Homepagina » Mens en Dier » Pijnlijke onthullingen over Biden genegeerd en onderdrukt
biden
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0

Pijnlijke onthullingen over Biden genegeerd en onderdrukt

Twitter en Facebook hebben maatregelen genomen om te voorkomen dat een artikel van de New York Post met daarin onthullingen over Joe Biden en zijn zoon Hunter snel kan worden verspreid. De krant heeft de hand weten te leggen op e-mails die laten zien dat Joe Biden in 2015, toen hij vicepresident was, een ontmoeting had met een partner van Burisma, een Oekraïens gasbedrijf waar Hunter voor werkte.

De New York Post verbindt de ontmoeting aan de druk die Joe Biden een jaar later uitoefende op de Oekraïense regering om de hoogste aanklager van het land te ontslaan. Die wilde corruptie bij Burisma aan de kaak stellen.

Ook in Nederland is met verbazing gereageerd op de stappen die Twitter en Facebook hebben genomen om het artikel te censureren. Volgens velen laten de techreuzen hiermee zien dat ze de kant van Biden hebben gekozen.

Zo schrijft Uri van As, adjunct-hoofdredacteur van OpinieZ.com: “Indien u nog niet wist aan welke kant Twitter en Facebook staan. Ieder beschadigend document (verzonnen of niet) over of van Donald Trump wordt verspreid door deze zelfbenoemde nieuwscensors. Maar een echt document dat Joe Biden kan beschadigen, komt niet door de censuur.”

Macht corrumpeert

Veel Nederlandse media laten de onthullingen links liggen. De Telegraaf heeft er wel iets over gepubliceerd, maar richt zich voornamelijk op seksfoto’s die gevonden zijn op een laptop van Hunter.

“Pijnlijke onthullingen over Hunter Biden worden door Amerikaanse mainstream media genegeerd en door Facebook onderdrukt,” schrijft politicoloog Koen Petersen. “Interessant is dat in Nederland De Telegraaf vandaag hierover wél bericht en de Volkskrant dit volledig negeert.”

Veel Amerikanen pakken Twitter nu terug door advertenties in hun tijdlijn te blokkeren, weet ZilteHond. “Twitter bepaalt wat jij niet mag lezen. Macht corrumpeert.”

Opiniemaker Samira Tarrass constateert:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan V
Jan V
6 maanden geleden

Biden is een lege huls die zijn ziel al lang geleden verkocht heeft. Kijk die man goed in zijn ogen, en hij is al dood. Hij heeft alleen zijn laatste adem nog niet uitgeblazen. Om nog maar te zwijgen over dat valse satanische lachje:

https://duckduckgo.com/?t=ffcm&q=Joe+Biden&iax=images&ia=images

DE verpersoonlijking van de duivel.

Deze video laat zien hoe seniel Biden is:

https://www.youtube.com/watch?v=YGJGI1d96Ns&feature=emb_logo

Geweldig!

salvar
salvar
6 maanden geleden

Ook in Nederland is met verbazing gereageerd op de stappen die Twitter en Facebook hebben genomen om het artikel te censureren?
ze doen het hier ook en niet zo zuinig ook.
steek je hand in eigen boezem stelletje ongeregeld.

JoOP
JoOP
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Ik wilde al zeggen, zet er ff selectieve voor…

AlbertV
AlbertV
6 maanden geleden

Als complotdenker krijg ik het vermoeden dat er iets achter zit. Hoe is het mogelijk dat de Democraten zo’n ongelofelijk seniele ouwe zak tegenover Trump zetten? Hadden ze echt niets beters of móét Trump winnen om de een of andere duistere reden?

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  AlbertV
6 maanden geleden

@Albert V

Onderschat hem niet, Biden zit pas 40 jaar in de politiek.
Dat is niet zomaar.

