. Zo simpel is het verschil te zien.

     Nog even over HAARP; In de octrooien die zijn vastgelegd door het HAARP project staat letterlijk dat HAARP geschikt is voor weer modificatie:
     http://arizonaskywatch.com/article/articles/HAARP%20capabilities%20in%20its%20patent.pdf

     We zijn echt genaaid…

     6 likes
    • Vragen stellen ja, doe ik hoor… maar dat gaat het één oor in en het andere zo weer uit. Zelfs mijn eigen zoon zegt dat ik gek ben, maar o wee als een van zijn leraars op school hetzelfde vermoed als ik, dan is het ineens ‘waar’!

     2 likes
    • hahahaha Bij je medepatienten in de gesloten zorginstelling zeker ….
     En bij elizabetje wordt het tijd voor een bezoekje van de Jeugdzorg

     1 likes
     • en voor jouw word het tijd dat je weer terugkruipt onder die schimmelsteen waaronder je vandaan bent gekropen,gevorkte tong dat je daar kruipt.

      fff

      1 likes
   • Helemaal herkenbaar! En tegen de psy moet je er ook niet over beginnen, of je krijgt antipsychotica voorgeschreven 🙂

    2 likes
  • “is het iemand al opgevallen dat er geen chemtrail meer te bespeuren is, als het kouder is? Het lijkt wel of ze enkel sproeien in de zomer”

   Gewoon een cursusje basis meteorologie volgen doet wonderen in dezen.

   13 likes
   • Het is mij (boven Amsterdam) opgevallen datin het algemeen in weekenden/ feestdagen niet gevlogen wordt en zondagmiddag het vliegen met chemtrails weer aanvangt.

    5 likes
   • In de zomer groeit de groente die wij -ongewild bespoten-opeten. Ook al ben je nóg zo biologisch bezig in de moestuin. En bovendien zijn wij mensen-die ook al ongewild bespoten worden-vaker buiten…. Zo worden we vanzelf wel geinfecteerd.

    In de periode van Occupy, die rebellen, die in hun tentje stil zaten zwijgend te protesteren, weet je nog?…Toen stond de lucht helemaal vól met strepen.

    …in Oost Groningen,waar bijna geen hond woont……

    4 likes
 2. Weather Warfare ! Het zoveelste bewijs dat de Satanische Elite Zio Nazi Maffia ook dit soort high gebruikt om niets ontziende oorlogen te voeren. Californië en Texas zijn zo genaamde rebel states en willen niets meer te maken hebben met de federale overheid. Op de Caribian wordt grote schoonmaak gehouden en slachten de mensen elkaar af onder toeziend oog van het Huis van Oranje dat ook daar hun smerige drugshandel veilig wil stellen. Fat Willy kom er maar in !

  10 likes
 3. Getoonde foto op zich zegt niks.
  Opvallende overeenkomsten tussen Harvey en Irma:

  – gebieden met erbarmelijke ruimtelijke ordening, bijzonder slechte kustbescherming
  – zeer laag gelegen, weinig of geen afstroom.
  – enórme crisis in de vastgoedmarkt, prijsval, veel leegstand

  – ramp gebruikt door roofkapitalisten hun kansen te grijpen. Mensen voor weinig van hun percelen afhelpen. Vervolgens veel en grote herontwikkeling uit de grond te stampen – veelal onbetaalbaar voor de oorspronkelijke bewoners. (schoolvoorbeelden van ‘gentrificatie’)

  – het overschot op de appartementenmarkt zou dankzij de orkaan, in 1 klap zijn verdwenen.
  Mensen uit hun verwoeste huizen gaan (tijdelijk) een appartement huren/kopen.
  Renovatie van hun huizen kan makkelijk 1-2 jaar in beslag nemen. (achteraan sluiten in de wachtrij).

  – de autoverkoop lag al ernstig op z’n gat. Heel veel auto’s zijn economisch niet meer te herstellen.
  – de fabel van de klimaatopwarming (door CO2) kan weer eens extra worden herkauwd, en als dekmantel van een hele reeks onnodige maatregelen dienen.

  – en nu blijkt dus ook dat het wordt aangegrepen als dekmantel voor veldexperimenten met biologische en chemische oorlogsvoering op de getroffen bevolking.

  De fabel van 9/11 werkt ook nog steeds. Ook de fabel van klimaatopwarming en (dus) steeds extremer weer kan net zo makkelijk 10-20 jaar worden opgehangen. WC-eend onderzoekers zat.
  De mens is tegenwoordig zozeer afgestompt, de grofste propaganda passeert probleemloos.

