Homepagina » Buitenland » Huiszoeking bij moedige rechter die streep haalde door maatregelen op scholen: ‘Overheidsrepressie’
rechter
Foto: Malcolm Slaney CC BY 2.0

Huiszoeking bij moedige rechter die streep haalde door maatregelen op scholen: ‘Overheidsrepressie’

Begin deze maand oordeelde de rechtbank in het Duitse Weimar dat de coronamaatregelen op scholen schadelijk zijn voor kinderen en dat rechten van leerlingen zijn geschonden. Een Duitse moeder sleepte twee scholen voor de rechter omdat haar twee kinderen ‘lichamelijke en psychische schade ondervinden van de coronaregels’.

De rechter kwam tot de conclusie dat de maatregelen die op school gelden – de mondkapjes, afstandsregels en sneltesten – een risico vormen voor het mentale, fysieke en emotionele welzijn van het kind. De rechtbank vonniste dat de twee scholen leerlingen niet mogen opdragen om mondkapjes te dragen, afstand te houden of zich te laten te testen, bericht 2020news.

Politiek motief

Na het moedige vonnis sloeg het establishment met volle kracht terug: huiszoeking! Het vonnis van rechter Christian Dettmar uit Weimar kwam voor de politiek als een onaangename verrassing.

Advocaat Reiner Fuellmich laat via Telegram weten dat de politie gisteren een huiszoeking bij hem heeft gedaan. Volgens de eerste berichten zijn de privéauto, de woning en het kantoor van de rechter doorzocht. Zijn mobiele telefoon is door de politie in beslag genomen. Het heeft er alle schijn van dat er een politiek motief achter de huiszoeking zit, schrijft weekblad Wochenblick, dat spreekt van ‘overheidsrepressie’.

Zo ver is het nu gekomen, aldus publicist Sietske Bergsma, die een uitgebreid artikel schreef over de opzienbarende uitspraak in Weimar.

4.7 67 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patrick
Patrick
4 maanden geleden

Een rechte rechter wordt scheef bekeken.

Harrie
Harrie
4 maanden geleden

Merkel moet als een rietje bibberen op Neurenberg 2.0

ProAsfalt
ProAsfalt
4 maanden geleden

Mensen die ontkennen dat er sprake is van totalitarisme moeten eens beter hun huiswerk doen.

Barend
Barend
4 maanden geleden

Gelukkig hoeven de fascisten in NL geen huiszoekingen te doen bij rechters die onwelgevallige uitspraken voor het regime doen. Alle rechters hebben zich bij voorbaat al verkocht aan 666.

x

Check Also

fuellmich

Reiner Fuellmich: alleen al in Amerika zo’n HALF MILJOEN sterfgevallen na inenting

Wat er op dit moment allemaal gebeurt, ...

prik

Alarm na derde prik: 2 bewoners bejaardenhuis gereanimeerd, 10% klaagt over gezondheidsproblemen

Bewoners van een bejaardenhuis in het Duitse ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

75
0
We lezen graag je reactie!x