Homepagina » UFO » Bemanning platformbevoorradingsschip ziet enorme UFO opstijgen uit Golf van Mexico
Bemanning platformbevoorradingsschip ziet enorme UFO opstijgen uit Golf van Mexico

Bemanning platformbevoorradingsschip ziet enorme UFO opstijgen uit Golf van Mexico

Bemanningsleden van een platformbevoorradingsschip hebben in de Golf van Mexico een UFO gezien die ‘vijf keer’ zo groot was als hun schip.

Men is nu op zoek naar andere getuigen die mogelijk meer informatie hebben over de waarneming.

De UFO is dinsdagavond gezien op een kleine 130 kilometer van New Orleans, schrijft nieuwssite gCaptain.

Vijf keer zo groot

Een bemanningslid, de hoofdingenieur van het schip, meldde zich bij het National UFO Reporting Center (NUFORC), dat gegevens over UFO-waarnemingen bijhoudt.

“Op 21 maart zag ik rond 19.00 uur samen met vier andere bemanningsleden een vaartuig dat vijf keer zo groot was als ons 73 meter lange schip,” liet de getuige weten.

“Op ongeveer 800 meter achter ons bevond zich een olieplatform,” zei hij. “Dat gebruikte ik om de omvang van het vaartuig te schatten.”

Oogwenk

“Het tafereel duurde ongeveer 40 seconden,” vervolgde hij. “Het schip steeg op uit het water (Golf van Mexico). Er droop geen water vanaf.”

“In een oogwenk schoot het vaartuig weg,” klonk het. “In luttele seconden was het volledig uit het zicht verdwenen.”

De hoofdingenieur zei verder dat het schip een donkere kleur had, ovaalvormig was en geen enkel geluid maakte.

Zeer betrouwbare getuige

Aangezien er twee booreilanden in de buurt waren, moeten er volgens de man meer getuigen zijn geweest.

Hij schat dat aan boord van andere bevoorradingsschepen in de buurt zo’n 50 mensen waren.

NUFORC besloot contact op te nemen met de man en liet weten dat het hier gaat om een nuchtere, zeer betrouwbare getuige.

[gCaptain]

Vond je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

36 reacties

 1. Dit verbaasd mij niks na wat ikzelf heb gezien en heb meegemaakt ik vertel het nogmaals nadat ik dit al eerder gemeld heb op dit medium mijn verhaal nu. Het is inmiddels al jaren geleden zo eind jaren negentig ik was net uit mijn werk en stond mijn eten te bereiden zo rond 18.00 uur de schemering begon in te vallen toen ik plots een ronde oranje bol zal zweven ik had mijn balkon deur openstaan vanwege de braadluchtjes dus ik was snel buiten op het balkon wat ik zag was een oranje bol de grote was erg moeilijk te schatten maar het zweefde onder de wolken en in rechte lijn van mij af,van binnen scheen er iets te leven de kleuren binnenin de bol (ik zag de bol van zeer dichtbij) Zwart Geel Blauw Rood deze kleuren liepen in elkaar over en leek te leven ook voelde ik een intense gevoel van liefde en onbezorgdheid door mij heen,ik wilde het roepen maar kreeg geen geluid uit mijn mond en zag de bol verder weg zweven er stond best een harde wind ook daar had de bol geen last van zweefde in rechte lijn stil mij af, ik heb nooit meer zo,n onbeschrijfelijk gevoel van liefde meer meegemaakt en wat ik zag en meemaakte zal geen mens op aarde mij nog eens kunnen tonen en laten voelen . Mvg Dirk

  22 likes
  • Know the feeling….Prachtig en heel heftig en niet in woorden uit te drukken…maar vind dat jij een goede poging hebt gedaan. Ik hoorde ook het woord kracht dat ik in mijn hoofd hoorde en de zin en/ of het besef: Alles is één.

   41 likes
  • Volgende keer interpunctie gebruiken Dirk. Ik weet zeker dat aliens dat ook doen.

   0 likes
 2. Ik mis iets in de veklaring. Als het ding in luttele seconden verdwenen is moet het de geluidsbariere doorbroken hebben. Dat moet dus een flinke knal gegeven hebben, zeker als het zo dichtbij gebeurde. Vreemd dat daar niets over wordt vermeld.

  5 likes
  • Hoeft niet als het schip de zwaartekracht omzeilt dan bevindt het zich waarschijnlijk in een ruimte-tijd “bubbel”. Hierdoor druipt er bijvoorbeeld geen water van het voertuig af want het is simpelweg nooit in contact gekomen met het water. De bubbel fungeert ook als schild. Hierdoor kan het niet alleen onze zwaartekracht omzeilen maar bijvoorbeeld ook onze tijd. In feite zijn dit tijdreizigers. Mogelijk uit onze toekomst vandaar het geheimzinnige gedoe (paradoxen enzo.) Dus hij is nooit door onze geluidsbarriere gegaan. In zijn eigen ruimte-tijd bubbel staat hij zelfs stil. Dit verklaart ook waarom de inzittenden van ufos de oneindige G krachten kunnen overleven als ufos oogenschijnlijk onmogelijke haakse bochten maken bij zeer hoge snelheden.