  Kijk hier nog maar eens naar:
  The unusual climatic occurrences in the US and Western Europe have been extensively documented. Phillips Geophysics Lab, which is a partner in the HAARP project provides a course for military personnel at the Hanscom Air Force Base in Maryland, on “Weather Modification Techniques”. The course outline explicitly contemplates the triggering of storms, hurricanes, etc. for military use. (See his slide show at http://www.dtc.army.mil/tts/1997/proceed/abarnes/
  Open PowerPoint presentation at http://www.dtc.army.mil/tts/tts97/abarnes.zip)

  6 likes
  • Heb eens opgezocht of die mensen verzekerd zijn tegen totaal verlies van huis en alle bezittingen. Ik vond er niks over terug! Wel over donaties die zgz naar de bevolking gaat, maar dat kan nooit voldoende zijn om iedereen te vergoeden.
   Wat ik eruit opmaak, is dat iedereen daar helemaal opnieuw moet beginnen, via een lening bij de bank. Dat kan natuurlijk niet iedereen. Zo worden velen als een kudde koeien naar andere gebieden gedreven, en al de rest mag opnieuw gaan afbetalen.
   Dit kwam ik wel tegen (wat ik eigenlijk al vermoedde…)!!! http://www.nytimes.com/2008/07/08/business/worldbusiness/08iht-disasters.4.14335899.html?mcubz=3

   1 likes
   • Hier heb ik ook al eens over nagedacht, Orkanen in de Cariben zijn van alle tijd. Het zal echt zo zijn dat deze zwaarder was maar omdat je in zo’n gebied woont ben je daar toch op voorbereid?? Wij hebben hier toch ook dijken omdat NL al vaker is overstroomd?

    Natuurlijk is het wel zo dat je in eerste instantie noodhulp nodig hebt, Wij zijn hier allemaal brandverzekerd (oa) maar als je huis opfikt ga je in eerste instantie naar een hotel ofzo. Toch? Ik weet het niet hoor; ik vermoed dat op het journaal de helft weer niet verteld wordt om je maar te laten doneren…

    0 likes
 4. Ook CERN doet hier aan mee.
  CERN is een gevaarlijke techtnologie om ook de mensheid te helpen vernietigen te controleren.
  het Higsdeeltje is een fabel..

  4 likes
 5. De warme golf stroom is ietsje aan het vertragen door de grote instroom van smelt en regen water aan de noordkant,Groenland e.d. waardoor het zee water slechter naar beneden zakt omdat er minder zout is wat het water zwaarder maakt.
  Dit zorgt ervoor dat er meer warmwater een beetje blijft hangen in de buurt van de Carriben .Hoe warmer het water hoe meer energie er afgegeven kan worden aan de lucht er boven wat dan weer orkanen veroorzaakt.De temperatuur stijgt heel er op de polen het smelten neemt toe en het systeem zal dan ook steeds heftiger reageren met steeds meer transportatie van overtollige energie.En hoe warmer de lucht hoe meer waterdamp{regen} zij kan bevatten wat er verder op weer uitvalt.De eenvoudigste verklaring is meestal de juiste.

  3 likes
 6. links om of rechtsom, de orkanen zijn er. Hier in Nederland viel ook veel regen. En we zullen er mee moeten dealen, zogezegd.

  2 likes
 7. Als het dan de overheid van de VS is, hadden ze toch wel op Venezuela gemikt en/of Cuba? Of zijn ze nog aan het oefenen.

  1 likes
  • Precies. Ik ga me pas zorgen maken als deze orkanen ineens ontstaan in een totaal andere periode, of ineens een totaal ander pad gaan volgen. Ik had dan toch ook wat cycloontjes over Noord-Korea verwacht. Al is het idee van het weer inzetten als wapen misschien niet geheel ondenkbaar.

   1 likes
 8. In september ligt altijd het zwaartepunt van het hurricane-seizoen.
  Omdat hurricane’s een alfabetisch oplopende naam krijgen is er niets vreemd aan namen beginnend met I,J en K.
  Alle getoonde stormen liggen in hun vertrouwde gebied. Niets bijzonders.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Er gebeuren gekke dingen die we niet kunnen verklaren. Chemtrails bijvoorbeeld. Amerikaanse rapper baart opzien

Er gebeuren gekke dingen die we niet kunnen verklaren. Chemtrails bijvoorbeeld. Amerikaanse rapper baart opzien

De Amerikaanse rapper Post Malone heeft weinig ...

China gebruikt 'weerbeheersing om koers van tyfoon te beïnvloeden'. Is dit de Chinese versie van HAARP?

China gebruikt ‘weerbeheersing om koers van tyfoon te beïnvloeden’. Is dit de Chinese versie van HAARP?

Op beelden zou te zien zijn hoe China microgolven ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.