Let niet op hem maar let op Kamala Harris en haar man Douglas Emhoff, die innige banden heeft met Big Farma.
Biden en zijn zoon Hunter zijn slechts bliksemafleiders.
Douglas Emhoff heeft zich heel toevallig net in de aanloop naar de verkiezingen als vennoot terug getrokken van een giga Law Firm dat hele grote Law suits voor Big Farma heeft gewonnen. Het waren hele grote schandalen, o.a. Vioxx
Big Farma heeft zich overal geïnfiltreerd.

Rob
Rob
Reactie op  AlbertV
6 maanden geleden

Of Biden zou moeten winnen en het vervolgens overdragen aan Pelosi of zo omdat hij zelf op instorten staat. Dan zou de Cabal zo toch weer een gewenste puppet als president hebben. Het hele gebeuren rond Trump is niet echt duidelijk. Hij zou geen Cabal puppet zijn maar hij zou wel deel uitmaken van een rivaal van de Cabal: the order of the The Black Sun. Er werd een tijd geleden door iemand gezegd dat deze twee machtsblokken met elkaar in gevecht zijn om de controle over de planeet. De orde heeft meer zaken onder de naam die beginnen met ‘black’, zoals bv BlackRock. En om de duisternis van die club weer tegeven wordt ook de zwarte kubus in Mecca aan BlackRock gelinkt. Ik weet het zo even niet zeker meer maar er werd volgens mij ook wel gezegd dat de Rothschilds in beide kampen zit. Trump is meerdere keren door die familie van failissement gered dus het zou kunnen kloppen.

BB
BB
Reactie op  AlbertV
6 maanden geleden

Beide kanten worden door hetzelfde kwaad aangestuurd, dus het maakt eigenlijk niet uit.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
6 maanden geleden

Het houdt niet op!
Nu is er ook een sekstape van een crackrokende Hunter Biden naar buiten gekomen.
Nu de Kardashians van de buis zijn gehaald, zorgen de Bidens voor echte sensatie.

Karel
Karel
6 maanden geleden

En al die filmpjes die er van Biden zijn, dat hij niet van kleine meisjes af kan blijven. Zelfs als hij weet dat de camera’s draaien. Laat staan als ze uit staan.

Alex
Alex
6 maanden geleden
Herman
Herman
6 maanden geleden

Creepy Uncle Joe

Alex
Alex
6 maanden geleden

Latest Cache Of Emails Detail How Hunter Biden Earned Millions In China “For Introductions”

Donald Trump Jr. has just raised an interesting question in a tweet: Is Twitter censoring the Hunter Biden stories from the NY Post at the behest of the Communist Party of China?

https://www.zerohedge.com/political/latest-cache-emails-detail-how-hunter-biden-earned-millions-china-introductions

Albert
Albert
6 maanden geleden

Ja hoor! Ik lig er ook uit! ‘Because severe and repeated violations your YouTube account has been suspended. Youtube is van Goolag en die is weer van Alphabet.

Wat een vuile, arrogante linkse Swamp creatures, allemaal handen op een buik die corrupte Big Tech.

Gisteren deelde ik vele malen dit BOOOOM News van Hunter Biden, als knip-en-plak trol die door keiharde feiten de linkse gebrainwashte youtube-volgers van CNN/MSNBC/NYSlimes/WashCompost pijnigt, een paar keer per week. Tja dat pikten ze nu niet meer. Blijkbaar ligt Obiden zeer gevoelig. Krijgt nog flink staartje door Trump cum suis!

Maar ben toch tevreden. Als Christen heb ik mijn verantwoordelijke taak ook hierin nu beëindigd -na duizenden keren de afgelopen vier jaar- links, godloos en arrogant gajes te hebben geconfronteerd. Ik haat niemand, ik haat alleen de leugen, verraad en lafheid – net als Jezus die ik volg, geen halve zachte hierin was. Amen.

Frans
Frans
6 maanden geleden

Je zult als ouders je kind maar Hunter noemen.
Je zult maar als kind door je ouders Hunter genoemd worden?
En een leven lang Jager heten.

x

Check Also

biden

‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’

Als we de media moeten geloven, kreeg ...

biden

Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot

Eind vorig jaar bleek uit een hertelling ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x