Mens en Dier

Pepijn van Houwelingen gaat los: ‘We trekken de globalisten uit hun hol!’

Help mee door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Je merkt in Den Haag dat ze in zekere zin bang voor ons zijn. Dat is een goed teken, zei Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) afgelopen weekend tijdens een barbecue in Tuil.

Hij vroeg mensen of ze het AIVD-rapport hebben gezien waarin de dienst waarschuwt voor ‘complottheorieën over een kwaadaardige elite’. “Wij zijn blijkbaar allemaal anti-overheidsextremisten. Je ziet: onze beweging is groeiende, mensen kijken er doorheen. Ze zien dat het niet klopt, het klopt niet.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Elke keer hebben wij gelijk

“We krijgen op alle punten gelijk,” voegde Van Houwelingen toe. Hij noemde als voorbeelden Oekraïne, Covid – de oversterfte, bijwerkingen van de vaccins – het krankzinnige klimaatbeleid en de aanslag op de Nord Stream-pijpleidingen. “Elke keer hebben wij gelijk. Elke keer laten we zien dat de keizer geen kleren aan heeft en daar balen ze enorm van. En daar zijn ze enorm bang voor.”

“Ze hebben geen enkel argument meer, dat zien we ook in de Kamer. Dus het enige wat ze nog kunnen doen, is verbieden, is censuur, is mensen van sociale media gooien en nu dus zelfs de licentie van Ongehoord Nederland intrekken,” zei het Kamerlid.

Ze moeten zich steeds harder gaan verdedigen

Het laat ook zien dat we op de goede weg zijn, benadrukte Van Houwelingen. “We laten steeds meer zien welke krachten er achter schuilen. We trekken dat monster, die globalisten, langzaam uit hun hol. Ze moeten zich steeds harder gaan verdedigen om hun gebied te behouden.”

“Daarmee maken we steeds meer Nederlanders wakker.”

4.8 256 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christien
Christien
9 maanden geleden

Het is de hoogste tijd.

Hugo
Hugo
9 maanden geleden

Top…FVD… Ga zo door, de volksverlakkers zullen hun straf niet ontlopen. Wij zullen die doodlopende weg niet inlopen, die de elite voor ons hebben geopend.

Leo
Leo
9 maanden geleden

eerst worden de globalisten uit hun hol getrokken en daarna …na de tribunalen mogen ze wegkwijnen in hun holen !!
Want zeg nou zelf, met het verplichten/aanmoedigen van de covid vaccinaties, het omkopen van veel artsen of dreigen met afname BIG registatie, zijn ze medeschuldig aan moord wat mij betreft.

bernodette
bernodette
9 maanden geleden

hoort goed…geweldig FVD…en nu Pepijn van Houwelingen, dank!..De enige partij van Nederland die echte systeemoppositie voert!… dit hebben Nederlanders nodig die NIET BANG ZIJN EN WEL hun vrijheid, eigenheid, soevereiniteit, eerlijke rechtspraak, ethiek, Christelijke waarden, feiten, bescherming van onze (klein)kinderen en de allerkwetsbaarsten, morele waarden belangrijk vinden!…

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x