Buitenland

Huiszoeking bij moedige rechter die streep haalde door maatregelen op scholen: ‘Overheidsrepressie’

Help door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin deze maand oordeelde de rechtbank in het Duitse Weimar dat de coronamaatregelen op scholen schadelijk zijn voor kinderen en dat rechten van leerlingen zijn geschonden. Een Duitse moeder sleepte twee scholen voor de rechter omdat haar twee kinderen ‘lichamelijke en psychische schade ondervinden van de coronaregels’.

De rechter kwam tot de conclusie dat de maatregelen die op school gelden – de mondkapjes, afstandsregels en sneltesten – een risico vormen voor het mentale, fysieke en emotionele welzijn van het kind. De rechtbank vonniste dat de twee scholen leerlingen niet mogen opdragen om mondkapjes te dragen, afstand te houden of zich te laten te testen, bericht 2020news.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Politiek motief

Na het moedige vonnis sloeg het establishment met volle kracht terug: huiszoeking! Het vonnis van rechter Christian Dettmar uit Weimar kwam voor de politiek als een onaangename verrassing.

Advocaat Reiner Fuellmich laat via Telegram weten dat de politie gisteren een huiszoeking bij hem heeft gedaan. Volgens de eerste berichten zijn de privéauto, de woning en het kantoor van de rechter doorzocht. Zijn mobiele telefoon is door de politie in beslag genomen. Het heeft er alle schijn van dat er een politiek motief achter de huiszoeking zit, schrijft weekblad Wochenblick, dat spreekt van ‘overheidsrepressie’.

Zo ver is het nu gekomen, aldus publicist Sietske Bergsma, die een uitgebreid artikel schreef over de opzienbarende uitspraak in Weimar.

4.7 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patrick
Patrick
2 jaren geleden

Een rechte rechter wordt scheef bekeken.

Harrie
Harrie
2 jaren geleden

Merkel moet als een rietje bibberen op Neurenberg 2.0

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Mensen die ontkennen dat er sprake is van totalitarisme moeten eens beter hun huiswerk doen.

Barend
Barend
2 jaren geleden

Gelukkig hoeven de fascisten in NL geen huiszoekingen te doen bij rechters die onwelgevallige uitspraken voor het regime doen. Alle rechters hebben zich bij voorbaat al verkocht aan 666.

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x