Homepagina » Gezondheid » Het volk wordt zwaar misleid over het baarmoederhalskankervaccin. De medische wetenschap wil niet dat je deze film ziet
Het volk wordt zwaar misleid over het baarmoederhalskankervaccin. De medische wetenschap wil niet dat je deze film ziet

Het volk wordt zwaar misleid over het baarmoederhalskankervaccin. De medische wetenschap wil niet dat je deze film ziet

Het volk wordt misleid over het baarmoederhalskankervaccin, zegt Rob Verkerk, oprichter van de Alliance for Natural Health (ANH).

De wetenschapper werkte mee aan een kritische documentaire over het controversiële HPV-vaccin. Het gevolg was dat hij werd aangevallen, gebrandmerkt als ‘anti-prikker’ en buitengesloten werd op plaatsen waar hij vroeger nog welkom was.

Toch blijft Verkerk achter zijn standpunten staan. “Denk even aan de honderden, misschien wel duizenden meisjes die aan enorme bijwerkingen van het vaccin lijden,” zegt hij.

Valse informatie

“Zo ernstig dat het hun levensloop ingrijpend veranderde door hen van een academische loopbaan of glanzende sportcarrière te beroven: ze zijn gekluisterd aan bed of rolstoel en opgezadeld met chronische pijn,” vervolgt hij.

Hun ouders dachten het juiste te doen voor hun dochters en voelen zich genegeerd door de medische wetenschap die weigert te accepteren dat het HPV-vaccin hiervoor verantwoordelijk kan zijn.

Het publiek wordt gevoed met valse informatie en de slachtoffers worden beledigd en genegeerd, merkt hij op.

Zware censuur

De documentaire ‘Manufactured Crisis’ bevat interviews met diverse gezinnen die zwaar zijn getroffen door de gevolgen van de prik.

Verwacht niet dat deze film in de bioscoop zal draaien. “Of je nou in de VS of in Europa woont, hier is sprake van zware censuur,” zegt Verkerk.

“Robert de Niro ervoer hetzelfde toen hij twee jaar geleden de film ‘Vaxxed’ op de agenda van zijn Tribeca Film Festival wilde krijgen,” vervolgt hij.

Hoogste score van bijwerkingen

Gardasil wordt aangeprezen als veilig en effectief, maar als je de beschikbare gegevens doorneemt kun je alleen maar concluderen dat het HPV-vaccin de hoogte score van bijwerkingen heeft van alle ooit geïntroduceerde vaccins, aldus Verkerk.

Er zijn volgens hem genoeg effectievere alternatieven, zoals behandeling met behulp van laser en kooldioxide.

Bekijk de film en deel hem alsjeblieft:

Foto: メルビル Wikimedia Commons

[Medisch Dossier]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Ik heb dus ook 2 dochters die tot mijn grote spijt op jonge leeftijd alle vaccinaties hebben gekregen, puur omdat ik destijds nog net zo naïef was als velen nu nog steeds zijn. Ik was misschien al wel gevoelsmatig enigszins argwanend maar was in de veronderstelling dat er toch onmogelijk zoveel mis kon zijn met vaccinaties. Iedereen deed het en iedereen raadde het aan. Mijn meisjes waren allebei behoorlijk ziek van de prikken, doch de dokter verzekerde mij dat dat heel normaal was, niets om me zorgen over te maken. Achteraf werden ze jaren later allebei gediagnosticeerd met een aandoening uit het spectrum van autisme.
Nu weet ik beter en heb ik spijt als haren op mijn hoofd dat ik niet eerder en beter uit mijn doppen heb gekeken, niet beter geïnformeerd. Voor de HPV-prik heb ik ze GELUKKIG WEL kunnen behoeden. Er zijn weinig dingen waar ik zo gelukkig over ben. Gelukkig was ik toen wijzer en beter geïnformeerd. God weet wat ze er aan overgehouden hadden, ze zijn voor die troep in vaccins, zo is gebleken behoorlijk gevoelig.

Dit beantwoordt gelijk de door @Hawks eerder gestelde vraag of ik kinderen heb en of ik ooit voor de keuze heb moeten staan. Het antwoord is ja dus. En ik neem het me nog steeds kwalijk dat ik niet eerder op de hoogte was, dat ik niet eerder geïnformeerd heb en domweg achter de meute aanhobbelde, wat normaal gesproken ook nog eens absoluut niet in mijn aard ligt.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

@eksegese,

Onwetendheid kan en mag men niet veroordelen, dus beste, neem u vooral niets kwalijk.

Gebruik deze kennis welke u nu heeft opgedaan door anderen voor te lichten en te wijzen op de gevaren. Dit zal veel goedmaken vwb uw gemoedstoestand.

Mijn like heeft u in elk geval gekregen en terecht!!

Gegroet,

Gladiator

Hawks
Hawks
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Dank voor het antwoorden op mijn vraag; dat geeft een goede context.

