Gezondheid

Het volk wordt zwaar misleid over het baarmoederhalskankervaccin. De medische wetenschap wil niet dat je deze film ziet

Help door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het volk wordt misleid over het baarmoederhalskankervaccin, zegt Rob Verkerk, oprichter van de Alliance for Natural Health (ANH).

De wetenschapper werkte mee aan een kritische documentaire over het controversiële HPV-vaccin. Het gevolg was dat hij werd aangevallen, gebrandmerkt als ‘anti-prikker’ en buitengesloten werd op plaatsen waar hij vroeger nog welkom was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Toch blijft Verkerk achter zijn standpunten staan. “Denk even aan de honderden, misschien wel duizenden meisjes die aan enorme bijwerkingen van het vaccin lijden,” zegt hij.

Valse informatie

“Zo ernstig dat het hun levensloop ingrijpend veranderde door hen van een academische loopbaan of glanzende sportcarrière te beroven: ze zijn gekluisterd aan bed of rolstoel en opgezadeld met chronische pijn,” vervolgt hij.

Hun ouders dachten het juiste te doen voor hun dochters en voelen zich genegeerd door de medische wetenschap die weigert te accepteren dat het HPV-vaccin hiervoor verantwoordelijk kan zijn.

Het publiek wordt gevoed met valse informatie en de slachtoffers worden beledigd en genegeerd, merkt hij op.

Zware censuur

De documentaire ‘Manufactured Crisis’ bevat interviews met diverse gezinnen die zwaar zijn getroffen door de gevolgen van de prik.

Verwacht niet dat deze film in de bioscoop zal draaien. “Of je nou in de VS of in Europa woont, hier is sprake van zware censuur,” zegt Verkerk.

“Robert de Niro ervoer hetzelfde toen hij twee jaar geleden de film ‘Vaxxed’ op de agenda van zijn Tribeca Film Festival wilde krijgen,” vervolgt hij.

Hoogste score van bijwerkingen

Gardasil wordt aangeprezen als veilig en effectief, maar als je de beschikbare gegevens doorneemt kun je alleen maar concluderen dat het HPV-vaccin de hoogte score van bijwerkingen heeft van alle ooit geïntroduceerde vaccins, aldus Verkerk.

Er zijn volgens hem genoeg effectievere alternatieven, zoals behandeling met behulp van laser en kooldioxide.

Bekijk de film en deel hem alsjeblieft:

Foto: メルビル Wikimedia Commons

[Medisch Dossier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Ik heb dus ook 2 dochters die tot mijn grote spijt op jonge leeftijd alle vaccinaties hebben gekregen, puur omdat ik destijds nog net zo naïef was als velen nu nog steeds zijn. Ik was misschien al wel gevoelsmatig enigszins argwanend maar was in de veronderstelling dat er toch onmogelijk zoveel mis kon zijn met vaccinaties. Iedereen deed het en iedereen raadde het aan. Mijn meisjes waren allebei behoorlijk ziek van de prikken, doch de dokter verzekerde mij dat dat heel normaal was, niets om me zorgen over te maken. Achteraf werden ze jaren later allebei gediagnosticeerd met een aandoening uit het spectrum van autisme.
Nu weet ik beter en heb ik spijt als haren op mijn hoofd dat ik niet eerder en beter uit mijn doppen heb gekeken, niet beter geïnformeerd. Voor de HPV-prik heb ik ze GELUKKIG WEL kunnen behoeden. Er zijn weinig dingen waar ik zo gelukkig over ben. Gelukkig was ik toen wijzer en beter geïnformeerd. God weet wat ze er aan overgehouden hadden, ze zijn voor die troep in vaccins, zo is gebleken behoorlijk gevoelig.

Dit beantwoordt gelijk de door @Hawks eerder gestelde vraag of ik kinderen heb en of ik ooit voor de keuze heb moeten staan. Het antwoord is ja dus. En ik neem het me nog steeds kwalijk dat ik niet eerder op de hoogte was, dat ik niet eerder geïnformeerd heb en domweg achter de meute aanhobbelde, wat normaal gesproken ook nog eens absoluut niet in mijn aard ligt.

Louise
Louise
5 jaren geleden

@ eksegese …..
Als we alles van te voren wisten , zo loopt het leven niet , we hebben allemaal ervaring nodig om te leren……Je hebt je best gedaan en het heeft geen zin om nu spijt te hebben het schiet ook niks op……Door jouw ervaring kun je nu weer andere mensen helpen om de juiste beslissing te nemen. En dan nog er is geen garantie in ‘t leven dat alles vlekkeloos verloopt..Volgens mij ben je gewoon een bezorgde goede vader. .Breng je boodschap over en laat mensen zelf hun eigen beslissingen nemen… ik heb nog een site voor je…..www.jbeunk.nl Arts- Homeopaat en Ortho.
De medische misleiding van de mensheid …succes.

pietje
pietje
5 jaren geleden

Wat een teringlijders (sorry voor het woord ) alles voor geld !! Ze gaan alleen maar voor geld BAH !!!!

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Klopt @Louise, we hebben allemaal de ervaring nodig om te leren. Was dat maar bij alle partijen zo. De ervaring leert mij ook, dat geld vele malen belangrijker is dan gezondheid, en bleef het daar maar bij, gezondheid van mensen wordt zelfs willens en wetens ondermijnd en geld is daar een meer dan prettige bijwerking van, zoals bijwerkingen in de farmacie graag genegeerd worden en onder het tapijt geschoven. Topcriminaliteit, ik heb geen ander woord ervoor !

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x