   20 likes
  • Dat zou kloppen, als het met onze technologie was gemaakt. Met andere technologie echter, staan alle effecten ter discussie, waardoor je oorzaak-gevolg idee niet meer klopt.

   2 likes
 3. Die gasten van DENK zijn volgens mij ook buitenaards. So whats New ?

  Groetnnn uut Nunspeet.

  10 likes
 4. Zijn gewoon de Amerikanen in mijn ogen, buitenaards leven zal zeker bestaan maar dit soort dingen geloof ik niet. Na de tweede wereldoorlog gingen alle Duitsers met kennis naar Amerika. Evenals de UFO technologie, lijkt mij het meest logisch dat het is meegenomen. Als het plannetje verloopt zoals hij moet lopen zal er straks een zogenaamde buitenaardse invasie plaats vinden op aarde. Op die manier (basis van angst) pakken ze de bevolking helemaal in. Maar denk voor jezelf, dit is hoe ik het zie.

  12 likes
  • Ja zeker zal er straks via Project Bluebeam een nep buitenaardse invasie komen, zelfs dr. Steven Greer heeft daarvoor al gewaarschuwd en ook Steve Quale besteed hier aandacht aan. Het zijn de zogenaamde schepen die in Antartica zijn gemaakt en zodra er nog meer chaos op de planeet ontstaat zal de invasie plaatsvinden. De mensheid zal in paniek raken als ze niet bekend zijn met Project Bluebeam.
   Dit zijn de mechanische nepaliëns en niet de ET die in andere universa wonen, die kijken wel uit om op deze oorlogplaneet hun schepen te doen landen. De paus is wel bereid om aliëns te dopen, zoals hij vorig jaar al heeft gezegd. Kijk nog even het filmpje van Stewart https://youtu.be/tpO9Eghln4g, betreffende Cern en Bluebeam.

   6 likes
 5. Booreilanden en bevoorradingsschepen barsten doorgaans van de camera’s, dus de beelden komen binnenkort wel.

  10 likes
 6. Derek met je eens de Amerikanen net als de nazi’s toen willen ons laten schrikken ! De echte buitenaardse komen wel en zijn er misschien alwel maar zorgen niet voor een spektakel ! Die doen het rustig ! Amerika is ons grootste kwaad ! Niet de menen maar de schaduw regering gelukkig is de grootste nazi dood 101 jaar met 7 harttransplantaties Die oude Rotschild ! Maar ja zijn nakomelingen zijn er nog helaas ! Moeten uitgeroeid worden !

  3 likes
 7. Wat denk je wat al die paddo,s doen…of een ander middeltje om de gekste vormen te zien …

  3 likes
 8. Ja Ja heeft dan niemand een telefoon bij zich om even een foto te maken .. iedereen loopt er tegenwoordig mee op zak

  2 likes
 9. Gelukkig heeft iedereen een camera op zijn mobiele telefoon en zijn er volop opanems gemaakt vanuit veschillende hoeken zodat er eindelijk een wat meer berouwbaar bewijs is. toch? toch? nou? 40 seconden is erg lang, een coca cola reclame duurt korter.

  Dus kom maar op.. dan is het waarschijnlijhk vanavond nog op het nieuws!

  Bla….

  2 likes
 10. Het rijmt allemaal niet met elkaar. Waarom wil je onder water leven, maar dan de ruimte ingaan? Of vervoeren ze soms grondstoffen van de oceeanbodem naar de ruimte? Straks blijft er voor ons niks meer over.

  1 likes
  • De tijdreizigers verstoppen zich ondergronds, onderwater hoort daar ook bij. Zonder interventie van tijdreizende mensen uit onze toekomst had de mensheid al veel meer problemen gehad. Denk aan kernwapens enzo.

   1 likes
 11. Was Wallie de Walvis die ff omhoog sprong, was heel dichtbij dus leek heel groot.

  1 likes
 12. Van uit de biesbos op onze boot heb ik ook wat gezien, een grote cilinder leek op de romp van een groot vliegtuig maar zonder vleugels het vloog te hoog om met zekerheid te kunnen vaststellen of er vleugels aan zaten.
  Wat moet je hiermee, als melding is het waardeloos ook geen vliegtuigstaart aanwezig meer een hele grote raket.

  1 likes
 13. vroeger kregen we nog wel eens de groeten

  1 likes
 14. https://www.youtube.com/watch?v=SILleFN9b-Y
  MASSIVE Underwater UFO Sighted Off Gulf Coast 3/29/17

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Drie cirkelvormige objecten gezien bij ruimtestation ISS. Deze beelden brengen UFO-jagers in extase

Drie cirkelvormige objecten gezien bij ruimtestation ISS. Deze beelden brengen UFO-jagers in extase

Bij het internationale ruimtestation ISS zijn een ...

Bizarre objecten gevonden in Siberische mijn. Zijn dit gecrashte UFO's?

Bizarre objecten gevonden in Siberische mijn. Zijn dit gecrashte UFO’s?

Mijnwerkers hebben in Siberië een mysterieus object in de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+