Mens en Dier

Pijnlijke onthullingen over Biden genegeerd en onderdrukt

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twitter en Facebook hebben maatregelen genomen om te voorkomen dat een artikel van de New York Post met daarin onthullingen over Joe Biden en zijn zoon Hunter snel kan worden verspreid. De krant heeft de hand weten te leggen op e-mails die laten zien dat Joe Biden in 2015, toen hij vicepresident was, een ontmoeting had met een partner van Burisma, een Oekraïens gasbedrijf waar Hunter voor werkte.

De New York Post verbindt de ontmoeting aan de druk die Joe Biden een jaar later uitoefende op de Oekraïense regering om de hoogste aanklager van het land te ontslaan. Die wilde corruptie bij Burisma aan de kaak stellen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Ook in Nederland is met verbazing gereageerd op de stappen die Twitter en Facebook hebben genomen om het artikel te censureren. Volgens velen laten de techreuzen hiermee zien dat ze de kant van Biden hebben gekozen.

Zo schrijft Uri van As, adjunct-hoofdredacteur van OpinieZ.com: “Indien u nog niet wist aan welke kant Twitter en Facebook staan. Ieder beschadigend document (verzonnen of niet) over of van Donald Trump wordt verspreid door deze zelfbenoemde nieuwscensors. Maar een echt document dat Joe Biden kan beschadigen, komt niet door de censuur.”

Macht corrumpeert

Veel Nederlandse media laten de onthullingen links liggen. De Telegraaf heeft er wel iets over gepubliceerd, maar richt zich voornamelijk op seksfoto’s die gevonden zijn op een laptop van Hunter.

“Pijnlijke onthullingen over Hunter Biden worden door Amerikaanse mainstream media genegeerd en door Facebook onderdrukt,” schrijft politicoloog Koen Petersen. “Interessant is dat in Nederland De Telegraaf vandaag hierover wél bericht en de Volkskrant dit volledig negeert.”

Veel Amerikanen pakken Twitter nu terug door advertenties in hun tijdlijn te blokkeren, weet ZilteHond. “Twitter bepaalt wat jij niet mag lezen. Macht corrumpeert.”

Opiniemaker Samira Tarrass constateert:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan V
Jan V
3 jaren geleden

Biden is een lege huls die zijn ziel al lang geleden verkocht heeft. Kijk die man goed in zijn ogen, en hij is al dood. Hij heeft alleen zijn laatste adem nog niet uitgeblazen. Om nog maar te zwijgen over dat valse satanische lachje:

https://duckduckgo.com/?t=ffcm&q=Joe+Biden&iax=images&ia=images

DE verpersoonlijking van de duivel.

Deze video laat zien hoe seniel Biden is:

https://www.youtube.com/watch?v=YGJGI1d96Ns&feature=emb_logo

Geweldig!

salvar
salvar
3 jaren geleden

Ook in Nederland is met verbazing gereageerd op de stappen die Twitter en Facebook hebben genomen om het artikel te censureren?
ze doen het hier ook en niet zo zuinig ook.
steek je hand in eigen boezem stelletje ongeregeld.

AlbertV
AlbertV
3 jaren geleden

Als complotdenker krijg ik het vermoeden dat er iets achter zit. Hoe is het mogelijk dat de Democraten zo’n ongelofelijk seniele ouwe zak tegenover Trump zetten? Hadden ze echt niets beters of móét Trump winnen om de een of andere duistere reden?

Loes in de Pels
Loes in de Pels
3 jaren geleden

Het houdt niet op!
Nu is er ook een sekstape van een crackrokende Hunter Biden naar buiten gekomen.
Nu de Kardashians van de buis zijn gehaald, zorgen de Bidens voor echte sensatie.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x