Hawks
Hawks
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Eksegese, weet u, een van mijn kids is gediagnositiceerd met een aandoening in het autistisch spectrum. Toen ze werd gediagnosticeerd werd Asperger nog niet aan meisjes gekoppeld. Nu wel. Als ze nu gediagnositiceerd wordt, dan zijn we er bijna zeker van dat de uitkomst Asperger is. Zij is gevaccineerd.

Hans Asperger beschreef autisme in 1938. Het rijksvaccinatieprogramma startte in 1957. Autisme ‘bestond’ al voor er werd gevaccineerd. Waar is het verband?

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Hawks
2 jaren geleden

Het verband zit hem in de gelijke tred van gigantische toename van gevallen van dergelijke vormen van autisme met het in grote getale toedienen van vaccins. En ik weet dat de onderzoeken gesponsord door farmacie daar niet op uitkomen. Maar er zijn andere onderzoeken waar dat wek uit blijkt. Maar die zijn ongewenst dus van het toneel verdreven. Dus bespaar me de lwugens van de farmaceuten die ik weiger voor zoete koek te slikken. En dat een dergelijke aandoening meerdere oorzaken kan hebben is zeer aannemelijk.

Hawks
Hawks
Reactie op  Eksegese
2 jaren geleden

De toename van het aantal gevallen en de gelijke tred hiervan kan andere en meer voor de hand liggende oorzaken hebben. Bevolkingsgroei? Of het kiezen van een andere wijze van diagnosticeren waardoor het aantal diagnoses autisme toeneemt, maar het aantal gevallen relatief gelijk blijft? Een combinatie van die twee?

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Hawks
2 jaren geleden

Zegt men…… Hetkan ook dat de meer zeldzamere gevallen van vroeger veroorzaakt werden door andere toxines en/ of een andere manier van binnendringen van toxines wat te maken kan hebben met verschillen in werking van immuunsystemen per persoon. Het direct inspuiten van toxines is zeer effectief, zo is gebleken en nauwelijks te overtreffen. Dat is een veel aannemekijkere verklaring.

Louise
Louise
2 jaren geleden

@ eksegese …..
Als we alles van te voren wisten , zo loopt het leven niet , we hebben allemaal ervaring nodig om te leren……Je hebt je best gedaan en het heeft geen zin om nu spijt te hebben het schiet ook niks op……Door jouw ervaring kun je nu weer andere mensen helpen om de juiste beslissing te nemen. En dan nog er is geen garantie in ‘t leven dat alles vlekkeloos verloopt..Volgens mij ben je gewoon een bezorgde goede vader. .Breng je boodschap over en laat mensen zelf hun eigen beslissingen nemen… ik heb nog een site voor je…..www.jbeunk.nl Arts- Homeopaat en Ortho.
De medische misleiding van de mensheid …succes.

pietje
pietje
2 jaren geleden

Wat een teringlijders (sorry voor het woord ) alles voor geld !! Ze gaan alleen maar voor geld BAH !!!!

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Klopt @Louise, we hebben allemaal de ervaring nodig om te leren. Was dat maar bij alle partijen zo. De ervaring leert mij ook, dat geld vele malen belangrijker is dan gezondheid, en bleef het daar maar bij, gezondheid van mensen wordt zelfs willens en wetens ondermijnd en geld is daar een meer dan prettige bijwerking van, zoals bijwerkingen in de farmacie graag genegeerd worden en onder het tapijt geschoven. Topcriminaliteit, ik heb geen ander woord ervoor !

Philip
Philip
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Zolang het geld en de macht dat het met zich meebrengt primeert boven het menselijke, moet je altijd bedachtzaam zijn…dat heeft niets te maken met complot theoristen (dat ben ik althans verre van) maar wel de ervaring.
Het is die ervaring (levenswijsheid) dat je niet te leren krijgt op de schoolbanken, het wel die ervaring dat je opdoet tijdens je leven, die is trouwens onbetaalbaar en dat is met vallen en opstaan, het verschilt ook van individu tot individu

Uiteindelijk is alles wat kunstmatig/synthetisch is slecht voor het menselijk lichaam, er zijn altijd complicaties, met de ene wat erger dan de andere.

Sceptic
Sceptic
2 jaren geleden

Hpv is een aandoening waar het afweersysteem wel raad mee weet en gaat vanzelf over.
Er wordt weer angst verkocht, en destructie is mogelijk als men zich laat inenten.
Ignorance is the root of all Evil.
Mensen verkopen hun ziel aan de doctoren en zijn niet goed op de hoogte want Big Pharma is een monster dat niet in het voordeel is van de mensheid.
Het zal jou dochter zijn !
Vreselijk en onnodig.

x

Check Also

van dissel

Belgische Jaap van Dissel zegt het gewoon: ‘Vaccinatie weigeren heeft gevolgen’

Viroloog Marc Van Ranst, ook wel de ...

arts

Arts gaat internet over: ‘Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins’

In Amsterdam vond vandaag een demonstratie tegen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x